Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Salomi οτι θα τα δει τα μπλουζάκια, θα τα δει! Το θεμα ειναι ποσο γρηγορα κ ΑΝ πιάσει το νόημα!

Περιμένω να μας πεις αντιδράσεις!!!

Επιτέλους σπιτι!!!

Βέβαια δεν πρόλαβα να κανω μπανιο κανένα παιδι αλλα δεν πειραζει...κ αυριο μερα ειναι.

Σκεφτομαι να σταματήσει τον παιδικό ο γιος... Με κούρασε αυτο το πήγαινε παρτον γυρνά σπιτι κάνε φαγητό για να ειναι έτοιμο να το παρει αυριο στο σχολείο... Δεν ξερω... Ακόμα το σκεφτομαι. Θα το συζητήσω με τον αντρα μ μετα κ θα δουμε. Νομιζω πως κουράστηκε κ ο ίδιος ο γιος.

Γκρετα μου το ΕΣΠΑ εχω την εντυπωση οτι θα βγει κ φέτος! Πρώτα δηλώνουν οι παιδικοί π θέλουν να συμμετάσχουν κ μετα εμεις. Αν ενδιαφέρεσαι μπορω να σ πω οταν θ ανακοινωθεί κατι πιο επίσημο.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες (επιτέλους έχω και πάλι Ίντερνετ) αλλά το καλύτερο είναι πως σήμερα η κοράκλα μου έχει γενέθλια κλείσαμε 6 μήνες :-)

Tha elega mazi gennisame? Alla emeis 5 minwn simera(13/02/15)! Anteeee ton fagate ton miso xrono, allo toso kai tha svisete kerakia!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Αχ Αντιγόνη μου το εχω ξανά πει θελω πολυ μια μεγάλη οικογένεια αλλα οι εγκυμοσύνες μ δεν βοηθαν σε αυτο... Ούτε η μαμα μ! Χαχαχαχα

Όποτε (εκτός απροόπτου) λεω να μείνω στα δυο.

KMwEp3.png

Σαλώμη φανταζεσαι να ειναι πάλι δίδυμα;;; Ω ρε μάνα μου!!!

Συγγνωμη κιολας π ρωταω... Πηγές γιατρο ή έκανες μονο τεστ;

Επίσης ξανά συγγνωμη π ρωταω... Ποτε πρόλαβες να κανεις σεξ;;; Χαχαχαχαα

KMwEp3.png

Σαλώμη φανταζεσαι να ειναι πάλι δίδυμα;;; Ω ρε μάνα μου!!!

Συγγνωμη κιολας π ρωταω... Πηγές γιατρο ή έκανες μονο τεστ;

Επίσης ξανά συγγνωμη π ρωταω... Ποτε πρόλαβες να κανεις σεξ;;; Χαχαχαχαα

Ean einai didima, den tha kanw allo!!

Piga tin paraskevi sto giatro gia eksetaseis kai to eide! Egw den eixa idea!!

Mia nixta kaname agkalies me ton antra mou! Min fantasteis tipota trelo, kai emeis kseroi peftoume!

Tha sas pw aurio ean to katalave o antras mou to iponooumeno! Pros to paron paw na koimithw twra pou koimounte oi agorines :cool:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Σαλωμη τελεια ιδεα τα μπλουζακια αλλα πρεπει να ειναι πολυ παρατηρητικός! Αν γενικα ειναι τοτε θα το καταλαβει!

Περιμενω και εγω αντιδρασεις!!!Δεν φαίνεται απο τωρα αν ειναι δίδυμα? Δυο σακοι?

Ειμαι ασχετη...

Βουλα καλα περασατε?Πως νοιωθεις?

Καλα κανεις και δεν κανεις τιποτα,αυτα τα υστερικα κανω εγω και μετα γκρινιαζω..Να ειναι ολα στην εντέλεια λες και θα ρθει η βασίλισσα Ελισαβετ!

