Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Οχι το μουλτι αρκει!Κοριτσια καπου στον χρονο πρεπει να αρχισετε να κοβετε τα αλεσμενα....μην τρελαθουμε δεν θα αγορασουμε τα παντα!Εγω στον χρονο ξεκινησα και τα οαταγα με το πιρουνι.εκτος το μοσχαρι.το μοσχαρι μας οηρε λιγο παραπανω καιρο γιατι οπως και να το κανεις ειναι πιο σκληρο.το ψαρακι τρωγεται ευκολα και το κοτοπουλο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατι αλλο!

Τα φωτα σας!Τον Σεπτέμβριο γινομαι κουμπαρα και αρχιζω και αγχωνομαι............Δεν εχω βρει φορεμα,βασικα δεν εχω χρονο να βγω για φορεμα!Κοιταω στο ιντερνετ ψαχνω αλλα καμμια τυχη!Εχετε υπ οψιν σας οι Αθηναίες καποιο μαγαζι ατελιε πως λέγονται τελος παντων!Η ασχετοσινη η ιδια εδω!!!!!!!!Τα νευρα μου δεν το χω καθολου με τα φορεματα τα βραδυνα κτλ....:(:(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εν τω μεταξύ θα εχω και το μωρο μαζι εφ οσον θηλαζω...

Πως σκ@τ@ θα γινουν ολα?τα παιδια θα νυσταξουν ρε γαμωτο θα πρεπει να φυγω νωρις απ το κτήμα. Δεν θα ειναι ασχημο οι κουμπαροι να φυγουν νωρις?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ε καλα με μωρο παιδι νομιζω δικαιολογείται!!!

Εχω παει σε γάμο παντως που της κουμπαράς της...σπάσαν τα νερά το πρωι της ημερας του γάμου κ ο κουμπάρος εφυγε σχεδόν πριν τελειώσει το φαΐ κανεις δεν παρεξήγησε. Οταν μπαίνουν μικρά παιδια στη μέση όλοι καταλαβαίνουν!

Για φουστάνι το μονο που μου έρχεται αυτη τη στιγμη ειναι ο Αποστολάκος στο κέντρο της Αθήνας που εχει τουαλέτες κ γενικά "καλα" φορέματα, ειναι λιγο "συντηρητικά" αλλα εχει μεγάλη ποικιλία απο ρούχα "για γάμο" σε συμπαθητικες τιμές.

Αν μου ρθει κανα αλλο θα σου πω.

Σε τι στυλ ψάχνεις;

Εδιτ: τωρα είδα αυτο που λεω εχει σάιτ (αν βάλεις Αποστολάκος ενδύματα θα στο βγάλει πρώτο) μπες να δεις αν σου κανει σαν στυλ

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα!

Αθηνά μου ευχαριστω εριξα μια ματια μου αρεσαν 2-3 αλλα σιγουρα πρεπει να παω απο εκει!

Θελω σιγουρα μακρύ και σκεφτομουν να ειναι στραπλες στο σχημα της καρδιας.Το θεμα ειναι οτι και το νυφικό ειναι στραπλες(αλλο σχημα) και μηπως δεν πρεπει να ειναι και το φορεμα μου στραπλες?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Παρα-αγχώνεσαι νομιζω :P

Εκτος απο κάτασπρο χιονάτο "ποια ειναι η νύφη κ ποια η κουμπαρά ρε παιδια;;;"

Ολα τα αλλα επιτρέπονται!!! :)

Προσωπικά θα στρέφομουν προς στραπλες κ γενικά προς κάποιο που θα ειχε την ευκολία "έβγαλα το βυζι κ τάισα το παιδι χωρίς να χρειάζεται να...γδυθώ ολόκληρη"

:tongue:

Εδιτ: το φόρεμα που έβαλες εμενα υπέρ λάικ παντως!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Παρα-αγχώνεσαι νομιζω :P

Εκτος απο κάτασπρο χιονάτο "ποια ειναι η νύφη κ ποια η κουμπαρά ρε παιδια;;;"

Ολα τα αλλα επιτρέπονται!!! :)

Προσωπικά θα στρέφομουν προς στραπλες κ γενικά προς κάποιο που θα ειχε την ευκολία "έβγαλα το βυζι κ τάισα το παιδι χωρίς να χρειάζεται να...γδυθώ ολόκληρη"

:tongue:

Εδιτ: το φόρεμα που έβαλες εμενα υπέρ λάικ παντως!!!

Χαχαχαχαχα γελαω με το χιονατο!

Ετσι μου λενε οτι οντως τα ψαχνω πολυ!Και η νυφη μου λεει δεν εχει κανενα θεμα!!!Αλλα εγω εκει..:rolleyes::confused:

Να σου πω την αληθεια μου αυτο σκέφτηκα για το στραπλες την ευκολια του βγαζω βυζι ταιζω!!!χαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κόρες και παρακόρες εκτός του ότι η μικρή μου ακόμα ξυπνάει 4-5 φορές την νύχτα ήθελα να μου πείτε τώρα τελευταία έχει βρει καινούριο φρούτο και τσιρίζει και έχει πολύ πλάκα αλλά γιατί το κάνει :confused: ;;;; Εσάς τσιρίζουν επίσης κοιμούνται σερί γιατί στο διπλανό καφέ των μαμάδων Ιανουαρίου του '15 τα δικά τους κοιμούνται όλα σχεδόν μόνο η δικιά μου ρίχνει νυχτερινές ζεμπεκιές :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Κι εμείς από ύπνο ....τίποτα! Ξυπνάει 12.30 2.30 6.00 και 8 σηκώνεται εντελώς! Και κάθε φορά κάθεται καμία ώρα στο στήθος...

