Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα από Θεσσαλονίκη και καλή ψήφο!

Σας διαβάζω ως συνήθως αλλά με το παλιοκινητό δυσκολεύομαι να γράψω :( Γυρίσαμε από Χαλκιδική (όπου είχε κρύο και βροχές αλλά βάλαμε τα πόδια μας στη θάλασσα) ήρθε και ο άντρας μου και σήμερα ξαναφεύγουμε. Επίσης φάγαμε το πρώτο μας φρούτο από το δέντρο της αυλής, βανίλια, λίγο ξυνούτσικη αλλά ανοίγαμε το στόμα διάπλατο! Σήμερα θα φάμε και βερύκοκο :wink: Τελικά δεν έδωσα ρυζάλευρο. Αν τα πάει καλά με τα φρούτα, μετά ίσως της το εισάγω για απόγευμα με κανα φρούτο.

Τρελάθηκε το καημένο με τον μπαμπά της. Της έλειψε και το έδειξε. Δεν ξεκολλά από πάνω του που πριν ούτε να τον φτύσει.

Σχετικά με τα στοκ (πάνες, φάρμακα, γάλατα κλπ) πείτε με ανεύθυνη αλλά δεν μπορώ ψυχολογικά να μπω σε τέτοια διαδικασία. Με όλη αυτή τη τρομοκρατία από την τηλεόραση νιώθω αφόρητη πίεση και με πιάνει αντίδραση. Μόνο πάνες πήρα και αυτό γιατί τις βρήκα σε προσφορά.

Για το πάτωμα μια καλή λύση είναι αυτά τα τετράγωνα που ενωνονται σαν παζλ. Και μονώνουν και δεν είναι πολύ ψηλά για να χτυπήσει το παιδί. Με ένα χαλί από πάνω γίνονται τέλεια.

Εμβόλιο κανονικά πρέπει να κάνουμε την παράλλη εβδομάδα αλλά η παιδίατρος μου είπε να μη χαλάσω τις διακοπές μας, δεν πειράζει να τα κάνουμε μαζεμένα από Σεπτέμβρη. Δε το κουνάω λοιπόν από εδώ :mrgreen:

Φιλιά δροσερά σε όλες σας!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera koritsia! Ti kanete? Fantazomai exei pesei isixia logw dimopsifismatos!

Emeis kala kanei ligo krio alla eimaste kalesmenoi se ena party genethliwn sinadelfou tou antra mou! Opote tha ta ntisw poli kalaaaa kai tha pame! To mono pou den thelw einai na arxisoun oloi ax na ta parw ligo agkalia. Tha ksinisw giati se kseno spiti den mporw na p pline ta xeria sou kai vale tin kouverta panw sou! Tha fanw isterikia! :confused:

SalomiSofia μου πολυ στεναχωρήθηκα π στεναχωρέθηκες!!

Δεν μπορει να ειναι τυχαίο τα γραμμάρια; Κ τον αλλο μηνα να παραβαλουν βάρος;

Ase me rwtise kai o antras mou to vradi ti exw kai empiksa kati klamata, fovithike o kaimenos.

Exoume stathero provlima me to varos, i moni fora pou h metrisi mas ekane ekpliksi itan otan piasame to 3o kilo. Mas allakse ta fakelakia twra.

Tha parw kai tin maia mas na rwtisw, na me simvoulepsei! Na dw pou kanw lathos!

Eseis ti kanete?? Ginate perdikia h akoma??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Αχ ο γιος σχεδόν τελεια... Εγω πάλι οχι! Η augmentin μ εκανε αλλεργία κ την σταμάτησα χωρίς ν παρω αλλη όποτε σημερα πάλι νιώθω κάπως... Αυριο θ παρω τηλ τον ωρυλα ν μ δώσει αλλη αντιβίωση... Σκατα!

KMwEp3.png

Κοριτσια θελω την αποψη σας..το γεγονος οτι δεν γνωριζομαστε το κανει πιο ευκολο να ανοιχτω..με τον συζυγο ειμαστε οκ αλλα ειμαστε κ οι δυο εντονοι χαρακτηρες που σημαινει θα τσακωθουμε κλπ..τελευταια με βριζει πολυ ευκολα,κανει πως σηκωνει χερι,δεν χτυπαει αλλα και καλα να με τραβηξει απο το χερι...σημερα ομως με εφτασε εκτος οριων..ημασταν στους δικους μου,μας εβγαλαν φωτο οπου ημουν τραγικη και πηγα να την σβησω..ηθελε να την δει αλλα φεν τον αφηνα κ καλα του κανω χαστουκακι που επεμενε..κ μου λεει:αντε ρε μαλακισμενο κ μου χτυπησε το χερι,καλα οχι δυνατα...αισθανθηκα ντροπη

