Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Βουλα μου ξερω οτι τα παιρνεις!Εχεις δικιο!

Και η μαμα μου δουλευει και εχει σταματησει να με βοηθαει!Ειναι οπως τα περιγραφεις αλλα ρε γαμωτο αν ηταν να παμς καπου ολοι μαζι θα μου ελεγε ελα!Βεβαια θα γκρινιαζε που δεν θα μποορυσε να ξεκουραστεί αλλα θα βοηθουσε.Μην την παρεξηγεις μωρε...Τα μεγαλωσαν τα παιδια τους...Εμενα ετσι μου λεει?Εμ τι νομιζες ευκολα θα ηταν???Στα λεγα εγω αλλα εσυ του κεφαλιου σου!Τωραεγαλωσε τα και μην γκρινιάζεις κι ολας γιατι ΕΓΩ ουτε τις μισες ανεσεις που εχεις δεν ειχα!

Και το βουλωνω και εγω γιατι δεν βγαζει πουθενα!

Εσυ γιατί δεν πας ομως?Σαν πολυ το ψαχνεις(σαν και εμενα για αυτο στο λεω) σηκω βρε πηγαινε εισαι χαζη?

Οποιος θελει να κοιμηθεί, θα κοιμηθει!

Θα περασει ωραια και ο μεγαλος σου....Ξανα σκεψου το!!!

Μαργαριτα ειναι πολυ μωρο για να κακομαθει...και μιλαμε μονο για 2-3μερες...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτα μ θα συμφωνήσω με την γκρετα δεν νομιζω ν κακομάθει!

Γκρετα μου δεν μας μεγάλωσε καθότι μολις σαραντιζε πήγαινε στην δουλεια! Αυτη η Θεια μ κ η γιαγιά μ βοήθησαν παααααρα πολυ στο μεγάλωμα μας! Η Θεια μ δεν μπόρεσε ν κανει παιδια.

Εμένα δεν μ λεει τετοια απλά λεει ναι ναι δύσκολα απο τ χρόνου βοήθεια. (Κάθε χρόνος υπαρχει κ ο επόμενος χρόνος για βοήθεια)

Μωρε γμτ δεν θελω να λεω τετοια πραγματα για την μαμα μ αλλα προτιμώ ν μ πει ξεκάθαρα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ παρά να μ λεει αρλούμπες!

Ευτυχως Αντιγόνη μ δεν χώνονται ΠΟΥΘΕΝΑ! Και καλό κ κακό...

KMwEp3.png

Καλησπέρα!!!!!

Βούλα μου χαίρομαι που σε βοήθησα να πάρεις μια απόφαση :D Συμφωνώ με την Γκρετα... Γιατί ψυριζεις τα πράγματα ? Αφού σε ζαλισαν να πάτε, να πάτε. Μήπως ξεκουραστεις και εσύ λίγο.

Μαργαρίτα και εγώ αυτό λέω για τις διακοπές, σκέφτομαι στο παρκοκρεβατο πως θα κοιμηθεί. Θα χρειαστούμε και άλλο στρώμα να πάρουμε μαζί? Εγώ αυτό περιμένω για να τον βάλω στο δωμάτιο του, να πάμε διακοπές και μετά. Αλλά δεν νομίζω εσύ μα έχεις πρόβλημα, εξάλλου λίγες μέρες θα πάτε.

Σχετικά με το θέμα της εξόδου, όποτε είναι η μαμά μου τον αφήνω και βγαίνουμε λίγο να θυμηθούμε τα παλιά . Στην πεθερά μου δεν τον έχω αφήσει ακόμη.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Άκουσα γκρινιαζετε για μαμάδες;;; Παρούσα!

Βούλα κι εμένα η γνώμη μου είναι να πας!

Πρώτον γιατί και τίποτα να μην κάνει η μάνα σου θα σε βοηθήσει η θεία σου.

Και δεύτερον γιατί μπορεί να σε εκπλήξει η μαμα σου κ να σε βοηθήσει περισσότερο από όσο νομίζεις!

Δεν το λέω έτσι για να τα ωραιοποιήσω, έχω παρατηρήσει ότι μπροστά σε συγγενείς η δικιά μου με βοηθάει περισσότερο (τους λόγους δεν τους αναλύω γιατί θα φανώ κακιά και δεν είμαι).

Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να σου πει, έλα ρε Βουλιτσα μη σκέφτεσαι βλακείες, έλα! Αλλα τι να κάνουμε, αυτές έχουμε!

Αντιγόνη ομολογώ πως ούτε μια μαμά που ανακατεύεται θα ήθελα, αλλά νομίζω εσύ μπορεις να της πεις κι ένα άσε με να κάνω ο,τι θέλω! Εγώ τι να της πω, μην είσαι αδιάφορη;;;;;:confused: Μπορεί να κάνω κ λάθος...

b5DEp3.png

Χαχαχαχα Ιωάννα μ κ μενα μπροστα σε άλλους κανει όπως θα "έπρεπε" να κανει συνεχεια.

Η Θεια μ εχει αλλα μειονεκτηματα πολυ χειρότερα! Γιαυτο λεω θ κακό περάσω!

Τεσπα ειπα την μαμα μ εντέλει οτι θα παω αν ειναι τωρα π θα ειναι μόνη της η Θεια μ όποτε αν "βγάλω" κάποιον απο το προγραμμα του ας ειναι αυτη π το θέλει κιολας κ στην τελική σιγα το προγραμμα της! Δεν κανει

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Δεν κανει βαριές δουλειές να πεις θα την κόψω! Κανει τα του νοικοκυριού!

Όποτε μ ειπε κ ο αντρας μ επειδή εχει δουλεια κατα εκει αυριο, να με παει κ βλέπουμε! Όποτε τον πω ( ακόμα κ αν ειναι την αλλη μερα) θα ερθει να με παρει!

KMwEp3.png

χαχαχαχα δεν το πιστεύω!!!!! Κι η δικιά σου το κάνει, έτσι; Δεν είναι ιδέα μου;!

Αυτό ήθελα να σου πω πριν αλλά το ξέχασα, στην τελική αν δεν περνάς καλά, πες στον άντρα σου να ρθει να σας πάρει!

b5DEp3.png

Kalispera! Ekane polles vroxes simera kai paiksame kai piksame mesa!

Boula ean einai na agxwtheis kai na neuriaseis na min pas! Ean einai na iremiseis ligo tote na pas!!zigise ta, mono esi ksereis! Kai vevaia ean einai thetiko to klima gia dio mwra!

Emena pantws koritsia i mama mou einai poli kali, kai tha voithisei kai apo ola alla den tha m pei pote ti na kanw, mono kamia fora ama malwsw me ton antra mou epidi kserei poso skilitsa eimai me malwnei tou tipou na xalarwsw!

Greta pws ta pigate simera!?

Cold and flu o giatros mou eipe na parw, leei den peirazei apo to na kanw amigdalitida kai piretous, kalitera! Pernw ena kathe 12 wres! Simera pira to teleuteo!

O antras mou apo tis 12 pou girise epaize kai den katalave tipota!! Se kapoia fasi me klotsise o enas katalathos stin koilia kai me eide pou evala to xeri mou enw sinithws den me noiazei, kai parakseneutike kai m eipe irwnika "siga posi dinami exei" kai to katapia..meta apo kamposes wres enw taize mpimpero ton enan, diavase epitelous kai travaei to mpimpero arxizei o mpempis na klaiei kai o antras mou mazi :tongue: entaksi triseutixismenos mpampas!! Ligo neuriase pou den tou to eipa amesws alla pira to ifos tou kai kala mi me malwseis eimai egkios, kai epiase haha