Αθηνά πολύ ωραίο το μαγαζί που πρότεινες, χάζευα τα φορέματα...

Γκρέτα τέλειο το φόρεμα, έχεις πολύ καλό γούστο!

Έχω μία ένσταση για το στραπλες, για δύο λόγους:

1. Μπορεί από πριν να μη σου μοιάζουν τα φορέματα (το δικό σου κ της νύφης εννοώ) και να μη σε πειράζει, αλλά όταν σταθείτε δίπλα δίπλα ίσως νιώσεις άσχημα, αρχίσεις να βρίσκεις ομοιότητες κ το μετανιώσεις. Εγώ θα διάλεγα κάτι εντελώς διαφορετικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όχι ότι θα μου έλεγε κάποιος κάτι κ θα έδινα σημασία, από μόνη μου θα τρωγομουνα. Ειδικά από πίσω που είναι σαν κορσες παραπέμπει λίγο σε νυφικό.

2. Θα μπορέσεις να βάλεις στραπλες σουτιέν η θα σηκώνεις όλη την ώρα το βυζι; Δεν ξέρω τι στήθος έχεις τώρα, εγώ πάντως στραπλες δεν μπορώ να βάλω, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Τη γνωμη μου σου λέω, ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα, απλά σκέφτομαι αν ήμουν στη θέση σου πώς θα ένιωθα πιο άνετα...

Δε θα σου άρεσε κάτι τύπου αρχαιοελληνικό; Και για σένα θα είναι καλύτερα να ξεχωρίζεις, είσαι η κουμπάρα!!!

b5DEp3.png

Καλημέρα!!

Κι εμείς από ύπνο ....τίποτα! Ξυπνάει 12.30 2.30 6.00 και 8 σηκώνεται εντελώς! Και κάθε φορά κάθεται καμία ώρα στο στήθος...

Αθηνά πολύ ωραίο το μαγαζί που πρότεινες, χάζευα τα φορέματα...

Γκρέτα τέλειο το φόρεμα, έχεις πολύ καλό γούστο!

Έχω μία ένσταση για το στραπλες, για δύο λόγους:

1. Μπορεί από πριν να μη σου μοιάζουν τα φορέματα (το δικό σου κ της νύφης εννοώ) και να μη σε πειράζει, αλλά όταν σταθείτε δίπλα δίπλα ίσως νιώσεις άσχημα, αρχίσεις να βρίσκεις ομοιότητες κ το μετανιώσεις. Εγώ θα διάλεγα κάτι εντελώς διαφορετικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όχι ότι θα μου έλεγε κάποιος κάτι κ θα έδινα σημασία, από μόνη μου θα τρωγομουνα. Ειδικά από πίσω που είναι σαν κορσες παραπέμπει λίγο σε νυφικό.

2. Θα μπορέσεις να βάλεις στραπλες σουτιέν η θα σηκώνεις όλη την ώρα το βυζι; Δεν ξέρω τι στήθος έχεις τώρα, εγώ πάντως στραπλες δεν μπορώ να βάλω, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Τη γνωμη μου σου λέω, ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα, απλά σκέφτομαι αν ήμουν στη θέση σου πώς θα ένιωθα πιο άνετα...

Δε θα σου άρεσε κάτι τύπου αρχαιοελληνικό; Και για σένα θα είναι καλύτερα να ξεχωρίζεις, είσαι η κουμπάρα!!!

Κανεις κ συ αποκλειστικο θηλασμο?

F4oIp2.png

Αντιγονη ποιον υπνο καλε???χαχαχα

Και μενα χθες κοιμηθηκε 9 παρα ξυπνησε μια φορα μετα απο μια ωρα του εβαλα την πιπιλα.Μετα ξύπνησε 1:20 θηλασε μετα 4 μετα 6 μετα 8!!!!!!!

Ελεος!Αλλα ειμαστε και σε αλμα οποτε το προσπερναω λιγο...αλλα δεν βλεπω να μου κοιμάται ποτε σερι ουτε αυτος!Το χω παρει αποφαση!

Ιωαννα σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.Εγω δεν εχω μεγαλο στηθος οχι αλλα εχω πλατες(ναι καλα διαβασες!!)Το εχω πιο ευκολο στο μυαλο μου το στραπλες λογω του θηλασμου.Δεν ξερω ρε γαμωτο οταν θυμηθηκα οτι και το νυφικο ειναι ετσι ξενερωσα.Οτι και να μου λεει η φιλη μου δεν θα βαλω στραπλες...

Παντως και εγω θελω να ξεχωρισω..οχι να της κλεψω την παράσταση αλλα ειναι και δικια μου μερα!Δλδ θελω να ειμαι καλοντυμενη.Οπως και να χει στο μικροσκόπιο θα μπω και εγω!!!

http://www.topwedding.gr/floral-detailed-single-strap-chiffon-a-line-bridesmaid-dress-lfe00136605-gr.html

Δειτε και αυτο σας επρηξα συγνωμη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...