Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γειά σας και από εμένα!!! Πρώτη φορά ξύπνημα για σήμερα το βράδυ, να δούμε πως θα πάει...

Μαργαρίτα μου, συμφωνώ με όσα σου είπε η Αθηνά. Μαλλον έχει πιεστει πολύ ο άντρας σου με όλες τις καταστάσεις και χρειάζεται κάποιο διάλειμμα. Θα μου πεις εμείς δεν χρειαζόμαστε (;;;)..... χρειαζόμαστε αλλά έλα που είμαστε πιο δυνατές από αυτούς!

Εγώ δεν έχω συνηθίσει σε βρισιές κτλ,ούτε βρίζω στην καθημερινότητα μου. Ο άντρας μου που βρίζει αρκετά για το οτιδήποτε όταν μαλωνουμε το πιο βαρύ που μου λέει είναι "Ρε αγάπη... " είναι ανάλογα πώς έχεις συνηθίσει . Είμαι της άποψης να του δώσεις να καταλάβει τι σε ενοχλεί αλλά να τον ακούσεις και εσύ τι θα σου πε, για ποιο λόγο αντέδρασε έτσι!

Σας φιλώ. . Κλείνουν τα μάτια μου .... .Τα υπόλοιπα ελπίζω το λιγότερο σε 4 ώρες :-D

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kai gw tin idia aporia me tin Voula exw, giati mono otan katalavenei to paidi?? Einai thema sevasmou kai perivallontws. Opws katalaves Kai apo ta koritsia (Kai tha s pw Kai ta dika mou no nomizete zw se kosmo oneiriko) kamia sxesi den einai 100% teleia!! Prepei na tou miliseis irema oxi ekviastika..giati tha ton peismoseis!

Egw xeri Mia fora piga na sikwsw Kai me epiase. Den me pernei! Mia pithami egw adinatoula Kai autos duo metra Kai vale Kai teras iremias toso pou mou spaei ta neura Kai to pernei stin plaka ean katalavenete!!!! Opote fwnazw Kai eirwnevomai (Poli kako sinitheio!!) gia na ksespasw! H ataka pou me ekneurizei einai "pame sto krevati na isiwseis?" Den allazei omws! Tou xw pei xilies fores einai ipotimitiko Kai anwrimo. Alla opws anexete tis eirwnies Kai tis kakies mou etsi to anexomai Kai egw!

Tha mou peis pws ton anexesai, em Kai autos me anexete omws, einai thema ipoxwrisewn apla prepei na prosekseis pou Kai giati tis kaneis. Min ipixwreis se pragmata pathitika diladi gia na ta anexesai na eiste irema. Ipoxwriseis SE logika plesia!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ειναι σχετικα οξυθυμος χαρακτηρας και φωνακλας ΑΛΛΑ και το τονιζω το ΑΛΛΑ του περναει αμεσως και μετανιωνει..δεν ειναι με μενα μονο ετσι..απο μικρος ηταν..εγω δεν βοηθω την κατασταση επειδη ειρωνευομαι κ τον μπριζωνω ετσι...

F4oIp2.png

Τα παραπονα του ειναι οτι εχω γινει ψυχρη,δεν του λεω καλα λογια,πχ οτι τον αγαπω και οτι με βοηθα στο σπιτι κλπ..δεν εχουμε επαφες εδω κ πολυυυυ καιρο..λεει η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει,οταν του λεω καποια πραγματα..ειναι ομως κ αυτος αποτομος ρε παιδι μου.το θεμα του παιδιου το εθεσα εγω ως τελεσιγραφο.εμεις πες βριζομαστε κ τα βρισκουμε.το μωρο ομως??

F4oIp2.png

Αθηνα ααααα ενταξει! Νόμιζα οτι ελεγες οτι εγω βρίζω... Σορρυ!

Κ εγω στην καθημερινότητα δεν βρίζω, ούτε τον αντρα μ, κ μια φορα π τον έβρισα τον πείραξε τοσο πολυ π δεν μ μιλούσε 2 μερες!!! Κ οταν πήγα να τ εξηγήσω κ του ειπα "είδες π δεν σ αρεσε π σε έβρισα;" Μ ειπε ναι αλλά εσυ δεν με βρίζεις ποτε; Ενώ εμένα ετσι με συνηθισες... Κουλό;;;; Εμένα με ενοχλούν τα λόγια! Κολλάω στα λόγια! Δλδ μπορει να μου πει πχ γιατι με κερατωσες βρε βλήμα; Κ εγω να κολλήσω στο "βλήμα" κ οχι στο κέρατο... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΤΣΙ!!;!;!;!

Εχεις δίκιο αθηνα π λες οτι πιο πολυ "πονάνε" οι βρισιές απο κάποιον π δεν βρίζει...

Ο Νόνος τωρα της μπεμπας με την γυναικα τ δεν βριζοντουσαν κάποτε! Ούτε "ρε" δεν έλεγαν. Κ μια μερα βγαίνει θυμωμένη γυναικα τ κ μου λεει ασε μαλλωσαμε κ δεν τ μιλάω! Τι έγινε την ρωταω; Μ ειπε σκάσε! (Πέθανα στο γέλιο!!!) κ τι του απάντησες (την ρωταω γελοντας) αντε ρε βλαμμενο μ λεει!! Αλλά το ειχε παρει πολυ σοβαρά κ εγω χτυπιόμουν απο τα γέλια γιατι μ φάνηκε πολυ βλακώδες!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μ σίγουρα η κούραση μιλάει ωρες ωρες!!

