Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εγώ έχω air condition στο φουλ, δεν κάνει κ το βάζω στους 27 28 ίσα να δροσίζει, αλλά όλη μέρα! Δεν την αντέχω τη ζέστη ΚΑΘΟΛΟΥ!

Τη μπέμπα την έχω με το τιραντε νύχτα μέρα και ιδρώνει όταν θηλάζει.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα πληρώσουμε ΔΕΗ..... :(

Μεγάλη πληγή αυτή η ΔΕΗ :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρέτα όλα καλά; Αν κρίνω από τη δικιά μου, έχει σεληνιαστει ο μεγάλος και δεν προλαβαίνεις να γράψεις;

Μας έχετε καλομαθει κ θέλουμε και Γκρέτα και Βούλα!!!!:P

Ειπα δεν θα γραψω σήμερα μονο θα τις διαβασω και το πρωι με την ησυχια μου θα απαντησω αλλα το τελευταίο αυτο μήνυμα με συγκινησε😋

Ειμαι καλα μου λειψατε δεν εχω χρονοοοοο με ξεζουμανε τα παιδια!!!Αυριο εχω βοηθεια μπαμπα😊 οποτε θα με βαρεθειτε!!!!

...Σας φιλωωωω καλο βραδυ να χουμε (μας εχει τσακισει το άλμα αυτο)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρετουλαααα καλό βράδυ!

Αντιγόνη 2 χρονών! (Μας διαβάζει κ η Αθηνά κ θα κοροϊδεύει, τι με βάζεις κ λέω!)χιχιχι!

Ήταν εύκολος ο αποθηλασμός ή όχι (αν θες μου λες) ο άντρας σου γενικά σε στήριζε στην διατήρηση του;; Και με το στήθος το γάλα πως έφυγε σε πόσο διάστημα (αν ρωτάω κάτι αδιάκριτο το σέβομαι να μην το μοιραστείς )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αντιγόνη εγω δεν εχω υπόψη μου κατι τέτοιο ούτε εχω ακουσει ποτε να λενε οτι ο θηλασμος ειναι επιζήμιος σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλλα δεν το χω ψάξει περισσότερο . Βεβαια στα θεματα θηλασμού πολλές φορες ειναι κ τι θα διαβάσεις για κάθε έναν που λεει οτι οι έρευνες δείχνουν Α θα βρεθει καποιος να εμφανίσει μια έρευνα που υποστηρίζει το "οχι Α".

Προσωπικά θα ακολουθούσα τον ΠΟΥ αν ειχα τη δυνατότητα κ..άντεχα :)

Ερωτήσεις:

1. Ανάβετε αίρ κοντισιον; Αφήνετε κ πόρτες ανοιχτές;

2. Πως ντύνετε τα παιδια; Εκτος της πανας.

3. Στις πτυχές κατω απο το λαιμό κυρίως αλλα κ άλλου καμία φορα λερώνεται (σάλια ιδρώτας κτλ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τον πλένω όσο μπορω αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο με όλες αυτές τις πτυχώσεις! Σημερα είδα μερικά σπυράκια εκει απο κατω να ανησυχήσω;;;

4. Εβαλα μια στάλα crilen στις άκρες απο το κρεβάτι του γιατι μας εχουν διαλύσει τα κουνούπια. Ε μαλλον δεν αντέχει τη μυρωδιά κ μέχρι να εξασθενίσει τελειως δεν καθόταν ούτε για πλάκα εκει... Καμία αλλη ιδεα έχουμε;;

Λοιπόν :

1. Δεν έχω ανάψει ακόμα αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αύριο, γιατί σήμερα είχε τρομερή ζέστη και άναψε ο μικρός .

2. Του βάζω φακελάκι, είτε κοντομανικο είτε αμανικο. Φοβάμαι μόνο το pampers....

3. Εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Μόνο όταν τρώμε κρέμα γίνεται χάλια και τον πλενω.

4. Πήρα ένα αξεσουάρ για το καρότσι με αιθέρια έλαια που διωχνουν τα κουνούπια και το βάζω και στο δωμάτιο . Έχω δει διαφορά ! ! Είναι της parakito

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Αντιγόνη, δεν είχα κανένα θέμα με τον αποθηλασμο, το έκανα σταδιακά. Για καιρό θηλαζα πρωί βράδυ μόνο οπότε είχε αρχίσει να μειώνεται το γάλα, μετά έκοψα τον πρωινό, θηλαζα μόνο βράδυ, και στο τέλος μέρα παρά μέρα κ τέλος. Έλεγα αν μου ζητήσει θα της δώσω, αλλά έτρωγε το γιαουρτάκι κ μετά κοιμόταν, δεν ζητούσε..

Για το στήθος που ρωτάς νόμιζα θα είχα πόνους κλπ αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Ίσως επειδή δεν είχε πλέον πολύ γάλα. Σε πόσο διάστημα ακριβώς δεν ξέρω, δε θυμάμαι σε κάνα τρίμηνο τετράμηνο φορούσα το παλιό μέγεθος σουτιέν.

