Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα!! Και εγώ μερα με την μερα όλο κ καλυτερα νιώθω αφού εχθές έπλυνα κ τα πιάτα! Εμείς σήμερα πήγαμε πρώτη μερα παιδικό! Πέρασε υπέροχα ευτυχώς ούτε κλάματα είχαμε ούτε τπτ για μια ωρα βέβαια μόνο αλλα...Μ έλειψε λιγο!

Άντε να περνανε οοοολα να χαρούμε επιτέλους τις κοιλιές μας!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλεος ρε Βασω όλο τ Hollywood γκαστρωμενο και εμείς μαζι χαχαχααχ!μπράβο που είσαι καλυτερα.για δυσκοιλιότητα τρωγε δαμασκινα.πάρε φρέσκα.εγώ αγοράζω συνέχεια.βοηθάνε πολύ.και σύκα αλλά δεν ξέρω αν έχει ακόμα φρέσκα.

Εγώ παλι πριν μια εβδ που πήγα για τον καθιερωμένο έλεγχο περίμενα μια ωρα.δεν μου είπε κανεις περνά μέσα!

kashmam αλήθεια πηγατε παιδικό?δεν ξέρω τι να ευχηθω.με το καλό να τα παει υπέροχα το παιδάκι σου.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

kashmam καλή σας σχολική χρονιά! Μεγάλη υπόθεση να κάθεται στον παιδικό ευχάριστα, μπράβο σας! Και εσύ θα ξεκουραστείς και αυτός θα σου έρχεται με ένα σωρό καινούρια ενδιαφέροντα και πράγματα. Θα έχει και κολλητούς, τέλεια! Απλά, τόνωσέ του το ανοσοποιητικό γερά για να τελειώσετε με όσο δυνατόν λιγότερες ασθένειες (ότι θα σου κολλήσει κάτι, έχε το δεδομένο). Καλό ύπνο, βιταμίνη c και νορμάλ ντύσιμο. Συμβουλές της οικογένειας είναι αυτές (είμαστε δασκαλόσογο βλέπεις).

Greta μου σου λέω εξυπηρέτηση express! Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα στη Βιοιατρική! Και όχι μόνο εμένα, όλες τις εγκύους. Μας είχαν άλλη σειρά από τους υπόλοιπους.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Για τη δυσκοιλιοτητα αυτό π πιάνει πάντα σε μένα ειναι να πιω ένα κρύο ποτήρι νερό με το π ξυπνήσω κ ν φάω σε κανένα μισάωρο..

Βρε βασουλα κ εγώ όπου κ ν πάω παρόλο π η κοιλιά φαίνεται δε συγκινείται κανένας... Τι να πω, σε όλα τα γαϊδούρια πέφτω...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Για τη δυσκοιλιοτητα αυτό π πιάνει πάντα σε μένα ειναι να πιω ένα κρύο ποτήρι νερό με το π ξυπνήσω κ ν φάω σε κανένα μισάωρο..

Βρε βασουλα κ εγώ όπου κ ν πάω παρόλο π η κοιλιά φαίνεται δε συγκινείται κανένας... Τι να πω, σε όλα τα γαϊδούρια πέφτω...

Θα το δοκιμάσω αυτό γιατί σήμερα έφαγα ότι φρούτο τρώγεται. Αποξηραμένα βερίκοκα και σύκα (τα αποξηραμένα φρούτα λέει έχουν περισσότερες ίνες), σταφύλι και για το απόγευμα ακτινίδια. Με βλέπω να έχω το αντίθετο αποτέλεσμα τελικά χα χα!

Δε ξέρω, να είναι έτσι μόνο στο παράρτημα του Αλίμου; Πάντως μια άλλη κοπέλα (έγκυος επίσης) όταν της είπα ότι μας έχουν σε προτεραιότητα όντως εντυπωσιάστηκε γιατί δεν της είχε ξανατύχει (ήταν σε μεγαλύτερο μήνα). Ίσως άλλαξαν τακτική, τι να πω!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι girls, εσείς οταν τρωτε τι ποσότητες τρωτε; Τρώω πολύ λιγο και ενώ νιώθω να πεινάω ακομα η κοιλια μ εχει γίνει τούμπανο νομίζω πως δεν χωράει να φουσκώσει για να παω ανάσα και μετα απο καμία ωρα ξανά πεινάω και ξανά τρώω και ούτω καθεξις. Το νιώθετε και εσείς αυτο; Και το αστείο ειναι οτι ζυγίστηκα και ενώ ήμουν στα μείον δυο απο τους εμετους τωρα δείχνει οτι έχασα ακομα ενα. Τι συμβαίνει;;;

KMwEp3.png

Καλημέρα-καλημέρα σε όλη την κοριτσοπαρέα!

