Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Βρε κορίτσια τι πάθατε το σ/κ??

Greta μου περαστικά σου!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα μέρα με τη μέρα!! Όλα θα πάνε καλά!!!!!!

boulitsa είσαι καλύτερα τώρα? πέρασαν οι πόνοι???

Αχ βρε κορίτσια ... εγώ που είχα χθες καούρες όλη μέρα και στεναχωριόμουν!!!! Να πάνε όλα καλα σε όλες μας θα προσεύχομαι για όλες μας!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή σας μερα! Ναι Greta μου λιποθυμάω αβέρτα! Σήμερα πήγα για εξετάσεις πρωί πρωί άντε να δούμε τι θα δείξουν απο αιματοκρίτη κ σίδηρο.

Vtgian κοριτσι μ κανε κουράγιο το ξέρω ειναι πολύ χαζό αυτο π λέω γιατι κ μένα οταν μ λεγαν για υπομονή κ κουράγιο Μ έσπαγαν τα νεύρα γιατι δεν είχα άλλη υπομονή αλλα ειναι το μόνο που εχω να σ Πω. Ζητά απο τον Θεούλη βοήθεια θα σ την δώσει!

KMwEp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! πΩΣ ΠΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΛΕΙΝΩ ΤΙΣ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΔΛΔ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ!Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΧΩ ΣΤΙΣ 9/10.

ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΠΡΙΝ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!

ΕΜΕΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΩ) ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΑ-ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ,ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ?ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

F4oIp2.png

Καλημέρα!!Χαίρομαι που είστε καλυτερα αν και μέσα!και εγώ όλο το σ/κ μέσα έμεινα γιατί μια οι καούρες(ξεκίνησαν και αυτές.....),μια κάτι πόνοι στην κοιλιά...ευτυχώς έχει κρυώσει λίγο ο καιρός!όσο για τα ρούχα μια απ'τα ίδια!κόβω τα λάστιχα απο τα Κολαν μου γιατί δεν έχω όρεξη να βγω σε αναζήτηση...ακόμα και το σουπερ μάρκετ μου φαίνεται βουνό!!Greta είχες γενέθλια?να τα εκατοστησεις και να σου πάνε όλα καλά!!φιλια σε όλες σας!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Βρε κοριτσάκια μ βλέπω ότι απο ψυχολογία μας εχει πάρει η κατω βόλτα.... Κ με πιάνουν κάτι τύψεις... Λέω,άλλες γυναίκες δν μπορούν ν κάνουν παιδιά και ξέρω πολλές κ εγώ π τ έπιασα σχετικά εύκολα κ έχω κ άλλο ένα ειμαι μέσα στη γκρίνια... Έν τω μεταξύ τον ένα χρόνο π δν ήμουν εγκυος μ είχε λείψει παρά πολυ, ήθελα ν ξαναμεινω αμέσως... Όχι ότι τώρα δν ειμαι χαρούμενη για την εγκυμοσύνη, αλλα περίμενα ότι θ ειμαι καλά στον 5ο μήνα π ειμαι τώρα κ θα ήμουν συνέχεια έξω για βόλτες κ ψώνια... Ειναι λίγο κ τα οικονομικά π μας έχουν ζοριςει μετα το γάμο, αλλα πρώτα πρώτα αυτές οι επιπλοκες δν μ αφήνουν ν τ χαρώ κ ξέρω ότι μετα θ χτυπάω το κεφάλι μ στν τοίχο...

Τρομάρα μ θελω κ τρίτο παιδί... Εδώ τώρα έτσι όπως ειμαι δν μπορώ ν φροντίσω το πρωτο κ ειναι όλο με τους παππούδες.... Αςε π κ ο άντρας μ δν θέλει με τπτ.... Να, αυτά σκέφτομαι κ σκάω..:(:(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε???

Greta,boulitsa πολύ χαίρομαι που σας ακούω καλύτερα εύχομαι όσο περνάνε οι μέρες να μας τα λέτε ακόμα πιο ευχάριστα!!

Εγώ... μεγαλώνω :o

Δεν κατάφερα να πάω κ για ψώνια το σαββατο που ήθελα οπότε πλέον είναι επίσημο...

1 παντελόνι και 2 μπλούζες/πουκάμισα και μια ολόκληρη ντουλάπα άχρηστη! :tongue:

Παρεπιπτόντως χτες το απόγευμα ένιωσα κάτι περίεργα πονάκια πολύ χαμηλά αριστερά όταν πήγαινα να σηκωθώ πχ από τον καναπέ... Δεν με ανησύχησαν, περισσότερο το .. άβολο του πράγματος ήταν...

