Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτέλους καθησα να γραψω!

Ζητω συγνωμη για την απουσία μου αλλα κοριτσια δεν την παλευω.Δεν εχω χρονο για τιποτα ομως δεν προλαβαινω τα βασικα, εχω χασει την μπαλα στο σπιτι...Κυκλοφορώ μονιμως με εναν κοτσο ισα που προλαβαινω να πλυνω την μούρη μου το πρωι.Σας διαβαζω καθε μερα αλλα εκει που λεω να γραψω ολο και κατι θα γινει..

Κατ αρχην να τα πω λιγο περιληπτικά γιατι αυτο θελει μεγαααααλη ανάλυση. Δυστυχως και εμενα ο αντρας μου (λογω και της δουλειας του)βριζει πολυ ευκολα. Ετσι εχει μαθει,έτσι εχει μεγαλωσει.

Στις αρχες της σχεσης μας με εβριζε παααρα πολυ ωσπου μια μερα ηρθε σπιτι και δεν βρηκε ουτε τριχα μου.Σας το ορκιζομαι.Και ημουν σιγουρη οτι τελείωσε γιατι (εδω θα σας πω κατι που δεν εχω ξανα αναφερει) η πρωην γυναικα του του είχε κανει το ιδιο μαζι με το παιδι του και δεν γυρισε πισω! Οποτε σιγα μην γυριζε σε μια γκομενα!!!!

Και ομως μετα απο 3 μερες με πηρε τηλεφωνο. Συζητησαμε και ετσι απο τοτε προσπαθει πολυ.Δεν τον διακαιολογω αλλα προσπαθει γιαι οπως ξανα ειπα ετσι εχει μαθει.ΑΛΛΑ εγω οταν φτανω στο αμην και νοιωθω οτι πνίγεται το δικιο μου γινομαι πολυ ειρωνικη(Μαργαριτα οταν σε διάβασα επαθα πλακα γιατι μου θυμησατε εμας) δηλ το εχω παραδεχτει οτι γινομαι να με σπασεις στο ξυλο χαχαχα και εκεινος μου εχει πει ασε με να ηρεμισω.Και εγω τον τσιγκλαω οποτε με εχει βρισει μπροστα στο παιδι.Το οποιο ουρλιαζει και φωνάζει και λεει μην φωναζετε.Οποτε εγω του ειπα οτι ετσι και τολμησει να με ξανα βρισει μπροστα στα παιδια πια εχει παρει τον ...... Γιατι μπορει να μας ταιζει αλλα και εγω προσφερω με τον τροπο μου και μην νομιζει οτι δεν εχω τα κοτσια να σταθω στα ποδια μου.Οποτε τωρα το εχει κοψει αλλα το Αντε γ@μησου το χει ψωμοτυρι και εμενα ελεος!!!!!Τωρα το καταπινει χαχα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Θα γραψω πολλα μνμ σημερα :tongue:

Οι ειδικοι λενε πρεπει να τσακωνεστε μπροστα στα παιδια αλλα σε λογικα πλαίσια. Σε καμμια περιπτωση δεν θα βγαινετε στο μπαλκονι πχ να φωναζετε δεν πρεπει να "πνιγεστε" αλλα να εξηγητε στα παιδια οτι δεν φταινε εκεινα και οτι οι μεγαλοι εχουν διάφορες, οτι τα αγαπατε πολυ πολυ και μεταξυ σας αγαπιεστε.εγω το κανω πια στον μεγαλο αλλα και παλι στεναχωριεται δεν θελει καθολου φωνες.

