Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εμένα να σας πω την αλήθεια οταν γεννήθηκε μου έφεραν ένα σετ με διαφορά πραγματάκια για οταν περάσει στις στέρεες που περιλάμβανε αυτο το ποτηράκι.

(Εχει κ ένα αλλο με καλαμάκι για μεγαλύτερο μωρο).

Απο προχθές που το πρώτο χρησιμοποίησα μια χαρα φάνηκε να το δέχεται.

Δεν πολυ πίνει νερό ακιμα (5-10ml τη μερα) αλλα δεν δείχνει να του "φταίει" το ποτήρι.

Δεν ξερω ομως αν υπαρχει η μάρκα εδω..,

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

enseignante καλε 60 ευρω σε τοσο δυσκολες εποχες?? Εμας παιρνει 30 κ στην τελευταια επισκεψη καθισε 1κ30 ωρα μεχρι να μ εξηγησει τις στερεες..κ μας νοτια προαστια ειναι..ασε που την βρισκω παντα στο τηλ κ την ζαλιζω...

uOZHp12.png

enseignante καλε 60 ευρω σε τοσο δυσκολες εποχες?? Εμας παιρνει 30 κ στην τελευταια επισκεψη καθισε 1κ30 ωρα μεχρι να μ εξηγησει τις στερεες..κ μας νοτια προαστια ειναι..ασε που την βρισκω παντα στο τηλ κ την ζαλιζω...

Αντιγόνη καλέ όχι enseignante κι εγώ από το καφέ Ιανουαρίου είμαι αλλά έχω κατσικωθεί στου Φεβρουαρίου :tongue: φαίνεται έχω πέσει σε ακριβές έχω γνωστή μου που δίνει 80 στο σπίτι :shock:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερίζω απόψε πάλι κλασσικά ξυπνάγαμε 150 χιλιάδες φορές αλλά μιλάμε με τα σκατόφρουτα μου κάνει πολλά πάρα πολλά αέρια δεν μπορώ να την βλέπω έτσι αφήστε που φοβάμαι μην της πεταχτεί καμιά ραγάδα ή αιμορροΐδα στον πισινούλη της :( Ελπίζω σιγά σιγά να συνηθίσει το εντεράκι της λέω σήμερα να της δώσω ακτινίδιο μαζί με το υπόλοιπο κοκτέιλ (φρούτων και όχι φαρμάκων) ααα Μαργαρίτα τι είναι αυτό το spill proof;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Κάναμε μπανιο στη θάλασσα!!!

Κ, ενώ ειχα ακουσει οτι θα κλάψει θα τσινίσει θα θα θα..

Μπήκαμε αγκαλιτσα δεν βγάλαμε κιχ κ ύστερα απο λιγο γελάγαμε κιολας!!!

Εκανε κ ενστικτωδώς κινήσεις να κολυμπήσει κ μονο οταν τον βούτηξα ολόκληρο λιγο πήγε να φοβηθεί αλλα κ παλι με αγκαλιτσα το ξεπεράσαμε!!!

Αχ δεν φαντάζεστε τι χαρα έκανα η μάνα!!!

Συγκινήθηκα λιγουλάκι :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα

Τι μου κάνετε? Αλλαξα κιν και δυσκολευομαιμεχρι να το συνηθίσω.

Μαργαριτα μου ενα παρόμοιο ειχα σαν αυτο της Αθηνας

Απο τα prenatal το ειχα παρει

Τι ζεστη ειναι αυτη?σφουγγαρισα σπιτι βεραντες δουλειες νε φουντες.

Εβαλα μπιφτεκακια να γίνονται

Τι κανετε εσεις?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλεεεεεεεε!!!!

Κοντεύω να φουνταρω χωρις ιντερνέτ!!

Ευτυχώς ηρθε ο αντρας μ κ έπιασα λιγο Ίντερνετ με το κιν τ!

Σας διάβασα ολες αλλα τα ξέχασα... Θυμάμαι την Αθήνα π έκανε βουτιές!!!!