256x256_31203.jpg

Όχι πείτε μου εγώ φταίω; Φτάνω στο γραφείο, ανοίγω να χαζέψω καμιά είδηση, έγκυος λέει στον τρίτο και η Υβόννη Μπόσνιακ (του Ρέμου). Ε εντάξει, αν αποκτήσει και ο Ρέμος παιδί, θα πάμε εμείς πίσω; Ένα έχω να πω. Η πρώτη σχολική χρονιά των παιδιών του 2015 θα είναι εντυπωσιακή! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kashman η αλήθεια είναι ότι ψιλοχύμα έτρωγα και εξακολουθώ (και με πιάνουν οι τύψεις μετά) αλλά κιλά ακόμα δεν έχω πάρει. Την κοιλιά την αισθάνομαι συνέχεια τούμπανο αλλά όλοι μου λένε ότι είναι μικρή για τον μήνα μου. Οι συμβουλές πάντως των γιατρών λένε συχνά και μικρά γεύματα. Προσπάθησε να τρως λίγο παραπάνω και να αφήνεις κενό τουλάχιστον 2 ωρών μεταξύ των γευμάτων σου, ώστε να μπορεί να ξεκουράζεται το στομάχι σου. Από την άλλη, ίσως απλά σε πιάνει τρελή πείνα τώρα γιατί δεν έτρωγες τόσο καιρό. Επίσης σημαντικό, ζυγιζόμαστε πάντα στην ίδια ζυγαριά, την ίδια ώρα. Διαπίστωσα π.χ. ότι η νοσοκομειακή ζυγαριά δείχνει ένα κιλό περισσότερο από την οικιακή μας. Έτσι όταν μετριέμαι στον γιατρό, μετριέμαι και την ίδια μέρα στο σπίτι για να ξέρω την απόκλιση.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

χαχαχαχα!!! Καλημέρα!!

Μπήκα να γράψω ακριβώς το ίδιο...

ΚΑΙ η Υβόννη του Ρέμου στο κλαμπ :P

Κοριτσάκι λέει (σύμφωνα με ... εγκριτο κουτσομπολιστικο site :tongue:)

Greta: ευχαριστώ για τα σχόλια... ψιλοβαριόμουν τη Δευτέρα στη δουλειά και ...έπαιζα :oops::oops::oops:

Kashman : να σου πω την αλήθεια κι εγώ λίγο ότι να'ναι και όπως ναναι τρώω... δεν το 'χω μετρήσει να πω την αλήθεια.. Φουσκωμένη νιώθω όλη την ώρα φάω δεν φάω οπότε δεν καταλαβαίνω διαφορά...

Επίσης εγώ νιώθω περίπου σαν... αγελάδα :tongue:

οπότε ότι και να σου πω... :rolleyes:

Από κιλά πάντως η ζυγαρια είναι μεταξύ 3 και 4 από όταν ξεκίνησα αναλογα με την ώρα της ημέρας...

Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα που θα πάω να δω ποσο μεγάλωσε :) [ραντεβού με γιατρό]

Tsufp2.png0RVqp2.png

Good morning girls

Πω πω εγκυμοσύνη φέτος.Συγνώμη ο Ρέμος δεν ηταν λίγο... αλλιως????

Quisney έχω βρει και εγώ διάφορα αλλά δεν μπορω να τα βάλω γιατί πρεπει να τα μικρυνω.και μπαίνω απο κινητό και ταμπλετ οποτε δεν γίνετε.:(

kashmam μια απ τα ίδια.μια πεινάω ενω μόλις έχω φαει και την αλλη τρώω και μετα πονάει το στομάχι μου.συμβαίνει σε καμμία αλλη αυτό?απο κιλά και εγώ 4 σταθερά.

Εγώ χθες τελειωσα ενα κουτί με αντιβιωση και κατ'οπιν συννενόησης με τον γυναικολόγο μου την σταμάτησα.είμαι καλυτερα αλλά έχω ακόμα ενοχλήσεις στα νεφρά και στομάχι και αυτό σίγουρα λόγω της δυνατής αντιβιωσης.

Εν τω μεταξύ ξεκίνησαν πάλι αϋπνίες τα βράδυα ενω νυσταζω τόσο πολύ.ξυοναω με τον παραμικρό θόρυβο και όλη μέρα σερνομαι..

