Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω αν είχα κάνει για ζάχαρο πάντως ότι είχα κάνει τις έδειξα στον γιατρό και μου είπε από εδώ ήμαστε κομπλέ !! Εμφυτεύσεις είχα και έχω καλή εικόνα ενδομητρίου δηλαδή και σήμερα που μου έκανε έναν υπέρηχο είχα 3πλο ενδομήτριο με ένα τεράστιο ωάριο δηλαδή αύριο μεθαύριο θα σπάσει !! 
      Οι βλαστοκύστες ήταν 4BB,4BC,4BC,3BB

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 🙏🏼

από φυσική σύλληψη δεν είχαμε καμία δυστυχώς διότι έχουμε κακό σπερμα ..

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τρώω κορν φλεικς κ η μπεμπα με κοιτάζει μες στο στόμα!! Όπου παει το πιάτο πάνε κ τα μάτια της κ ξερογλειφετε... Της εδωσα προχθες βερύκοκο κ πιπιλιζε κ οταν την το πηρα έκλαιγε κ άνοιγε το στόμα!!!

Δεν περνάνε οι μερες να αρχίσει να τρωει!!!!!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα,εμενα χτες ολη μερα ειχε υπνηλια..καθε μιαμιση ωτα ηθελε υπνο για 40 λεπτα...σημερα το βραδυ επεσε 9 παρα καο ξυπνησε 1,4μισι και 6μισι...ακομα κοιμαται κ καθομαι λιγο..

F4oIp2.png

Σαλωμη, την πρώτη μέρα που μπήκε είχε λίγο κύμα και γκρινιαξε. Χθες μπήκαμε πάλι αγκαλιτσα και αφού συνηθισε την άφησα από την αγκαλιά μου και την έκανα βόλτες μέσα στο νερό και έβαλε τα γέλια. Μετά πάντως και τις 2 φορές ξεραθηκε στον ύπνο.

Για όσες το τολμησετε να ξέρετε ότι είναι καλό να μπείτε αγκαλιά, να προσέξετε να μη τα χτυπάει ο ήλιος στα μάτια και να μπορεί να σας κοιτάει το μωρό. Επίσης πολύ κίνηση, η δικιά μου πάντως ηρέμησε έτσι.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κοριτσια πριν λιγο εκανε κακα το μωρο και ειχαν μεσα κλωστουλες κοκκινες.αρκετες.

Επαθα πλάκα. Χθες πιπιλαγε κερασι αρκετη ωρα.ηταν και ζουμερο και σίγουρα κατάπιε ζουμι.

Θα μπορουσε απο αυτο?Αλλα αιμα ειναι?εκτος απο τα γαλακτοκομικά μπορει και σε αλλες τροφες να βγαλει αιμα αν του κανει αλλεργια?η δεν ειναι αιμα και ειναι το κερασι.

Εχω τρελαθει.εβαλα τον αντρα μου να παρει τηλ τον παιδιατρο και μεχρι να με παρει πισω εχω φρικαρει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Περιμένουμε να μας πεις τι σας είπε. Πάντως εμένα μου λέει ότι δεν είναι ανησυχητικό αν δεν είναι πολύ. Μήπως τον πείραξε η κοιλίτσα κ το έκανε; Τα κακά του ήταν νερουλα;

b5DEp3.png

Βασω μ ναι ειναι γεγονός οτι η θάλασσα τα κουράζει πολυ!!! Αν δεν φοβασαι θα σ έλεγα να την βουτήξεις κ μεσα, κανει πααααρα πολυ καλό στις μυξες!!!! Αν αποφασίσεις να την βουτήξεις οχι κάθετα αλλά βουτιά κανονική όπως κανεις εσυ με το κεφαλι κ μεσα κ μετα το κορμί κ πρώτα βγαίνει το κεφαλι (ειμαι απαράδεκτη στην εξήγηση) κατάλαβες τπτ;

Κ επειδή το έκανα στο γιο κ ειχαμε κ καμερα για μεσα στο νερο, κρατάνε την ανάσα τους κ τα μάτια τους τα έχουν ανοιχτά... Τον είδα.

Κ αν το κανεις μετρα πρώτα μεχρι το τρία κ μετα... Βουτιά!

Γκρετα μ εγω νομιζω απο το κεράσι ειναι... Αλλά οχι αλλεργία. Δεν ξερω κιολας εύχεται; Υποθέτω! Πες νας τι θ σ πει ο Παιδιατρος!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Εβαλα πρωτα το φαγητο και τωρα εκατσα να σας πω!

Λοιπον ο παλιος παιδιατρος δεν απανταει.πηρε τον καινουριο και του ειπε αποκλείεται να ειναι απο το κερασι αλλα μπορει να ειναι και ιωση.να το παρακολουθουμε.Ρωτησε αν εχει πυρετο.Ευτυχως ειμαι πολυ καλα μπορω να πω!!!Και κοιμομαστε καλα.

Τα εστειλα και στην μαμα μου με φωτο(ελεος πρωι πρωι ασχολουμαστε με τα κακα του μπέμπη) και μου ειπε ειναι σιγουρα απ το κερασι.Και εγω ετσι πιστευω.

Γιατι οπως ειπε και η Μαργαρίτα αποκλείεται τοσο αργα αλλεργια στην λακτοζη.

Ειπα να το αφηηηησω και στα επομενα κακα βλεπουμε!Αν ξανακανει σιγουρα θα τα παμε για αναλυση :rolleyes::rolleyes:

Ιωαννα μου δεν κανει τιποτα ευχομαι να σου αρεσει.Αν δεν σου αρεσουν τα χρωματα πες μου να σου ξανα φτιαξω

Βουλα κανει να μπουν τα ματακια μεσα στο θαλασσινο νερο?Και εγω λεω να παω την Κυριακη.

Μετα το μεσημερι ωστε να εχουμε φαει και να εχουμε κανενα σνακ μαζι μονο.

Θα παρουμε λιγα παιχνιδια ομπρελες το ψυγειο μας και μια ολοκληρη βαλιτσα για τον μπεμπη.

Παντως ρε συ Βουλα και εμενα ετσι κανει ρε γαμωτο δεν τολμαω να φαω μπροστα του κλαιει.Περιμενω πως και πως να παω την Δευτερα για ζυγισμα και μετα ξεκιναω φρουτα.Δεν παει αλλο ειναι ετοιμος.Θελει να φαει.σχεδον 8κιλα μοσχαρακι :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια κατι αλλο εχετε δωσει νερο?Εγω του εδωσα πριν απ το ποτηρακι του γιου και εκανε σαν τρελο.ηπιε αρκετα.το επαιρνα και εκλαιγε.Μπορει να ειμαι υπερ του θηλασμου αλλα αυτο που λενε οτι δεν εχει αναγκη απο νερο οταν θηλαζει(ειδικα με 35° εξω) εγω το θεωρω απαραδεκτο.Ηπιε αρκετα για πρωτη φορα και μετα ξεραθηκε στον υπνο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Νερο εμας ειπε δεν χρειαζεται η γιατρος λογω θηλασμου..ευσι εχω διαβασει και σε επισημα σαιτς Γκρετα...δεν ξερω...ισως επειδη ειναι κ 8 κιλα ο δικος σου,μηπως παιζει ρολο?εμενα ουτε 6μισι δεν ειναι..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...