Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Χαχαχαχα Βούλα! Κι εγώ φαντάστηκα σκηνικό του τύπου: Ω μα είναι δικό σας το παιδάκι, δεν σας φαίνεται καθόλου ότι έχετε γεννήσει.. :tongue:

Τώρα που το έγραψα μου φάνηκε πολύ ξενέρωτο, στο μυαλό μου μου φαινόταν ρομαντικό.. (Ντάξει δεν πάω καλαααα)

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαααχα α ρε Ιωάννα!!

Χαίρομαι πολυ κ για τις δυο σας!!!

Εμεις σημερα ναι μεν ξεκίνησε καλα η μερα, εξελίχθηκε ομως λιιιιγο χαλια. Πηρα τον γιο απο το σχολείο κ γυρίσαμε σπιτι ανοίγω το φαγητό του (αρακάς) κ μ μυρίζει ξινίλα (η αληθεια ειναι οτι άργησα να το βάλω ψυγείο κ πρόλαβε κ ξίνισε η σάλτσα) κ λεω απο μεσα μ: κάνε πλάκα τωρα να ξίνισε κ να μ κανει κανεναν εμετο....

Ε δεν πέρασε μια ωρα κ εκει π παίζει κανει εμετο... Κ η μπεμπα δίπλα πιτσιλιστηκε γμτ!!!!

Αρχίζει κλαίει αυτος γιατι τρόμαξε τον αφήνω να κλαίει κ αρπάζω την μπεμπα κ την κανω μπάνιο. Αφήνω την μπεμπα στο κρεβάτι να κανω μπάνιο τον γιο, αρχίζει κλαίει η μπεμπα... Ένας πανικός!! Ο αντρας μ στην μάνα τ! Το σαλόνι μεσα στους εμετούς!

Παίρνω τηλ τον αντρα μ του λεω ελα να κρατήσεις την μπεμπα να τελειώσω με τον γιο! Μεχρι να ερθει, ο γιος καθόταν μεσα στη μπανιέρα στο γιογιό!! Την μπεμπα την ειχα αγκαλια!

Αφού ήρθε πήρε την μικρη κ ξανά έκανα μπάνιο τον γιο γιατι ξανά εκανε εμετο... Κ ξανά εκανε... Κ ξανά εκανε!

Αφού βγάλαμε ολο τον αρακά ξάπλωσε στο κρεβάτι να παίξει με το tablet αφού κοιμήθηκε κ η μικρη κ Εβαλα πλυντήριο κ σφουγγαρισα το σαλόνι κ καθάρισα το μπάνιο κάθομαι στον καναπέ κ λεω πάλι απο μεσα μου: πλάκα θα εχει τωρα να κοιμηθει (μιας κ δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι)...10 λεπτα δεν πέρασαν κ ακούω ροχαλητό!!!

Λεω να τρέξω στο κοντινότερο ΟΠΑΠ να παίξω κανα τζόκερ!!

KMwEp3.png

Κ στεναχωριεμαι π δεν πρόσεξα το φαγητό!!!!!!

Το πρωι το ειχα φτιάξει το βράδυ το εβαλα ψυγείο... Τι σκατα!!!!!!

Τι μαμα ειμαι εγω που δίνω χαλασμένο φαγητό στα παιδια μου!!!;;;;;; :( :( :(

KMwEp3.png

Ελα βρε Βούλα μου σοβαρα μιλας τωρα???εχω κανει αντίστοιχη μαλακια περυσι με μακαρονια με κιμα και συνεχιζα να του δινω το ζωον εγω ενω μυριζα την σαλτσα.

Μια χαρ μαμα εισαι!!!!Η καλυτερη του κοσμου για τα παιδια σου!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Έλα ρε συ Βούλα, πώς την πάτησες έτσι; Αφού τα κατάφερες κ σφουγγαρισες κ επλυνες κ τα έκανες κ μπάνιο, είσαι θηρίο! Πάντως σκέτη γκαντεμιά, έτσι; Μάλλον κάποιος σε ματιαξε! Χιχιχι!

Έχει πολλή ζέστη, μάλλον αυτό δεν υπολογισες, αλλιώς τι να πάθει το φαγητό από το πρωί ως το βράδυ, σιγά...

