Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα σάμπως και βλέπω μικρή βελτίωση με το φαγητό της μικρής σε κανά μήνα θέλω να πιστεύω θα έχουμε πλήρη αυτοδυναμία γευμάτων (ελπίζω σε 1 μήνα να μην μου πετάω αυγά με αυτή μου την δήλωση :roll: )

Με θηλασμο τι κανεις?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτα μ χωρίς να ειμαι ειδική νομιζω πως με το. Θηλασμό κανεις οτι θέλεις εσυ...

Δλδ θελεις να δίνεις όποτε ζηταει; Δίνεις...

Θελεις μονο πρωι βράδυ; Το κανεις μονο πρωι βράδυ.

Οτι σε βολεύει κ σε ικανοποιεί εσενα.

Εγω ας πούμε δν θελω να δίνω κ πριν κ μετα το γεύμα. Θελω μονο πρωι βράδυ... Κ αυτο ψιλό με το ζορι...ειμαι ακόμα στο θελω δεν θελω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Επιτελους!!!δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρησω!

Χαμός εδω πολυ ζεστη. Τα a/c δεν σταματανε!παρτυ κανουν στην Δεη.

Μαργαριτα μην αγχωνεσαι θα το δεις στην πραξη κοριτσι μου.Τζαμπα αγχωνεσαι με τον θηλασμο.Ασε τι λενε...το ζευγάρι ειστε εσεις οι δυο,εσεις αποφασίζετε!!

Αθηνα αηδιασα!Εχω εντομοφοβια....

Μπραβο σας που κανετε βουτιες και χαιρεστε!!

Εμείς σήμερα καναμε απόπειρα να φαμε φρουτακια!

Μισό μηλο μισο αχλαδι!Αναγουλιασαμε ,αηδίασαμε,ξερασαμε χαχααχ αλλα δεν φάγαμε!

Ελπίζω οταν μπει η μπανανα να τα παμε καλυτερα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Συνεχίζω να θηλάζειν ;) όταν εννοώ ότι είχαμε κάποια εξέλιξη εννοώ ότι από 2 μπουκίτσες πήγαμε στις 3 μπουκίτσες :rolleyes:

Ναι βρε,εννοω ποσο συχνα..

3 μπουκιτσες κατι ειναι κ αυτο!!☺

F4oIp2.png

Πω πω πω κορίτσια, σας διαβάζω και θέλω να σας γράψω τόσα, αλλά με το παλιοκινητο ζοριζομαι.

Εμείς σήμερα φάγαμε και κρεατακι με απόλυτη επιτυχία! Γενικά πάντως φαίνεται να της αρέσει το φαΐ. Έτσι θηλαζω το πρωί και δίνω συμπλήρωμα περίπου 100ml και μετά 11 τα φρούτα, κατά τις 2 το μεσημεριανό και 6 και 9 θηλασμό και συμπλήρωμα. Πάντως στήθος δίνω αν θέλει μετά τα γεύματα.

Πάντως ο ΠΟΥ λέει ότι εισαγωγή γίνεται μεταξύ 4ου και 6ου (ανάλογα την ετοιμότητα του παιδιού) , ποτέ πριν τον 4ο αλλά και δεν είναι καλό να καθυστερουμε μετά τον 6ο. Οι τροφές είναι συμπληρωματικες υπό την έννοια ότι δεν μας απασχολεί πόσο τρώει το παιδί, δεν πιεζουμε να φάει στερεες παραπάνω από όσο θέλει, τον 1ο χρόνο απλά δίνουμε στο παιδί να δοκιμάσει όσες περισσότερες γεύσεις.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!!!

Η μπεμπα μ απο την ζεστη ζαβλακωνεται κ κοιμαται καθε τρεις κ λιγο...

Απο εκει π κοιμόταν 3 φορές μεσα στην ημερα τωρα κοιμαται 5-6....(σίγουρα ειναι απο την ζεστη ε);;;;;

Επίσης εχει έδω κ μια εβδομάδα π ξυπνάει κατα τις 7:30 της δίνω στήθος κ μετα απο λιγο ξανά κοιμαται μεχρι της 10:00-10:30...

Πεινάει; Ή ξυπνάει απο την ζεστη;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!

Έχω κοιμηθεί ελάχιστα, όπως κι εχθές...

Επειδή όμως η χθεσινή μέρα με το ζόρι βγήκε, κατά τις επτά ήμουν ένα ζόμπι, είπα αν είναι έτσι κι αύριο θα πιω καφέ. Έχω πιεί σχεδόν μονορούφι έναν εσπρέσο (το ξέρω, βλακεία) και "πετάω"... Αντιγόνη έλα να ρεμβασουμε, εσύ Τιχουανα εγώ Μπαχάμες....:tongue::tongue:

Όποια θέλει ευπρόσδεκτη, χαχαχαχα!

b5DEp3.png

Καλημέρα

Καλα τι ζεστη σχεδον ολη νυχτα με το κλιματιστικό. Ενα δράμα το μισω φοβάμαι μην μου κρυωσει το μωρο.το σκεπαζω βεβαία εννοείται αλλα και παλι το μισω!!!!

Βουλα απο την ζεστη ρε συ σιγουρα το μικρουλη

Εδω ζαβλακωνομαστε εμείς

Ιωαννα καλα σοβαρα δεν επινες καφε?Πως την παλευρις?εγω δεν εχω σταματησει ποτέ να πινω.δεν μπορω αλλιως να κανω τίποτα!

Βασω μου χαίρομαι που καλοπερνατε και που εχετε πρόγραμμα

Μπραβο σας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Φοβόμουν μήπως δεν κοιμάται το βράδυ, έλεγα να αρχίσει φρούτα κ μετά, αλλά τώρα που έτσι κι αλλιώς δεν κοιμάται... Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, θα το καθιερωσω, δεν την παλεύω άλλο...

Μου αρέσει κ με γάλα κ την πείραζε να σου πω την αλήθεια κ γι αυτό δεν έπινα αλλά σήμερα έκανα φρεντο εσπρέσο κ μου άρεσε.

b5DEp3.png

Κοριτσάρες όμορφες καλημερίζω τι έγραφα χθες ότι πάμε καλύτερα με το φαγητό ε ;; Ε σήμερα καμία σχέση το φαγητό πηγαίνει σε όλα τα σημεία του σώματος της και των ρούχων της εκτός από το στόμα :( λέω σήμερα να εισάγω το κρέας το θαυματουργό (λέμε τώρα) μπας και της αρέσει καλύτερα εν τω μεταξύ την νύχτα κρύωσε από το κλιματιστικό και σηκώθηκα άρον άρον το έκλεισα γιατί έκλαιγε στον ύπνο της και χ#στηκα πάνω μου μόλις την πήρα αγκαλίτσα ηρέμησε και μετά ξύπνησε πάλι για να φάει. Δεν το ξανανάβω το ρημάδι ούτε με σφαίρες :mad:

Ιώαννα Μπαχάμες ε;; Θα πεταχτώ να σε βρω άλλωστε Μεξικό-Μπαχάμες σαν να λέμε Κυψέλη-Παγκράτι ένα πράγμα :tongue:

Ούτε κι εγώ πίνω καφέ μόνο κόκα κόλα ζίρο αλλά δεν ξέρω αν κάνει :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...