Την Γκρέτα π κανει δουλειες...

Αυτά....

Καλα περνάω τελικα! Ο γιος ακομα καλυτερα!

Με την μπεμπα το πηρα απόφαση θα την πρηζουν αλλα τους αφήνω γιατι την απασχολούν κ λιγο ήρεμοι το κεφάλι μ.

Φαγητο...δεν κανω

Δουλειες... Δεν κανω

Τα κάνουν άλλοι...εγω μονο ταΐζω κ κοιμίζω...

Ομως μ έλειψε ο αντρας μ πολυ κ γιαυτο σημερα θα γυρίσω θεσσαλονικη κ θα ξανά έρθω στο χωριο μάλλον άλλη μερα.

Αλλα χωρις ιντερνέτ ρε παιδι μ, δεν πάλευεται...

Φιλεναδες μ καλές! Μου λειψατεεεεεεε

KMwEp3.png

Γεια σας κοριτσια!!Ζηλευω,θελω κ γω θαλασσα αλλα χωρις μωρα κ ταλαιπωριες,γινεταιιιιι..??Χτες εφαγα ψαρι και ο μικρος μετα τις 5 το πρωι κοιμοταν ψιλοανησυχα και μυξοεκλαιγε στον υπνο του..να μην ξαναφαω?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Υδροχοος με ωροσκοπο διδυμο και προγραμμα???αχαχαχαχα!!!!

Έτσι εξηγούνται όλα......

Κι η δικιά μου τον ίδιο ωροσκόπο εχει....!

Αν και μάλλον είναι όλα τα υδροχοακια χωρίς πρόγραμμα από αυτά που διαβαζω!

b5DEp3.png

Γυρισαααααα!

Αχ σπιτι μ, σπιτάκι μ!!!

Τι ωραια αίσθηση να έρχεσαι σπιτι σου!!

Α! Για τον παιδιατρο π λέγατε εμάς παίρνει στην αρχή 40 κ μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα 30?

Την Πέμπτη έχουμε παιδιατρο κ εμβολιο κ θελω να τον ρωτήσω για νερο να της δίνω... Εχει σκάσει ρε παιδι μ!!!!

Αυριο γινόμαστε 5 κ λογικά σε 2 εβδομαδες θα αρχίσουμε τα φρουταααααα! Αντε επιτέλους!!!!

Τι κανετεεεεε;;;;

KMwEp3.png

Α ρε Αντιγόνη!!!!

Πρόσεχε να μην μεθυσεις!

Βρήκα κόλπο! Την μικρη πρέπει να την ενοχλούν πολυ τα δόντια της κ επειδή παιχνίδια οδοντοφυιας γιόκ! Βαζω την πιπιλα στο ψυγείο....Χαχαχαχαχα πάντως δείχνει να της αρέσει!

KMwEp3.png

Kalisperaaaaa! Ti kanei to pareaki?

Athinaaaaaa einai poli xazo na epistrepseis mono gia ena politiko gamo me ena mwro toso mikrouli! Poli talaiporia! To pires apofasi na pas h paizei na to paikseis korona gramata? :tongue:

Gretaaaa elpizw na koimithite apopse! Simpasxw ligo akoma, alla siga siga vriskoume tous rithmous mas. Thelw na koimithw ena 8wraki mia mera kai na min me ksipnisei kanenas!!

Ta vradia vazw apo prin tin skoni mazi me ta fakelakia sta mpimpera kai otan ksipnisoun zestenw to gala grigora grigora, kai tsoup taizw :tongue: kanei omws i formoula na tin vazw apo 3-4 wres prin sto mpimpero? Den to kanw epidi variemai to kanw giati ama mou parei perissotero apo 5 lepta na ftiaksw gala meta kanoun 1 wra na ksanakoimithoun :|

Voula wraia perasate! Fantazomai einai ligo paradeisenia na min prepei na kaneis douleies kai na asxolisai mono me ta mwra sou! Eides pou anisixouses??

Oi ipoloipes ti kanete?? Pws pane ta mpempakia?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...