Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αχ βρε Γκρέτα δεν είναι ότι χαίρομαι με την απελπισία σου, αλλά μόλις κοιτούσα το κινητό και ήθελα να μπω να γράψω... Αλλά δεν ήθελα να σας μιζεριασω..

Οπότε χάρηκα που είδα το μήνυμα σου.

Η μπέμπα μάλλον βγάζει δοντάκια γιατί μ έχει ξεκανει με τη γκρίνια, κ είναι κ όλη την ώρα στο στήθος, δεν κοιμάται!

Για τη μεγάλη δε θέλω καν να το συζητήσω είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης... Κ μέσα σ όλα έχω κι ένα σπίτι που δε μαζεύεται με ΤΙΠΟΤΑ. Και σκέφτομαι ότι αν είχα δύο ώρες μόνη μου με ησυχία θα το είχα γυαλισει ολόκληρο!

Σόρι για τη γκρίνια.... Ελπίζω να καταλαβαίνετε...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα νευρικη κριση μονο???Δεν παλευεται!!!!

Εγω δλδ δεν την παλευω αλλο.δεν ξερω τι θα γινει....Για το σπιτι αυτο λεω ολο καθαριζω και ολο σκ@τ@ ειναι.

Βαρεθηκα τα παιχνίδια παντου χωρις να παιζουμε.απλα μας αρεσει να τα απλωνουμε στο πατωμα.Καθαριζω και στο μισαωρο ειναι βρωμικο.εχω κουραστει παρα πολυ

Μαργαριτα γαστρεντεριτιδα ε?

Ειχε παθει ο αντρας μου οταν ειχα τον μεγαλο μωρο.Περιπου 4μηνων.δεν κολλησε ευτυχως.Μηξ ανησυχεις δεν νομιζω να κολλησει

Οσο για τις υπηρεσίες νοσοκομας τις ξερω καλα!!!!!

Υπομονή

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τζαα καλησπερίζω ρε κορίτσια όταν αρωσταίνουμε εμείς και μας φροντίζουν εκείνοι είναι καλύτερα δηλαδή; Τεσπα μέχρι στιγμής έχω δώσει μπανάνα ,βερίκοκο και σήμερα πεπόνι αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον από μέρος της με το ζόρι της βάζω την κουταλιά στο στόμα και δεν το θέλω αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω η παιδίατρος μου είπε να μην την πιέζω την ταίζω το πρωί μήπως φταίει αυτό μήπως την ξινίζουν τα φρούτα τι να πω φροντίζω να την ταίζω αφού έχει κάνει κακά της για να πεινάει αλλά δεν βλέπω φως λέτε με τα λαχανικά να τα πάμε καλύτερα ;;; :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Θα παρει ο αντιβιωση επειδη κανει 38αρια κ σημερα κ χτες..μου ειπαν οτι απο το πρωτο χαπι παυει να μεταφερεται ο ιος κ δεν θα κινδυνευω εγω κ το μωρο.ξερετε αν ισχυει?

F4oIp2.png

Αχ γκρετα μ κ εμένα το σπιτι μου ετσι ειναι! Παιχνίδια παντου! Μαζεύουμε τα ξανά ρίχνουμε κ τα ξαναμαζευουμε κ ξανά πάλι!

Πιάτα πλένω 2-3 φορές την ημερα η τελευταια ειναι το βράδυ για να ειναι καθαρός ο νεροχύτης! Μαγειρεύω το μεσημέρι για την επόμενη, κ κάθε μερα κανω κ απο μια δουλεια εκτός την σκούπα που παει μαζι με το σφουγγάρισμα. Κ μετα τα κλασικά πλυντηρια , στήσιμο κρεβατιών, συμμάζεμα σπιτιού, κλπ κλπ... Ευτυχως η μπεμπα κάθεται μόνη της στο πατωμα με τα παιχνίδια μεχρι να φτάσει στο αμήν η νύστα όποτε με το που την παρω αγκαλια σε 3 λεπτα κοιμήθηκε... Κ το αλλο καλό οτι ο γιος τρωει στο σχολείο π αυτο κ αν ειναι μεγααααλη ευκολία!

Ολες τι ιδια!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Βούλα ειναι και το σχολειο εσενα που διευκολύνει!

Για φαντασου να εισαι μονη σου και με τα δυο οοοολη μερα!!!!Φρικαρω στην κυριολεξία! Ευτυχως έρχεται ο μπαμπας μου τωρα που δεν εχει δουλεια και ασχολείται με τον μεγαλο,κραταει και τον μπεμπη ο οποιος εχει γινει....ενταξει!!!!Ολο γκρίνια και χερια να κοβουμε βολτες θελει!Κραταει αυτος μαγειρευω εγω...Ειμαστε στα ιδια ολες οντως!Ειδικα οταν εχεις δυο παιδια οσες εχετε ενα δεν ξερετε τι λεμε :P:p:p

Αντιγόνη δωσ της χρονο.Ειναι ακομα αγνωστο το φαγητο για εκεινη.Οι γευσεις ,η υφη,το κουταλι...