Πω πω γκρίνια που έχω σήμερα....:oops::-(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta

Χα χα χα, ο Ρέμος; Μπαα.... γιατί το λες αυτό;:rolleyes: Αυτό λέω και εγώ πάντως, αφού μπορεί και ο Ρέμος, εμείς δε θα μπορέσουμε; ;)

Αυτό με το φαγητό το παθαίνω και εγώ. Πεινάω, τρώω κατιτίς και μετά νιώθω βαρυστομαχιά λες και έφαγα γουρουνοπούλα! Αυτό ακριβώς πάθαινα με τις αϋπνίες, ενώ νύσταζα είχα μια υπερένταση και ψευτοκοιμόμουν. Άγχος είναι νομίζω...

Quinsey

άντε με το καλό να το δεις το μπεμπάκι πόσο μεγάλωσε! Εμείς αργούμε πολύ ακόμα.

Τελικά κάτι πρέπει να παίζει με την Βιοϊατρική, χθες το πρωί μου πήραν αίμα, το απόγευμα μου έστειλαν και τα αποτελέσματα. Ήταν βέβαια η πρώτη φορά που τα ζήτησα ηλεκτρονικά και ίσως γι'αυτό να ήταν τόσο γρήγοροι (δεν είχαν εκτυπώσεις, φακέλους κλπ). Όλα εντός ορίων ευτυχώς (αιματοκρίτης/αιμοσφαιρίνη στο χαμηλό όριο αλλά εντός) τοξόπλασμα κλπ αρνητικά.

Ρε κορίτσια, από όνειρα πως πάτε; Εγώ το τι βλέπω στον ύπνο μου δε λέγεται! Υπερπαραγωγές του Χόλυγουντ, εισιτήριο πρέπει να κόβω πριν ξαπλώσω!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, από όνειρα πως πάτε; Εγώ το τι βλέπω στον ύπνο μου δε λέγεται! Υπερπαραγωγές του Χόλυγουντ, εισιτήριο πρέπει να κόβω πριν ξαπλώσω!

Ασε απο όνειρα κάθε βράδυ χαμός... Και διάφορες κουλες ιστορίες και πολλούς εφιάλτες... Π.χ. Προχθές είδα ότι γέννησα κ κατι είχε ο μπεμπης... Δεν αγχώνομαι όμως γτ ξέρω ότι στην εγκυμοσύνη οι εφιάλτες ειναι συνηθισμένο φαινόμενο... :)

Βρε κορίτσια ειναι νωρίς για τέτοια συζήτηση, το ξέρω, αλλα θελω να μοιραστώ τη στενοχώρια μ... Έχετε συζητήσει τπτ για το όνομα τ παιδιού σας με το σύζυγο? εμείς έχουμε διαφωνία κ προσπαθώ ν μην το πολυσυζηταμε και λόγω γρουσουζιας και λόγω στενοχώριας, αλλα με τρώει... Στην κόρη μας βγάλαμε το όνομα της πεθεράς μ κ τώρα π εγώ θελω ν βγάλω το όνομα της μαμάς μ δν θέλει με τπτ...:(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Εμείς που είμαστε τρεις και πρέπει να αποφασίσουμε κάτι που να αρέσει σε όλους; Τα πεθερικά μου τα ονόματά τους τα έχουν ακούσει και δε τον νοιάζει και ιδιαίτερα τον άντρα μου. Είναι και τα πιο κοινότυπα του κόσμου. Η μάνα μου δήλωσε ρητά ότι δεν θέλει να ακούσει το όνομά της (το σιχαίνεται και το έχει αλλάξει από τα 18 της). Ο πατέρας μου (Νίκος) δε λέει τίποτα, εγώ θα ήθελα να δώσω το όνομά του αλλά για κορίτσι το Νικολέτα δε μας αρέσει καθόλου. Τα αρχαία επίσης δε μ'αρέσουν, γελάω στη παιδική χαρά με τα "Πάτροκλεεε μη πετάς χώματα στην Αλκμήνη, θα σου σπάσω το χέρι".

