Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Βουλαααα!

Έκλεψα τις συμβουλές που έδωσες στη Γκρέτα κ τις εφαρμοσα κατά γράμμα!

Εχθές δεν τη μαλωσα καθόλου τη μεγάλη! Είπα το πρωί δεν θα τη μαλώσω σήμερα!

Της έβαλα κ μια λεκανιτσα με νερό κ παιχνίδια κ έπαιζε μέχρι που μουλιασαν τα χέρια της! Το μεσημέρι δεν πολυεφαγε αλλα δε νευριασα, έφαγε τη σαλάτα κ μετά της έδινα φρούτα κ λίγο ψωμί με τυρί για απόγευμα κ όλα ok. Ήθελε πολύ προσπάθεια όλη μέρα αλλα τα κατάφερα! Πάντως δεν μπορώ να εγγυηθω κ για σήμερα το ίδιο!!! :tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα χαχαχαχα κλαιω

Μια απ τα ιδια και εγω.....σημερα δεν ξερω αν θα αντεξω να μην τον μαλωσω!Τι πλακα εχουμε....Φανταστείτε οταν μεγαλωσουν να τα διαβασουν χαχαχα!!!

Παντως και εγω του εδωσα μπανανα λιωμενη και ανατριχιαζε...κορίτσια εμενα μονο ουρλιάζει χαίρεται!

Μα τοσο δυνατα και ουρλιάζει και ο μεγαλος μαζι του..χαμος

Εκανα μπριαμ και εβαλα τα a/c τι ζεστη!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εν τω μεταξυ ουτε εγω εχω παει στον γυναικολογο ρε γαμωτο ειλικρινα δεν μπορω με τα παιδια Για Παπ πρεπεθ να παω πρωι.Αρα δεν γίνεται γιατι δεν θα προλαβω να παω και να γυρισω θελω ενα 3ωρο.Πως θα θηλασω????

Πρέπει να παμε ολοι μαζι με το αμαξι,λιγο δυσκολο να παρει αδεια ο αντρας μου για να παμε για παπ.

Απογευματα δεν κανουν παπ

Τι να κανω.???

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια από Χαλκιδική!

Εμείς εδώ, κάνουμε τα μπανάκια μας, κάναμε και την πρώτη βουτιά χωρίς να κλαψουμε (ακολούθησα τις συμβουλές της Βούλας και όλα καλά). Τρώμε τα φρούτα μας, αλήθεια 150-170ml καλά είναι; Ρυζάλευρο είπα να της δώσω ένα απόγευμα αλλά δεν της άρεσε και έκανε δυσκοιλιοτητα οπότε δε ξαναδινω και καλύτερα) Θα δώσω μεσημεριανό. Επίσης άλλαξα συμπλήρωμα με 2ης ηλικίας(μας είπε η παιδίατρος) αλλά κάνει πολλές γουλιες ρε γμτ.

Σαλωμη τι καταπληκτικό νέο ήταν αυτό! Όλα καλά εύχομαι, περιμένω αντίδραση του άντρα σου :-D:grin:

Τίνα εσείς δε πιανεστε με τίποτα! Μπράβο της μπεμπας!

Γκρετα εγώ λέω να ξεκινήσεις στερεες αν δείχνει ενδιαφέρον. Και η δικιά μου τσιριχτρω είναι χι χι

Αθηνά τέλος καλό τουλάχιστον με τα της υγείας. Απολαύστε διακοπές γιατί τέτοια ευκαιρία με τη δουλειά δε θα την ξαναεχεις.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασωωω μας ελλειψες κοριτσιιιιι!

Πως περνατε?ολα καλα?Η μπεμπουλα το ευχαριστιεται?Μπραβο μπραβο σας την καλυτερη επιλογη εκανες να φυγεις τοσο καιρο!

Ακομα θηλαζεις?νομιζα ειχες σταματησει.Γιατι βγαζει γουλιες?μιλησες με την παιδιατρο?

Τα φιλια μου και να περασετε ακομα πιο ομορφα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχετε αφησει το μωρο βραδυ κανα διωρο να βγειτε?Λεω να το επιχειρησω αφηνωντας τον πατερα μου

.στις διακοπες λεμε να ερθει κ κανας γονιος μας μπας και εχουμε λιγο χρονονγια ενα ποτακι..

