Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

για να μην αγχώνεσαι πήγαινε και κάνε εξετάσεις. Βασικά, αφού θα πας σε ενδοκρινολόγο θα σου τα κάνουν μόνοι τους. Είμαι από τις περιπτώσεις που κάποιες βιταμίνες με πείραξαν, ιδικά αυτές που έχουν μέσα την ισοτινόλη πως λέγεται , μου χάλαγε η περίοδος. 

Πάρε ποιο καθαρές, όχι πολυβιταμίνες. Πάρε, d3, ω3, σίδηρο εάν έχεις έλλειψη και όπωσδήποτε φιλικό οξύ. Δες πως πας με τα Β και προχωράς ανάλογα.  

Έχω και ευαίσθητο στομάχι με πολλές παλινδρομήσεις εγώ εν τω μεταξύ οπότε πρέπει να είμαι προσεκτική στο τι παίρνω. Ευχαριστώ πολύ. 🙏

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μηπως περνατε αλμα και εσεις βρε κοριτσι?Ποια εβδομαδα ειστε?

Εμενα η γιατρος ειπε θα ξεκινησουμε με ρυζαλευρο και μετα φρουτα..επειδη θηλασε τα τρια της παιδια απο εναν χρονο το καθενα την εμπιστευομαι..βεβαια βλεποντας και κανοντας..ελπιζει να φαει κανονικα..βεβαια εχω ακομα,μεχρι τις 7/8..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μηπως περνατε αλμα και εσεις βρε κοριτσι?Ποια εβδομαδα ειστε?

Εμενα η γιατρος ειπε θα ξεκινησουμε με ρυζαλευρο και μετα φρουτα..επειδη θηλασε τα τρια της παιδια απο εναν χρονο το καθενα την εμπιστευομαι..βεβαια βλεποντας και κανοντας..ελπιζει να φαει κανονικα..βεβαια εχω ακομα,μεχρι τις 7/8..

Η παιδίατρος σου μήπως λέγεται Βεριγάκη;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Οχι..Δημοπουλου..Βεριγακη ειναι η δικια σου?

Την είχα πάρει 1 φορά αλλά δεν ήταν φιλική μαζί μου παρόλο που εξέταζε το μωρό σωστά γενικά με μένα σαν φρεσκομαμά (την είχα πάρει στις 10 μέρες στο σπίτι) δεν ήταν πολύ υποστηρικτική αλλά είχε και κείνη 3 παιδιά με αποκλειστικό θηλασμό και σκέφτηκα μήπως την είχες

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Έλα καλημέρα!!

Τον δεν μπορω να Πω οτι τον θηλαζα καθόλου απλα έβγαζα το γάλα με θηλαστρο κ του το έδινα μεχρι δυο μηνων... Δεν ξέρω αν πιάνεται για θηλασμος...

Μας είχε ξεκινήσει με φρούτα Μήλο (3μερες μετα) μπανάνα κ (3 μερες μετα) αχλάδι.

Πάντως εμένα ο γιος δεν τσίνουσε καθόλου τα έτρωγε με λαιμαργια κιόλας.

Ειναι ίσως στο παιδι...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αντιγονη Μ κλείσε τ αυτια σ!!!!

Χεστους όλους!! Κανε οτι γουστάρεις εσυ με τα βυζια σου!!!

Αν την ταΐζες οταν ξυπνούσε; Μήπως ηταν πιο δεκτικη;

Εχει δημιουργήσει κάποιο υποτυπώδες προγραμμα;;

KMwEp3.png

Βούλα δεν έχει πρόγραμμα είναι αέρα πατέρα να σου πω την αλήθεια θα δοκιμάσω να της δίνω το μαμ το απόγευμα και όχι το πρωί σιγά το θέμα είναι να παίρνει τις βιταμίνες όχι το πότε (αν κάνω λάθος διορθώστε με)

Γκρέτα αν λες για την υπογραφή σ'ευχαριστώ και μένα μου αρέσει είμεθα της καψούρας ως άτομα τι να κάνουμε(κι εδώ θα πω πως μάλλον είμαι ο τελευταίος ρομαντικός άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ ζητώ συγγνώμη εκ νέου από τις σκληροπυρηνικές :tongue:)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Χαχαχαχα καλα κανεις καλε!!Και μην ζητας συγνωμη!

Τα φρουτα που ρωτας εγω τηρουσα πρόγραμμα (εγω ειμαι του προγραμματος ομως δεν εχει να κανει αυτο!Παρθενος γνήσιος βλεπεις...) η ξαδερφη μου τα εδινε το μεσημερι..ο καθενας οπως γουσταρει πράττει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Το αν θα τρώει με όρεξη νομίζω είναι θέμα παιδιού αλλά δυστυχώς και προγράμματος. Εμένα η δικιά μου πάντως αν και 5 και κάτι τρώει τα φρούτα με όρεξη. Σήμερα δοκίμασε και χορτοσουπα, όχι τόσο ευχάριστα όσο το φρούτο αλλά περισσότερο από 3 κουταλιές που πρότεινε η παιδίατρος.

Πάντως Αθηνά, μετά από ενδελεχη έρευνα σου υπογράφω ότι όπως και να ξεκινήσει το ίδιο είναι. Επίσης το συμπέρασμα μου είναι ότι αν πίνει φόρμουλα τα του άμεσου σιδήρου που προτείνουν οι "γνωστές" δεν ισχύουν.

Εγώ έχω άλλη ερώτηση, με τι αλεθετε; multi, blender, μυλο; Τα φρούτα στο multi έχουν κάποια κομματάκια, στον μύλο δεν αλεθονται. Τα λαχανικά πάλι στον μύλο, στη ψιλή σιτα γίνονται μια χαρά. Η μάνα μου λέει μύλο, γιατί σε εμένα που είχε blender δυσκολευτηκα να φάω κομμάτια ενώ στην αδερφή μου με τον μύλο ήταν εύκολη η μετάβαση.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ωχ εγω το χα δεδομένο για το μουλτι μη μου λες τετοια!!

Ο μύλος τι ειναι;;;

Η μάνα μου ξερω οτι ειχε μπλέντερ σε μας κ δεν θυμάμαι να εχει αναφέρει ποτε θέματα.

Αγχώθηκα τωρα!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...