Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια πως πατε;; Έχω μέρες να σας γράψω γιατί δεν έχω ίντερνετ ακόμα αλλά βλέπω έχετε βγάλει μπόλικη ύλη αν και λίγο ετεροχρονισμένα θέλω να πω πως προτιμώ ένα ζευγάρι να τσακώνεται ακόμα και να βρίζει καμιά φορά πάρα να είναι τυπικοί και κρυοι αφήστε που νομίζω πως αν δεν υπάρχουν καυγάδες δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον ;)

Με τις στέρεες τώρα εμείς τα πάμε έτσι κι έτσι δεν τρώει ευχάριστα προσπαθώ με τρικ να της δίνω τα φρούτα μέχρι στιγμής έχουμε δοκιμάσει μπανάνα και βερίκοκο εσείς που κάνετε μπάνια ρίχτε και καμιά βουτιά για μένα που λιώνω χωρίς κλιματισμό αυτά τσούπρες :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου περαστικά σας κ στις 2 !!

Τπτ δεν θα ειναι θα δείτε!

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κατι; Το παιδι μου ΚΑΘΕ φορα που πέφτει για υπνο (εκτος απο οταν ξυπνάει κατα τις 4 το πρωι) κανει το εξής:

Κοιμαται (συνήθως αγκαλιά μου), τον αφήνω στο κρεβάτι (κουνια/καναπέ) κ ειναι σε βαθύ υπνο και μισή με μια ωρα μετα ενώ κοιμαται πατάει τσιρίδες!!!

Αν ειμαι κοντά κ το πάρω αγκαλιά ψιλοαμεσως πριν καλα καλα τον σηκώσω ηρεμεί κ συνεχίζει τον υπνο του. Αν το καθυστερήσω για κάποιο λογο τελικα ξυπνάει κ θέλει πολυ "κανάκεμα" για να ηρεμήσει, ακομα κ αν παω δίπλα του πχ κ του μιλάω κτλ

Έπισηδ μονο άμα τον πάρω εγω αγκαλιά ξανά κοιμαται. Ούτε με τον πατέρα του ούτε τωρα με τους παππούδες κ που τον παίρνουν αγκαλιά αμέσως πάλι συνεχίζει το κλαμα. Η μαμα μου μονο τα καταφέρνει λιγο καλύτερε ξυπνάει πάλι αλλα Τουλ δεν ουρλιαΖει καταφέρνει κ τον ηρεμεί..

Όλο λεω να σας ρωτήσω κ όλο το ξεχνάω αλλα τωρα πχ μολις το ξανάκανε κ μου ρθε καμία ιδέα γιατι βάζει παντα αυτή την τσιρίδα ;!;;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Greta ιωαννα κανένα νέο;

Αθηνα δεν μ έρχεται κατι στο μυαλό... Το μονοβπ σκεφτομαι σε αυτο π λες άμα εισαι κοντα κ τον προλάβεις ηρεμεί ίσως γιατι σε νιώθει ή σε ακούει κ λεει: Α ενταξει εδω ειναι η μαμα ας ξανά κοιμηθω... Ενώ αν αργήσεις χάνει τον ύπνο του ομως παράλληλα νυστάζει κιολας κ προσπαθεί να ξανακοιμηθεί αλλα δεν το πετυχαίνει κ τσατίζεται παραπανω....

Αλλα εχει μάθει να βολεύεται σε σενα με την δικιά σ αγκαλια κ μυρωδιά κ εχεις μάθει κ εσυ πως βολεύεται όποτε οταν παει να τον ηρεμήσει κάποιος άλλος απλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

KMwEp3.png

Αυτο με την τσιριδα το εκανε σε μας κανα διμηνο..εχει λιγο καιρο που το σταματησε..αμ πηγαινα εγω να τον κανακεψω ηταν χειροτερα,ο αντρας μου τον ηρεμουσε...δεν καταλαβαμε ποτε τι ηταν..ειχε και αλμα τοτε..μην λεω μεγαλα λογια,μπορει ανα πασα στιγμη να ξανασυμβει...παντως ηρεμησα που συμβαινει κ σε αλλους,νομιζα οτι τσιριζε απο πονο!

F4oIp2.png

Καλημερα κοριτσια.

Εμεις δεν εχουμε κανει κακα ευτυχως.

Ιωαννα εσεις?

Αθηνά εχεις διαβασει για τον υπνο?σε ρωταω γιατι εκει εξηγει ακριβως αυτο που λες!