F4oIp2.png

Μαργαρίτα εγώ την έχω αφήσει κ στους γονείς μου κ στα πεθερικά μου αν και δεν πολυθελω στους τελευταίους τι να κάνω...

Απλα φοβαμαι επειδη θηλαζει αποκλειστικα μην τυχον ξυπνησει..γιαυτο ελεγα να ειμαι εδω κοντα τουλαχ.

F4oIp2.png

Γκρετα μου ναι θηλαζει ακόμα η μικρή, είναι αχορταγη, και βυζι και μπουκάλι. Πότε περισσότερο το ένα, πότε το άλλο. Δε με χαλάει βέβαια :) Θα μιλήσω με τη γιατρό το απόγευμα. Νομίζω ότι φταίει το νέο γάλα. Μέχρι τώρα έπινε το αντιαναγωγικο (που έλυσε τη δυσκοιλιότητα) και το καινούριο είναι πολύ ελαφρύ.

Μαργαρίτα παίζει η πιθανότητα να αντλησεις και να αφήσεις μπουκάλι; για να είσαι πιο ήρεμη.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μεγάλη τιμή ειναι που πραγματικά μπορω κ σας βοηθάω!!!

Καμια φορα τα λεω για να τα ακούω κ εγω!

Εμεις την αφήσαμε μια φορα πριν σαραντησουμε για κανα διωρο. Απο τοτε... Τπτ!

Μονο προχθες π ήμασταν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια π μείναμε κ ειναι μια φίλης με του αντρα της... Οταν κοιμήθηκαν βάλαμε την καμερα κ κατεβήκαμε κατω να ψήσουμε κ να φάμε όλοι μαζι...

Εγω εκνευρίστηκα σημερα...στο χωριό τωρα για καλοκαίρι μένει η Θεια μ, την κυριακη θα πάνε κ οι γονείς μ για μια εβδομάδα... Μ πρότεινε λοιπόν η μαμα μ να με πάρουν μαζι τους. Μίλησα σημερα με την Θεια μ κ μ ειπε κ αυτη το ιδιο ομως της εξήγησα οτι θα Ζοριστω αρκετά 1) γιατι τα παιδια δεν έχουν ιδιο ωράριο ύπνου το μεσημέρι κ το βράδυ...επίσης αιντε κ αφήνω τον γιο ξάγρυπνο για να κοιμηθει το βράδυ νωρίς με την μπεμπα 2) η μπεμπα κοιμαται 3 φορές στο εικοσιτετράωρο εκείνη την ωρα θελω μια στοιχειώδη ησυχία ( δεν ειπα να μην μιλάνε αλλα να μην τρυπάνε να μην κοπανάνε κλπ) γιατι π μπαμπάς μ θέλει να κανει κατι δουλειές με πλακάκια. 3) η μαμα μου καθως δουλεύει θέλει να παει εκει να ξεκουραστεί να κοιμαται τα μεσημέρια κ οχι να "παίζει" με τον γιο...

Τεσπα κ αλλα πολλα. Ενώ απο την πλευρά της Θείας μου είδα ενα ενδιαφέρον τ τύπου: εμεις θα σε βοηθάμε θα απασχολούμε κ τον μικρο να παίζει, πάρκο, θάλασσα κλπ έχουμε τοσο καιρό να σας δουμε εκείνη ήμαστε εβδομάδα ας μην κοιμηθούμε το μεσημέρι, ας μην κανουμε δουλειές οταν κοιμαται η μπεμπα...

Της εξήγησα οτι δεν μπορω να αναγκάσω ούτε την Θεια μ ούτε τους γονείς μ να ακολουθήσουν το δικό μας προγραμμα κ έβλεπα οτι υπαρχει ανταπόκριση.

Οταν με πήρε τηλ η μαμα μ να με ρωτήσει αν αποφάσισα κατι της ειπα τα ιδια πραγματα. Ξέρετε τι μ απάντησε: ναι μωρε φέτος δύσκολα! Απο του χρόνου!

