Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Χαχαχα Αντιγόνη να σου στείλω το τζετ, βρε, να μην παιδεύεσαι...!

Θα σου έλεγα πάντως να μη βιάζεσαι με το φαγητό, εγώ εαν δεν ετρωγε θα έδινα για αρκετές μέρες μόνο φρούτα κ μόνο όταν ετρωγε ένα μπολάκι θα ξεκινούσα δεύτερο γεύμα, μην μπερδευτεί το παιδί με τόσες γεύσεις μαζεμένες κ σε παιδεψει μετά...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα Αντιγόνη να σου στείλω το τζετ, βρε, να μην παιδεύεσαι...!

Θα σου έλεγα πάντως να μη βιάζεσαι με το φαγητό, εγώ εαν δεν ετρωγε θα έδινα για αρκετές μέρες μόνο φρούτα κ μόνο όταν ετρωγε ένα μπολάκι θα ξεκινούσα δεύτερο γεύμα, μην μπερδευτεί το παιδί με τόσες γεύσεις μαζεμένες κ σε παιδεψει μετά...

Λες ε θα δοκιμάσω τότε να της δίνω μόνο το μεσημεριανό και τα φρούτα θα της τα δίνω το απόγευμα γιατί το πρωί δεν μας έχει κάτσει καλά :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Βούλα δοκίμασα να της κόβω τα νύχια την ώρα του θηλάζειν αλλά είναι μικροσκοπικά και μετά άντε να τα βρω πάνω στο κρεβάτι ή κάτω από αυτό και βάλε σκούπα και άπλωσε τα σεντόνια ξαναμανά :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Τι απογοήτευση! Σήμερα εβαλα και μπανάνα αλλα τα ιδια ..

Δεν εφαγε.Βεβαια αν θεωρείται πρόοδος σήμερα δεν αναγουλιαζε. Θέλω να πιστεύω είναι μέχρι να το συνηθίσει το φαγητό.Τον αφησα να παίξει. Το επιανε μεσα απ το μπολακι πασαλιβε το καρεκλακι την μουρη του..ο μεγαλος η καλύτερη του! Θα φαει ο μπέμπης φρούτα,πάμε να γελάσουμε .

Παντως Αντιγόνη μου αληθεια θα στο πω κ εγω μην ξεκινας τοσα γεύματα. Απο αυτα που ξερω και εγω ειναι λάθος. Ο προηγουμενος παιδίατρος (του μεγαλου)μου πρόσθετε γεύματα καθε μηνα!

6-7μηνων φρουτα

7-8λαχανικα

8-9κρεας

Θα μπερδευτεί η μπεμπα σου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι απογοήτευση! Σήμερα εβαλα και μπανάνα αλλα τα ιδια ..

Δεν εφαγε.Βεβαια αν θεωρείται πρόοδος σήμερα δεν αναγουλιαζε. Θέλω να πιστεύω είναι μέχρι να το συνηθίσει το φαγητό.Τον αφησα να παίξει. Το επιανε μεσα απ το μπολακι πασαλιβε το καρεκλακι την μουρη του..ο μεγαλος η καλύτερη του! Θα φαει ο μπέμπης φρούτα,πάμε να γελάσουμε ��.

Παντως Αντιγόνη μου αληθεια θα στο πω κ εγω μην ξεκινας τοσα γεύματα. Απο αυτα που ξερω και εγω ειναι λάθος. Ο προηγουμενος παιδίατρος (του μεγαλου)μου πρόσθετε γεύματα καθε μηνα!

6-7μηνων φρουτα

7-8λαχανικα

8-9κρεας

Θα μπερδευτεί η μπεμπα σου

Γκρέτα άσε με είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί με αυτό που μου λες κι εσύ κι η Ιωάννα τα έκανα σκατά γιατί εγώ νόμιζα ότι μόλις δώσω 4 φρούτα βάζω και 2ο γεύμα δεν είχα ιδέα ότι πρέπει πρώτα να τρώει πλήρως το 1 γεύμα για να βάλω 2ο τώρα θα διατηρήσω μόνο το μεσημεριανό μέχρι να το συνηθίσει γιατί μου φαίνεται το θέλει και πιο πολύ αλλά δεν έχω πέσει σε καλούς παιδίατρους έχω μόνο εσάς με παιδιά για να μου λέτε τις εμπειρίες σας και τώρα άσε αισθάνομαι ότι τα έκανα μαντάρα :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αντιγόνη δεν έκανες τίποτα κακό καλέ, μην αγχώνεσαι. Εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα reset και να δώσεις αύριο κ για τρεις μέρες πατατουλα καροτακι. Και δες πώς θα τα πάει κ πες μας, εδώ είμαστε.

b5DEp3.png

Αντιγόνη μου δεν εκανες τιποτα!Σταματαααααα

Αυτα σου ειπαν αυτα εκανες!Για δες να κανεις οπως σου λεει η Ιωαννα και οτι θες ρωτα!Οσο για τους παιδιατρους ειναι πολυ δυσκολο να κολλησεις με εναν απ την αρχη!

