Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αντιγόνη εγω δεν εχω υπόψη μου κατι τέτοιο ούτε εχω ακουσει ποτε να λενε οτι ο θηλασμος ειναι επιζήμιος σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλλα δεν το χω ψάξει περισσότερο . Βεβαια στα θεματα θηλασμού πολλές φορες ειναι κ τι θα διαβάσεις για κάθε έναν που λεει οτι οι έρευνες δείχνουν Α θα βρεθει καποιος να εμφανίσει μια έρευνα που υποστηρίζει το "οχι Α".

Προσωπικά θα ακολουθούσα τον ΠΟΥ αν ειχα τη δυνατότητα κ..άντεχα :)

Ερωτήσεις:

1. Ανάβετε αίρ κοντισιον; Αφήνετε κ πόρτες ανοιχτές;

2. Πως ντύνετε τα παιδια; Εκτος της πανας.

3. Στις πτυχές κατω απο το λαιμό κυρίως αλλα κ άλλου καμία φορα λερώνεται (σάλια ιδρώτας κτλ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τον πλένω όσο μπορω αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο με όλες αυτές τις πτυχώσεις! Σημερα είδα μερικά σπυράκια εκει απο κατω να ανησυχήσω;;;

4. Εβαλα μια στάλα crilen στις άκρες απο το κρεβάτι του γιατι μας εχουν διαλύσει τα κουνούπια. Ε μαλλον δεν αντέχει τη μυρωδιά κ μέχρι να εξασθενίσει τελειως δεν καθόταν ούτε για πλάκα εκει... Καμία αλλη ιδεα έχουμε;;

1.εχουμε 27 μες το σπιτι

Δεν εχω αναψει ακομα..

2.φορμακι κοντομανικο με κοντα ποδια.αυτο μονο.εννοειται δεν σκεπαζεται.

3.κ μενα ετσι..

4.κολλαω τα αυτοκολλητα τσιροτα

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντιγόνη εγω δεν εχω υπόψη μου κατι τέτοιο ούτε εχω ακουσει ποτε να λενε οτι ο θηλασμος ειναι επιζήμιος σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλλα δεν το χω ψάξει περισσότερο . Βεβαια στα θεματα θηλασμού πολλές φορες ειναι κ τι θα διαβάσεις για κάθε έναν που λεει οτι οι έρευνες δείχνουν Α θα βρεθει καποιος να εμφανίσει μια έρευνα που υποστηρίζει το "οχι Α".

Προσωπικά θα ακολουθούσα τον ΠΟΥ αν ειχα τη δυνατότητα κ..άντεχα :)

Ερωτήσεις:

1. Ανάβετε αίρ κοντισιον; Αφήνετε κ πόρτες ανοιχτές;

2. Πως ντύνετε τα παιδια; Εκτος της πανας.

3. Στις πτυχές κατω απο το λαιμό κυρίως αλλα κ άλλου καμία φορα λερώνεται (σάλια ιδρώτας κτλ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τον πλένω όσο μπορω αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο με όλες αυτές τις πτυχώσεις! Σημερα είδα μερικά σπυράκια εκει απο κατω να ανησυχήσω;;;

4. Εβαλα μια στάλα crilen στις άκρες απο το κρεβάτι του γιατι μας εχουν διαλύσει τα κουνούπια. Ε μάλλον δεν αντέχει τη μυρωδιά κ μέχρι να εξασθενίσει τελειως δεν καθόταν ούτε για πλάκα εκεί... Καμία αλλη ιδεα έχουμε;;

Αθηνούλα μου σ'ευχαριστώ να σου απαντήσω κι εγώ με την σειρά μου (θα βάζω παυλίτσες :tongue: )

-Ανάβω στο σαλόνι (έτσι κι αλλιώς δεν έχω και σε κανέναν άλλο χώρο του σπιτιού) αλλά όχι κάτω από 25 βαθμούς και την νύχτα το αφήνω 26 αναλόγως την ζέστη μέσα στο σπίτι

-Της φοράω φορμάκι με μανικάκι επειδή έχω συνέχεια αναμένο το κλιματιστικό αν δεν το ανάβω της βάζω τιραντάκι τώρα αν χτυπήσει 40άρια θα την αφήσω με το πάμπερ της μόνο(από τώρα αρχίσαμε τα τόπλες :tongue:)

