Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=39468&lngItemID=39913

Αντιγόνη δες αυτο.

Δεν εχετε καρεκλακι αυτοκινητου?κανονικα πρεπει να μπει σε καρεκλακι ρε γαμωτο. Δεν μπορει να την κρατησει κανεις ε?

Όχι κανείς δεν ξέρει ότι πάω στον γιατρό γιατί έχω μικρόβιο άσε που και να την κρατούσε κάποιος αν πεινάσει ή αν νυστάξει μόνο με μένα κοιμίζεται με βλέπω να το ακυρώνω θα ζητήσω το αυγό από τους γονείς μου αλλά φοβάμαι ότι θα το ψιλιαστούν ότι κάτι τρέχει γιατί αλλιώς θα με πήγαιναν εκείνοι άσε που στο αυγό δεν μου χωράει πλέον ρε γμτ σαν σφηνωμένη είναι :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην μου λες ευχαριστώ!Θα προσπαθησω να βρω κ αλλα .θελω και εγω να διαβασω λιγο...

Οτι ενδιαφέρον βρω θα στο στειλω.ο αντρας σου δεν ξερει?δεν μπορει να σε παει?να κλείσεις ραντεβού ενα πρωι.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερααααα!

Αντιγονη δεν έκανες λάθος απλά τωρα γίναμε μανούλες σιγά σιγά θα μάθουμε! Εαν τα ξέραμε θα γίνονταν ολες μάνες χωρίς φόβο! Και παρεεεεε καρεκλακιιιι μη βάλεις το μωρακι σου σε κίνδυνο!!

Γκρέτα σιγά σιγά θα το συνηθίσει! Μερικές φορές ξυνιζουν αλλα το τρώνε άμα τα μάθεις να μην φτυνουν! Εμένα τα δικά μου με βλέπουν να τρώω και θέλουν απο όλα!! Κάθε φορά φτιάχνω γάλα αλλα τίποτα φαί θέλουν! Περιμένω να μπούμε στον 6ο όμως!

Εαν σας πω τι έφαγα μόλις θα με κραξετε! Μισό κουτί πατατάκια Pringles, δυο σοκολάτες κιτ κατ, ενα παγωτό oreo, τρία μπισκότα δημητριακών (ναι αυτά των μωρων!!!) και ήπια και δυο ποτήρια λεμοναδα! Ο άντρας μου ήδη με εκραξε :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπερααααα!

Αντιγονη δεν έκανες λάθος απλά τωρα γίναμε μανούλες σιγά σιγά θα μάθουμε! Εαν τα ξέραμε θα γίνονταν ολες μάνες χωρίς φόβο! Και παρεεεεε καρεκλακιιιι μη βάλεις το μωρακι σου σε κίνδυνο!!

Γκρέτα σιγά σιγά θα το συνηθίσει! Μερικές φορές ξυνιζουν αλλα το τρώνε άμα τα μάθεις να μην φτυνουν! Εμένα τα δικά μου με βλέπουν να τρώω και θέλουν απο όλα!! Κάθε φορά φτιάχνω γάλα αλλα τίποτα φαί θέλουν! Περιμένω να μπούμε στον 6ο όμως!

Εαν σας πω τι έφαγα μόλις θα με κραξετε! Μισό κουτί πατατάκια Pringles, δυο σοκολάτες κιτ κατ, ενα παγωτό oreo, τρία μπισκότα δημητριακών (ναι αυτά των μωρων!!!) και ήπια και δυο ποτήρια λεμοναδα! Ο άντρας μου ήδη με εκραξε :tongue:

Σαλωμάκι μας εγώ δεν θα σε κρίνω γιατί κι εγώ γουρουνίσια τρώω :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια αισθάνομαι ο χαμάλης της οικογένειας εγώ τα κάνω όλα εγώ προσπαθώ για όλα εσάς οι σύζυγοι συμμετέχουν ή είναι διακοσμητικά ;; Έχω ψυχοπλακωθεί πάλι βραδιάτικο :mad:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ρε κορίτσια αισθάνομαι ο χαμάλης της οικογένειας εγώ τα κάνω όλα εγώ προσπαθώ για όλα εσάς οι σύζυγοι συμμετέχουν ή είναι διακοσμητικά ;; Έχω ψυχοπλακωθεί πάλι βραδιάτικο :mad:

Αχχχ...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

http://www.lynne.gr/pd/forema-maxi-me-dantela-34044.htm?lang=el&path=-1187146015.

Sos please πειτε μου σας αρεσει???

Εχω σκοπό να παω να το δοκιμασω!

Μου άρεσε όχι τόσο όσο το μπλε (κόλλησα) αλλα σίγουρα πρέπει να πας να δοκιμάσεις γιατί αλλιώς είναι φορεμενα! Έχω πάρει κι εγώ φορέματα από τα lynne και είναι πολύ ωραία. Έχω ένα φούξια κοντό όμως που το βρήκα σε μακρύ στη σελ 2, τρίτη νομίζω σειρά λέει φόρεμα κοντομανικο. Είναι πολύ λεπτό ύφασμα, αέρινο αλλα φαίνεται πολύ επίσημο. Το έχω φορέσει με λεπτή χρυσή ζώνη κ ήταν τέλειο! Δοκίμασε το αν πας.

b5DEp3.png

Αντιγόνη χαχαχαχα δεν εισαι η μονη!

Σαλωμη σε ζηλευω θελω και εγω να φαωωω

Βρε Γκρέτα μου δεν είναι για γέλια αφρούς βγάζω απ'τα νεύρα μου σαν σκ#τογρια θείτσα έχω καταντήσει και είμαι 23 μισό :| Παίρνω ανασούλες και πάω για το μαρτίνι μου :cool: (Μαργαρίτα έλα να πιούμε μαζί τα μαρτίνια μας αφού βλέπω είσαι συνάδελφος κι εσύ :| )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κορίτσια η μάνα μου το μυρίστηκε ότι αύριο θα βγω με την μικρή το πρωί γιατί της ζήτησα ένα εξάρτημα που προσαρμόζει το καρεκλάκι στο σκελετό του καροτσιού θέλει η πο#τανα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει την πάτησα σαν σχολιαρούδι αλλά κάτι θα βρω να τα μπαλώσω :mad:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγόνη μ να σε ρωτήσω κατιιιιιι;;;

Γιατι δεν το λες; Κακό ειναι;

Γκρετα μ δεν με ενθουσιασε κ τοοοοοοσο πολυ...

Σ αρέσουν οι ολόσωμες φόρμες;

Απο μερεντα αλλο τπτ!!! Μισο κουπάκι στην κάθισμα τρώω...

Κ μετα λεω να παω γυμναστήριο να σφίξω...

Μαργαριτα μου τι κανεις;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...