Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μια κουραστική καλημερα!

Δυο ωρες στην θάλασσα και σερνομαι.

Ορκιστηκα χθες πως δεν ξανα παταω!

Πρεπεθ να ειμαι στα προθυρα νευρικου κλονισμου,κατάθλιψης η υπερκοπωσης!

Δεν ευχαριστιεμαι τιποτα μονκ γκρινιαζω!Νοιωθω κουρασμενη πολυ με πονανε οοολα!

Χερια ποδια δεν μπορω να σηκωθω απ το κρεβατι το πρωι..Δεν βοηθαει και η έλλειψη υπνου δεν ξεκουραζομαι!Κοριτσια είναι πολυ δυσκολα τελικα η λογικα μεχρι να μπουσουλησει και ο μπεμπης αλλα τωρα δεν την παλευω!Ισως σε εναν μηνα να λεω αλλα!αο μεγαλος μια ετσι μια αλλιως ολη μερα φωναζω και φωναζω!

Δεν με αναγνωριζω καθολου.Μίζερη εχω γινει.

Εγω δεν ημουν ετσι...Ολη την ωρα με ενα χαμογελο στα χειλη και τοση υπομονη,μα τοση πολυ που ολοι αναρωτιοντουσαν που την βρισκω και τωρα τρωγομαι με τον εαυτό μου!!!

Ειμαι σοβαρα γιατρε?????:cry::cry::cry::cry:

Σου ελειψα Βουλα?????Δεν νομιζω να σου ελειψε η γκρινια μου!!!!!!

συγνωμη βρε φιλεναδες μου αλλα αν δεν τα πω σε εσας που περναμε ιδια κατάσταση, τοτε σε ποιον θα τα πω?κανεις δεν καταλαβαίνει!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρετα συγκέντρωσου!

Παρε μια βάθια ανάσα κ μιλα στον γιο! Πες τ οτι σε εχει κουράσει η συμπεριφορά του, οτι θέλεις κ χρειάζεσαι την βοήθεια του... Πιαστον στο φιλότιμο.

Επίσης...γραψτον παιδικό!!!! (Στο λεω με όλη μ την αγαπη)

Κάνε υπομονή σε λιγο π θα μπουν τα φαγητά σας θα μπορείς να αφήνεις τον μικρο κ να παιρνεις τον μεγαλο για μια βολτα τα δυο σας έστω μια ωριτσα να σε θεωρήσει πάλι δικιά του!! Βγείτε στο μπαλκόνι...οταν κοιμαται το μωρό κ παίξε μαζι τ με το νερο...

χεσε τις δουλειές τ σπιτιου! Αργά κ σταθερά σιγα σιγα θα τις κανεις! Κάθε μερα κ κατι μικρο!

Οταν ειναι ο αντρας σ σπιτι οοοοοοοταν... Κάνε δυο φαγητά κ βαλε κατάψυξη!

Πες απο μεσα σ... Δεν θα τον μαλώσω σημερα! Κ μην το κανεις. Δυσκολο το ξερω...αλλα προσπάθησε. Κ οταν δεν θα αντέχεις στειλτον στο δωμάτιο τ στο κρεβάτι τ με κανα tablet έστω για μισή ωριτσα...

Δεν ξερω αν συμφωνείς εγω τα ειπα κ παρε ιδέες... Στεναχωριεμαι πολυ π εισαι σε τετοια φαση. Θα περάσει σίγουρα!!!!

Κ κατι ακόμα. Παρε τον μεγαλο στο κρεβάτι σ ή ας παει ο αντρας σ μαζι τ τα βραδιά... Μήπως κ κοιμαται κ αυτος κ εσυ καλυτερα.

Σε σκεφτομαι πολυ!!!!! Αν σε ενόχλησε κατι π εγραψα πες το μου!!!

