Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια ποτε επιστρεφετε δουλεια?Εγω αρχες Δεκεμβρη..

Εγώ δεν ξέρω κάνω μαθήματα γαλλικών και αν τύχουν μαθητές θα δω αλλά αν χρειαστεί να έχω πολλές ώρες θα πρέπει να στείλω την μικρή βρεφονηπιακό :(

Σαλώμη μας που χάθηκες πήγες στο άλλο καφέ και μας ξέχασες :( ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Και εγω μια απ τα ιδια....

Αυτο το πραγμα μπανιο φαγητο και καναπες....φωτια μου ρχετε να βαλω στον καναπε...Ασε που πρεπει να κανουμε και ησυχια να δει ειδήσεις! Και γίνεται το ελα να δεις ετσι...Νευριαζω και εγω οταν τον βλεπω να κοιμαται γι αυτο και το ξύπνημα του μεγαλου το χει αναλαβει εκεινος μεσ στη νυχτα!!!Τρωει κατι κλοτσιες γιατι ροχαλιζειιιιι και δεν ακουει!!!Δεν εχω τυψεις οοοχι!Δεν καταλαβα δεν φτανει που ξυπναω 10φορες με τον μπεμπη θα ξυπναω και για τον μεγαλο??Μετα ας φερουν ενα ασθενοφόρο να με μαζεψει!!

Ιωαννα τα λεω σε εσενα να τα ακουσω και εγω...

Ειναι παιδια θα μεγαλωσουν πρεπει να κανουμε υπομονη και οι δυο πλευρες!Απλα οι αντρες νομιζουν οτι ειμαστε σουπερ ηρωες και δεν ρωτανε αν θελουμε βοηθεια!Και το εχουν και αυτονοητο οτι δουλευαν ολη μερα και θελουν ξεκούραση, ενω εσυ κυρα μου ολη μερα σπιτι δεν ησουν???:P

Μου ειπε κατι σωστό ο πεθερος μου σημερα!Κοριτσι μου να μην ξεχνιεστε μεταξυ σας γιατι οι δυο σας θα μεινετε!!

Τα παιδια θα φυγουν

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι πανικος!!!Δεν κοιμαται πεταγεται στον υπνο του σφιγγεται τοσο πολυ που δεν μπορω να τον παρω αγκαλια και κλαιει.μουγκριζει δυνατα.

Κανει και αερια που μυριζουν....και μυριζομαι οτι εχει κρυωσει!Τον πηρα στο κρεβατι μαζι μου..δυσκολη νυχτα και σερνομαι :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αντιγονη θυμαμαι ρωτησες που ουρλιαζει η δικια σου.Το ειχα πει και εγω οτι ουρλιάζει και χτυπιεται και γελαει!!!Τους αρεσει η φωνη τους γι αυτο το κάνουν και οταν χαιρονται κι ολας!!Ειναι υπεροχο αλλα μετα το 10 λεπτο αρχιζω και δεν ακουω καλα....

Σας αφηνω θα προσπαθησω να ξανα κοιμηθώ

Καλο βραδυ τσουπρες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα! Μαργαρίτα, Γκρέτα πώς ξημερωσατε;

Οι υπόλοιπες πως είστε; κοιμάστε;

Εμείς από ύπνο χάλια αλλά το έχω πάρει απόφαση, είναι από τα δόντια... Λέω να πάρω καμιά αλοιφή, ποια παιρνουμε, τη mundisal;

b5DEp3.png

Καλημερα και απο εμας!

Αχ νυσταζω ποτε θα κοιμηθω ενα δεκαωρο σερι να ερθω στα ισια μου?Πολλα θελω ε???

Ιωαννα δεν θυμαμαι καθολου.Προσφατα το πεταξα το ειχα αγορασει για τον μεγαλο και φοβομουν να το χρησιμοποιησω 2.5χρονια μετα.θυμαμαι ηταν γαλαζιο ασπρο πορτοκαλι η συσκευασία. Με πορτοκαλι ηταν η ονομασια.Και κοστιζε καπου στα 9?

Εγω το θεωρω αχρηστο παντως δεν ειδα καμμια διαφορα

Οι υπολοιπες πως ειστε?πολυ ησυχια στο καφε μας....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έτσι θυμάμαι ότι δεν κάνουν τίποτα οι αλοιφές αλλά από το να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια...

Εντάξει εχθές έληξε ήρεμα το επεισόδιο, τον πήρα λίγο με το καλό κ κατάλαβε.. μέχρι το βράδυ με βοήθησε λίγο. Εγώ όχι μόνο καθημερινές αλλά κ σουκου δεν περιμένω βοήθεια, ξέρω ότι λείπει όλη μέρα κ το βράδυ είναι κομματια. Αυτές τις ημέρες όμως δεν πολυ δουλεύει λόγω των τραπεζών κ κάπου μου τη βάρεσε...

Όπως τα λες πάντως Γκρέτα, να δω άμα πέσουμε κάτω ποιος θα τα αναλάβει όλα.

Λείπει η Βούλα, άδειασε το καφέ.....

Αν ήξερα ότι δεν έχει internet το εξοχικο, δεν θα έλεγα να πάει...χιχιχι!

:tongue:

b5DEp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Εμείς τον τελευταίο καιρό έχουμε ένα ψιλοπρογραμμα στον ύπνο 10:30- 2:30-5:30-9:30 με απόκλιση μισης ώρας. Είμαστε καλά νομίζω ας ελπίσουμε στα καλύτερα!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...