Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta μ οταν ειπα τον παιδιατρο οτι τον πάνω βουτιές μ ειπε καλα κανεις κ για τις μυξες!

Νερο να σ πω εδωσα κ εγω εχθες απο κουτάλι... Κ ενώ στην αρχή το έσπρωχνε με την γλώσσα μετα το ρούφηξε σαν ελληνικό καφέ!!!! Γέλασα!!!!

Κ εγω θεωρώ οτι πρέπει να πίνουν νερο κ ειπα σε δυο εβδομαδες π θ πάνε παιδιατρο θ τον ρωτήσω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω περιμένω απο βδομάδα να ρωτήσω παιδίατρο..

Για την ωρα παντως ζητάει γάλα 10 φορες τη μερα κ εικάζω οτι βασικά ειναι κ διψα...

Δεν του εχω δώσει νερό Αλλα ρε γμτ η αλήθεια ειναι οτι εκείνο το μαλακό στην κορυφή του κεφαλιού το νιώθω συχνότατα κάπως βαθουλωμένο (ποτέ μετα το φαγητο ομως) και αυτο διάβαζα ειναι το πρώτο δείγμα αφυδάτωσης..

Δεν εχει αυξήσει γενικά την ποσότητα γάλακτος που πίνει αλλα την εχει απλώσει σε όλο το 24ωρο...

Σήμερα άνοιξα λιγο αίρ κοντισιον (δεν άνοιγα ως τωρα γιατι ξεραίνει την ατμόσφαιρα κ στην βρογχιολιτιδα-αν την είχαμε τελικα!) δεν κανει...

Απο τη μια φοβάμαι που το εχω ανοιχτό απο την άλλη επιτελους κοιμαται το Ερμο χωρίς να πετάγεται κάθε μισή ωρα...

Σκάνε κι αυτα τα έρμα ρε γμτ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κοριτσια ναι το ξερω ετσι λενε οχι νερο.

Επαθα σοκ ξανα εκανε μια φορα ετσι τριχουλες και μετα βλεννη κοκκινη.ξανα με τον παιδιατρο.Ισως κανει και το κερασι ειπε εαν εφαγε.σπανια αλλα μπορει να κάνει.

Αν κανει και αυριο το πρωι να τον παμε να τον δει μαζι με την πανα.κοριτσια ειμαι χαλια.

Φυσικα δενδινω τιποτα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα ευχαριστώ. Το ξερω οτι καταλαβαινεις αληθεια ευχαριστω που μου γραφεις.

Μου κανει πολυ καλο εστω και απο εδω μια καλη κουβέντα.

Του τηλεφωνησε του αντρα μου ο προηγούμενος παιδιατρος και του ειπε αν ξανα κανει να τον παω Παιδων.

Ειναι δυνατον?????Χωρις πυρετο ευδιαθετος ηρεμος?ετσι απλα παιδων??

Μηπως και καλα ειναι γαστρεντεριτιδα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ξερω γω ρε γαμωτο.εντω μεταξυ θυμαστε πριν δεκα μέρες που ειχε ο μεγαλος διάρροια για μια μερα?

Δεν ξερω ομως τι ηταν τελικα αλλα και παλι γαστρεντερίτιδα να ηταν μετα απο δεκα μέρες να κολλησε?Εγω σχεδον το αποκλειω!

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον!:):)

Θελω να πιστεύω απ το κερασι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρέτα κι εμένα σήμερα έκανε δύο φορές κακά με αίμα, τριχουλες, τη δεύτερη περισσότερο. Θα τον πάρω τηλ αύριο. Είχε ξανακάνει πριν από δέκα μέρες κ μου είπε συνεχίζεις να θηλαζεις κανονικά μπορεί να είναι γαστρεντεριτιδα, αλλα εφόσον θηλαζεις δεν μας ανησυχεί αν δεν είναι πολύ αίμα. Τώρα που ξανακανε ενώ νόμιζα ότι πέρασε, μου χουν κοπεί κι εμένα τα πόδια θα περιμένω να πάρω αύριο μήπως την πάω κιόλας.

b5DEp3.png

Gretaaaaa Kai Iwanna ti pathate!!! :cry: poli ta lipamai Ola ta mwrakia SE tetoies periptwseis!! An mas peite ti eipane oi giatroi! An kseroume Kai ti einai!!

Emeis xthes koimithikame 1-4 6-8 :shock: etsi einai ta matia mou! Den einai alma den kserw ti ta epiase emena me pianei krisi neuriki! Ton antra mou episis! Tou eipa to vradi an paei an koimithei ston kanape Kai den ithele.

Nero dinw stis poli zestes meres egw, giati ta kaimenoulia mou tha staksoun! Kai auta anthrwpakia einai!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ιωαννα σοβαρα μιλας τώρα??

Γιατι ρε γαμωτο?εσυ εδωσες τιποτα να πιπιλησει?κανενα φρουτο?Τι συμβαινει?εμενα δεν εχει ξανα κανει κακα.σε νοιωθω ακριβως.ευτυχως ειχα τον μπαμπα μου εδω γιατι αλλιως θα ειχα σαλεψει.

Σαλωμη τι γίνεται βρε κοριτσι μου?Αληθεια τωρα χωρις παρεξήγηση θες ακομα να κανεις τριτο παιδακι αμεσα??????:tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρε κοριτσια μου εύχομαι να ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ τυχαίο κ στις δυο σας!!!!!

Να κανω μια πρόταση; Αν θελετε ΝΟΜΙΖΩ πως μπορείτε να στείλετε Mail με Φωτο το παμπερς στον παπαβεντση... Δεν το λεω επειδή ειναι γιατρός μας απλά επειδή ξερω οτι η γκρετα τον εκτιμάει.

Αχ Σαλώμη μου σε χαίρομαι που θες τοσο γρηγορα κ αλλο παιδάκι, το εχω ξανά πει οτι θα ηθελα κ εγω κι αλλα παιδάκια αλλα με σταματάνε οι χαλια εγκυμοσύνες!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...