Και σημερα που ειχα τον μπαμπα εκανα βεραντες τζαμια ξεσκονισμα σεντονια δεν εκατσα λεπτο!!

65.4 η ζυγαρια!!Αυτο το "5" οταν ειδα τρελαθηκα επιτελους ξεκόλλησε!!!

Σας καληνυχτιζω μουυυυτς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σαλώμη μου γλυκιά αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα σε 6 μήνες θα σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι και να σου το δάκρυ κορόμηλο :rolleyes: Συμπτώματα δεν είχες δηλαδή; Μακάρι να περιμένεις διδυμάκια πάντως ;)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Hello κορίτσια!!!!

Τι νέα διαβάζω ????? Σαλώμη συγχαρητήρια.... Με το καλό να έρθουν όλα!!! Περιμένουμε αντιδράσεις από τον πατέρα και να πας και στο γιατρό! Cold & flu όμως επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ???? Πρόσεξε το!!

Τίνα τι ωραία που μπουσουλισατε μπράβο!! Εμένα σηκώνει κωλαρακι αλλά δεν βάζει ακόμα δύναμη στα χέρια να σηκωθεί..

Γκρετα θα δεις που όλα θα μπουν στο δρόμο τους!!! Δεν πρέπει να το βάζεις κάτω εσύ που μας ανεβάζεις συνέχεια το ηθικό. . Έχεις πολύ δύναμη μέσα σου :)

Μαργαρίτα περαστικα!!!! !

Βούλα είμαι της άποψης να του κάνεις ένα διάλειμμα, χρειάζεται και αυτός λίγη ξεκούραση από το παιδικό.

Εμείς πήγαμε για μπάνιο την Κυριακή, φοβήθηκε λίγο στην αρχή αλλά μετά συνηθισε... Αλλά ρε κορίτσια πολλά πράγματα κουβαλημα, πω πω όλο το σπίτι!!

Του ξεκίνησα δειλά δειλά και κρέμα το απόγευμα, δείχνει να του αρέσει... αλλά μήπως την ξεκίνησα πολύ νωρίς ????

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Χαχα ρε κορίτσια εχω σκΑσει στα γέλια.. Το παιδι μου κοιμαται κ... Χορεύει! Τον ακούμπησα ορθά κ πριν λιγο έφτασε να ειναι εντελώς ανάποδα (τα πόδια εκει που ηταν το κεφάλι κ το κεφάλι στα πόδια) κ τωρα εχει ξεκινήσει σιγά σιγά να ξανάρθει... Σωστα!

Δεν ξερω μου φαίνεται πολυ αστείο!!!

Να υποθέσω δεν ειναι μονο το δικό μου ολα ετσι κάνουν ε;;

Btw εμεις φρούτα θα ξεκινήσουμε στις 23 που έρχεται ο μπαμπάς μας (5m1w)

Γκρέτα αφού είσαι τοσο κοντά στους 6 και αφού θηλάζεις αποκλειστικά γιατι δεν κανεις λιγο υπομονή ακομα;;

Επίσης κ μενα ξεκόλλησε επιτελους απο το καταραμένο 58, 57.4 η ζυγαριά σημερα 2 ωρες μπανιο έπι 3 μερες κ Τίς υπόλοιπες γυμναστηριο επιτελους άρχισαν να αποδίδουν!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα!Εμενα εχει αρχισει αλλο τροπαρι τωρα..Ξαφνικα μες το βραδυ μπηγει τα κλαμματα και το βλεπω?Ειναι μπρουμητα κ κλαιει!Χαχαχα!Σημερα θηλασε 3 φορες το βραδυ

.Ουφφφ..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αθηνα εννοεις οτι γυρναει στον υπνο του?Αν εννοεις αυτό και εγω αναποδα τον βρισκω καθε φορα!