-Στις πτυχές του λαιμουδιού της βάζω το milk frezyderm κι έτσι είναι μονίμως ενυδατωμένη η περιοχή (είναι πράσινη απέξω η κρέμα που σου λέω)

-Δεν βάζω το κριλέν που λες αλλά αυτό εδώ http://www.pharmacy-raptis.gr/vican-cer8-senzazzz-children-24tmch-antikounoupika-tsirota-paidia-p-14104.html το κολλάω στην κούνια και μέχρι στιγμής δεν έχω δει να την τσιμπάει τίποτις αν παρόλα ταύτα δω κοκκινιλίτσα από τσιμπιά της βάζω το κριλέν το άφτερ νιπ που έχει και σούπερ άρωμα και είναι αποδοτικότατο

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσιαααααα γραφωωωω ελληνικά επιτέλους!! Πήρε ο άντρας μου νέο τηλέφωνο και μ έδωσε το παλιο του!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγώ δεν νομιζω να πειράζει η σκόνη για λίγες ώρες! Θα ρωτήσω και τον γιατρό!

Αθήνα μήπως εαν το έβαζες στις γωνιές του δωματίου; Η γύρω απο τα παράθυρα; Εγώ βάζω αυτοκόλλητα οοοταν κανει ζέστη και ανοίγω!

Και μένα εχουνε κανει σπιρακια εκεί αλλα δεν ειναι τιποτα! Βάζω λίγη κρεμουλα και ταλκ οταν κάνουμε μπάνιο.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Αθηνούλα μου σ'ευχαριστώ να σου απαντήσω κι εγώ με την σειρά μου (θα βάζω παυλίτσες :tongue: )

-Ανάβω στο σαλόνι (έτσι κι αλλιώς δεν έχω και σε κανέναν άλλο χώρο του σπιτιού) αλλά όχι κάτω από 25 βαθμούς και την νύχτα το αφήνω 26 αναλόγως την ζέστη μέσα στο σπίτι

-Της φοράω φορμάκι με μανικάκι επειδή έχω συνέχεια αναμένο το κλιματιστικό αν δεν το ανάβω της βάζω τιραντάκι τώρα αν χτυπήσει 40άρια θα την αφήσω με το πάμπερ της μόνο(από τώρα αρχίσαμε τα τόπλες :tongue:)

-Στις πτυχές του λαιμουδιού της βάζω το milk frezyderm κι έτσι είναι μονίμως ενυδατωμένη η περιοχή (είναι πράσινη απέξω η κρέμα που σου λέω)

-Δεν βάζω το κριλέν που λες αλλά αυτό εδώ http://www.pharmacy-raptis.gr/vican-cer8-senzazzz-children-24tmch-antikounoupika-tsirota-paidia-p-14104.html το κολλάω στην κούνια και μέχρι στιγμής δεν έχω δει να την τσιμπάει τίποτις αν παρόλα ταύτα δω κοκκινιλίτσα από τσιμπιά της βάζω το κριλέν το άφτερ νιπ που έχει και σούπερ άρωμα και είναι αποδοτικότατο

Κοριτσι,οταν φοραει τιραντακι,τι θερμοκρασια εχετε σπιτι?εννοεια τιραντακι εσωρουχο μπουτακια εξω?

F4oIp2.png

Κοριτσι,οταν φοραει τιραντακι,τι θερμοκρασια εχετε σπιτι?εννοεια τιραντακι εσωρουχο μπουτακια εξω?

Εσώρουχο (κατάσαρκο δηλαδή) που δεν έχει μανικάκι κοντό αλλά είναι τιραντάκι ναι τα μπουτάκια είναι έξω της το φοράω μόνο όταν δεν έχω ανοιχτό το κλιματιστικό και δείχνει το θερμόμετρο 29/30 βαθμούς

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αντιγόνη μ γιατι κοριτσι μ νοιάζεσαι για το τι θα σ πουν;;; Επίσης έχε στο νου σου οτι μπορει κ η μπεμπα απο μόνη της να σ δείξει οτι δεν θέλει να θηλάζει αλλο πια κάποια στιγμη....

Αθηνα μου εγω δεν ειμαι πολυ του κλιματιςτικού γιατι κρυώνω όποτε ανάβω ανεμιστήρα.

Η μπεμπα ειναι μονο με το παμπερς. Στο σπιτι εχω 28 βαθμούς!