Εμένα μου άρεσε το Εμμέλεια (Έμυ) αλλά θα πολυφορεθεί το βλέπω και δεν αρέσει στους υπόλοιπους :(

Θέλουμε ένα όνομα μικρό (γιατί το επίθετο είναι μεγάλο), να είναι εύκολο ελληνικά και αγγλικά. Έχουμε καταλήξει στο Νίκη (σκέτο) μέχρι να σκεφτούμε κάτι καλύτερο πριν γεννηθεί το παιδί (γιατί θέλουμε να το δηλώσουμε απευθείας στο ληξιαρχείο). Βάφτιση δεν θα κάνουμε (γιατί δεν είμαστε της εκκλησίας κανένας μας), ίσως μόνο κάποια μικρή γιορτή με φίλους. Ευτυχώς που οι γονείς μου συμφωνούν σε αυτό, τα πεθερικά μου όχι αλλά δε μας ενδιαφέρει κιόλας :rolleyes:

Το μόνο που δε θα έκανα ποτέ είναι να δώσω 2 ονόματα. Μια ζωή ταλαιπωρία με τις δημόσιες υπηρεσίες, στους καταλόγους και οι μισοί να σε λένε έτσι, οι μισοί αλλιώς. Το βλέπω με τα ανήψια μου που έχουν των γιαγιάδων και ένα αρχαίο. Οι γιαγιάδες τα λένε με τα δικά τους, οι γονείς πότε έτσι πότε αλλιώς, οι φίλοι με τα αρχαία. Μύλος!

Boulitsa,

σου εξήγησε ο άντρας σου το λόγο; Λόγω παράδοσης ή μήπως έχει συνδυάσει το όνομα με κάτι άσχημο; Στο λέω γιατί και εγώ αν ήταν αγόρι, Νίκο θα ήθελα αλλά δυστυχώς στο παρελθόν μου (και το ξέρει ο άντρας μου) είχα κάποιες πολύ άσχημες εμπειρίες από ανθρώπους με αυτό το όνομα και τον στεναχωρεί πολύ αυτό. Επίσης, υπάρχουν και κάποια ονόματα που σε κάποιους δεν αρέσουν καθόλου μα καθόλου. Μη χαλάσετε τις καρδιές σας γι'αυτό μωρέ, δεν αξίζει! Ο άνθρωπος κάνει το όνομα, όχι το αντίθετο :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

boulitsa παρόμοιο όνειρο είδα προχθες.γεννησα λέει την μπουμπου και την χαζευα ενω κοιμόταν και ξαφνικα ξυπνησα και μου ελεγε :Μαμά μηνμε αφήνεις εκεί εδώ θέλω να κοιμηθώ.φρικαρα εγώ ξυπνησα μουσκεμα στον ιδρώτα.και η μαμά μου μου είπε ακριβως το ίδιο πράγμα οτι οι εφιάλτες στις έγκυες είναι συχνό φαινόμενο.

Όσο για τα ονόματα κορίτσια εμείς στον μικρο δώσαμε ενα όνομα που μας άρεσε.φυσικά και δεν μας είπε κανεις τίποτα.τώρα αν όντως το μωρακι που κυοφορω είναι κορίτσι θα ήθελα να δώσω το όνομα της Μάμας μου(αυτό το έχω αναφέρει στον σύζυγό πριν μείνω καν έγκυος)Προς το παρόν δεν μου έχει πει όχι.αλλά δεν ξέρω και αν θα γίνει.δυστυχώς δεν μπορω να σας το γράψω γιατί ηδη έχω γίνει στόχος με το πραγματικό μου όνομα εδώ και αν πω και το όνομα της μαμας μου

την εβαψα!

Τώρα εσένα boulitsa γιατί δεν θέλει?γιατί δεν τον ρωτας ?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε???

Σχετικα με το φαγητό προσπαθώ να τρωω συχνα και μικρά γεύματα και να αποφύγω τις βλακείες!! Οι ζυγαριά λέει +3 από τότε που ξεκίνησα..Αλλά ότι πεινάω πεινάω δεν θα πω ψέμματα και μερικές φορές με πιάνει και πείνα που θέλω να φαω κάτι ο κόσμος να χαλάσει!!!!

Σχετικά με το όνομα εμείς το έχουμε αποφασισμένο και ήδη του μιλάμε με το όνομά του.... ;) Το όνομα του πεθερού μου, το οποίο συμπιπτει με το όνομα του άντρα μου... καταλαβαίνετε χαρά του άντρα μου μόλις μάθαμε ότι ηταν αγόρι!!!! Οι γονείς μου έχουν ακούσει και οι δύο τα ονόματά τους απο την αδερφή μου.

Ρε κορίτσια γιατι εμένα το 2ο τρίμηνο μου φαίνεται πιο δύσκολο από το πρώτο??? Ήμουν τυχερή στο πρώτο δεν είχα ούτε ζαλάδες ουτε εμετούς τίποτα μόνο αδιαθεσία... τώρα πάω super market και ζαλίζομαι αισθάνομαι οτι θα πέσω κάτω :-( :sad: :-(

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...