Πιο δύσκολο και από τους γυναικολογους

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγώ θυμάμαι θηλαζε τόσο συχνά που δεν προλάβαινα να την πετύχω νηστικη κ είχε περάσει τουλάχιστον μια βδομάδα που δεν είχα ξεκινήσει. Και μιλούσα με μια φίλη μου κ μου λέει σιγά καλέ πόσο νομίζεις ότι θα φάει κ πρέπει να ναι νηστικη, θηλασε την κ μετά δωστης να δοκιμάσει. Κ έτσι ξεκίνησα σιγά σιγά μπουκιτσα μπουκιτσα. Είχε φάει φαγητό ο νεροχυτης, ουουου!

b5DEp3.png

Ρε κορίτσια θέλω αύριο το μεσημέρι να πάω στον γυναικολόγο για 1 θεματάκι που έχω και σκέφτομαι η μικρή θα κάτσει στο ταξί μέσα ή θα σπαράξει επίσης θα δεχτούν να με πάνε χωρίς το αυγό να την έχω πάνω μου;;

Επιχείρησα να της δώσω κρέας δεν το ήθελε ήπιε το γάλα της και κοιμήθηκε θα της δίνω για λίγες μέρες μόνο κρέας με λαχανικά μέχρι να τα μάθει και αφού έχει πιει γάλα να μην είναι στα πρόθυρα της λύσσας από την πείνα :|

Ιωάννα εσένα ο παιδίατρος σου σε ποια περιοχή είναι και είναι καλός εγώ μένω βόρεια προάστια(τρομάρα μου) αλλά αυτή που έχω είναι στο Φάληρο..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια θέλω αύριο το μεσημέρι να πάω στον γυναικολόγο για 1 θεματάκι που έχω και σκέφτομαι η μικρή θα κάτσει στο ταξί μέσα ή θα σπαράξει επίσης θα δεχτούν να με πάνε χωρίς το αυγό να την έχω πάνω μου;;

Επιχείρησα να της δώσω κρέας δεν το ήθελε ήπιε το γάλα της και κοιμήθηκε θα της δίνω για λίγες μέρες μόνο κρέας με λαχανικά μέχρι να τα μάθει και αφού έχει πιει γάλα να μην είναι στα πρόθυρα της λύσσας από την πείνα :|

Ιωάννα εσένα ο παιδίατρος σου σε ποια περιοχή είναι και είναι καλός εγώ μένω βόρεια προάστια(τρομάρα μου) αλλά αυτή που έχω είναι στο Φάληρο..

Για το φαγητό αυτό να κάνεις, όλα θα πάνε καλά! Θα δεις!

Αυτό που λες για το γυναικολόγο δεν το κατάλαβα, κάτι δεν γράφτηκε καλά...

Τώρα για το άλλο και εγώ κ ο παιδίατρος μας είμαστε πολλαααααα χιλιόμετρα μακριά από εσάς.... Σόρι....:-(

b5DEp3.png

Για το φαγητό αυτό να κάνεις, όλα θα πάνε καλά! Θα δεις!

Αυτό που λες για το γυναικολόγο δεν το κατάλαβα, κάτι δεν γράφτηκε καλά...

Τώρα για το άλλο και εγώ κ ο παιδίατρος μας είμαστε πολλαααααα χιλιόμετρα μακριά από εσάς.... Σόρι....:-(

Θέλω να πάω αύριο στις 1.00 στον γυναικολόγο μου να με δει αλλά για να πάω πρέπει να πάρω ταξί και σκέφτομαι θα κάτσει η μικρή στο ταξί ή θα σπαράξει επίσης άραγε στο ταξί θα με δεχτούν χωρίς καρεκλάκι αυτοκινήτου και να την έχω στα πόδια μου ή θα φοβούνται για καμιά κλήση :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγόνη δεν εχεις καρεκλάκι;

Μην με παρεξηγήσεις για το ύφος αλλα ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να τη μεταφέρεις χωρίς καρεκλάκι. Κι αν ο ταρίφας ειναι σωστός θα πρέπει να σου το αρνηθεί.

Επίσης εγω το παιδι μου δεν θα το άφηνα με τον (άγνωστο) ταξιτζή κατω να περιμένει θα τον ανέβαζα μαζι μου πάνω (οποτε βολεύει κ το αυγό για τη μεταφορά).

Γνωμη μου κ συγγνώμη αν ειμαι απότομη αλλα η στραβή ΜΙΑ φορα θα γινει κ επειδή δεν ξερεις ποτε θα ειναι αυτη γιατι να ρισκάρεις την ακεραιότητα του παιδιου σου; Το ρώτησες αν θέλει να γινει ο αερόσακος σου για αυριο κ σου ειπε ναι;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αντιγόνη δεν εχεις καρεκλάκι;

Μην με παρεξηγήσεις για το ύφος αλλα ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να τη μεταφέρεις χωρίς καρεκλάκι. Κι αν ο ταρίφας ειναι σωστός θα πρέπει να σου το αρνηθεί.

Επίσης εγω το παιδι μου δεν θα το άφηνα με τον (άγνωστο) ταξιτζή κατω να περιμένει θα τον ανέβαζα μαζι μου πάνω (οποτε βολεύει κ το αυγό για τη μεταφορά).

Γνωμη μου κ συγγνώμη αν ειμαι απότομη αλλα η στραβή ΜΙΑ φορα θα γινει κ επειδή δεν ξερεις ποτε θα ειναι αυτη γιατι να ρισκάρεις την ακεραιότητα του παιδιου σου; Το ρώτησες αν θέλει να γινει ο αερόσακος σου για αυριο κ σου ειπε ναι;

Έχεις δίκιο Αθηνούλα θα φροντίσω να βρω καρεκλάκι αλλιώς δεν θα πάω στο ραντεβού αν και στο καρεκλάκι σπαράζει δεν της αρέσει αλλά θα την βάλω για 20 λεπτάκια ούτε κι εγώ θέλω να πάω ακριβώς επειδή δεν έχω ποιος να με πάει αλλά πρέπει να πάω στον γιατρό ρε γμτ για ένα σκατο-μικρόβιο να δω πως είμαι :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=39468&lngItemID=39913

Αντιγόνη δες αυτο.

Δεν εχετε καρεκλακι αυτοκινητου?κανονικα πρεπει να μπει σε καρεκλακι ρε γαμωτο. Δεν μπορει να την κρατησει κανεις ε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...