Στις πτυχές εκει του λαιμουδακου της ποτε ποτε κοκκινίζει όποτε κ εγω τον πλένω συνεχεια...

Μαργαριτα μου τι κανεις;;;

Γκρετα; Ήρθα εγω, έφυγες εσυ;

KMwEp3.png

Αντιγόνη μ γιατι κοριτσι μ νοιάζεσαι για το τι θα σ πουν;;; Επίσης έχε στο νου σου οτι μπορει κ η μπεμπα απο μόνη της να σ δείξει οτι δεν θέλει να θηλάζει αλλο πια κάποια στιγμη....

Αθηνα μου εγω δεν ειμαι πολυ του κλιματιςτικού γιατι κρυώνω όποτε ανάβω ανεμιστήρα.

Στις πτυχές εκει του λαιμουδακου της ποτε ποτε κοκκινίζει όποτε κ εγω τον πλένω συνεχεια...

Βούλα μου το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα το βαρεθεί το βυζί αλλά αυτή στο κάτω κάτω έχει την κυριότητα του αν δεν θέλει άλλο θα το δεχτώ και θα περάσουμε σε επόμενο κεφάλαιο τις ζωές μας ξέρω πως τα παιδιά κάποτε μεγαλώνουν και δεν μας έχουν ανάγκη για πάντα αφού να φανταστείς πως σκέφτομαι από τώρα όταν θα φεύγει από το σπίτι για να μείνει μόνη της όταν θα παντρεύεται όταν θα με κάνει γιαγιά και να σου το δάκρυ κορόμηλο :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Σαλώμη πως πάει το σπορουλίνι ;; Κανένα σύμπτωμα έχωμεν ή μπα;;

Βάσω μας που έχεις χαθεί μας έλειψες και Γκρετούλα επίσης και Ιωάννα (αν και έγραψες το πρωί χι χι)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Hello!Κουρασμενη... ειναι κ αυτο το αλμα κ ξυπνα εκει που κοιμαται κ κλαιει κ τρομαζω!!Εντωμεταξυ δυο βδομαδες τωρα γκρινιαζεξ την ωρα της βολτας με το καροτσι..τον βγαζω αργα το απογευμα που δεν εχει ζεστη...τι του φταιει?μονο με το παμπερς κ κοιμαται ετσι το βραδυ?

F4oIp2.png

Βούλα μου το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα το βαρεθεί το βυζί αλλά αυτή στο κάτω κάτω έχει την κυριότητα του αν δεν θέλει άλλο θα το δεχτώ και θα περάσουμε σε επόμενο κεφάλαιο τις ζωές μας ξέρω πως τα παιδιά κάποτε μεγαλώνουν και δεν μας έχουν ανάγκη για πάντα αφού να φανταστείς πως σκέφτομαι από τώρα όταν θα φεύγει από το σπίτι για να μείνει μόνη της όταν θα παντρεύεται όταν θα με κάνει γιαγιά και να σου το δάκρυ κορόμηλο :rolleyes:

Το βαριουνται το βυζι?Στο φειαμπουκ στο γκρουπ των θηλαζουσων λενε οτι τα μικρα τους ακομα και 19 μηνων θηλαζουν σαν νεογεννητα κ δεν ξεκιλλανε...

F4oIp2.png

Ρομαντική δεν είμαι να μην τα ξαναλέμε αλλά στο υπογράφω ότι πρώτα θα βαρεθείς εσύ το θηλασμό και μετά η μπέμπα! Και θα έχεις βαρεθεί τοοοοσο πολύ που θα κάνεις πάρτυ όταν σταματήσετε!!! Μην τα πάρεις τοις μετρητοίς κ μου συγκινηθείς, από την εμπειρία μου σου τα λέω, εσύ θα κρίνεις μόνη σου τι πρέπει να κάνεις.. Όσο για το τι θα πουν οι άλλοι.... γραψ'τους κανονικά...:wink:

b5DEp3.png

Εγώ έχω air condition στο φουλ, δεν κάνει κ το βάζω στους 27 28 ίσα να δροσίζει, αλλά όλη μέρα! Δεν την αντέχω τη ζέστη ΚΑΘΟΛΟΥ!

Τη μπέμπα την έχω με το τιραντε νύχτα μέρα και ιδρώνει όταν θηλάζει.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα πληρώσουμε ΔΕΗ..... :(

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...