Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποσά γράψατε μωρε τσούπρες;;;

Ας ξεκινήσω απο το τέλος:

Σαλώμη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Χαρα στο κουράγιο σου παντως τι να πω(!)

Αντιγόνη μπραβο κοπελα μου να τα εκατοστήσετε!! 6 μηνών πωπω... Μέχρι το 15αυγουστο (17) που ειμαστε εμεις μου φαίνεται αιώνες μακρυά!

Τίνα αλήθεια μπουσουλησε;;;; Τοσο νωρίς; Ποτε εχει γεννηθεί ακριβώς που δεν θυμάμαι; (Φτιάξε βρε ένα νέο τικερΑκι!!!)

Γκρέτα πως ειναι η ψυχολογία; Για τα υπόλοιπα δεν ξερω να σου πω αλλα ρε συ μήπως ο μεγάλος δεν την παλεύει ΚΑΙ λόγω ζέστης κτλ μεσα στο σπιτι; Εννοω όλοι μας έχουμε ένα Τσακ εκνευρισμού παραπάνω ΟΤΑν ο καιρός ειναι ετσι γιατι οχι κ αυτός;;

Μαργαρίτα ξεκινά καμία δέηση, κανα ξεμάτιασμα κατι βρε αδερφέ! Τι πάθατε όλοι στα καλα του καθου μενού κρίμα !!

Εμεις πήγαμε επιτελους στη γιατρό σημερα της ειπα και όλες τις περιπέτειες στην Αθήνα,είδε κ την ακτινογραφία τωρά μπορει να κανω κ λαθος αλλα απο την ακτινογραφία δεν φάνηκε να θεωρεί οτι ηταν βρογχιολιτιδα αλλα επειδή προφανώς δεν ήθελε να διαβάλλει κ τη συνάδελφο της στην Αθήνα μου ειπε οτι "κοιτά αν ηταν οντως βρογχιολιτιδα την πέρασε πολυ ελαφριά" αλλα τον ακροάστηκε πόση ωρα ξανά κ ξανά δεν βρήκε τπτ.

Ησύχασα επιτελους!!! :)

Για μπανιο μας έδωσε κ αυτη το οκ οποτε το σουκου (που θα έχουμε γινει επιτελους 5 μηνών!) θα πάμε για μπανιο.

Όσον αφορά τη διατροφή μιας και πίνει πλεον ξένο γάλα μου ειπε οτι μπορω απο βδομάδα να τον αρχίσω σιγά σιγά φρούτα (αν θηλάζα θα μου προτινε να κρατήσω φουλ το εξάμηνο) με 3ημερη εισαγωγή κλασσικά.

Άντε να δούμε τι μας περιμένει!

Σαν 2ο (σε κανα μηνα) μου προτινε ρυζάλευρο αλλα θα το ξανά συζητήσουμε (τις ειπα οτι δεν το πολυ θελω).

Κατα τα αλλα ειμαστε 63cm , μπαμ στο μέσο όρο δλδ και ναι

Αγαπητές λοιπές μαμάδες και οι τελευταίοι κάποια στιγμη τα καταφέρνουν ειμαστε 6130!!!(κ θεό νηστικοί να πω!)

Οταν είδα τη ζυγαριά να γράφει 6+ δεν το πίστευα μου χε φάει την ψυχή αυτο το 5 και τοσο!!!

Αυτα απο μας!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

λοιπον στα γρηγορα ειμαστε 4,5 μηνων 24 φεβρουαριου γεννηθηκε τωρα ειμαστε 69 ποντους και 7800 στα κιλα.επισης τα κατω δοντακια ειναι ετοιμα να σκασουν απ οτι ειπε η γιατρος..γρετα την αφηνω κατω γιατι ειναι και βαρια δεν μπορω ολη μερα στα χερια κατω να ειμαι κ σιγουρη.αλλα τι σιγουρη βγαινει απ οπου και να την στρωσω παει πανω στα πλακακια κατω απο το κρεββατι εκει χτυπησε κιολας γενικα ειναι πολυυυυ ζωηρη και δεν αντεχω αλλοοοοοοο..επισης Αθηνα ηθελα να σου γραψω καποια στιγμη αλλα δεν προλαβα..και εμεις ξενο πινουμε απο 2 μηνων γιατι με το ζορι 10 μλ εβγαζα και δεν στεναχωριεμαι κ καθολου.δηλαδη τι να κανουμε αν δεν εχουμε γαλα?και εμεις που δεν θηλασαμε καθολου τι παθαμε δλδ?να μην εχεις καθολου τυψεις!θα στειλω στην βουλιτσα γκρετα και οταν μαθω θα σ στειλω!σημερα παρεπιπτοντως πολυ γκρινια καθολου υπνο και φαγητο το μισο...αυταααααααα...Α Σαλομη ποσοοοοοοοοοοοο σε ζηλευω!!!!!συγχαρητηρια καταρχην ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη !θελω κ εγω να ξαναμεινω αλλα λογω καισαρικης μου απαγορεψε για ενα διαστημα.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

IGvSm12.png

Μπράβο Σαλώμη αυτά είναι τέλεια νέα τελειόμηνη και ανέφελη (κλισέ το ξέρω αλλά το εννοώ) για να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά έλα Γκρέτα και Βούλα το 3ο να βλέπω κι οι υπόλοιπες το 2ο χι χι ;)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αχα μαργαριτα μου ευτυχως που δεν κόλλησε το μωρό εννοω!

