Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τι τραβαμε ρε γαμωτο!!

Εμενα μου εβγαλε την πίστη και την νυχτα και τωρα αν ειναι δυνατον!Κοιμαται μιση ωρα με το ζορι,και οπου να ναι θα αρχισει να οδύρεται...

Καλα Αντιγόνη σοβαρα 12 με 5???μετα τι κανει???

Χριστέ μου,μου θυμιζει τον μεγαλο μου(ξυπνησε ο μπεμπης χαχα) ακομα και σημερα βλεπεις οτι ειναι ετοιμος να κοιμηθει πχ το μεσημερι σερνεται και μολις τον κοιταω σηκωνεται και μου λεει οχι νανι,δεν νυσταζω!!!Για να καταλαβεις!!χαχαχ

Α!οποια ρωτησε για φορεματα κοριτσια αν δεν βαριεστε καντε αναζητηση στο fb mikael βραδυνα φορεματα και δείτε!! Μετα περιμένω σχολια.......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναρωτιεμαι,χορταινουν με 5 ωρες υπνο?Μετα τι εκανε?Εκλαιγε η καθοταν?

Καλέ όχι κοιμόταν και μετά αλλά ξύπναγε στις 2 ώρες δεν εννοώ ότι κοιμήθηκε μόνο 5 ώρες καλά κορίτσια σήμερα μου έτυχε ένα περιστατικό θα σας περιγράψω πιο μετά αρχίζω και μουρλαίνουμαι μου φαίνεται :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλήμερα όμορφες!!!!

Τι κάνετε;; Κι εμεις 3-6-9 τα εγερτήρια μας (ύπνος στις 10) δλδ οχι 10ωρο εγω κ με 8ωρο σερί συμβιβάζομαι πλεον... :/

Κατα τα αλλα εμεις ήρεμα γίναμε 5 μηνών σημερα κ εχω να πω οτι εδω κ 2 μερες έχουμε αρχίσει να ...ζηλεύουμε οταν τρώνε οι αλλοι.

Κουτάλι που του εβαλα κοντά στο στόμα σημερα στην αρχη τρόμαξε λιγο αλλα μετα πήγε να το γλύψει/δοκιμάσει.

Να δούμε την πεμπτη τι μας επιφυλάσσει η πρώτη μας προσπάθεια...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Σχεδον ολα τα μωρα του Φεβρουαρίου ειναι νυχτοβια χαχαχ!

Μαργαριτα ασχερο νερο του δινεις?Εγω εχω ξεκινησει στην αρχη αηδιαζε αλλα απο την 3η-4η φορα το συνηθισε και του αρεσει πολυ.

Ρωταω γιατι τωρα με τις ζεστες το εχουν αναγκη.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλέ όχι κοιμόταν και μετά αλλά ξύπναγε στις 2 ώρες δεν εννοώ ότι κοιμήθηκε μόνο 5 ώρες καλά κορίτσια σήμερα μου έτυχε ένα περιστατικό θα σας περιγράψω πιο μετά αρχίζω και μουρλαίνουμαι μου φαίνεται :confused:

Ε τοτε εισαι μια χαρα στον υπνο βρε!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ όχι κοιμήθηκε 12-5 σερί και μετά 6-7.30 , 7.30-9.30 και 10.00-11.05

Μαργαρίτα εγώ έχω αγοράσει κουταλάκια Munchkin , εκπαιδευτικό ποτηράκι NUK και καρεκλάκι φαγητού το Siesta της Peg-Perego είμαι πολύ ευχαριστημένη απ'όλα ;)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μαργαρίτα ποτηράκια τα Dr Brown είναι πολύ καλά, την κόρη μου μόνο αυτά τη βολευαν γιατί έχουν λεπτό στόμιο.

Καρεκλάκι συμφωνώ με το peg perego..

Εγώ πιατακια κουταλάκια δεν ήθελα πλαστικά και είχα κουταλάκια τα μικρά του σερβιτσιου μας και δύο πιατακια αγόρασα σκέτα, αυτά που είναι σετ εμένα δε με βολευαν, ήταν λίγο μικρά.

b5DEp3.png

Γκρέτα είδες κάποιο συγκεκριμένο από αυτά; fb δεν έχω, τα βρήκα όμως στην αναζήτηση. Ένα κόκκινο μου άρεσε πολύ, από τα αλλα πιο ωραίο ήταν το μπλε που είχες ανεβάσει, με τον ένα ώμο!