Με τον βαθυ υπνο που νομιζω λεγεται REM μπορει να κανω και λαθος.καθε μια ωρα μικροι μεγαλοι αλλαζουμε απο βαθυ σε ελαφρυ υπνο.στα λεω πολυ περιληπτικά. Το εκανε ο μεγαλος μου για πανω απο εναν χρονο(μην αγχωνεσαι εχω πει οτι ακομα και σημερα ειναι δυσκολος με τον υπνο)

Προφανως τρομαζουν λοιπον!

Το εξηγει καπως ετσι:Φαντασου εσυ να ξαπλωσεις στον καναπε να σε παρει ο ύπνος και ξαφνικα να ξυπνησεις και να βρισκεσαι στο κρεβατι σου?Θα φρικαρεις.

Κατι τετοιο συμβαινει και στα μωρα.Ειναι σε βαθυ υπνο στην αγκαλια σου ξαφνικα έρχεται σε ελαφρυ υπνο και ειναι αλλου,οποτε τρομαζει.Δεν ξερω αν εβγαλες νοημα καθόλου ετσι οπως τα λεω..Παντως δεν ειναι τιποτα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Το μωρο ευτυχως το εχει κανει πολυ λιγες φορες μετρημένες!

Επικος καυγάς στο σπιτι μου χθες βραδυ.....

Τα χω παρει ομως τοσο πολυ οι αντρες δεν υπαρχουν ρε φιλε!ΑΠΛΑ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σημερα πετύχαμε τον μπαμπα μας ευκαιρο στο σπιτι κ ετσι αφού τάισα την μπεμπα πήγα εγω τον γιο παιδικό!! Τι ανανέωση ηταν αυτη;;;; Βγήκα απο το σπιτι μ 8:45-9:30 κ γύρισα άλλος ανθρωπος! Μακάρι να το έκανα κάθε μερα!!

(Και ειχα κ μια επιτυχία) χιχιχιχιχι!

Γκρετα σημερα ενταξει;

KMwEp3.png

Βουλα μπραβο κορίτσι μου!Σιγα σιγα γίνεται η αρχη νομιζω οτι τα πιο δυσκολα περασαν!Τωρα είμαστε στα δυσκολα σκετο!!!:P:p:p

Margaret παίζεται αυτο απο 8-9μηνων και περα...

Αυτην την στιγμή σιδερωνω και αναψα πρωτη φορα για φετος το κλιματιστικό. Εχω 4πλυντηρια αλλα δεν με νοιαζει γθατι εχω δροσιά...:D:D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας...

Σε αναμονή... Όχι των πολιτικών εξελίξεων, αλλα της πάνας της μπέμπας! Έκανε εχθές το βράδυ μια φορά κανονικά κ ηρέμησα λίγο.. Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει σήμερα για να πάρω αν είναι τηλέφωνο.

Πάντως έτρωγα αυτές τις μέρες καρπούζι, δεν ξέρω αν φταίει αυτό γιατί κι άλλη φορά την είχε ενοχλήσει αλλα δεν είχε αιματακι. Ας ελπίσουμε ότι ήταν αυτό κ σε συνδυασμό με τη γαστρεντεριτιδα που δεν είχε περάσει εντελώς να την πείραξε. Ίδωμεν...

Αυτό με την τσιριδα μου το κάνει κι εμένα, αλλα νομίζω επειδή γυρίζει μπρούμυτα με το που ξυπνάει κ τσατιζεται γιατί δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ανάσκελα.

Πολύ αϋπνία πάντως βρε κορίτσια, κουτουλαω, τι θα γίνει;;;;

b5DEp3.png

Βούλα για πες για την επιτυχία σου...!!

Καλά εγώ αν βγω έξω αυτή τη στιγμή θα τρομάξει ο κόσμος, εχουν μαυρίσει κι άλλο οι μαύροι κύκλοι μου, έχω κοιμηθεί με το μαλλί βρεγμένο κ φαντάζεστε πώς είναι τώρα.. και άλλα πολλά...

b5DEp3.png

Ουφ κακα καθαρα!μπραβο Ιωάννα και σε εσας.

Μαλλι βρεγμενο και υπνος σε συνδυασμό με σπαστο μαλλι ίσον τραγικη εικονα!!!!!!

Εγω Κυκλοφορώ μονίμως με εναν κοτσο και τα γυαλια φακους εχω να βαλω πολλουυυυς μηνες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ουφ κακα καθαρα!μπραβο Ιωάννα και σε εσας.

Μαλλι βρεγμενο και υπνος σε συνδυασμό με σπαστο μαλλι ίσον τραγικη εικονα!!!!!!

Εγω Κυκλοφορώ μονίμως με εναν κοτσο και τα γυαλια φακους εχω να βαλω πολλουυυυς μηνες

Κι εμείς!!! Με τι χαίρεται ο άνθρωπος!!!:P

Ακριβώς όπως το περιέγραψες το μαλλί!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...