Επίσης...εσείς οι δευτερομανούλες για πείτε...

Σάββατο πρωι [16w+1d] εκεί που καθόμουν μισοξαπλωμενη και χάζευα τηλεόραση ένιωσα 3 συνεχόμενες "μπουρμπουλήθρες" λίγο πιο κάτω από τον αφαλό... (και από τότε τπτ ξανά)...

Μπορεί να ήταν το παιδάκι μου ή τζάμπα χάρηκα???

Tsufp2.png0RVqp2.png

Το πιο πιθανόν είναι να κουνιεται το μωρο....είναι τέλειο!δεν πειράζει που δεν το ξαναενιωσες,σε αυτές τις εβδομαδες σπάνια νιώθουμε κινησεις,μετά τις 17,18 είν;ι πιο έντονα τα πραγματα!!!!

Και εγώ θα θελα πολύ για τρίτο αλλά σε αυτή την εγκυμοσύνη και πιο δύσκολα είναι τα πράγματα και τον μικρο τον έχω μονη μου και οι δικοί μας είναι μακρια οποτε απο βοήθεια σπάνια!!!ευτυχώς στο σπίτι βοηθάει και ο μπαμπάς!τέλος πάντων σκεφτόμαστε θετικά,περιμένουμε να γεννηθούν τα αγγελούδια μας με το καλό και βλέπουμε για τη συνέχεια!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Ναι ρε Greta χρόνια πολλααααα!

Να τα εκατοστησεις να είσαι γερή κ δυνατή

Ολα να σ πανε τέλεια κ να έχεις μια όμορφη κ γλυκιά εγκυμοσυνη! Να σε χαίρετε η οικογένεια σ!!!! Να είσαι ευλογημένη!!!!!!!

KMwEp3.png

Καλά κοιμάμαι όρθια!

Greta μας,

5474438557_788b0f4aec_z.jpg

Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι, σε εσένα, στο μπεμπεδάκι σου και σε όλη την οικογένεια! Να σε χαίρονται!

Αντε βρε, και η Καιτούλα του Μπακινγκχαμ έγκυος και αυτή στο 2ο, στους εμετούς συνέχεια. Ακούς Kashman; Τι να τα κάνουμε τα παλάτια και τους βασιλογιατρούς, άμα σε πιάσει το μπλιαχ, για όλες τα ίδια είναι :D:D:D

Τα καλύτερα παιδιά θα βγάλουμε το 2015!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ααααααχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω τοσο πολυυυυυ!!!!!σας ευχομαι και εγω τα καλυτερα.να μας πανω ολα καλα και να κρατησουμε ολες γερα μωρακι!μακαρι να μπορουσα να σας κερασω τουρτιτσα!!!

Απ οτι βλεπω πανω κατω τα ιδια ειμαστε ολες απο ψυχολογια.ιδιες σκεψεις!!ουτε εγω το χαιρομαι καθολου.δεν ξερω γιατι.αυτη την συζήτηση ειχαμε πριν λιγο με μια ξαδερη μου.και ελεγα χαρακτηριστικα θα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο μετα.γιατι δεν παιζει για αλλο παιδακι απο ολες τις πλευρες.....θα μου λειπει η κοιλια πολυ.το ξερω γιατι το περασα!!

Quisney τι τελεια φωτο προφιλ!!! οσο για τις μπουρμπουληθρες το πιο πιθανον να ηταν το μωρακι σου!Καλα εγω το νοιωθω συνεχεια.δεν υπάρχει κατι κλοτσιδια! απορω τοσο μικρο που ειναι!! δηλαδη στον 9° θα με μελανιαζει? χαχαχα σημερα μονο ειναι λιγο ησυχο..

Απο ρουχα εγω ακομα με φορεματα αλλα αρχιζω να κρυωνω γιατι ειμαι ετσι κ αλλιως κρυουλιαρα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta μου χρόνια πολλά!!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!! Με το καλό το μωράκι σου :D :D :D

Εγώ κορίτσια έκανα αιματολογικές την προηγούμενη εβδομάδα τις πήρα σήμερα! Το μόνο που με άγχωσε ήταν 29 αιματοκριτης και 9,.. αιμοσφαιρίνη.. Μου πε ο γιατρος οτι ειναι εξαιτίας του στίγματος και μου εδωσε και αλλο σιδηρο!

