Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta μου,το οτι το νιώθεις είναι πολύ καλό γιατί σε βοηθάει σίγουρα να σκέφτεσαι όμορφα και φυσικά να χαμογελας!!!οποτε μη μάζας,απλα κάθισε ξάπλα και απόλαυσε την επαφη με το νινι σου και τα παντα θα έρθουν όπως πρεπει!!!boulitsa πολύ χαίρομαι που είσαι πιο καλά!το σημαντικό νομιζω είναι να μην υπάρχει αίμα και οι πόνοι θα περάσουν...που θα παει....όσο περνάει ο καιρός τα πραγματα θα είναι πιο καλά!!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν πειραζει. χαλαλι για τα παιδακια μας! σε λιγο καιρο θα τα ξεχναμε ολα!!!! θα αγχωνομαστε για το ποσα κακα εκαναν τι χρωμα τι μυρωδια.......μεγαλες στιγμες :)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι οτι θα ερθει η ωρα π θ μπούμε όλες στον μηνα μας κ θα πρέπει να δίνουμε το παρόν ή θα στοιχηματιζουμε ποτε θα γεννήσει η καθε μια! Και να οι ευχές θα πέφτουν βροχή!!! Τι τέλεια που θα ειναι...!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!! Τι κάνετε; Πως είστε σήμερα; Πως παν τα κέφια; Τα συμπτώματα εύχομαι να έχουν παει απο κει που ήρθαν επιτέλους! Τουλάχιστον εμένα μόνο λιποθυμιες Μ έχουν μείνει, αλλά πολλές κ συχνές λιποθυμιες μιλάμε δεν μπορω ν παω πουθενά!

KMwEp3.png

Kashman κι εγώ ζαλιζομαι συνέχεια, αλλα υποθέτω ότι ειναι απο την ξάπλα...τουλάχιστον ηρεμησες απο τους εμετούς, μεγάλο πράγμα... Θα σ φύγουν κ οι ζαλάδες σιγά σιγά...

Εγώ σήμερα έχω πόνους περιόδου, κάτι π μάλλον σημαίνει συσπασεις κ προσπαθώ ν ειμαι όσο μπορώ ξάπλα... Τουλάχιστον δν έχω αίμα...

Greta εσυ πως είσαι σήμερα?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Πολύ μεγάλο πράγμα π φύγανε οι εμετοι! Ξέρεις τι συμβαίνει παω ας πούμε σούπερ μάρκετ προχθές κ σε 10' με πιάνει ενα μούδιασμα κ αμέσως σαν να "αδειάζω" σαν να φεύγει όλο το αίμα Μ κ εκεί ολα μαυριζουν κ πέφτω κατω κ μετα πάντα κανω εμετο.αυτο συμβαίνει σε ολα τα μαγαζί ικεα πρακτικέρ σούπερ μάρκετ παντού δεν μπορω μα παω πουθενά κ κάθομαι σπιτι συνέχεια.το πρόβλημα ειναι οτι πρέπει να παω να ψωνίσω παντελόνια γιατι ειμαι με 2 φόρμες απο την προηγούμενη εγκυμοσυνη πλύνει βάλε κ αναρωτιέμαι πως θα παω για ψώνια;;;

Boulitsa κουραγιοοοοο! Που θα παει θα περάσει ενα 5μημο έμεινε!αλλα πραγματικά εγώ περιμένω να μπούμε στον ένατο και να γκρινιάζουμε για κιλά, κοιλιές, ύπνο... Μια να αργεί να μπαίνει στο φόρουμ θα λέμε οι υπόλοιπες λέτε να γέννησε;;; Νομίζω θ ειναι τέλεια ρε!

Αααααχ...τι ωραία που θ ειναι!!

KMwEp3.png

Μήπως έχεις χαμηλό αιματοκρίτη η σίδηρο η σε πιάνει όταν δεν έχεις φάει? τσεκάρε τι έχεις πιει η φάει πριν, πχ καφέ ή αν σε πειράζει κάποιο φάρμακο για να βγαίνεις άλλες ώρες...

Αυτό τ πρόβλημα τ έχω κ εγώ... Ν φανταστείς θελω ν αλλάξω κάτι δώρα τ γάμου κ περνάει η ημερομηνία αλλαγής κ δν προλαβαίνω... Κ αυτό π λες: θελω ν πάρω κανένα κολάν η παντελόνι γτ δν μ κάνει τπτ εκτός απο καλοκαιρινά φορέματα, τα οποία δν μπορώ ν βάλω γιατί κρυώνω συνέχεια... Ούτε φόρμες για το σπίτι δν έχω κ σκίζω στο σημείο της κοιλιας κάτι παλιές π έχω με την προοπτική ν πάρω καινούριες όταν γεννήσω....:-P

Τελικά βλέπω όλες κλεισμένες σπίτι είμαστε η καθεμιά για το λόγο της...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Χαχαχαχα Boulitsa και εγώ εχω βγάλει απο κάτι αλλα παντελόνια κοντά το λάστιχο αλλα τωρα κρυώνω κ εγώ πολύ κ εχω μόνο αυτά τα δυο μακριά παντελόνια τα οποία τα φορούσα στον ένατο κ τωρα π τα φοράω μου πέφτουν! Δεν μπορω ρε παιδι Μ τα κολαν με σφίγγουν κ εχω κ ενα κολαν εγκυμοσυνης αυτο που βάζεις και την κοιλιά μέσα αλλα ακομα με ενοχλεί να ακουμπαει την κοιλιά Μ!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε φιλες? εμεις οι 3 μονο το σκ..τα αλλα κοριτσια ευχομαι να καλοπερνανε και για μας που εχουμε κλειστει μεσα.