Θα συνηθίσει, μην φρικαρεις γιατι το νοιωθει.Και να προσεχεις τα φρουτα να ειναι ωριμα,να δοκιμάζεις λιγο πριν της δωσεις.Υπομονη μανα :tongue:

Margaret περνατε δυσκολα,ειδικα αυτη η υστερία αν θα κολλησει το μωρο κτλ το ξερω.Νομιζω ναι απ το πρωτο χαπι αντιβιωσης λενε οτι δεν κολλαει πια.Ετσι εχω ακουσει.Πως ειναι ο σύζυγος?

(Καλα αυτο οταν εχεις παιδια που δεν σε νοιαζει ο αλλος αν πεθαινει παρα μονο αν θα κολλησουν τα παιδια εχει πολυ πλακα!Θυμαμαι εμενα....και να μετακομισει το διαστημα που εχει υπαρξει αρρωστος δεν με νοιαζει καθολου:P:p Ενω οταν ειμασταν χωρις παιδια ολο το 24ωρο πανω στο κεφαλι του χιχι)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχαχαχχα γκρετα μεχρι να το πεις, ποτε δεν το σκέφτηκα ετσι αλλα τωρα π το ειπες όντως εχεις δίκιο! (Μιλάω για οταν αρρωσταίνουν οι άντρες π ειπες)

Μαργαριτα εγω δεν ξερω αυτο π λες για το πρώτο χάπι αλλα εύχομαι να ισχύει!

Εμένα εχει κανα μισάωρο π κοιμήθηκε η μικρη κ μολις κοιμήθηκε κ ο μεγαλος! Κ μπαίνω γι μπανιοοοοο!!! Επιτέλους!!!!!

Γκρετα ο Παιδικος... Σωτηρία!

KMwEp3.png

Κορίτσια να ρωτήσω εσείς μετα την γέννα κάνατε εξετάσεις να δείτε πως είναι οι δείκτες σας σκέφτομαι να κάνω κάποιο τσεκαπ επίσης θέλω να πάω και στον οφθαλμίατρο και στον γυναικολόγο μου πάλι να με δει γιατί μου είχε βρει ουρεοπλασμα και θέλω να δω αν έφυγε καλά περίοδος ενώ μου είχε έρθει τον Μάιο τώρα μέχρι στιγμής τίποτα :( Προς το παρόν ας απολαύσω την βεράντα μου :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα φάγαμε για πρώτη φορά κρέμα...του άρεσε πολύ, γλυφοταν και εκλαιγε αν αργουσα.

Μαργαρίτα περαστικα σας,εύχομαι να περάσει γρήγορα χωρίς βέβαια να κολλήσει ο μικρούλης.

Αντιγόνη εγώ έκανα προχθές εξετάσεις και είναι καλύτερες από ποτέ! !! Γυναικολογο πήγα αρχές του μήνα!

Γκρετα άστα εδώ με ένα και τρέχω σαν την τρελή να κάνω τις δουλειές... Φαντάζομαι εσείς οι δευτερομανουλες τι περνάτε!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Kalispera koritsia! Ti kanete?? Twra p ekatsa eipa na apantisw!!

Margarita perastika ston antra sou!! Euxomai na min kolisete eseis kai na isxiei auto gia to xapi! Poios sto eipe? Ama exei kanei kai tosous piretous mallon tin xreiazete tin antiviwsi!

Greta ti na kaneis ta prwta xronia pou megalwsoun kai mathenoun einai diskola! Fantasou esi na min ikseres pws na peis thelw nero, h na min mporouses na sigkentrotheis! Diskoli ilikia idika ta 2-4!! Distixws h eutixws einai to idio gia oles mas!

Voula den eisai kakia mama! Lathi kanoum oloi! Egw thimamai akoma kai sta 12 na exei tixei na me piasei trofiki dilitiriasi apo fai tis mamas mou! Einai kalitera pantws p ta evgale kai iremise para na menoun mesa na ton vasanizoun!

Antigwni egw piga simera ginekologo kai aimatos! Ola kala :rolleyes:

Emeis simera kaname prospatheia (apo monoi mas!!!) na kratisei to mpimpero! Mexri p neuriaze gia na min akoumpaw to mpimpero! Tou epese 500 fores alla me peisma sinexize!

Aurio o antras mou paei se ekpaideusi gia treis meres! Gia na doumeeee ti tha kanw moni m me ta dio!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέεεερα!!!!