KMwEp3.png

Καλήμερα κορίτσια! Μπράβο Βούλα κ γρετα που πήγατε θάλασσα κ με τα δυο!που βρίσκετε το κουράγιο! Εμείς τέλη Ιουλίου θα πάμε κεφαλοννια για μια Βδομάδα τοτε θα κάνουμε κ το πρώτο μπανακι! Εν τω μεταξύ θέλω να σας πω ότι ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΜΕ!!!το πιστεύετε? Ποσό νωρίς ξεκίνησε, την κυνηγάω παντού κ φυσικά βγαίνει στα πλακάκια κ χτες με την φορά που είχε χτύπησε κ στο κρεβάτι το κεφάλι της..στην αρχή πανικοβλήθηκα αλλά μετά λέω πόσες φορές θα γίνει ακόμη..ας ηρεμήσω ..αυτά τα νέα μας.Αθηνα έμενα γυρνάει από ανάσκελα μπρουμητα αλλά το αντίθετο δυο-τρεις φορές μονο

IGvSm12.png

Καλημέρα!

Γκρέτα ένα copy paste το μήνυμα σου είναι κ η δική μας χθεσινή μέρα! Όχι δύο, μια ώρα στη θάλασσα κ στο αυτοκίνητο η μικρή έκλαιγε, η μεγάλη ούρλιαζε κ εγώ κ ο άντρας μου από μέσα μας χριστοπαναγιες! Βέβαια μετά λέγαμε πως είναι η ηλικία που τα κάνει αυτά η μεγάλη κ πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Νομίζω φταίει η έλλειψη ύπνου για τη διάθεση, η παρατεταμένη αϋπνία μπορεί να οδηγήσει κ σε κατάθλιψη! Εμείς όμως δεν θα το αφήσουμε να μας νικήσει γιατί είμαστε εδώ κ συζητάμε κ βλέπουμε ότι συμβαίνει κ σε άλλους, κ δεν κάνουμε κάτι λάθος, απλά συμβαίνει τα μωράκια αυτό το διάστημα να μην κοιμούνται τόσο καλά κ τα πιο μεγάλα να έχουν γίνει ατίθασα.

Ρωτούσα σήμερα τον πατέρα μου, έτσι ήμουνα εγώ;;; περίμενα να μου πει όχι αλλά μου απάντησε ετσιιιι ;;; ακόμα πιο ζωηρή! Κ τι έκανες; υπομονή, βόλτες, σε ξεγελουσα με κάτι άλλο κλπ.

Βούλα εμένα το μήνυμα σου με ηρέμησε πάντως λίγο...

Εσείς πηγαίνετε κ τώρα το καλοκαίρι παιδικό; Δε φοβάσαι μην ξανακολλησει η μικρή; Εγώ μετά κ την αντιβίωση, φοβάμαι μην περάσω τα ίδια κ τη σταμάτησα αλλά το πληρώνω το τίμημα καθημερινά...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Για να καταλάβετε πόσο έχω κουραστεί με τη μεγάλη, με πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου σήμερα να έρθει και χάρηκα! Κ όταν έφυγε στενοχωρήθηκα! Ήθελα να καθίσει κι άλλο! :confused::confused::tongue:

b5DEp3.png

Γκρετα συγκέντρωσου!

Παρε μια βάθια ανάσα κ μιλα στον γιο! Πες τ οτι σε εχει κουράσει η συμπεριφορά του, οτι θέλεις κ χρειάζεσαι την βοήθεια του... Πιαστον στο φιλότιμο.

Επίσης...γραψτον παιδικό!!!! (Στο λεω με όλη μ την αγαπη)

Κάνε υπομονή σε λιγο π θα μπουν τα φαγητά σας θα μπορείς να αφήνεις τον μικρο κ να παιρνεις τον μεγαλο για μια βολτα τα δυο σας έστω μια ωριτσα να σε θεωρήσει πάλι δικιά του!! Βγείτε στο μπαλκόνι...οταν κοιμαται το μωρό κ παίξε μαζι τ με το νερο...