b5DEp3.png

Ιωαννα μου ειναι πανακριβα!!!!Ειχα στειλει για ενα να μαθω τιμη και μου ειχαν πει 400?!!!:shock:

Kαι εμενα μου αρεσε πολυ το μπλε!Και οταν κολλαω παει....Θα βγουμε να δω σε καποια μαγαζια(και με τα μικρα τοσο δυσκολο) και θα ψαξω κατι ανάλογο! Αν μου κανει κλικ κατι καλως αλλιως με πιανει κριση!Ειμαι πολυ περιεργη ρε γαμωτο!Και αυτο το μπλε πρέπει να το παραγγειλω.Και αν δεν μου στέκεται καλα?μπορει να μην μου παει ξερω γω...πως να το αγιρασω χωρις να το δοκιμασω??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ στη βάφτιση της κόρης είχα φορέσει με ένα ώμο, αλλά κοντο, ήταν τέλειο! Και ήταν το πρώτο που είχα δοκιμάσει, μου κόλλησε! Γιατί δεν μπορείς να το δοκιμάσεις, δεν υπάρχει κ κατάστημα;

b5DEp3.png

Kalispera!! Koritsia grapsete treis selides kai! Pote na tis diavasw?? Niwthw oti exw meinei pisw!!

Greta tha vreis forema min agxonesai kai min pas me to skeptiko arnitiko oso ki anse neuriazoun ta mikra! Giati diladi den pas kai ton mikro mazi sou?? Ean peinasei vizi kai gala! Den einai ntropi!

Emeis epistrefoume sta fisiologika siga sigame ta agoria.. Perimenw na mas ksana zigisei o giatros giati nomizw to pirame to varos mas! Exoume kanei afrata mpoutakia gia filima!

To spori oute pou to niwthw les kai den eimai egkios, kai episis arxisan ta stoiximata gia to ti tha einai, agori h koritsi h didima!

Margarita egw den nomizw na parw set, opws eipe h Iwanna kanena piataki, alla tha xreisimopoihsw kateuthian ta mikra ta dika mas koutalaki a kai meta pirounakia episis. Potirakia exw kamposa, ena tis nuk, dio mr brown kai nomizw h ena h dio tommy. Akoma den ta xreisimopoihsa omws! Nero dinw se mpimpero.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Οχι αυτο site που βλεπεις το μπλε δεν εχει καταστημα....

Σαλωμηηηη μας ελλειψες!!!

Προσπαθησε να μας γραφεις που και που... Αν και καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο!!

Λοιπον εγω λεω οτι το σπορι σου ειναι ενα και ειναι κοριτσάκι;););)

Το μωρο θα το εχω μαζι σιγουρα στα ψωνια τον μεγαλο θα προσπαθησω να μην τον εχω...θα βομβαρδισει ολα τα καταστήματα!!!:tongue::tongue:

Θηλαζω να κοιμηθει το μωρο και εφτιαξα πιτσα να φαμε....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω παλι Σαλώμη παίζω τα λεφτα μου σε 3ο αγορι :P

Στο μεταξυ ειμαι να σκάσω απο το κακό μου απο το πουθενα μου βγαινει ένα έξοδο 200?...

Παντρεύεται (αιφνιδίως :) ) ο κουνιαδος μου μες τον Αύγουστο.

Ε να μην σας τα πολυλογώ πρέπει να παω κ να ρθω αυθημερόν για το γάμο 2 μερες πριν έρθει ο άντρας μου για διακοπές εδω (εισητηρια κλεισμένα απο τον Ιούνιο) για να κάτσει μια εβδομαδα κ να επιστρέψουμε όλοι μαζι μετα...

Απο τη μια χαίρομαι για τα παιδια απο την αλλη για μια ακόμη φορα τα αδέρφια του μας γ@μησαν το προγραμμα τελειως λες κ τους το χρωστάγαμε τα κέρατιατικα στα καλα του καθουμενου.

Συν την ταλαιπωρία συν να αφησω τπ μωρο έδω γιατι ποσά πάνω κατω κ τρεξίματα να αντέξει το δόλιο μεσα σε μια μερα;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ωχ ταλαιπωρια ρε κοριτσι..Σαλωμη εγω δεν ξερω αν θα ειναι αγορι η κοριτσι,αλλα για ενα το βλεπω..Κανε τεστακια για το φυλο πχ κινεζικο ημερολογιο..εχουν πλακα...Γκρετα ρσενα καθε βραδυ τηρει ιδιες ωρες στα ξυπνηματα?Εμενα οτι ναναι..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...