Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

καλημέρες!!!

Χτες κοιμηθηκαμε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ τετραωρο σερι...

Μεγάλη επιτυχία... (ναι τα χω παίξει με τα ξενυχτια και σας ζηλευω φριχτα όσες τα μωρά σας κοιμούνται νορμάλ!!! :mad: )

Σε άλλα νεα μαλλον μονο το δικό μου δεν λεει να γυρίσει απο ανάσκελα μπρουμυτα ε;;;

καλα και το μπρουμυτα σε ανάσκελα δεν...τρελαίνεται.. Γυρναέι αλλά ΟΠΟΤΕ το θυμηθεί... Μόνο μια ... λύσσα να μπουσουλίσει έχει άμα τον βάλω μπρούμυτα για ...στροφές σπανίως(!)

πφφφφ

Στο μεταξύ όπως τον κόβω ακόμα ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον για φαγητό :tongue:

Είχαμε πάρει μήλα προχθες και κόβω ενα μικρό κομματάκι και του το δίνω να το γλύψει... ΜΠΑΑΑΑ... αδιαφορία πλήρης!!!

Το'χει πιάσει το νόημα το παιδί μου μάλλον δεν έχει καμία διάθεση να μεγαλώσει!!!

Περιμενω στο μεταξυ να περασουν 10 μερες να παμε το πρωτο μασ μπανιο!!

Εσεις βουτηξατε ή δεεεεν φετος? Ή αργότερα?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις οχι φετος ειπε η γιατρος...δεν πειραζει...εδω ουτε εγω δεν το βλεπω να βουταω...ο συζυγος θα παρει αδεια μετα τον 15γουστο για 2βδομαδες,να δω αν θα βρουμε τιποτα..κοριτσι εσυ ποσο λες να θηλασεις?4ωρα ειναι μια χαρα,κ μεις εκει εχουμε επιστρεψει μετα τις 4 τελειες νυχτες τοτε που περασαν ανεπιστρεπτι..κλαψ..θελω να δω με τις στερεες αν θα ξυπνα το βραδυ..

F4oIp2.png

Καλημέρα! Κι εμάς 3 βράδυα ήταν ο ύπνος. Τώρα ούτε να μετρήσω δεν μπορώ! Μάλλον τρεις ξυπνάει αλλά με παίρνει ο ύπνος ενώ θηλάζω κι έχω χάσει τη μπάλα...

Αυτό που με απασχολεί είναι τι κάνει τη μέρα! Θηλάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ όταν την αφήνω στο ριλαξ ή στο κρεβάτι κλαίει και κάνει για πρώτη φορά κ κάτι άλλο: όταν την κρατάει κάποιος άλλος (μπαμπάς της, μπαμπάς μου) ψάχνει να με βρει κ μετά από λίγο κλαίει για να την πάρω... Τα χω παίξει... Ακούω ιδέες, προτάσεις, συμβουλές, ο,τι έχετε...

:cry:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κι εμάς 3 βράδυα ήταν ο ύπνος. Τώρα ούτε να μετρήσω δεν μπορώ! Μάλλον τρεις ξυπνάει αλλά με παίρνει ο ύπνος ενώ θηλάζω κι έχω χάσει τη μπάλα...

Αυτό που με απασχολεί είναι τι κάνει τη μέρα! Θηλάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ όταν την αφήνω στο ριλαξ ή στο κρεβάτι κλαίει και κάνει για πρώτη φορά κ κάτι άλλο: όταν την κρατάει κάποιος άλλος (μπαμπάς της, μπαμπάς μου) ψάχνει να με βρει κ μετά από λίγο κλαίει για να την πάρω... Τα χω παίξει... Ακούω ιδέες, προτάσεις, συμβουλές, ο,τι έχετε...

:cry:

Ποσο ειναι?

F4oIp2.png

Είναι γεννημένη 10/2

Με την ευκαιρία ααααν κάποια από εσάς μπορεί κ θέλει να μου φτιάξει ένα ticker να μου πει οοοοποτε μπορεσει να της στείλω το password., γιατί από το κινητό που γράφω δεν μπορώ να κάνω το copy. Αν δεν μπορείτε δεν παρεξηγω ξέρω ακριβώς πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί χρόνος.

Το σκέφτηκα κι εγώ το άγχος αποχωρισμού, αλλα αυτό δεν είναι κάπου στους 9 μήνες;

b5DEp3.png

Στα γρήγορα

Μαργαρίτα, καμία βία δεν μπορεί να είναι ανεκτη, είτε λεκτικη, είτε ψυχολογική πόσο μάλλον σωματική. Το μωρό σε πληροφορώ καταλαβαίνει τα πάντα από τώρα. Σίγουρα ένα παιδί φέρνει ένταση και στο πιο αγαπημένο ζευγάρι αλλά μέχρι ενός σημείου. Και ναι αν επαναληφθεί να σηκωθεί να φύγει, δεν έχει σημασία ποιανού είναι το σπίτι, πρωτευει το παιδί. Συγνώμη αν ακούγομαι απόλυτη αλλά επειδή το έχω ζήσει με συγγενή είμαι πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα. Να ξέρεις ότι το σμπρωξιμο σήμερα εύκολα γίνεται χαστούκι αύριο. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις αλλά έχε το νου σου.