χεσε τις δουλειές τ σπιτιου! Αργά κ σταθερά σιγα σιγα θα τις κανεις! Κάθε μερα κ κατι μικρο!

Οταν ειναι ο αντρας σ σπιτι οοοοοοοταν... Κάνε δυο φαγητά κ βαλε κατάψυξη!

Πες απο μεσα σ... Δεν θα τον μαλώσω σημερα! Κ μην το κανεις. Δυσκολο το ξερω...αλλα προσπάθησε. Κ οταν δεν θα αντέχεις στειλτον στο δωμάτιο τ στο κρεβάτι τ με κανα tablet έστω για μισή ωριτσα...

Δεν ξερω αν συμφωνείς εγω τα ειπα κ παρε ιδέες... Στεναχωριεμαι πολυ π εισαι σε τετοια φαση. Θα περάσει σίγουρα!!!!

Κ κατι ακόμα. Παρε τον μεγαλο στο κρεβάτι σ ή ας παει ο αντρας σ μαζι τ τα βραδιά... Μήπως κ κοιμαται κ αυτος κ εσυ καλυτερα.

Σε σκεφτομαι πολυ!!!!! Αν σε ενόχλησε κατι π εγραψα πες το μου!!!

Εχω διαβασει μονο το μνμ σου μεχρι στιγμης!

Κατ αρχην να πω χαιρομαι πολυ πολυ μου μιλας!

Σαν κατι να αλλαζει οταν μου λες τις ιδεες σου!

Τον νυχτερινο υπνο-ξυπνημα τον εχει αναλαβει ο μπαμπας!

Μπορω να πω πως εχει φτιαξει τρομερα σε σχεση με το πως ηταν!

Οταν κοιμαται το μωρο βγαινουμε στο μπαλκονι καθομαστε ,παιζουμε οι δυο μας,ποτιζουμε λουλουδια που λατρευει χαχα και σημερα του γεμισα ενα αυτοκινητο φουσκωτό του ριξα ζεστο νερο και το ευχαριστηθηκε.θα το κανω καθε μερα!

Και με το ταμπλετ τον αφηνω βλεπει πεπα και κατι αλλα αγγλικα που του αρεσουν!

Με τον παιδικο νομιζω δεν προλαβαινω.Δεν ξερω μέσω ΕΣΠΑ ποτε ξεκινανε.Δυστυχως το εχω αμελησει....

Συμφωνω σε ΟΛΑ που μου γραφεις μην μου ξανα πεις αν παρεξηγουμε,καμμια σχεση!Να μου λες γιατι με βοηθας!

Ευχαριστω ππυ με σκεφτεσαι ηδη νοιωθω ανακούφιση!Ειναι σημαντικό να σε καταλαβαινουν..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Kalimeraaaaa kalisperaaaaaa

Greta poli se lipamai!!! Prepei na draseis me ton megalo gia na Vgeis ligo apo to louki! Episis oles ta idia pername! Tipota den kaneis lathos!! Ipomoni na mpousoulisei o mikros na katalavenei Kai ligo perissotero Kai tha paizoun Kai metaksi tous!!

Margarita kritharakiiii tooo misw!! Vgazw kai Egw kamia fora, ama stenaxwrethw!

Egw ligo kalitera simera! Episis den antexw na min sas to pw! Apo tin paraskevi sfigkomai!! Eimai egkios, 4 Kai 6 :rolleyes: elpizw na meinei!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλήμερα κορίτσια! Μπράβο Βούλα κ γρετα που πήγατε θάλασσα κ με τα δυο!που βρίσκετε το κουράγιο! Εμείς τέλη Ιουλίου θα πάμε κεφαλοννια για μια Βδομάδα τοτε θα κάνουμε κ το πρώτο μπανακι! Εν τω μεταξύ θέλω να σας πω ότι ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΜΕ!!!το πιστεύετε? Ποσό νωρίς ξεκίνησε, την κυνηγάω παντού κ φυσικά βγαίνει στα πλακάκια κ χτες με την φορά που είχε χτύπησε κ στο κρεβάτι το κεφάλι της..στην αρχή πανικοβλήθηκα αλλά μετά λέω πόσες φορές θα γίνει ακόμη..ας ηρεμήσω ..αυτά τα νέα μας.Αθηνα έμενα γυρνάει από ανάσκελα μπρουμητα αλλά το αντίθετο δυο-τρεις φορές μονο