Κατι αλλο σημαντικο αυτο που περνατε ειναι απολυτως φυσιολογικο κατα καποιον τροπο σε φθειρει ενα μωρο οταν έρχεται στην ζωη σου γι αυτο και πρεπει να εχει προσωπικο χρονο το ζευγαρι!Πρέπει να βγαινετε μονοι σας(εσεις που δεν εχετε καποιον να σας τα κρατησει μην με κραξετε ουτε εγω εχω) 2-3 φορες απο τοτε που εχουμε γινει γονείς εχουμε βγει μονοι μας το συναίσθημα δεν υπαρχει!Ασχετα που στις 3 ωρες τις 2.5 μιλας για το μωρο νοιωθεις οτι αναζωογόνηση! Νοιωθεις λιγο ελεύθερος. Θα αλλαξει η φαση αυτη,παντα θα υπαρχουν διαφορες,γιατι αυτο ετσι εγω σου ειπα ετσι...αλλα μεγαλώνοντας τα παιδια θα βρειτε παλι τις ισορροπίες σας

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ποια ηθελε τικερακι?????Εγω εδω φτιαχνω τικερακια :tongue::tongue:

Βασω τελεια που τρωτε και κανετε μπανιο να το ευχαριστήθητε οσο μπορείτε!

Αθηνά ακομα δεν εχετε παει για μπανιο??Στην παιδιατρο σου πηγες?

Βουλα πως ειστε κορίτσι μου?Θα πατε για μπανακι ε?Εγω δεν θελω να παω πουθενα :(

Σκεφτομαι οτι πρεπει να παρουμε ολο το σπιτι και νευριαζω.Μεγαλη ταλαιπωρια ρε γαμωτο.Και οχι τιποτα χεστηκ@ για μενα λυπαμαι τον γιοκα μου που λατρευει την θαλασσα και περιμενει πως και πως!

Μαλλον πρεπει να παρω τον πωπο μου και να παω και εγω το σ/κ..

Βεβαια δεν μας φτανει ενα 50 αρι που βγαζει το ΑΤΜ γιατι τα 30 τα θελουμε βενζινη.Πρεπει να ξενιτευτουμε για μια καθαρη παραλια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρέτα δν πήγαμε ακομα. Έλειπε την προηγούμενη κ αυτή την εβδομαδα γιατι...γέννησε η κόρη της στην Αθήνα (!!! Δλδ μου κανει πλάκα ο Θεός περίπτωση!!) οποτε τη δευτερα θα πάμε!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Koritsia signwmi ithela na grapsw ki alla na sas sxoliasw prin alla opws eipa klama o laos! Tra kleinoun ta matia mou kai den lene na koimithoun mati orthanoikto kai oi treis antres!!

Mou rthe kai mia anagoula etsi opws eskipsa prin ta eida ola!

Sas zilevw oses exete arxisei sterees! Anipomwnw para poli!!

Voula den einai kolikoi! nomizw idiotropia kai kourasi, alla toso klama kai na min trwne?? To vradi epi dio wres me to roloi dio wres, tous pigename panw katw sto dwmatio sta xeria me ton antra mou na koimithoun, kai gala eftiaksa kai apo ola!!

Vaso wraia se vriskw!! H mpempa to diaskedazei sti thalassa?? Pws tis fanike, eklapse thn prwti fora?

Greta opws eipa kai prin oute emeis eimaste montelakia! Epiasa na ftiaksw ta nixia mou prin polles vdomades kai eftiaksa ta misa akoma etsi einai! :tongue: kai oute tha allaksoun!

Kalinixta! Egw tha ton parw ston kanape ligo!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημερααααα κοσμε!;)

Και εμενα μου λειψατε!!!!!

Δεν χανομαι εδω θα μεινω!!!!χεχε

Ιωαννα θα στο φτιαξω

Σαλωμη μου μηπως περνατε αλμα?Εσενα κοιμοντουσαν σερι τι αλλαξε?Μηπως επειδη αλλαξατε σπιτι?μεχρι να προσαρμοστουν?Ελπθζω να περασει συντομα καταλαβαινω ειλικρινα.εμενα ευτυχως αρχισε παλι να κανει 5 ωρα σερι το βραδυ.αλλα επειδη θηλαζε καθε δυωρο το πολυ εχει αυξηση παρα πολυ την παραγωγή και υποφερω.το στηθος τουμπανο μιλαμε δεν μπορουσα να ουτε να γυρισω στο πλαι να κοιμηθω...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...