Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μαργαριτα μου ειναι παααααρα πολλα!!!!

Εδω εμεις 500? δίνουμε για 24 ωρη π κοιτάει την πεθερά μου!

Εγω θα σ έλεγα για 8ωρη 5ημερο κανα 400αρι... Ψάξε λιγο στο ιντερνετ ποσο ζητάνε.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!

Σαλωμη μου τι ωραιαααα!Αντε κοριτσι μου με το καλο ευχομαι!!!!

Βουλα μου καλα εκανες τελικα!Αντε να ξεφυγεις λιγο και μην αγχωνεσαι!

Μαργαριτα παρα πολλα τα λεφτα!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα απο μια αυπνη!4 φορες θηλασε το βραδυ,πεθανααααα... Γκρετα ξεκινησαμε το αλμα 23-26 ....ο θεος βοηθος!κ κατι ακομα,εμεις ψαχνουμε για babysitter θα χρειαστω απο μεσα νοεμβρη...600 ευρω δεν ειναι πολλα??δεν θελω κ δουλειες σπιτιου...

Εμενα ξυπνησε 3 φορες.

Κοιμηθηκε 9:30 ξυπνησε στις2 μετα 5 μετα 9

Ενταξει δεν μπορω να πω οτι μας εχει τσακισει το αλμα αυτο εκτος το οτι θελει συνεχεια στα χερια και να ειναι ορθιος να βλέπει να πιανει.Δεν καθετε πουθενα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

9ωρο και 5 φορες τη βδομαδα..εχω καλες συστασεις διοτι ηταν σε γνωστη μας..φοβαμαι να εμπιστευτω αγνωστη ρε γμτ..αυτη δεχτηκε 550..παντως απο αλλες που διαβασα εκει παιζουν τα λεφτα..μινιμουμ 500..ιδως λογω ευθυνης του μωρου..κοιυαω λιγο και facebook..

F4oIp2.png

Μαργαρίτα δεν ξερω για Αθήνα παντως εδω κερκυρα μια φίλη σε μεγαλύτερο παιδάκι (2 ετών) για 6ωρο/5 μερες δίνει 400.

Οποτε για 9ωρο/5θημερο. ΚΑΙ μωρο εμενα μου φαίνεται οκ το 550 ειδικά αν ειναι εμπιστοσύνης ανθρωπος...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μαργαρίτα δεν ξερω για Αθήνα παντως εδω κερκυρα μια φίλη σε μεγαλύτερο παιδάκι (2 ετών) για 6ωρο/5 μερες δίνει 400.

Οποτε για 9ωρο/5θημερο. ΚΑΙ μωρο εμενα μου φαίνεται οκ το 550 ειδικά αν ειναι εμπιστοσύνης ανθρωπος...

Οκ..θα δω τι θα κανω

F4oIp2.png

Βούλα βούλα είσαι εδω;;

Ρε κοριτσι αν είσαι μπορείς να μου θυμηθείς τι σας ειχε συστήσει ο παιδίατρος για εισαγωγή τροφών στον γιο που θυμάμαι είχες πει σταμάτησες νωρίς να θηλάζεις σωστα;;

Κοιτάω το σάιτ του (που ομως δίνει έμφαση στο θηλασμό) κ προτείνει εκκίνηση με μεσημεριανό ουσιαστικά λαχανικά κ κρέας την πρώτη εβδομαδα που απο οτι βλεπω το τηρούν ευαγγέλιο στις διάφορες ομάδες διατροφής..

Απο την αλλη όλο τον κοσμο (κ όσοι παιδίατροι εχω ακουσει) μιλάνε για εκκίνηση με ...δεκατιανό δλδ φρούτα...

Τελικα δεν εχω καταλαβει το ειναι καλύτερο ούτε ποιον να ακούσω... :(

Δεν ξεκινάμε ακομα αλλα προσπαθώ να προετοιμάζομαι σιγά σιγά...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα εμενα οταν το κανει αυτο ή θα ηρεμήσει μόνος μεσα σε 5΄ (νε κούνημα) αλλιως τον ξανά σηκώνω κ είτε παίζουμε λιγο ακομα κ κοιμοματε είτε πεινάμε -τρωμε λιγο κ κοιμομαστε...

Ενίοτε δεν πιάνει τπτ οποτε μπαλκόνι ή μπανιο κ. ...υπομονή!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βούλα βούλα είσαι εδω;;

Ρε κοριτσι αν είσαι μπορείς να μου θυμηθείς τι σας ειχε συστήσει ο παιδίατρος για εισαγωγή τροφών στον γιο που θυμάμαι είχες πει σταμάτησες νωρίς να θηλάζεις σωστα;;

Κοιτάω το σάιτ του (που ομως δίνει έμφαση στο θηλασμό) κ προτείνει εκκίνηση με μεσημεριανό ουσιαστικά λαχανικά κ κρέας την πρώτη εβδομαδα που απο οτι βλεπω το τηρούν ευαγγέλιο στις διάφορες ομάδες διατροφής..

Απο την αλλη όλο τον κοσμο (κ όσοι παιδίατροι εχω ακουσει) μιλάνε για εκκίνηση με ...δεκατιανό δλδ φρούτα...

Τελικα δεν εχω καταλαβει το ειναι καλύτερο ούτε ποιον να ακούσω... :(

Δεν ξεκινάμε ακομα αλλα προσπαθώ να προετοιμάζομαι σιγά σιγά...

Ουτε εγω ξερω τι να κανω και πως να ξεκινησω...ειμαι πολυυυ μπερδεμένη αυτη την φορα!Απ την αλλη μου φαίνεται πολυ υπερβολικο το κρεας τοσο νωρις

Πολυ βαρυ δεν ξερω αληθεια..

Βούλα Βουυυυυλαααααα ελα να μας δώσεις τα φωτα σου :tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαριτα δεν εχει κοιμηθει απο της 10 το πρωι?

Νυσταζει και κατι τον ενοχλει...

Υπομονη,ουτε στηθος θελει?

Κοιμηθηκε στις 11μισι για μια ωρα Γκρετα μου..απλα απο τις μιαμισι γκρινιαζε..εδωσα στηθος τιποτα..τεσπα,κατα τις 2 αφου το κλαμα δεν σταματαγε τον ξαναεβαλα στηθος,εφαγε κ κοιμηθηκε..

F4oIp2.png

Αθηνά μου δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά είτε με φρούτα ξεκινήσεις είτε με κρέας στην αρχή το παιδί θα τσινίσει η δικιά μου την έχω ξεκινήσει εδώ και 12 μέρες φρούτα με ανά 3 μέρες εισαγωγή και διαφορετικού και όλο τα πετάει τρώει μετά από πολύ μανούρα και βασικά δεν είναι επειδή δεν τις αρέσουν αλλά γιατί νυστάζει όλη την ημέρα αν την αφήνω να κοιμάται θα κοιμάται(πάνω μου εννοείται γιατί στην κούνια το παίρνει είδηση και ξυπνάει)μόνο το απόγευμα-βράδυ μένει ξύπνια δεν ξέρω τι θα κάνω και έχω και τον περίγυρω να με αγχώνει ότι πρέπει να ξεμάθει από το βυζί μου :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...