Τινα σοβαρα????τελεια ρε συ?ποσο πηγε και ποσα κιλα??και εμενα μπουσουλαει στο κρεβατι και χρυπαει το κεφαλι του αλλα φοβαμαι να τον αφησω ξατω ρε γαμωτο και λογω του μεγαλου μην μου τον χτυπήσει. Ανυπομονω πολυ να μπουσουλησει γιατί τα χερια μου εχουν κοπεί. Μου πεφτουν πραγματα δεν μπορω να κανω τα αυτονόητα. Ουτε να τα σφιξω μπορω με δυναμη.

Κορίτσια με την boulitsa είμαστε φίλες στο fb κ είδα ότι έκοψε τα μαλλιά της για τα παιδάκια με καρκίνο!ΜΠΡΆΒΟ της!!

Αληθεια λες τωρα??Ενα μεγαλο μπραβο στην μπουλιτσα.

Αλλα που ειναι?Ειναι καλα?Γιατι δεν μας γραφει?

Να της το μεταφερεις οτι την ψαχνουμε και μας ελλειψε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες (επιτέλους έχω και πάλι Ίντερνετ) αλλά το καλύτερο είναι πως σήμερα η κοράκλα μου έχει γενέθλια κλείσαμε 6 μήνες :-) Και ναι τα έχω καταφέρει και ναι έχω χεστεί στην κούραση αλλά τα κατάφερα και συνεχίζω ακάθεκτη :rolleyes:

(Και επειδή θα σκάσω αν δεν σχολιάσω βρε Ιωάννα με τίποτα δεν θα παρακάλαγα να μείνει κι άλλο η πεθερά μου μα με τίποτα εδώ με τους γονείς μου και τους διώχνω στο δίωρο :tongue: λες να φτάσω κι εγώ κάποτε να την αποζητώ ωχ ωχ , Γκρέτα η κούραση σου βγαίνει μαζεμένη κι εγώ τρώω φρίκες που δεν έχω 2 παιδιά αλλά έχω 1 εκατομμύριο θέματα πάσης φύσεως πάρε ανάσες και βρες έστω και μισή ώρα για βόλτα με τον μεγάλο σου γιο που έγραψε και η Βούλα)

Να την χαίρομαι αχ πετάω σήμερα(και χθες σερνόμουνα ό,τι του φανεί έχω καταντίσει :tongue:)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα!

Γκρέτα ένα copy paste το μήνυμα σου είναι κ η δική μας χθεσινή μέρα! Όχι δύο, μια ώρα στη θάλασσα κ στο αυτοκίνητο η μικρή έκλαιγε, η μεγάλη ούρλιαζε κ εγώ κ ο άντρας μου από μέσα μας χριστοπαναγιες! Βέβαια μετά λέγαμε πως είναι η ηλικία που τα κάνει αυτά η μεγάλη κ πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Νομίζω φταίει η έλλειψη ύπνου για τη διάθεση, η παρατεταμένη αϋπνία μπορεί να οδηγήσει κ σε κατάθλιψη! Εμείς όμως δεν θα το αφήσουμε να μας νικήσει γιατί είμαστε εδώ κ συζητάμε κ βλέπουμε ότι συμβαίνει κ σε άλλους, κ δεν κάνουμε κάτι λάθος, απλά συμβαίνει τα μωράκια αυτό το διάστημα να μην κοιμούνται τόσο καλά κ τα πιο μεγάλα να έχουν γίνει ατίθασα.