Κ απο την μια την δικαιολογώ νέα ειναι, να ξεκουραστεί παει, γιατι να νταντευει τα δικα μ παιδια; Αλλα απο την αλλη... ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!

KMwEp3.png

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μεγάλη τιμή ειναι που πραγματικά μπορω κ σας βοηθάω!!!

Καμια φορα τα λεω για να τα ακούω κ εγω!

Εμεις την αφήσαμε μια φορα πριν σαραντησουμε για κανα διωρο. Απο τοτε... Τπτ!

Μονο προχθες π ήμασταν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια π μείναμε κ ειναι μια φίλης με του αντρα της... Οταν κοιμήθηκαν βάλαμε την καμερα κ κατεβήκαμε κατω να ψήσουμε κ να φάμε όλοι μαζι...

Εγω εκνευρίστηκα σημερα...στο χωριό τωρα για καλοκαίρι μένει η Θεια μ, την κυριακη θα πάνε κ οι γονείς μ για μια εβδομάδα... Μ πρότεινε λοιπόν η μαμα μ να με πάρουν μαζι τους. Μίλησα σημερα με την Θεια μ κ μ ειπε κ αυτη το ιδιο ομως της εξήγησα οτι θα Ζοριστω αρκετά 1) γιατι τα παιδια δεν έχουν ιδιο ωράριο ύπνου το μεσημέρι κ το βράδυ...επίσης αιντε κ αφήνω τον γιο ξάγρυπνο για να κοιμηθει το βράδυ νωρίς με την μπεμπα 2) η μπεμπα κοιμαται 3 φορές στο εικοσιτετράωρο εκείνη την ωρα θελω μια στοιχειώδη ησυχία ( δεν ειπα να μην μιλάνε αλλα να μην τρυπάνε να μην κοπανάνε κλπ) γιατι π μπαμπάς μ θέλει να κανει κατι δουλειές με πλακάκια. 3) η μαμα μου καθως δουλεύει θέλει να παει εκει να ξεκουραστεί να κοιμαται τα μεσημέρια κ οχι να "παίζει" με τον γιο...

Τεσπα κ αλλα πολλα. Ενώ απο την πλευρά της Θείας μου είδα ενα ενδιαφέρον τ τύπου: εμεις θα σε βοηθάμε θα απασχολούμε κ τον μικρο να παίζει, πάρκο, θάλασσα κλπ έχουμε τοσο καιρό να σας δουμε εκείνη ήμαστε εβδομάδα ας μην κοιμηθούμε το μεσημέρι, ας μην κανουμε δουλειές οταν κοιμαται η μπεμπα...

Της εξήγησα οτι δεν μπορω να αναγκάσω ούτε την Θεια μ ούτε τους γονείς μ να ακολουθήσουν το δικό μας προγραμμα κ έβλεπα οτι υπαρχει ανταπόκριση.

Οταν με πήρε τηλ η μαμα μ να με ρωτήσει αν αποφάσισα κατι της ειπα τα ιδια πραγματα. Ξέρετε τι μ απάντησε: ναι μωρε φέτος δύσκολα! Απο του χρόνου!

Κ απο την μια την δικαιολογώ νέα ειναι, να ξεκουραστεί παει, γιατι να νταντευει τα δικα μ παιδια; Αλλα απο την αλλη... ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!

Μια απο τα ιδια η μανα...

F4oIp2.png

Βούλα μου συγγνώμη δεν ανταλλάζουμε μαμάδες να ξέρεις πως όταν οι γονείς βοηθάνε (και καλά) έχουν λόγο και στα ενδο-οικογενειακά εγώ τραβάω των παθών μου τον τάραχο με τους γονείς μου που είναι και κοντά και με πρήζουν συνέχεια μα συνέχεια μόνο τι ώρα κατουράω δεν ελέγχουν και είναι και μεγάλοι σε ηλικία και όλο μου κλαίγονται γι'αυτό σου λέω δώσ'μου την μανούλα σου και πάρε την δικιά μου(και δώρο τον μπαμπά μου που είναι τρις-χειρότερος) :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...