Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντιγόνη μ να σε ρωτήσω κατιιιιιι;;;

Γιατι δεν το λες; Κακό ειναι;

Γκρετα μ δεν με ενθουσιασε κ τοοοοοοσο πολυ...

Σ αρέσουν οι ολόσωμες φόρμες;

Απο μερεντα αλλο τπτ!!! Μισο κουπάκι στην κάθισμα τρώω...

Κ μετα λεω να παω γυμναστήριο να σφίξω...

Μαργαριτα μου τι κανεις;

Γιατί δεν μπορώ να με ελέγχει λες και δεν είμαι εγώ η μαμά αλλά αυτή έχω να πάω στον γυναικολόγο μου όχι αυτόν που με ξεγέννησε έναν άλλον και θα αρχίσει να λέει και να λέει θα με κράξει που θα βγω και μες το μεσημέρι λες κι εγώ δεν ξέρω ότι δεν κάνει να βγω αλλά έλα που τότε μόνο μπορεί να με δει ο γιατρός και θέλω να δω τι σκατομικροβιο έχω κοντολογίς γι'αυτό δεν θέλω να της πω ουφ :mad:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

http://www.lynne.gr/pd/forema-maxi-32120.htm?lang=el&path=2045859507&colorId=1027

Εγω αυτο σκεφτομουνα για την βάφτιση της μπεμπας να βάλω αλλα δεν ήξερα τι θα κανω με σουτιέν...

Κ μετα κατέληξα σε κοντό... Ενα ωραίο πόδι έχουμε να μην το δείξουμε;;; Γιατι απο βυζι κ απο κοιλιά...καήκαμε!

KMwEp3.png

Ειναι πραγματικά τοσο φορτικοί οι γονείς σ;

Ε πες παω μια βολτα σε κανένα εμπορικό....

Πες οτι θελεις το καρότσι για μεσα στο σπιτι λιγο να κάθεται να κανεις καμια δουλεια...

KMwEp3.png

Ειναι πραγματικά τοσο φορτικοί οι γονείς σ;

Ε πες παω μια βολτα σε κανένα εμπορικό....

Πες οτι θελεις το καρότσι για μεσα στο σπιτι λιγο να κάθεται να κανεις καμια δουλεια...

Είναι είναι η μάνα μου να φανταστείς θεωρούσε πριν γεννήσω άκουσον άκουσον επειδή έμεινα έγκυος στα 22 ότι δεν θα ήξερα να μεγαλώσω το παιδί (φροντίδα,περιποίση κτλπ.) και ότι αν ήμουν 30 ας πούμε θα είχα καλύτερες τεχνικές γνώσεις (μη χέσω) τέσπα Βούλα το θέμα γονείς μου είναι πολύ πονεμένο χέστα και φασκέλωστα :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Βούλα πολύ σέξι το φόρεμα που προτείνεις θα το διάλεγα αλλά αν ήταν κοντό κι εμείς μόνο πόδια έχουμε να δείξουμε γιατί από κοιλιά άστο καλύτερα λες κι είμαι ακόμα έγκυος είναι (στο περίπου τελοσπάντων) :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!

Γκρετα μου άρεσε πολύ το φόρεμα!!!! Να πας να το δοκιμάσεις!! ?

Κορίτσια κόβω την απογευματινή κρέμα... Το παιδί δεν του αρέσει, στην αρχή την έτρωγε, 3 μέρες όμως τίποτα!! Ρυζαλευρο είναι δεν του προσφέρει τίποτα,αφήστε που την φτιάχνω με δικό μου γάλα και λυπάμαι που την πετάω. Θα αρχίσουμε μετά τις διακοπές τα φρούτα. Τι λέτε εσείς;

Εγώ για την βάφτιση βρήκα μια κοπέλα και θα μου φτιάξει φούστα και μπλούζα.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Γκρέτα πολυ ωραίο, θυμίζει όντως κουμπαρά (με την καλή έννοια!!!) αλλα θέλει χωρίς σουτιέν ή απο αυτά που κολλάνε στο πλάι αλλιώς χαλάει όλη η σεξι πλάτη!

Βούλααααα Καλαααα τρώω τον άμπακο Χαχα εσυ;;; Μερεντααα φτιάχνω μόνη μου!! Μια πολυ εύκολη συνταγή μόνο μουλτι! Εαν θες να σου στείλω!

Αντιγόνη αυτά ειναι βλακίες που λέει η μάνα σου!! Και εγώ τόσα χρόνια μεσα στα μωρά και πάλι δυσκολεύομαι! Απλα στα 30 ίσως να ήσουν λίγο πιο ήρεμη και να μην την έβαζες υπόψην σου τόσο!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

γκρετα το φόρεμα ετσι κ ετσι, ταιριάζει για κουμπάρα αλλα ομολογώ κ εγω εχω κολλήσει στο μπλε :)

Αντιγονη η μαμα σου δεν θα ειναι διαφορετική σε 10 χρονια... ΕΣΥ θα το εχεις παρει απόφαση κ θα είσαι πιο κουλ :P

Οτι στραβά εχει τωρα τε ίδια εχει θα εχει κ τοτε :P . Κ 30 να Ήσουνα παλι κατι θα εκανες λαθος μην ανησυχείς! Το μονο που νομιζω ειναι οτι επειδή είσαι πολυ μικρή (αλλα τι νεα που θα είσαι μολις τα παιδάκια σου ξεπεταχτούν!- θα κανεις κ αλλα ναι :tongue:) η μαμα σου θυμάται ακομα πολυ ... Έντονα (κ στη συμπεριφορά της) πώς ηταν οταν ήσουν μαθήτρια/ανήλικη αλλα ΚΑΙ εσυ δεν εχεις προλάβει να το αποβάλλεις αυτο ακομα.