Λες να κρατησω και λιγο τον αποκλειστικο θηλασμο?να μην ξεκινησω?Το σκεφτομαι...κατ αρχας θα δωσω μονο ενα γευμα εννοείται. Απλα ηθελα να ξεκινησω δειλα δειλα φρουτα γιατι ενδιαφερεται.Φαντασου οτι εγω δεν τρωω μπροστα του,το αποφευγω γιατι δεν μ αφηνει ουρλιαζει καλε να μου παρει το κουταλι.

Εν τω μεταξυ μου ελεγε ο μπαμπας πειναει το παιδι.Σιγα βρε του λεω που πειναει.Ειναι και οι γυρω που σε αγχωνουν δεν ξερω...

Σαλωμη αλήθεια δεν το σκεφτηκα εχει δικιο η Νασια δεν κανουν τα cold and flu μην ξαναπαρεις για κανέναν λογο..εκτος βεβαια και αν στο ειπε ο γιατρος σου αλλα εγω ξερω πως δεν κανουν

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εμενα δεν ενδιαφερεται για φαι..δλδ οταν τρωμε μπροστα του απλα χαιρεται..ρουνδινω πχ ενα σιροπακι με το κουταλι αλλα δεν πολυθελει το κουταλι..με τη γλωσσα του το πεταει..να ανησυχησω??

F4oIp2.png

Καλημέρες!!!

Γκρετα πως ειναι η μερα σ σημερα;

Νασια ήμουνα ανέδειξε δίλλημα να τον σταματήσω για διακοπές ή οχι κ αφού μ έγραψες κ εσυ να τον σταματήσω με βοήθησες να παρω μια απόφαση.

Μαργαριτα μ αυτο π το σπρώχνει με την γλώσσα ολα τα μωρά το έχουν! Μάλιστα λενε πως οταν σταματήσει αυτο το αντανακλαστικό της γλώσσας οτι τοτε ειναο έτοιμα να φάνε... Αλλα απο την όση εμπειρία εχω με το ενα παιδι π εχω κανει κ με αλλα 5-6 π εχω δει να πρώτο τρώνε, ολα οταν ξεκινάνε οι τροφές κανουν ετσι μεχρι να το καταλάβουν το κουτάλι...

KMwEp3.png

Καλημέρα! Κααααπως κοιμηθήκαμε σήμερα καλύτερα!

Έδωσα εχθές το βράδυ ντεπον. Την έβαζα στο κρεβάτι κ μετά από 1 λεπτό ξυπνούσε κλαίγοντας! Και τα είδα τα ούλα άσπρα και πρησμένα!

Καλά πάντως Γκρέτα οι πατεράδες μας έχουν ίδια μυαλά! Κι εμένα μου έλεγε, πεινάει, δωστης να φάει για να κοιμηθεί! Ρε μπαμπά του λεγα πώς γίνεται να πεινάει αφού είναι χαρούμενο το παιδί κ το βράδυ μόλις την πιάνει ο ύπνος κλαίει άρα πονάει! Οχι, θέλει φαΐ!!!

Μάλλον είναι αυτή η γενιά που έχουν πεινάσει γιατί κ εμάς μας πίεζε Π.χ. να πίνουμε πολύ γάλα ενώ εγώ μετά έμαθα πως είχα αναιμία κ το πολύ ασβέστιο δεν βοηθούσε!!:?

Μαργαρίτα αυτό που λες είναι μάλλον το αντανακλαστικό της γλώσσας που έλεγε η Βάσω, οπότε απλά το μωρό δεν είναι ακόμα έτοιμο, γιατί να αγχωθεις, έχεις σχεδόν ένα μήνα ακόμα!

Κι εγώ που πήγα να της δώσω λίγη μπανάνα λιωμένη επειδή με ζαλισαν οι γύρω τριγύρω, το κατάπινε όπως την αντιβίωση, κ ανατριχιαζε μετά, δε νομίζω πως είναι ακόμα έτοιμη, θα το αφήσω προς το παρόν...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...