Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σας γεια σας Αθηνά αυτό με την κοιλιά ούτε εγώ το κατάλαβα μήπως όμως σας φαίνεται και δεν είναι τίποτα;; Τελικά με παιδίατρο καταλήξατε ή όχι ακόμα γιατί κι εγώ στο ψάξε είμαι ψάχνω κάποιον προς τα βόρεια γιατί τώρα μου πέφτει κομματάκι μακριά το Φάληρο :|

Δεν μου λέτε βρε κορίτσια εσείς της Αθήνας που να απευθυνθώ για τις μπομπονιέρες της μικρής και τα καθέκαστα μου έχουν πει για μία στο Περιστέρι αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια που να αναλαμβάνει προς τα πιο πάνω έχω βρει στο Γέρακα το αν αγαπάς αλλά το βρίσκω τσιμπημένο τι άλλο έχετε να προτείνετε Γκρέτα , Μαργαρίτα έχετε καμιά ιδέα;; Αφήστε που με τα πολιτικά κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα(και είναι και η ζέστη που μου τα έχει κάνει κρόσια) αα και να ρωτήσω (σας ζάλισα) τι προτείνετε για πλυντήριο στεγνωτήριο σκέφτομαι να αγοράσω αν δεν φαληρίσουμε ως χώρα της LG με direct drive εσείς ποιο έχετε αν έχετε και είστε ικανοποιημένες;; (Αν κάποια έχει να μου προτείνει κάποιο μαγαζί για βαφτιστικά ας μου στείλει και inbox δεν έχω θέμα:tongue:)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Αντιγόνη μ το αν αγαπάς το είδα κ εγω στο ιντερνετ κ ειναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! Αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για μενα.

Επίσης εγω εχω πλυντήριο (οχι στεγνωτήριο) LG πολυ καλό μ φαινεται!

Ελα ελα κάνε κ άλλες ερωτήσεις...

KMwEp3.png

Εγω δεν εχω ιδεα απο μαγαζια για βαφτιστικά!

Στεγνωτηριο δεν έχω, μονο πλυντηριο και ειναι samsung.

Πολυ πολυ ευχαριστημενη ειμαι..Ενα θα σου πω μακρια απο Morris! Ουτε δυο χρονια και μου χαλασε και αυτοι εξαφανιζολ!Παρτε καινουριο μου ελεγαν!Εχουμε ξεφυγει απλα!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεερα!!! Κι εμείς bosch αλλά πριν απο αυτό είχαμε brandt που προσωπικά τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση/...

Μετα τις γκρίνιες των τελευταίων ημερών το βλαστάρι μου απο χτες το απόγευμα είναι υπόδειγμα!!! Να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή τη φορά μπαίνουμε και σε άλμα από βδομάδα... :D

Στο μεταξύ κοίταξα τις μανούλες μαρτιου 2016 και... αγχώθηκα... Εϊναι εκεί και μια ... μανούλα Ιανούαρίου 2015 (!!!)... Ρε παιδιά εγώ ακόμα δεεεν ... (καλά τώρα είμαστε και μακρυά) άλλες όχι απλά ...βουρ στο ψητό αλλά πρόλαβαν και ετοίμασαν κι αλλο σπόρι?!?!

:confused::confused::confused:

(να ναι καλά τα παιδάκια προφανώς ε!!!)

Στο μεταξύ μου φαίνεται όλο το 2016 εδώ θα μαζευτεί οι διαχειριστές δεν σκοπεύουν να το ανοίξουν το "θα γίνουμε γονείς 2016" ποτέ ;):tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Kalispera! Ti kanete??

Plintirio kai emeis Bosch ostoso auto to spiti eixe mesa samsung to opoio katharisa me katharistria ktl gia dio kiklous kai vazw ta dika mas sto samsung kai twn mwrwn sto diko mas! Stegnwtirio episis Bosch alla vazw mono ta xontra (sentonia, petsetes) pou kserw oti edw tha paroun 4-5 meres na stegnwsoun!

Vaftisia akouw! Tha vaftisete oles?? Kamia pou den tha vaftisei?! Egw thelw o antras mou etsi ki etsi!

Greta na mas peis pws perasate!! Pws t fanike to nero!? Egw lew na ta pame kamia ekdromoula gia mpanio sto potami..kapou rixa!

Athina ante euxomai na meinei ipodeigma, na ksekourasteis kai esi ligo! Na apolausete tis diakopes sas!!

Me exei piasei ena sinaxi, ponokefalos, tasi gia emeto kai mia adinamia allo prama! Exw arxisei ta cold and full kai elpizw na min kolisw ta agoria mou!! Twra katalavenw tin Margarita me to oinopneuma!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Πηγαμε για μπανιο πευκοχωρι!!!!!

Ο γιος μπήκε (με το ζορι αλλα μπήκε)

Εγω μπήκα (αναγκαστικά) κ η μπεμπα μπήκε!!!! Κρυουλιιιιιι το νερο!!! Αλλα συνηθιζόταν!!!

Ο μπαμπάς μας.... Εχθες ηταν για δουλεια Χαλκιδική απο τις 7:30-21:00 στον ήλιο κ φυσικά...κάηκε!!! Αλλα οχι απλά κάηκε, ΠΑΡΑΚΑΗΚΕ! Όποτε σημερα ηταν με την μπλούζα! Κ θα μείνουμε αφυτο το βράδυ (δεν ειχε πολυ δουλεια αυριο ο σύζυγος όποτε ειπαμε να το κανουμε διήμερο) κ θα γλιτώσουμε κ την κίνηση του γυρισμού!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα βλέπω βολτάρατε οι περισσότερες εγώ πάλι είμαι σκατα δεν μου έχει εέρθει και η περίοδος και πάω να σκάσω βάζω τα χχειρότερα με το μυαλό μου και δεν εννοώ να είμαι έγκυος αλλά να έχω αρρωστήσει δεν είμαι σοι το πάω για ζουρλομανδύα:(FONT]

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Salomi πως εισαι σημερα;

Βρε Αντιγόνη μ τι αγαπη πια με την περίοδο σ;; Αντί να κανεις τούμπες π μες στο κατακαλόκαιρο η περίοδος σ εχει παει διακοπές εσυ θες να γυρισει?

Εμεις καλα κοιμηθήκαμε λιγο στριμωγμένα (αγαπησιάρικα)! Ο γιος στο μονο κρεβάτι κ εγω με τον μπαμπάς μας κ την μπεμπα στο διπλό... Εεεε ενταξει... Κουτσά στραβά χωρεσαμε.

Βασω; Τι κανεις; Που εισαι;

Γκρετα;;;;;;;;;;;;;;;; Μ λείπεις..... Που εισαι;;;;;

Μαργαριτααααααα!!!!

Αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;

Να τολμήσω να φωνάξω την boulitsa??????

Ιωαννα!! Ιωάννα!!! Ιωάννα!!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...