Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φυσικα και οτι να ναι Μαργαριτα μου.

Πριν κανα δυωρο τον εβαλα για υπνο και ειπα να συνεχισω σιδερωμα.μια ωρα μετα τον ακουμε στην ενδοεπικοινωνια να ουρλιαζει λες και τον εσφαζαν.Τρεχει ο αντρας μου εκανε χειροτερα το μωρο..

Αρχισε να φωναζει και εκεινος που δεν πηγαινα και γιναμε κ@λος βραδιατικα.....Τοσο καλα!!

Αθηνά τραγικο!Ειλικρινα δεν μπορω να πω τιποτα αλλο!Ξερω ειναι κουνιαδος σου και δεν μπορεις να μην πας αλλα θα ηταν πολυ ωραια να μην πήγαινες γιατι διακιολογεισε με το μωρο τοσο μικρο!!

Καλα κ αυτοι τοσο ξαφνικα??πολιτικος γαμος?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλα κ αυτοι τοσο ξαφνικα??πολιτικος γαμος?

Πολιτικός ναι.

Ε... Δεν μπορω να πω γιατι... :tongue:

Οποια κατάλαβε κατάλαβε :tongue:;)

SOS μηνας ο Φλεβάρης παντως απο δω και περα για την οικογένεια ;)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Το βραδυ παραλιγο να παθω μαστιτιδα..το απρογραμματιστο παιδι μου αποφασισε να θηλασει μονο στις 6 το πρωι με αποτελεσμα να εχω πετρωσει να μην μπορει να τραβηξει το γαλα και να κανω μαλλαξεις πανω στα σκληρα του στηθους..φρικαρα...τι θα κανω?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Το βραδυ παραλιγο να παθω μαστιτιδα..το απρογραμματιστο παιδι μου αποφασισε να θηλασει μονο στις 6 το πρωι με αποτελεσμα να εχω πετρωσει να μην μπορει να τραβηξει το γαλα και να κανω μαλλαξεις πανω στα σκληρα του στηθους..φρικαρα...τι θα κανω?

Μην αγχωνεσαι..καπως ετσι θα ειναι και ο αποθηλασμος..

Να βγαζεις λιγο με το χερι σου η με θηλαστρο αν εχεις!

Αν ο γιος σου το κατοχυρώσει το προγραμμα θα ρυθμιστει η παραγωγή!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κι από μας!

Γκρέτα αν θέλεις συμπαράσταση, εδώ! Φροντίζει η μπέμπα γι' αυτό! Μόλις πήγαινε να με πάρει ο ύπνος, ξυπνούσε, δεν κοιμήθηκε όλη τη νύχτα πανω από 1.30 ώρα σερί!!! Σερνομαι...

b5DEp3.png

Κοριτσάρες εμείς κάναμε χθες το infanrix hexa την τελευταία του δόση (την 3η κατά σειράν δηλαδή) και χθες όλη νύχτα την βγάζαμε αγκαλίτσα το πρωί κατά τις 5.30-6.00 ησύχασε κάπως είναι εξαπλό ρε γμτ γι'αυτό ενοχλούνται τα καημένα κατά τα άλλα η μικρή μου κάνει πολλά αέρια από τα φρούτα αλλά κάποτε θα συνηθίσει(θέλω να πιστεύω) αα και επιστρέφω στην παιδίατρο που είχα στο Φάληρο κι ας είναι μακριά γιατί η χθεσινή εδώ κοντά μου ήταν στ'αρχ#δια της εντελώς μας ξεπέταξε σε λιγότερο από 10λεπτο και πήρε 40 ευρώπουλα οι δικιές σας πόσα παίρνουν ;;

Και για πείτε ρε κορίτσια το μήλο πως να το αλέθω να γίνεται τελείως κρεμώδες βγάζει κομματάκια ψιλά ψιλά στο μούλτι :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ναι ειναι γ@μησε τα το εξαπλο...

Υπομονη μωρε ταλαιπωρία ειναι για τα μικρα μας...

Ο δικός μου πέρνει 20? για το ενα και 15? το ενα αν εχεις δυο παιδια. χαχα πως τα ειπα ετσι!!!:P

Την τελευταία φορα που πηγα δεν μας πηρε τιποτα.τα εηετασε και τα δυο εκανε εμβολια και στα δυο και μας εδιωχνε...οτι ειναι δυσκολοι καιροι και τετοια...του αφησε ο αντρας μου ενα δεκαρικο,του το πεταξε στην κυριολεξία! Δεν το έπαιρνε.Σε αυτον παμε εμεις βέβαια.

Αλλα και ο αλλος που ερχοταν σπιτι 30? επαιρνε.

Εσενα γιατι 40?.που νομίζουν οτι ζουμε?την παλευουν??

Εμεις λαικη τωρα(εγω στο αμαξι με το μωρο πινω καφε) να παρουμε φρεσκα φρουτα για το μωρο...

Οι μεγαλοι αντρες κουβαλανε!!Στα ωπα ωπα μ εχουν :tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι το τι μας περιμένει όταν κλείσουμε τον 5ο μήνα με αυτά που διαβάζω από εσάς.... και λέω ότι έχουμε ηρεμήσει :(:(:(:(:(

Εμάς η γιατρός 25 μας παίρνει στο σπίτι στο ιατρείο δεν ξέρω.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι το τι μας περιμένει όταν κλείσουμε τον 5ο μήνα με αυτά που διαβάζω από εσάς.... και λέω ότι έχουμε ηρεμήσει :(:(:(:(:(

Εμάς η γιατρός 25 μας παίρνει στο σπίτι στο ιατρείο δεν ξέρω.

25 στο σπίτι :confused: εμένα στο σπίτι παίρνει 60 αλλά τουλάχιστον κάθεται ώρες και απαντάει στις ερωτήσεις μου (αυτή του Φαλήρου όχι η χθεσινή στην γειτονιά μου)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μην αγχωνεσαι..καπως ετσι θα ειναι και ο αποθηλασμος..

Να βγαζεις λιγο με το χερι σου η με θηλαστρο αν εχεις!

Αν ο γιος σου το κατοχυρώσει το προγραμμα θα ρυθμιστει η παραγωγή!

Υδροχοος με ωροσκοπο διδυμο και προγραμμα???αχαχαχαχα!!!!

F4oIp2.png

Πηγα σημερα να του παρω ποτηρακι αλλα δεν ηξερα αν απο το θηλασμο ειναι ευκολοτερο να δεχτει στομιο λεπτο σαν dr brown η nuk που ειναι πιο μπιμπερο νομιζω...Γκρετα??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...