.οι γονεις μου τα εχασαν κ εφυγαν απο το δωματιο

.μειναμε οι τρεις μας με το μωρο...ειμαι πολυ μπερδεμενη

F4oIp2.png

Μαργαριτουλα δεν μπορώ να ξέρω το χαρακτήρα του άντρα σου, αλλα θα σου πω μόνο μια εκδοχή που έρχεται στο μυαλό.. Μήπως είναι στην τσίτα λόγω της κατάστασης, επειδή είναι κ η δουλειά του τέτοια που τα " ζει" πιο έντονα; Σίγουρα ήταν πολύ άσχημο που αυτό έγινε μπροστά στους δικούς σου και το μωρό και αυτό πρέπει να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει, απλά σκέφτομαι ότι κι εγώ τις τελευταίες μέρες εκεί που κάθομαι, κλαίω, τουλάχιστον μια φορά τη μέρα... Εμένα πάντως πιο πολύ θα με ενοχλούσε η φράση που σου είπε κ όχι το χτύπημα που όπως είπες δεν ήταν κ δυνατό, θα μπορούσε να το κάνει κ για πλάκα, τι να πω, αλλα τα λόγια....

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Ντρεπομαι πολυ..κ για μενα...και για τους γονεις μου...ο δικος μου λεει οτι δεν τον ενδιαφερει τι πιστευουν γιαυτον,επειδη κ εκεινοι τσακωνονται μπροστα μας..κ επειδη εγω πρωτη σηκωσα χερι..

F4oIp2.png

Margarita nomizw to kalitero einai na to sizitiseis! Ean pragmatika endiaferete tha katalavei pws niwtheis, kai episis ean mou epitrepeis ean den thes na sikwnei xeri prepei na min to kaneis oute kai esi. Oute gia plaka oute gia ekfovismo. Mi nomizeis oti oi sxeseis einai teleies! Kamia sxesi den einai teleia! Theloun kopo kai xrono kai kapou kapou exoun kai ta katw tous!

Koritsia to mwraki mou to kratouse mia (min tin xaraktirisw!!!!) kai ekane na skipsei kai evale o mikros ta xeria stin tourta kai amesws sto stoma!! Opws katalaveneis panikovlithika kai enw oloi gelousan (haha ti asteio :mad: ) tis arpaksa to paidi kai auti pareksigithike. Tis eksigisa irema meta pws einai prowra mwrakia kai den exoun faei tipota allo peran apo gala kai ola auta einai sintiritika, sin to oti mporei na mou parousiasei alergia, kai den tha kserw apo ti einai kai mia alergia dn ftanei pou den pernoun varos mporei na mas steilei kai sto nosokomeio. E afou ta eipa ola auta me eipe iper prostateutiki kai auti kai oi ipoloipoi meta. Eimai treli??? Eniwsa asxima pou tis traviksa to paidi, alla paidi mou einai!! Kai ean eskive kai tis epefte to paidaki mou?? Ean eimai ipervoliki na mou to peite!!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

SalomiSofia μου ΚΑΘΟΛΟΥ υπερβολική δεν εισαι!!!!! Κ που έκατσες κ της εξήγησες κιολας παρά πολυ της ηταν!!!!

Μαργαριτα μ κ μενα ο αντρας μ το αντε γαμησου το εχει για καλημέρα!! (Οχι οτι με βρίζει αντί να μ λεει καλημέρα) Χαχαχαχα

Κατάλαβες ομως! Με το παραμικρό το πετάει!! Κ κ την δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! Κ τ το εχω πει επανηλειμμένα να το κόψει αλλά λεει δεν μπορω μ βγαίνει... Συνήθειο κακό!!!!

Τωρα οσο για το χερι... Εχω φάει μια απο τον αντρα μου (διακαιολογημενη) κ εχει φάει.... Ουουουου απο μενα!!!!! Αλλά οταν λεω ουουουου εννοω ξώφαλτσες κυρίως γιατι ο άτιμος εκανε tae kwo do κ ξερει να τις αποφεύγει!!! Χαχαχαχαψαχαχααχαχαχαχα

Τεσπα ξεφτίλιζω το θεμα ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Κ τι σ ειπε;; Κ γιατι μονο οταν αρχίσει να καταλαβαίνει το παιδι;;

Δεν σε ρωταω για κουτσομπολιό αλλά γιατι ξερω οτι τους άντρες αν τους πας κόντρα το αντίθετο θα κανουν! Δλδ αν του πω του αντρα μ " αν τολμήσεις να σηκώσεις χερι χωρίσαμε!" Θα μ πει χεστηκα! Ενώ αν κατσω κ τ μιλήσω ήρεμα κ του πω οτι δεν μ αρεσε αυτο π εκανε γιατι με προσβάλει κλπ κλπ θα το καταλάβει κ θ μ ζητήσει κ συγγνωμη!

KMwEp3.png

Καλο βράδυ από την Κέρκυρα!!!

Τι κάνετε πως τα περνάτε;;; Εμεις σκάμε :)

Εχω περάσει μια δραμα μέρα σημερα (πολύυυ γκρίνια!) αλλα διαβασα τα της Μαργαρίτας και ήθελα να απαντήσω...