Ρωτούσα σήμερα τον πατέρα μου, έτσι ήμουνα εγώ;;; περίμενα να μου πει όχι αλλά μου απάντησε ετσιιιι ;;; ακόμα πιο ζωηρή! Κ τι έκανες; υπομονή, βόλτες, σε ξεγελουσα με κάτι άλλο κλπ.

Βούλα εμένα το μήνυμα σου με ηρέμησε πάντως λίγο...

Εσείς πηγαίνετε κ τώρα το καλοκαίρι παιδικό; Δε φοβάσαι μην ξανακολλησει η μικρή; Εγώ μετά κ την αντιβίωση, φοβάμαι μην περάσω τα ίδια κ τη σταμάτησα αλλά το πληρώνω το τίμημα καθημερινά...

Τωρα τι να σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σταθω στις χριστοπαναγιες απο μεσα σας(οχι τιποτα να γελασουμε και λιγο....:tongue::tongue::P:p)

Αυτο το σφιξιμο στα δοντια...Θα μεγαλωσουν ρε γαμωτο που θα παει!!!!!!!!!

Και εγω εχω τον μπαμπα μου εδω σημερα και στην ιδια ακριβως συζήτηση μου ειπε:

Οοοοοοοοχι εσυ ησουν καλη......:P:p

Χειροτερη ησουν και κουτσομποοοολα χαχχαχαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Για να καταλάβετε πόσο έχω κουραστεί με τη μεγάλη, με πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου σήμερα να έρθει και χάρηκα! Κ όταν έφυγε στενοχωρήθηκα! Ήθελα να καθίσει κι άλλο! :confused::confused::tongue:

Χαχαχαχαχαχ πραγματικα εκλαψα με αυτο το μνμ!!!:-D:grin::D

:lol::lol::lol::lol:

Γεια σας κ απο μενα!Η μουτζα παει συννεφο..εβγαλα κριθαρακι στο ματι κ με ενοχλει....κλαψ..εμεις θαλασσα αν παμε αυτο το τριημερο που λεμε ναυπακτο..

Ποναει?Γιατί ρε γαμωτο?

Ο αντρας σου πως ειναι?ο μπεμπης?την γλιτωσατε ε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Egw ligo kalitera simera! Episis den antexw na min sas to pw! Apo tin paraskevi sfigkomai!! Eimai egkios, 4 Kai 6 :rolleyes: elpizw na meinei!

Σαλωμηηηηη πλακα κανεις!!!!!!

Τα καταφερες δεν υπαρχεις!

Μ αρεσει που ελεγες οτι λογω μετακόμισης δεν ειχες ελπίδες και να εγινε το θαυμα!!!

Με το καλο ευχομαι να ειναι, να ηρθε για να μεινει και φυσικα να ειναι ευκολη εγκυμοσύνη γιατι σιγουρα θα ειναι λιγο δυσκολα με τα μικρα! :):):):):):):)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαχαχαχα!

Αντιγόνη κι εγώ με την πεθερά βγάζω ...κριθαράκι!

Αλλα ήρθε, πήρε τη μπέμπα αγκαλιά και πέρα δώθε πέρα δώθε μου τη ζαλισε κ κοιμάται!

Σκέψου στο πρώτο παιδί σε αντίστοιχο σκηνικό έβγαζα καπνούς γιατί σκεφτόμουν γιατί ντε και καλά πρέπει να την κοιμίζει οπότε έρχεται ή γιατί την κρατάει τόσο σφιχτά κτλ κτλ...

Επίσης ταυτόχρονα μιλούσε κ με τη μεγάλη κ ησύχασε λίγο το κεφάλι μου από το ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ.....

Έλεγε ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑΓΙΑ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P

Σαλωμη με το καλό! Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την αντοχή σου αλλα αφού το θέλεις... Μπράβο σου κ φτου φτου!

Αντιγόνη κ στα δικά σου! Χιχι!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...