Περαστικά σ για το κριθαράκι! Κ εγω μια φορα έβγαλα απο στεναχώρια... Χαλιααααα

Σαλώμηηηηη!!! Σοβαρά;!;! Συγχαρητήρια!!!!!!

KMwEp3.png

ναι Βουλα κανονικα στα τεσσερα απλα οχι πολυ γρηγορα ακομη το προσπαθουμε!φαντασου την βαζω και εμποδια για να μην φευγει εξω απο τον χωρο που τον εστρωσα μια κουβερτα συνηθως την πηδαει κ φευγει!

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

Sas euxaristw poli oles mesa apo tin kardia mou! To ithela kai to thelw para poli! Ston antra mou den to eipa akoma kai to eipa se esas hihi :tongue: :tongue:

Iwanna piretos se epiase kai theleis tin pethera sou??? Makriaaaaaaaa kale!!

Margarita se ponaei to kritharaki? Emena me ponaei otan vgazw! Elpizw na perasei grigora! Kompreses me tsai na kaneis...egw kanw zampouko! O antras sou pws paei??

Tina!!!!!! Popo exei parei fora!! Makari kai na milisei grigora! Einai kai anaptigmena mwraki! Tha ponagane ta xeria sou ean den mpousoulouse.

Greta pws pigate simera!!?? Irthe kai o mpampas sou, ksekourastikes katholou??

Koritsia auto to sinaxi kai o ponokefalos den leei na figei!! Posa cold and flu na parw! Kanena giatrosofi???? :oops:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλε Τινα θα μας τρελανεις!!

Οντως θα στα κανει ολα πιο γρήγορα τυχερηηηηη

Για το τικερακι πρωτα απ ολα θα πας στον πινακα ελέγχου εκει που λεει επεξεργασία υπογραφης και θα διαγραψεις αυτο που εχεις της εγκυμοσύνης!

Μετα πατα αποθηκευση αλλαγων.

Μετα πατα σε καποιο δικο μας και φτιαξε ενα που να σου αρεσει!Οταν το τελειωσεις θα δεις που θα σου βγαλει πολλους κωδικους.Καπου εκει θα γραφει και BB CODE θα αντιγραψεις τον κωδικο αυτον και τον κανεις επικόλληση εκει που ειχες της εγκυμοσύνης!

Τωρα αν σου ειναι δυσκολο δεν εω θεμα να σου φτιαξω ενα και να στον στειλω τον κωσικο σε μνμ

Απλα θελω ημερομηνία γεννησησς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Λοιπον το απόγευμα ειχαμε παιδιατρο!

Σε 11 μέρες εβαλε 300γρ πολυ χαρηκαααα!

Μου ειπε να ξεκινησω φρουτα(μηλο αχλαδι και μετα απο 3 μερες μπανανα,μου ειπε και μπισκοτο αλλα δεν παιζει)

Και μου ειπε το απογευμα κρεμα!Του ειπα θα φτιαξω μονη μου και μου ειπε οκ!(Τι αλλο θα μου ελεγε...και φυσικα οχι απο τωρα δευτερο γευμα εννοείται)

Τωρα δεν ξερω ποτε θα ξεκινησω,θα ηθελα ιδανικα να κλείσει τους εξι μηνες!

Και νερο...συνέχεια νερο!!!Κατι που κανω ηδη!

Σαλώμη εισαι τρεληηηηηη?Ακομα δεν το ειπες στον σύζυγο? Τρεχα καλε....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μπράβο Σαλώμη αυτά είναι τέλεια νέα τελειόμηνη και ανέφελη (κλισέ το ξέρω αλλά το εννοώ) για να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά έλα Γκρέτα και Βούλα το 3ο να βλέπω κι οι υπόλοιπες το 2ο χι χι ;)

Είσαι τρεληηη?Να παθω κατάθλιψη στα σιγουρα!!!???:tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σαλώμη εισαι τρεληηηηηη?Ακομα δεν το ειπες στον σύζυγο? Τρεχα καλε....

Greta eixe ta neura tou prin figei kai malwsame! Exw parei mplouzakia "big brother to be" (tixea ta vrika simera pou pigame kentro, 4 euro ekanan!) nkai tha tous ta foresw aurio to prwi prin erthei :tongue: na dw posi wra tha kanei na to proseksei haha

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...