Αθηνά και εμάς μη νομίζεις, βαριέται να γυρίσει. Το έκανα μια, δύο σου λέει, φτάνει τόσο.

Το πρώτο μας μπάνιο είναι γεγονός. Καλά πήγε, με το που βγήκε, ξεραθηκε στον ύπνο!

Επίσης τρώμε φρουτοκρεμα, σήμερα βερυκοκκο, μπανάνα και βανίλια. Ανοιγε το στόμα και φώναζε το καλό μου. Τρώει περίπου 120ml νομίζω καλά είναι για αρχή.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Εμείς φτου φτου από το Σάββατο κοιμομαστε πολύ καλά! Χθες ξύπνησε στις 3 και μετά 8 το πρωί!! Γυρναμε συνέχεια από ανάσκελα μπρουμυτα, αλλά το αντίστροφο έγινε κάνα 2 φορές! Μόλις με βλέπει να τρώω κάτι έρχεται προς εμένα με ανοιχτό το στόμα. Μάλλον το σ/κ θα του δοκιμάσω κρέμα.

Και εμείς μπάνιο περιμένω στις 25 που θα πάμε διακοπές... Για να δούμε!!!

Μαργαρίτα είστε καλύτερα ??

Ιωάννα μήπως περνάει κάποιο άλμα ???

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Άντε βρε κορίτσια, σας ζηλεύω που αρχίζετε στερεές! Εγώ λέω να κλείσει 6 μηνο κ μετά. Έτσι μου έχει πει κ ο γιατρός.

Νασια δεν σκέφτεσαι να δώσεις μόλις γυρίσετε από διακοπές, πώς θα την παλέψεις με το τάισμα; Εσύ ξέρεις, απλά σκέφτομαι πρέπει να κουβαλάς μαζί διάφορα, να πλένεις κ πιάτο, κλπ...

Άλμα κανονικά δεν πρέπει να είναι, τώρα αν περνάει κανένα στο άσχετο, δεν ξέρω... Σκέφτομαι μήπως πονάνε τα ούλα κ κλαίει κ μ εμένα ξεχνιέται, μήπως γι αυτό θέλει κ στήθος.. Πολύ κουφό πάντως.

b5DEp3.png

Βασω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου!και εμεις αρχισαμε στερεες κοριτσια αλλα με κρεμα βανιλια που εχει κ ρυζαλευρο αν δεν κανω λαθος !εμεις τρωμε 200 μλ κρεμουλα!φρουτοκρεμα θα ξεκινησω σε καμια δεκαρια ημερες .δοκιμασαμε ομως μπανανα κ μας αρεσε πολυ αλλα την πηρα ενα χυμο σε βαζακια που εχουν βγαλει κ δεν την αρεσε καθολου...ελπιζω να την φαει την φρουτοκρεμα!επισης να ρωτησω απο το φαγιτο σας δινεται να παρει καμια γευση?εγω την εχω δωσει ψωμι σε λαδι κ πατατα λιωμενη ...καλα τα πηγε!για μπανιο θα παμε τελη ιουλιου που θα κλεισουμε τον 5ο!

IGvSm12.png

Βούλα, είμαι στο Ποσείδι, απολαμβανουμε οικογενειακως μπάνια. Έχει καταπληκτική θάλασσα, το απόγευμα θα βάλω πάλι τη μπεμπα για 2ο μπάνιο. Δεν έχουμε αντικαταστησει πλήρως το γεύμα, θα συμπληρώσω γάλα αλλά θα πιει λιγότερο από ότι κανονικά.

Τίνα και εμάς με ρυζάλευρο βανίλια είπε να ξεκινήσουμε η παιδίατρος ως απογευματινο αλλά τελικά δεν την άκουσα και προτίμησα τα φρούτα, ώστε να βάλω απογευματινο αργότερα που γρήγορα θα μπορώ να το αλλάξω με γιαούρτι. Έχω αγοράσει βιολογικό ρυζάλευρο και κεχρι ώστε να της φτιάξω κρέμες χωρίς γλυκαντικα αλλά με μπανάνα ή τη συνταγή της Γκρετας.

Ιωάννα σωστά τα λέει ο γιατρός σας, ξεκινάμε κανονικά στους 6. Ωστόσο αν το παιδί έχει κατακτήσει κάποια επίπεδα (πχ χάνει το αντανακλαστικο της γλώσσας, διπλασιασει το βάρος γέννησης, δείχνει ενδιαφέρον για το φαΐ) τότε μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα αλλά ποτέ πριν τους 4 μήνες.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...