εγω απο πονους όσο πάει και λιγοτερους αλλα με εχει τσακισει η αντιβιωση.προσπαθω να τρωω καλα και ελαφρα..εφαγα και λιγη τουρτιτσα των γεννεθλιων μου χθες (εκπληξη απ τους αντρες μου) και φοβομουν μετα μηπως με πιασει παλι! οτι κ αν φαω φοβαμαι..

boulitsa σου περασαν οι πονοι?

kashmam λιποθυμας και ολας? παιρνεις σιδηρο? αιματοκριτης; ποσο?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ναι ρε γμτ, μας έφαγε η Κλεισούρα κ εμάς κ τα παιδάκια μας.... Εγώ πονάω ακόμα, όχι συνεχόμενα, αλλα αν σηκωθώ για λίγο μετα δν ειμαι καλά... Ειδες βρε Greta μ π το ξεπερασες? χαλάλι η αντιβίωση....ρε γαμωτο υποτίθεται ότι το β τρίμηνο ειναι το καλύτερο κ αισθάνεσαι καλά... Στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτό ίσχυε για μένα, τώρα τζίφος...:(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Αυτο ρε γαμωτο. ουτε που με νοιαζει για μενα αλλα για τον μικρο εχω κατι τυψεις..δεν τον βγαζουμε και πολυ.τι φταιει κ αυτος...

η 1η μου εγκυμοσύνη ηταν καλυτερη απ ολες τις αποψες.οι φοβιες και τα αγχη τωρα με εχουν τσακισει.δεν ευχαριστιεμαι τιποτα.και από συμπτωματα δεν ημουν ετσι.μου ειχαν περασει στην φαση αυτη.

ειμαι καλυτερα μερα με την μερα.ευχομαι μην με ξαναπιασει μεχρι να γεννησω. .

Να εχουμε μια καλη και ομορφη μερα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα στα κορίτσια!

Βρε Greta μου τι κακό και αυτό που έπαθες! Περαστικά σου κορίτσι μου, θα περάσει σίγουρα, ρίχ'το στις σουπίτσες και τα ελαφριά και δες το θετικά! Τουλάχιστον δεν θα πάρεις ανεπιθύμητα κιλά, μόνο αυτά που χρειάζεται το μικράκι σου!

Boulitsa, πολύ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα. Οι πόνοι δεν είναι απαραιτητα κακοί, το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχεις αίμα. Μαγνήσιο παίρνεις υποθέτω.

Τις υπόλοιπες γενικά καλά σας ακούω και χαίρομαι.

Με τα παντελόνια διαπίστωσα ότι τα παλιά μου κάνουν αρκεί να μην τα κουμπώνω. Μέχρι να έρθει το bellaband δοκίμασα κάτι που βρήκα σε μία ελληνίδα blogger, εσωτερικό τιραντάκι διπλωμένο στα 2, πάνω από το ανοιχτό παντελόνι και τελικά είναι όντως πολύ βολικό. Καλύπτει και κρατάει το ανοιχτό παντελόνι και είναι μαλακό στη κοιλιά. Στη δουλειά πάντως μου είπαν ότι φαίνεται απλά σα να φοράω 2 εσωτερικό μπλουζάκι και είναι τέλειο. Όσο αντέξω έτσι, καλά θα είναι.

Εμένα η ψυχολογία μου είναι πολύ άσχημη, πράγμα που με εκνευρίζει αφόρητα. Έχω αποκτήσει ένα τρελό άγχος, ψευτοκοιμάμαι κάθε μέρα μέχρι τις 4 το πρωί γιατί νιώθω υπερένταση και σκέφτομαι όλο άσχημα. Για την μυκητίαση πρέπει ζητήσω από τον γιατρό κάποιο φάρμακο γιατί με τα ελαφριά τύπου γαλακτικό οξύ, καλέντουλα κλπ μόνο προσωρινή ανακούφιση έχω. Νομίζω ότι έχει ταλαιπωρηθεί η περιοχή και με πονάει εξωτερικά. Χθες είμασταν καλεσμένοι σε μια πρώτη προβολή ταινίας και έφαγα ποπ κορν το οποίο μου τσάκισε το εντερικό. Και μετά με έπιασαν και οι τύψεις που τρώω σαχλαμάρες και αν συνεχίσω έτσι, μόνο κακό κάνω. Βαρέθηκα πια! Θα μου πείτε, τι μ@#$%ες λες, εδώ έχουμε σοβαρά προβλήματα και εσύ απλά γκρίνια. Απλά δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου με τέτοια ψυχολογία. Σόρρυ που σας κουράζω :oops:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ελα βρε Βασω μην σκεφτεσαι ετσι.η καθεμια εχει τα δικα της μην τρελαθουμε.ειναι λογικο να σκεφτεσαι ετσι..οι ορμονες μας εχουν τσακισει.

O candida θελει προσοχη με την διατροφη φανταζομαι το γνωριζεις.να κοψεις την ζαχαρι μαχαιρι.το τρεφει.και μιλα με τον γιατρο οπωσδηποτε.μην ταλαιπωρεισαι.

οσο για ρουχα πικρα.ενα τζιν εγκυμοσυνης εχω παρει αλλα δεν τολμω ακομα να το βαλω.μια κρυωνω μια ζεσταινομαι..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...