Τι κάνετε?? Αν και ακούω... όχι πολύ καλά :(

Βουλίτσα ελπίζω ο γιος να ειναι εντάξει τώρα??? Μη στενοχωριέσαι ό,τι έγινε έγινε πέρασε...

Μαργαρίτα κοπέλα μου περαστικά σας ελπίζω ο άντρας σου να είναι ήδη καλύτερα... Είναι χάλια η γαστρεντερίτιδα έπαθα μια φορά πριν από κάμποσα χρόνια και ακόμα το θυμάμαι ...

Όσον αφορά τις εξετάσεις να σας πω την αλήθεια δεν έχω κάνει τπτ... Ούτε τεστ Παπ που πρέπει κάποια στιγμή να κάνω αλλά... φοβάμαι ρε κορίτσια... όχι τόσο μην έχω τπτ αλλά ... ότι θα πονέσω :(

Άβολα κ ενα μικρό πόνο ένιωθα πάντα τώρα που εκεί κάτω... πιάνει αράχνες δεν ξέρω πώς θα είναι... Ναι ξέρω σαν 5χρονο κάνω αλλά... :mrgreen:

Τη δευτέρα θα πάμε εκτός απρόοπτου στη γιατρό να μας δει... Με έχει ανησυχήσει λίγο που όλοι παρατήρησαν (σσ. στους γονείς μου δεν εχω πει τα καθέκαστα με τισ γιατρούς δεν θέλω να τους ανησυχήσω) ότι πάλεται κάπως έντονα η κοιλιά του όταν αναπνέει (τον αφήνω με την πάνα μέσα στο σπίτι γιατι σκάει!) ή για την ακρίβεια ότι πάλλεται περισσότερο από ότι παλλόταν του ανηψιού μου (το έταιρο μωρό που έχει μπει στο σπίτι) και το ανέφεραν στο παρεμπιπτόντως οι άνθρωποι αλλά εγώ έχω τη μύγα οπότε...

Θα δούμε!

Θα τη ρωτήσω και για διατροφή (την παρασκευή γινόμαστε 5 μηνών!), έχω περιέργεια να δω αν διπλασιάσαμε βάρος γέννησης (με τον μπακάλικο τρόπο που τον ζυγίζω εγώ τον βγάζω γύρω στα 6300 -- 6340 είναι ο διπλασιασμός του βάρους γέννησης) αν και νομίζω ότι σιγά σιγά παίρνει τα πάνω του...

Τι να πω μπορεί τελικά να μην είχα ποτέ αρκετό γάλα να το ταϊσω (κρίνοντας από την αύξηση βάρους όταν θήλαζα σε σχέση με τον τελευταίο μήνα) ή από την άλλη τώρα να τον ... μπουκώνω... δεν ξέρω ...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπάνιο στη θάλασσα με το μωρό... Πρέπει να προμηθευτώ τπτ ???

τισ προάλλες πήγα για μια γρήγορη βουτιά (την πρώτη μου!) και παρατηρούσα τον κόσμο γύρω γύρω και είδα κανα δύο με μωράκια που τα βάζαν μεσα σε ενα σωσίβιο που ήταν σαν... στρατα να το πω με ποδαράκια και γυρω γύρω στη μέση.

Βέβαια ήταν λίγο μεγαλύτερα μωρά μάλλον γιατί και τα 2 (που έτυχε να δω εγώ) στηρίζονταν σχετικά καλά στον ποπό τους μόνα τους χωρίς βοήθεια...

ΑΛήθεια αυτό πότε γίνεται?!

Btw το παιδί μου δεν γυρνάει με τπτ από ανάσκελα μπρούμυτα (πίανει πόδι φτάνει μέχρι το πλάι και...σταματάει!) και το μπρούμυτα σε ανάσκελα μετρημένες φορές...

Διάβαζα ότι είναι ορόσημο για τους 6 μήνες (δλδ ίσα που έχουμε κανα μήνα ακόμα)... Να ανησυχήσω!?!?

(Και ναι επιτέλους μπροστά σε υπολογιστή τα κατάφερα χαχαχαχα!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα μ μην σκας! Θα γυρισει απο ανάσκελα μπρούμυτα ξαφνικά! Στάνταρ πριν τους έξι!!

Στον κωλο τους κάθονται 6-7 μηνων αλλα στη θάλασσα λόγω ανωσης εγω θα την βάλω σε αυτο το σωσίβιο π περιγράφεις. Το ειχα κ στον γιο 6 μηνων κ περα... Ειναι όντως για μεγαλύτερα παιδάκι γιατι οταν τον έβαζα ίσα π έφτανε να δει πάνω απο το σωσίβιο....

Τωρα για την θάλασσα εμεις π λέμε να παμε αυριο... Αντηλιακό καπέλο μαγιό ρούχα παμπερς μωρομαντηλα πετσέτα... Δεν μ έρχεται κατι αλλο για το μωρό...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...