Εσείς πως είστε????

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Nasia μην σε αγχώνει, ειναι κλασικό αυτοί π έχουν στίγμα ν έχουν αιματοκρίτη στα ταρταρα... Εμένα κ οι 2 γονείς μ έχουν στίγμα, εγώ μόνο αναιμία κ ένας Γιατρος παλιά μ είχε πει ότι ο οργανισμός μ εχει συνηθίσει στα χαμηλά επίπεδα σιδηρου κ αιματοκρίτη κ ειναι οκ... Κάπως έτσι θ ειναι κ με σένα κ με το σίδηρο θ ανεβει...

Εγώ πονάω ρε γμτ, αλλα δν την παλεύω τελείως ξάπλα. Θελω ν ασχοληθώ κ με το κοριτσάκι μ λίγο... Πείτε με χαζή, αλλα ζηλεύω π τ έχουν οι άλλοι συνέχεια.. Ελπίζω οι δεύτερο μανουλες ν με νιώθουν λιγο γτ αρχίζω ν αισθάνομαι τρελή..

Greta μ εγώ η γαϊδούρα τελευταία? χρονια πολλά κορίτσι μ, να τα χιλιασεις να χαρείς την οικογένεια σ... Έτσι όπως τα λες τα σκέφτομαι κι εγώ... Τι να πω, εύχομαι σε λίγους μήνες να ξαναδιαβάζουμε όλο το καφέ απο την αρχή κ να γελάμε με τις βλακείες π λέγαμε... :P

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Boulitsa μου,υπομονή!!!θα περάσει και μετα θα εχεις γεμάτη την αγκαλιά σου με τα παιδάκια σου!σε καταλαβαίνω αλλά τα σποράκια μας θέλουν θυσίες!!!καλό βράδυ,κοριτσάκια μου και όνειρα γλυκά!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

boulitsa μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.εγώ εκνευριζομαι που δεν τον βγάζω εξω!!!!νευρααααα τι φταει αυτό?Μας χρειάζονται ρε γαμωτο είναι μικρά ακόμα.αλλά λίγοι μηνες εμειναν θα το ξεχάσουν....σε ευχαριστώ για τις ευχές σου ανταποδιδω!

Nasia μην αγωνεσαι και σε μια γνωστή που ειναι εγκυος τα ίδια επειδή έχει το στιγμα.

Καλημερααααααααααα!ξανά άρχισα να πινω λίγο καφέ!ποσο μου έχει λείψει.εγώ καλυτερα μονο που αν είμαι ωρα όρθια αρχίζω και ποναω.η αντιβιωση με έχει τσακίσει.τα νεφρά μου πονανεεεεε έχω αλλες 4μερες.εν τω μεταξύ ο γυναικολογος ου τα έκοψε όλα.μονο την προγεστερόνη απο κάτω μου άφησε.εκεί που ανεβηκε λίγο ο αιμοτοκριτης παρτα παλι τώρα.....

Χαλαλι όμως να μην με ξαναπιασει αυτό το πράγμα!εσείς πως είστε?φιλάκια πολλααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα στα κορίτσια!

Σήμερα κάπως καλύτερα από διάθεση και εγώ (μάλλον επειδή επιτέλους κοιμήθηκα και ένα βράδυ). Πήγα πρωινιάτικα για εξέταση αίματος, όπου παίξαμε το καθιερωμένο παιχνίδι "βρες φλέβα στο χεράκι της Βασούλας" ευτυχώς δε με σακατέψανε, είχε ελαφρύ χέρι η κοπέλα!

Αυτή τη φορά πάντως κορίτσια, το χάρηκα. Τώρα που φαίνεται η εγκυμοσύνη μπήκα πρώτη φορά σε προτεραιότητα! Είχε μια ουρά το διαγνωστικό μέχρι έξω και εγώ κυρία! Σε 5 λεπτάκια ξεμπέρδεψα. Τι καλά!

Το πρόβλημα της ημέρας είναι η δυσκοιλιότητα, χθες δεν μπόρεσα, ελπίζω σήμερα να γίνει το θαύμα! Έχω φάει τα αποξηραμένα του κόσμου όλου.

Και για το τέλος σας έχω όπως πάντα... καλλιτεχνικό ρεπορτάζ! Το Τζενιφεράκι μας (η Άνιστον καλέ) εγκυούλα και αυτή, αναμένει επίσης το 2015. Ρε παιδιά αστέρια θα κάνουμε!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...