Ξερω τι εννοείς. Σε καταλαβαίνω... κ μενα μ έλεγε "δεν μ λες οτι σε βοηθάω" κ τετοια κ εγω σκεφτομουνα τι να του πω δλδ Ευχαριστώ; Σε τι στα αυτονόητα;;; Εμένα δλδ οταν βαζω πλυντήριο μ λεει ευχαριστώ;;;

Ομως επειδή οταν τα πραγματα χαλάρωσαν κ άνοιξαν τα μάτια μ είδα ποσο πολυ με βοηθούσε κ στον γιο κ τωρα στην κόρη όποτε τ λεω ποσο καλός μπαμπάς ειναι κ ποσο με βοηθάει κλπ κλπ...

KMwEp3.png

Φαντασου οταν πηρα τον καδο παιχνιδιων του ικεα,ηρθε ψθλομπτιζωμενος απο τηνδουλεια,το ειδε και δεν του αρεσε καθολου του φανηκε μεγαλο κλπ κλπ κ το κλωτσησε επειδη ηταν μες τη μεση του δωματιου..αυτο δεν το εχει ξανακανει..ειπε οτι ηταν τελειως αστοχη αγορα..επειδηντο ειχα για τα απλυτα και με λογικα επιχειρηματα μετα με επεισε,πχ οτι φαινονται τα απλυτα μεσα και ειναι αηδια μες το παιδικο δωματιο..μετα μετανιωσε κ μου εδωσα τα χρηματα που εδωσα..

F4oIp2.png

Για να το μετανιώνει παει να πει οτι οταν ηρεμεί κ το σκέφτεται καταλαβαίνει οτι ειναι υπερβολικός αρα σίγουρα ειναι ενα ξέσπασμα της κούρασης ολα αυτα. Κάνε λίγη υπομονή... Τραβάς βέβαια κ εσυ τοσο ζορι με τον θηλασμό που δεν το βάζεις κατω κ σε καμαρώνω γιαυτο κ εχεις κ εσυ τα δικα σ σε καταλαβαίνω, πόπολο να αντέχεις να κανεις πίσω. Αλλά σαν πιο ψύχραιμη κ αφού δεν δουλεύεις εχεις μονο τα του σπιτιού... Κααααανε λίγη ακόμα υπομονή... Οσο μπορείς. Κ μιλά του! Εξήγησε του οτι τον καταλαβαίνεις τι ζορι τραβάει αλλά δεν ειναι ωραίο να ξεσπάει στο σπιτι... Ο,τι θες τελοσπαντων ο,τι νιώθεις!

Οι άντρες ειναι σαν τα παιδια... Θέλουν συνεχές κανάκεμα. Άμα τους πας κόντρα πεισμώνουν!!!

Ενταξει θ υπάρξουν φορές π θα πεις ποσο θα κανω τον μαλακά; Αλλά εκει θα ξέσπας κ εσυ κ θα εχεις την απαίτηση να σε καταλάβαινει κ ο άλλος!

Δεν ειναι τυχαίο π ολα τα ζευγάρια μαλώνουν οταν έρχεται ενα παιδι...

KMwEp3.png

Μαργαριτα να με εκανες να βρω υπολογιστη για να σου απαντησω!καταρχην καλησπερα σε ολες!λοιπον επειδη και εγω αντιμετωπισα παρομοιο θεμα οταν μαλωναμε να βριζει εγω τον εδιωξα απο το σπιτι για 1 εβδομαδα!δεν μπορω να διανοηθω οτι θα μενω με εναν αντρα ο οποιος δεν σεβεται την γυναικα του και σε καθε τσακωμο θα την δια@@στελνει κτλ...να δεις τι καλα που γυρισε μετανοιωμενος και επειδη οι καυγαδες δεν σταματουν ποτε πλεον δεν τολμα να ξεστομισει τιποτα γιατι και εγω του επισημανα οτι ετσι και ξανασυμβει πολυ απλα ανοιγεις την πορτα και φευγεις στην μαμακα σου.εγω αυτα δεν τα ανεχομαι ουτε για πλακα.ποια βριζει δηλαδη τη γυναικα που του χαρισε το μωρο του?να την ευγνομωνει θα επρεπε και να την σεβεται!γιαυτο εγω ειμαι της αποψης να το ξεκαθαρισεις το θεμα μια και καλη.οσο κουρασμενος και αν ειναι απο την δουλεια του και εσυ αλλο τοσο κουρασμενη εισαι με το μωρο γιατι το ακοθμε και αυτο οτι δεν κανουμε κ τιποτα ενα μωρο πρεπει να προσεχουμε.Αλλα δεν ειναι ετσι εχεις το μωρο εχεις τις δουλειες σου εχεις το φαι σου εχεισ εχεις εχεις χιλια δυο...αμα ειναι ετσι να βριζεις εσυ να βριζει αυτος σαν τους νεατερνταλ θα καταντησετε (ετσι τον χαρακτηριζω τον δικο μου οταν φωναζει )απο τα βουνα κατεβασμενοι ...τι να πω ρε παιδι μου ...

IGvSm12.png

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια για το ενδιαφερον..με συγκινειτε..οσο το να του πω να φυγει δυσκολο..το σπιτι ειναι δικο του..αλλα μπορω να παω στο πατρικο μου με το μωρο αν ειναι..ελπιζω να μην χρειαστει παντως!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραα!Αρκετς με τα αισθηματικα.Εχω νεα απο το μωρο!Γυρναμεβαπο ανασκελα μπρουμητα και τοναναποδο!Βαρελακι!Αντε σε ενα μηνα στερεες!Ξυπναμε 2 με 3 φορες το βραδυ,αν κ απο το Σαββατο που αρχιζει αλμα ενος μηνα θα δειξειιι..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...