Άντε περασμένα ξεχασμένα τώρα, μην το σκέφτεσαι!

b5DEp3.png

Παιδια σος!Ο συζυγος απο το πρωι ξεκινησε με πονοκεφαλο και συνεχισε με πονοκοιλο,37.6 το απογευμα πηρε ντεπον μαξιμουμ κ μετα απο κανα τριωρο παλι παναντολ λογω κρυαδων..κοιμαται τυλιγμενος με κουβερτα..δυο τρεις φορες ψιλοδιαρροια..σορρυ για την περιγραφη...πηρε και imodium..εγω ειμαι με ενα μπουκαλι οινοπνευμα..ευτυχως το μωρο κοιμαται σε αλλο δωματιο..φοβαμαιιι

F4oIp2.png

Ευχαριστώ πολυ κοπελιές μου!!!

Δεν σας ειπα... Προχθες έσκαγα μεσα στο σπιτι!! Ποιος; Εγω! Η κρυουλιαρα! Να θελω ν βγάλω μεχρι κ το βρακι μου! Η μπεμπα να ιδρώνει ξανά κ ξανά κ ξανά...

Κ έρχεται ο αντρας μ σπιτι κ να βραααααζει ο τόπος!

Ξέρετε γιατι;;;;

Γιατι ηταν τα καλοριφέρ αναμμενα στους 30!!!!!!δεν υπαρχει!!!! Σήκωσε αγκαλια η αδελφή μ το γιο κ μάλλον πείραξε τον θερμοστάτη κ δεν το ειδε κανένας μας!! Κ δούλευε οοοοολη νύχτα κ την επόμενη μεχρι το μεσημέρι π γύρισε ο αντρας μ κ τυχαία ειδε το λαμπάκι αναμμένο...

Κ αναρωτιόμουνα κ εγω γιατι ζεσταίνομαι τοσο πολυ...

KMwEp3.png

Μαργαριτα περαστικά σας!!!

Μακρυά ο σύζυγος κ απο σενα κ απο το παιδι!

Άλλες πετσέτες εσυ άλλες αυτος!

Καλό πλύσιμο χεριών κ οι δυο!

Καλό αερισμό του σπιτιού κ ο Θεός βοηθός!!!

Γαστρεντερίτιδα; Τι;

Εγω ελπίζω πως ολα θα πάνε καλα

KMwEp3.png

Ευχαριστώ πολυ κοπελιές μου!!!

Δεν σας ειπα... Προχθες έσκαγα μεσα στο σπιτι!! Ποιος; Εγω! Η κρυουλιαρα! Να θελω ν βγάλω μεχρι κ το βρακι μου! Η μπεμπα να ιδρώνει ξανά κ ξανά κ ξανά...

Κ έρχεται ο αντρας μ σπιτι κ να βραααααζει ο τόπος!

Ξέρετε γιατι;;;;

Γιατι ηταν τα καλοριφέρ αναμμενα στους 30!!!!!!δεν υπαρχει!!!! Σήκωσε αγκαλια η αδελφή μ το γιο κ μάλλον πείραξε τον θερμοστάτη κ δεν το ειδε κανένας μας!! Κ δούλευε οοοοολη νύχτα κ την επόμενη μεχρι το μεσημέρι π γύρισε ο αντρας μ κ τυχαία ειδε το λαμπάκι αναμμένο...

Κ αναρωτιόμουνα κ εγω γιατι ζεσταίνομαι τοσο πολυ...

Δεν παιζεσαι! Χαχαχαχα! Είσαι για Ντουμπάι εσύ, τελείωσε!!!:D

Μαργαρίτα περαστικά του κ εύχομαι να τη γλιτώσετε!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Βαρεμαρα ζεστη απ ολα...

Νοιωθω τοσο κουρασμενη καποιες φορες που το μονο θελω ειναι αρχισω να τρεχω και να παρω τα βουνα!!!!

Θελω ηρεμία ησυχια κλαιει το ενα αρχιζει και το αλλο ταισε θηλασε μαγειρεψε πλυνε σιδερωσε ξεσκατισε κοιμισε ααααααααχ ειμαι κομματια!

Συγνωμη αν σας χαλαω την διαθεση :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω σημερα υπηρετω δυο αντρες κ ζητημα να κοιμηθηκα 4 ωρες το βραδυ..οχι λογω του μωρου αλλα του συζυγου..8 φορες πηγε τουαλετα..ειμαι πτωμα..με ενα οινοπνευμα στο χερι τρεμω για τον μικρο..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...