Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημεεεεερα!!!

Σαλώμη μ πως παει το μικρο σ φασολάκι;;;

Απο αυτήν την άποψη ηταν όντως τελεια!

Ειχα ομως αλλα χαζά π αποφάσισα να μην τα αφήσω να με επηρεάσουν γιατι θα ημουν μόνιμα με νεύρα!!

Ειπα να ξανά παω ίσως την αλλη εβδομάδα αλλα μ λείπει πολυ ο αντρας μου ρε γμτ!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαλώμη εννοείς βάζεις την σκόνη μεσα στα μπιμπερο ή βάζεις τα φακελάκια κλειστά μεσα στα μπιμπερο;

Ξερω οτι να φτιάχνεις έτοιμο γάλα δεν κρατάει πάνω απο μισή με μια ωρα.

KMwEp3.png

Καλημετα κοριτσια..ερχεται καυσωνας λενε κ δεν θελω καθολου..εμεις Πεμπτη εχουμε παιδιατρο για το prevenar επαναληπτικο,να δουμε αν πηραμε καθολου βαρος-υψος και να μας πει για την εισαγωγη στερεων απο αρχες αυγουστου που γινομαστε 6 μηνων.εχω αρχισει κ φοβαμαι διοτι ολο διαβαζω αλλες κοπελες που τα μψρα τους κλαινε απο δυσκοιλιοτητα κλπ..

F4oIp2.png

Σαλώμη εννοείς βάζεις την σκόνη μεσα στα μπιμπερο ή βάζεις τα φακελάκια κλειστά μεσα στα μπιμπερο;

Ξερω οτι να φτιάχνεις έτοιμο γάλα δεν κρατάει πάνω απο μισή με μια ωρα.

Bazw tin skoni osi einai metrimeni sin ta fakelakia gia ta nutrients Kai kleinw to mpimpero. Otan ksipnisoun prosthetw to Nero Kai ftiaxnw to gala!

Ti alla xaza apo ti mama sou h ti theia?? Kala ekanes Kai den ta evales ipopsin, simasia exei pou ksekourastikes ligo apo tin meria twn douleiwn!

To fasoli tha to doume se miamisi vdomada peripou! Elpizw na akousoume kardoula tote!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα! Βούλα καλώς ήρθες, μας έλειψες....

Καλά πέρασες, ε; Μπράβο! Ο γιος φαντάζομαι τρελάθηκε από τη χαρά του! Όλη μέρα παιχνίδι;

Σαλωμη δεν ξέρω από σκόνη, έτσι όπως το λες δεν φαίνεται να πειράζει, μήπως να το έβαζες το μπουκάλι στο ψυγείο;

Μαργαρίτα δυσκοιλιότητα αν σου κάνει λίγο στην αρχή το ρυθμίζεις με το αχλάδι κ το κολοκυθάκι. Μειώνεις πατάτα αυξάνεις κολοκυθάκι, μειώνεις μήλο μπανάνα, αυξάνεις αχλάδι... Μην αγχώνεσαι γι αυτά...

Γκρέτα θέλω να σου πω από προχθές, πού βρήκες χρόνο κι έφτιαξες κ πίτσα;;;; Θα μας τρελάνεις!:tongue:

Αν έχεις καμιά εύκολη συνταγή, ανέβασε την πάντως να την έχουμε!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες (επέστρεψα στην πραγματικότητα σήμερις) ρε κορίτσια δεν μου λέτε τι κάνω λάθος και δεν τρώει τα φρούτα και γενικά το φαγητό της μήπως περιμένω πολλά έχουμε ξεκινήσει εδώ και 17 μέρες της έχω βάλει και λαχανικά για 2ο γεύμα αλλά τζίφος τα τρώει πολύ λίγο παίρνει καιρό να αντικαταστήσουν οι άλλες τροφές το γάλα και δεν το ρωτάω γιατί βιάζομαι να αποθηλάσω τουναντίον αλλά δεν θέλω ο θηλασμός να βλάψει (εντός εισαγωγικών) την υγεία της μικρής και έχω και τον άντρα μου που μου είπε χθες άκου να δεις μέχρι τον χρόνο θα σε αφήσω να την θηλάσεις μετά όχι δεν θα το κοροϊδεύουν το παιδί μας δεν ξέρω είμαι πολύ προβληματισμένη αφού χθες για να ξεραθώ πήρα ντεπόν να με χαλαρώσουν :| Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι παντελώς άχρηστη δεν ξέρω έχω κουραστεί αυτές τις μέρες μαγειρεύω και κάθε μέρα :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Τι κάνετε;; Εγω τα χω παρει... Βαρέθηκα να ακούω

"Ααα βγάζει σάλια. Δόντια ειναι. Να κανει "αυτο" .. Αχ υποφέρεις χρυσουλακι μου;" (Περιμένοντας το βρεφος να απαντήσει...)