Ο σύζυγος απλά με υποστήριζε, ούτε επέμενε να θηλάζω, ούτε με πίεζε να σταματήσω, έτσι κι αλλιώς εγώ έτρωγα την κούραση. :tongue:

Αυτά... Ο,τι άλλο θες ρώτα, δεν με πειράζει. Εσύ πόσο θα ήθελες να θηλασεις; Αν δε σε ζαλιζε κανένας;

b5DEp3.png

Hello!Κουρασμενη... ειναι κ αυτο το αλμα κ ξυπνα εκει που κοιμαται κ κλαιει κ τρομαζω!!Εντωμεταξυ δυο βδομαδες τωρα γκρινιαζεξ την ωρα της βολτας με το καροτσι..τον βγαζω αργα το απογευμα που δεν εχει ζεστη...τι του φταιει?μονο με το παμπερς κ κοιμαται ετσι το βραδυ?

Μήπως θέλει να κοιμηθεί ???? Και εμένα μου το κάνει τώρα τελευταία και έχω καταλάβει ότι θέλει αγκαλιά να κοιμηθεί.... Έτσι κοιμήθηκε το Σάββατο που ήμασταν έξω

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Εμένα κορίτσια ο άντρας μου μου είπε προχθές ότι αν καταφέρουμε μέχρι το εξάμηνο να τον θηλασω θα ήταν μια χαρά. Είναι υπέρ πολύ!!! Εγώ θέλω όσο μπορώ, χωρίς βέβαια να ξεπεράσω το διάστημα που το παιδί θα με κυνηγάει για να φάει ή να μου κατεβάζει τις μπλούζες γιατί έχω δει και τέτοια!!!!

Βούλα πότε έχετε γιατρό ????

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Μαργαριτα μ ναι μονο με το παμπερς κοιμαται...

Κ εμένα οταν θηλάζει μούσκεμα γινεται....

Νασια μου Πέμπτη εχω γιατρο...

Κ περιμένω ν μ πει για νερο κ για φαγητό!!!!

Εσείς τρώτε κιολας;;;;

Ποσο ποσο σε ζηλεύω!! Ειδικα με αυτη την ζεστη που διψάει συνεχεια κ πίνει ίσα ίσα για να ξεδιψάσει ειμαι με ενα βυζι έξω!! Αχταρμά τα εχω κανει παλιότερα έδινα γεύμα κ βυζι, τωρα ούτε θυμαμαι πιο βυζι πρέπει να δωσω κ τα δίνω κ τα δυο!

Εμένα κανει το αλλο χαζό εδω και καμια 4-5 μερες... Θηλάζει για κανα πεντάλεπτο κ μετα τεντώνεται κ αρχίζει κ κλαίει κ τοτε την βαζω κ απο το αλλο...τρωει κανα 2-3 λεπτα κ ξανά κανει το ιδιο... Μήπως υπαρχει καμια π να ξερει τι σημαίνει;;;;

Χάθηκε ρε παιδι μ να γεννάμε κ ενα manual????

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Χάθηκε ρε παιδι μ να γεννάμε κ ενα manual????

Χαχαχαχα μες το μυαλό μου είσαι εσυ!!

Ξυπνήσαμε να φάμε στις 5 κ εκει που άλλαζα πάνα είδα ένα...ερπετόείδες Μεςαιο-μεγάλου μεγέθους να περπατά στο πάτωμα (πήγε κ χώθηκε κατω απο το γυμναστηριο του παιδιου απολύμανση μολις ξημερώσει!!!) κ αγχώθηκα (καλή η εξοχή αλλα εχει κ...δωράκια (!!!) ) το παιδι κοιμαται κ εγω δεν μπορω να ηρεμήσω κρατάω... "Τσίλιες" μέχρι να ξημερώσει να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι κ να... Δουν τι ειναι!

(Τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ κ τα φοβαμαι αυτα εγω το γεγονός οτι δεν...ούρλιαξα 5 τε ξημερώματα με το που το είδα να...σέρνεται ειναι ΗΔΗ μια τεράστια πρόοδος για μενα :s )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κ εγω φρικαρω με εντομα κλπ...σαν χαζη κανω!!!

Ιωαννα πρωι βραδυ θηλαζες απο τη στιγμη που μπηκαν 3 γευματα στερεων?Με ενδιαφερει αυτο..αλλοι λενε να θηλαζεις οποτε θελει ακομα κ πριν η μετα το γευμα κ αλλοι λενε μετα τα 3 γευματα μονο πρωι κ βραδυ και οχι τη νυχτα..σκεφτομαι πως θα το κανω οταν γυρισω δουλεια 9μισι μηνων...

F4oIp2.png

Κ για Να μην έχετε απορία ... Σαρανταποδαρούσα ηταν (θα πεθάνω ΤΩΡΑ!)

Επέστρεψε στο φυσικό της περιβάλλον (εγω να τη σκοτώσουμε ηθελα αλλα ο τετράχρονος ανήψιος ούτε να το ακουσει !)

Βουρ για απολύμανση το δωμάτιο (Γιακ ομως!!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μήπως θέλει να κοιμηθεί ???? Και εμένα μου το κάνει τώρα τελευταία και έχω καταλάβει ότι θέλει αγκαλιά να κοιμηθεί.... Έτσι κοιμήθηκε το Σάββατο που ήμασταν έξω

Τοσο καιρο μια χαρα κοιμοταν στο καροτσι στη βολτα..τι να πω...τωρα ολο γκρινια στη βολτα..

F4oIp2.png

Καλημέρα σάμπως και βλέπω μικρή βελτίωση με το φαγητό της μικρής σε κανά μήνα θέλω να πιστεύω θα έχουμε πλήρη αυτοδυναμία γευμάτων (ελπίζω σε 1 μήνα να μην μου πετάω αυγά με αυτή μου την δήλωση :roll: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...