Με καλή έννοια στα λεω μην με παρεξηγήσεις εγω ειμαι κ "γιαγιάκα" μην το ξεχνάς άρχισα ήδη να μοιράζω συμβουλές χωρίς να με ρωτάει κανεις Χαχαχαχα!!!

Εμεις όπως καταλάβατε το κλασικό εγερτήριο μας στις 4:30!

Αν κ σημερα δεν με βλεπω να ξανά κοιμάμαι σε 1 ωρα πρέπει να ειμαι αεροδρόμιο να παραλάβω τον μπαμπα μας που έρχεται επιτελους!!!

Δεν λεω χαίρομαι που ειμαι εδω, εχω κ βοήθεια, παω κ για μπάνια κτλ αλλα ε.., σχεδόν μηνα τωρα μου εχει λείψει ο άντρας μου πολυ :(

Κατα τα αλλα σταματήστε να λέτε για μερεντααααα :rolleyes::-(:tongue:

Δεν θηλάζω που δεν θηλάζω εχω ξεκινήσει τη "σταυροφορία" "Χάστε τα &&/@@& κιλα της εγκυμοσύνης" εχω χάσει ήδη 3 αλλα εχω αλλα 6 (4 πρέπει μίνιμουμ) κ εχω λυσσάξει της πείνας!! Αφήστε που θα...αφηνίασω σε λιγο για ένα παγωτό!!! (Αν κ σε αυτο κανω καμία παρασπονδία τις Κυριακές!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Είναι είναι η μάνα μου να φανταστείς θεωρούσε πριν γεννήσω άκουσον άκουσον επειδή έμεινα έγκυος στα 22 ότι δεν θα ήξερα να μεγαλώσω το παιδί (φροντίδα,περιποίση κτλπ.) και ότι αν ήμουν 30 ας πούμε θα είχα καλύτερες τεχνικές γνώσεις (μη χέσω) τέσπα Βούλα το θέμα γονείς μου είναι πολύ πονεμένο χέστα και φασκέλωστα :-(

Εχω καταλαβει οτι για τους γονεις θα ειμαστε παντα παιδια,μην σου πω μωρα..και μενα λενε,που να ξερεις εσυ εχεις μεγαλωσει κ αλλα παιδια..?αλλα τους γραφω

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι αν εξαιρεσεις οτι μου την εχει δωσει η ζεστη..το βραδυ βαζω συναγερμο οποτε δεν ανοιγω παραθυρα..σημερα ο μικρος φοραγε αμανικο φανελακι μονο αλλα η πλατουλα παλι ζεστη..ευτυχως οχι ιδρωμενος..τις επομενες μερες λενε θα ανεβει κ αλλο..βλεπω να τον αφηνω με παμπερς..εχουμε 27 βεβαια ακομα μεσα,αλλα οταν ειναι μαθημενος στους 22..?

F4oIp2.png

Καλημερα ευχαριστω για τις γνώμες σας .

Εχω παθει ψυξη στην πλατη και υποφερω και ανασα που παιρνω ποναω.

Εγω δεν εχω ωραια ποδια.ειναι στραβα.η γαμπα μου δλδ.

Δεν εχω κομπλεξ φοραω και κοντα απλα στην συγκεκριμενη στιγμη δεν θελω κοντό

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εχω καταλαβει οτι για τους γονεις θα ειμαστε παντα παιδια,μην σου πω μωρα..και μενα λενε,που να ξερεις εσυ εχεις μεγαλωσει κ αλλα παιδια..?αλλα τους γραφω

Μωρέ αν λένε από το πρωί μέχρι το βράδυ όμως τι να τους κάνω βέβαια τους γονείς δεν τους διαλέγουμε ελπίζω να μην είμαι τόσο πρήχτρω κι εγώ με την κόρη μου σίγουρα δεν θα της πω ποιον να αγαπήσει πάντως ή ποιον να παντρευτεί (έτσι θέλω να πιστεύω) :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλα ειμαι αν εξαιρεσεις οτι μου την εχει δωσει η ζεστη..το βραδυ βαζω συναγερμο οποτε δεν ανοιγω παραθυρα..σημερα ο μικρος φοραγε αμανικο φανελακι μονο αλλα η πλατουλα παλι ζεστη..ευτυχως οχι ιδρωμενος..τις επομενες μερες λενε θα ανεβει κ αλλο..βλεπω να τον αφηνω με παμπερς..εχουμε 27 βεβαια ακομα μεσα,αλλα οταν ειναι μαθημενος στους 22..?

Δεν έχετε κλιματιστικό να το βάζεις έστω απαλά στους 26-27;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...