Από ότι θυμάμαι δεν έχετε και ιδιαίτερη βοήθεια με το παιδί το οποίο σημαίνει ...βασικά ένα πράγμα, τουλάχιστον έτσι όπως το έχω δει εγώ τόσους μήνες...

ΝΕΥΡΑ!!

Με τον άντρα μου έχουμε κάνει κάτι καυγάδες τρικούβερτους μέσα στο τετράμηνο που 8 χρόνια που είμαστε μαζί δεν τους είχαμε κάνει...

Τις περισσότερες φορές μιλάει η κούραση όμως... Σίγουρα η κούραση, μαζί με το άγχος καλός σύμβουλος δεν είναι... (η δουλειά του άντρα μου είναι τέτοια που πελάτες τους είναι συγκεκριμένα τμήματα τραπεζών και αυτή την εβδομάδα που πήγαινε σε πελάτες αυτό που μου μετέφερε ήταν μια αγωνία των ανθρώπων ακόμα και για τη δουλειά τους και ότι οι τράπεζες ΔΕΝ είναι σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό. Ε, ευχάριστο κλίμα δεν το λές αυτό!!!)

Από κεί και πέρα εξαρτάται και από τον άνθρωπο όντως.. Εμένα πχ δεν μου αρέσει να βρίζω τον άλλο (καλή ώρα αυτά που λέει η Βούλα για τον άντρα της :tongue: ) αλλά δεν σου κρύβω ότι κατά τη διάρκεια των τσακωμών μας με τον άντρα έχουν τύχει φορές που ζορίστικα πολύ να κρατηθώ να μην πω καμιά βαριά κουβέντα... Και ναι εκείνη τη στιγμή μπορεί και να το εννοούσα (γενικώς όχι προφανώς) με την έννοια ότι είχα πολύ ένταση που ήθελα να την βγάλω από πάνω μου...

Δεν ξέρω πως λειτουργεί ο άντρας σου απλώς σου δίνω μια άλλη προοπτική...

Η δε Βούλα έχει δίκιο γιατι άμα καταλαβαίνει το παιδί? και πως θα διασφαλίσεις πότε είναι αυτή η στιγμή;; Ποτέ ξανά μπροστά στο παιδί.. Και γενικότερα δλδ είναι δεν είναι μπροστά το παιδί ...

Να μην ντρέπεσαι πάντως (τουλάχιστον όχι εμάς εδώ) αλίμονο δλδ!!!

Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όμορφο να γίνονται μπροστά σε γονείς τέτοια σκηνικά ανεξάρτητα από το πως φέρονται οι γονείς (δεν ξέρω την ηλικία των γονιών σου αλλά η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι όσο μεγαλώνουν τα ζευγάρια "χαζο"τσακώνονται όλο και πιο συχνα ).

Δεν ξέρω αν τον "Διαβάζω" σωστά αλλά η αίσθηση μου είναι ότι θα ήθελε ίσως ένα "διάλειμμα" από την πίεση...

Βλέπω τον άντρα μου τώρα που λείπουμε με το παιδί και κοιμήθηκε σαν άνθρωπος , μπόρεσε να ξεκουραστεί μετά τη δουλειά κτλ είναι... άλλος άνθρωπος (θα μου πεις και τώρα είναι λύση αυτή να πάρω τα βουνά για να ηρεμήσει ο πασάς? όχι δεν εννοώ αυτό!). Έχετε σκεφτεί μήπως μπορείτε να αφήσετε κάπου τον μικρό έστω για μια ώρα ώστε να χαλαρώσει λίγο το κεφάλι σας;; Αν όχι τουλάχιστον αρχές Αυγούστου που θα αρχίσει τις στέρεες δεν μπορεί αν έχετε κάπου να τον αφήσετε θα έχετε μια ευχέρεια παραπάνω δεν μπορεί!!

Δεν ξέρω μπορεί να είμαι και τελείως οφφ σε αυτά που λέω αλλά εμένα αυτή την αίσθηση μου δίνει... Ότι τα έχει φτύσει και ξεσπάει με μ@λ@κισμένο τρόπο...

Δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου απλώς τις σκέψεις μου λέω κι εγώ...

Τέσπα σας αφήνω για την ώρα μπας και κοιμηθώ καθόλου γιατί αυτό το ξύπνημα ανα 3ωρο-4ωρο το πολύ πρωί-βράδυ με έχει εξαντλήσει..

Θεωρητικά δεν είμαστε πλέον σε άλμα αλλά σερί ύπνο δεν το 'χουμε με τπτ και αυτό το ξύπνημα στις 3 με 4 ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ!!!

:(

φιλιάααα

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εννοούσα που κάποιοι τις βρισιές τις εχουν "εύκολες" (βλ. "Αει γ@*%#^") επομένως οταν την πει κάποιος αυτής της "κατηγορίας" θα μου φανεί λιγότερο βαρύ απο το να το πει κάποιος που γενικά δεν το πολύ χρησιμοποιεί.

Αυτο ηθελα να πω ελπιζω να μην παρεξηγήθηκα :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...