Den prolavenw na grapsw alla paw na tous kanoume mpaniooooo! Alitheia kanete mpanio gimnoi me ta paidia sas?!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Μπράβο Αθηνά είδες που αγχωνόσουν;; Κορίτσια εγώ έγινα μύλος με τους δικούς μου ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να με ζήσει και ότι μας τα πληρώνουν όλα αυτοί και γενικά μου έβγαλαν ένα κλίμα χάλι μαύρο και ότι τους φέρομαι και άσχημα και ότι είμαι αχάριστη δεν ξέρω τι να κάνω πρώτη φορά στην ζωή μου ή μάλλον δεύτερη αισθάνομαι αβοήθητη ελπίζω να μην σας νταουνιάζω ειδικά εσένα Σαλώμη μας αλλά έπρεπε κάπου να τα γράψω. Μάλλον θα δουλέψω από Σεπτέμβρη και θα στείλω την μικρή βρεφονηπιακό με κομμένη καρδιά το γράφω αλλά δεν βλέπω άλλη λύση προς το παρόν τουλάχιστον :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο Αθηνά είδες που αγχωνόσουν;; Κορίτσια εγώ έγινα μύλος με τους δικούς μου ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να με ζήσει και ότι μας τα πληρώνουν όλα αυτοί και γενικά μου έβγαλαν ένα κλίμα χάλι μαύρο και ότι τους φέρομαι και άσχημα και ότι είμαι αχάριστη δεν ξέρω τι να κάνω πρώτη φορά στην ζωή μου ή μάλλον δεύτερη αισθάνομαι αβοήθητη ελπίζω να μην σας νταουνιάζω ειδικά εσένα Σαλώμη μας αλλά έπρεπε κάπου να τα γράψω. Μάλλον θα δουλέψω από Σεπτέμβρη και θα στείλω την μικρή βρεφονηπιακό με κομμένη καρδιά το γράφω αλλά δεν βλέπω άλλη λύση προς το παρόν τουλάχιστον :(

Den me downiazeis min to ksanapeis! Giati kanoun omws etsi oi goneis sou?! Tous epesan polla vari h apla gkrinia epidi etsi tous simferei?? Oso gia ti douleia xreiazete aparetita?? Gia to nipiagwgeio min vlepeis mono ta arnitika, tha ginei pio aneksartiti kai koinwniki!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Αντε ρε Σαλώμη σ εύχομαι τα καλυτερα!!!!

Ετσι να ειστε παντα τρισευτυχισμένοι κ πολυ πολυ αγαπημένοι!!

Λοιπόν στις δικές μ γκρίνιες...(ετσι για παρέα στην Αντιγόνη) ειπα τους γονείς μ οτι θα παω αυριο στο χωριό κ εκει π ηταν να ερθουν κυριακη, θα έρθουνε νωρίτερα! Την Παρασκευή! :( δεν θελω να περάσω χαλιααααααα!!!!

Θελω να παω εκει κ να περάσουμε όμορφα κ ανέμελα. Οχι να θυμώνω συνεχεια με τις συμπεριφορές τους... Ο αντρας μ, μ ειπε με το που δεις οτι περνας χαλια με παιρνεις τηλ κ έρχομαι πετώντας. (Γιατι ξερει τι εστί βερύκοκο) με την Θεια μ ειδικα!

Θα παρω το πάρκοκρεββατο της μικρής κ την καμερα για να μην εχω το νου μου μην πέσει απο κανα κρεβάτι κ να μπορω να κάθομαι έξω οταν θ κοιμαται...

Παω πολυ προκατειλημμένη το ξερω, εύχομαι τα πραγματα να ειναι χίλιες φορές καλυτερα απο οτι τα περιμένω...

Αφήστε π δεν αντέχω μακρυά απο τον αντρα μου...

Ααααιντε ρε που θα με παρει απο κατω!!!!

Δεν θα τους κανω το χατήρι!!!! Μόνη μου ΟΛΑ!!!

Ετσι για να καταλάβουν τι σημαίνει ΒΟΥΛΑ!!! (Πολυ πατριωτικά το πηρα το θεμα)

KMwEp3.png

Αντιγόνη δε σε φοβάμαι, θα τη βρεις τη λύση όπως με το σπίτι! Το πες και το κανες!

Σκέψου κ καμία γιαγιά για babysitting, τη μαμά σου, την πεθερά σου! (Τι έχω πάθει και σκέφτομαι έτσι;;;; !! Να πάω για ξεματιασμα, Εξορκισμό;;; κάτι τελοσπαντων;;;!!! ) :D

b5DEp3.png

Καλημερα απο μια αυπνη!4 φορες θηλασε το βραδυ,πεθανααααα... Γκρετα ξεκινησαμε το αλμα 23-26 ....ο θεος βοηθος!κ κατι ακομα,εμεις ψαχνουμε για babysitter θα χρειαστω απο μεσα νοεμβρη...600 ευρω δεν ειναι πολλα??δεν θελω κ δουλειες σπιτιου...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...