Στον επόμενο αυτόκλητο σωτήρα νομιζω θα κανω φόνο!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα!!!! Τι κάνετε; Εμείς είχαμε γιατρό σήμερα, κλείσαμε τον 5ο μήνα!! 7450 γρ και 69 πόντους και 4 μας δόντια έτοιμα να βγουν.. .. Τι με περιμένει :D:o

Κάναμε και εμβόλιο και μας βλέπω μια χαρά μέχρι στιγμής .. .

Βούλα καλώς ήρθες!!!!!!

Αθηνά όλες το έχουμε αυτό , έχουμε από κάποιον που ξέρει τα πάντα για το παιδί μας και δεν το αφήνουν σε ησυχία!!! Κι εγώ τα πήρα χθες με την πεθερά αλλά το προσπερασα.....

Σαλώμη φιλάκια στο σπορακι σας....από σκόνη ούτε εγώ ξέρω :?:

Φιλιά σε όλες!!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Σαλώμη η σκόνη δεν εχει θεμα ετσι όπως το κανεις (καλα οχι να την αφήσεις καμία εβδομαδα :P ετσι για λίγες ωρες εκτος της ειδικής συσκευασίας). Να καταναλωθεί εντός μιας ωρες πρέπει απο τη στιγμη που θα διαλυθεί σε νερό.

ΑΝτιγονη νωρίς νομιΖω δεν ειναι ΑΝ θυμάμαι σωστα αυτα που διάβαζα ο διατροφικός οδηγός έλεγε οτι οι στέρεες να εισαχθούν στον 6ο μηνα αλλα οχι αργοτερα απο τους 6,5 (η εκκίνηση Τουλάχιστον οχι τα παντα φυσικα).

Τωρα σχετικά με το ποτε ειναι αναμενόμενο να φάει πλήρες γεύμα δεν ξερω ειπαμε ειναι κ στο παιδι αλλα ειναι φαγάνα φαγάνα αλλα πιο δύσκολα. Μην απελπιΖεσαι δεν θα μείνει για νηστικό το παιδι ουδέ για παντα σε αυτη τη φαςη :)

Ειμαι ένα ΠΤΩΜΑ βγήκαν οι γονείς μου με την αδελφή μου για κατι δουλειες κ έμεινα ένα 3ωρο να προσέχω μόνη το μωρο και τον 4χρονο ανήψια μου. Όπως λέμε κ εδω...ΕΒΟΥΡΛΙΣΤΗΚΑ!!!

εσεις με τα 2 παιδια .. Το χω ξαναπεί... ΗΡΩΙΔΕΣ!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ρε κορίτσια αναφέρεται πουθενά πως ο μακροχρόνιος θηλασμός είναι επιζήμιος για το παιδί αν θυμάμαι καλά ο ΠΟΥ συστήνει τα 2 χρόνια και τον 1 χρόνο ως απαραίτητο :confused: Υπάρχει το ενδεχόμενο να θεωρεί το παιδί την μητέρα του φαγητό και να την θέλει μόνο γι'αυτό ρωτάω γιατί ακούω κάτι τέτοια και μου φαίνονται τραβηγμένα :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγόνη εγω δεν εχω υπόψη μου κατι τέτοιο ούτε εχω ακουσει ποτε να λενε οτι ο θηλασμος ειναι επιζήμιος σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλλα δεν το χω ψάξει περισσότερο . Βεβαια στα θεματα θηλασμού πολλές φορες ειναι κ τι θα διαβάσεις για κάθε έναν που λεει οτι οι έρευνες δείχνουν Α θα βρεθει καποιος να εμφανίσει μια έρευνα που υποστηρίζει το "οχι Α".

Προσωπικά θα ακολουθούσα τον ΠΟΥ αν ειχα τη δυνατότητα κ..άντεχα :)

Ερωτήσεις:

1. Ανάβετε αίρ κοντισιον; Αφήνετε κ πόρτες ανοιχτές;

2. Πως ντύνετε τα παιδια; Εκτος της πανας.

3. Στις πτυχές κατω απο το λαιμό κυρίως αλλα κ άλλου καμία φορα λερώνεται (σάλια ιδρώτας κτλ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τον πλένω όσο μπορω αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο με όλες αυτές τις πτυχώσεις! Σημερα είδα μερικά σπυράκια εκει απο κατω να ανησυχήσω;;;

4. Εβαλα μια στάλα crilen στις άκρες απο το κρεβάτι του γιατι μας εχουν διαλύσει τα κουνούπια. Ε μαλλον δεν αντέχει τη μυρωδιά κ μέχρι να εξασθενίσει τελειως δεν καθόταν ούτε για πλάκα εκει... Καμία αλλη ιδεα έχουμε;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...