Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σας

Αν σβηστει και το τριτο μνμ δεν ξαναμπαινω parents.

Εχω γραψει 3 φορες απο εχθες με φοβερη ημικρανία και μιλαμε για ολοκληρα σεντονια και δεν στελνονται!

Παμε παλι δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο ολα οκ!Καναμε εξαπλο γιατι δεν υπαρχουν πενταπλα.Απο τελος του χρονου και βλέπουμε! Ημαρτον!Ευτυχως δεν εχουμε πυρετο μόνο λιγη υπνηλια:D

Τα νεα μας πηραμε 6 εκατοστά υψος και 250γρ βαρος.

Ο γιατρος μας ειπε οτι επρεπε να παρει 500γρ.

Σε 15 μερες παμε ξανα για ζυγισμα και αν δεν εχει παρει τοτε θα κανουμε εξετασεις.(δεν ρωτησα τι)

Το καλο ειναι οτι προηγουμενη μετρηση δεν ειχε κανει εκεινος(αν θυμαστε ειχα παει στο κεντρο μανας και παιδιου) οποτε σίγουρα υπαρχει αποκλιση στις ζυγαριες.

Και το αλλο θετικο ειναι οτι εχει παρει υψος(βεβαια δεν εχει να κανει με το βαρος).Επισης ο γιατρος ειπε μολις μας ειδε οτι είμαστε τέλειοι.Δλδ οπτικα φαινομαστε πολυ καλα αλλα παλι δεν εχει να κανει...

Προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα αυτες τις 15 ημερες θα σκασω!

Νομιζω οτι τελικα θα καταληξω σε αυτον τον παιδιατρο γιατι μου αρεσε ενα πραγμα που εκανε(πολυ σημαντικό για εμενα),μας εξηγουσε τα παντα!Κανουμε αυτο γι αυτους τους λογους η δεν λανουμε αυτο για τους αλλους λογους!

Αυτο πρέπει να ειναι αυτονοητο γιατι στην τελικη τοση μυστικοπάθεια??Για το παιδι μου πρόκειται! Απαιτω να μου εξηγουν!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο για τις επισκεψεις μια απ τα ιδια....

Και δεν καταλαβαίνουν και παρεξηγουνται!Δεν φτανει που ειτε δεν βγαινω ειτε ερχομαι σπιτι απ της 8:30 για να τα κανουμε μπανιο να κοιμηθουν μας την λενε και απο πανω!

Αλλα εγω τους εχω οοοολους γραμμενους!!

Σαλώμη μου δεν εχουν παρει καθολου βαρος?Οσο πρεπει δλδ,εχουν παρει λιγοτερο?

Τι θα κανετε?Μια χαρα σας βρισκω στην πισινουλα σας!

Βουλαααα

Βουλαααα

Βουλααααααααααααα ενα μεγαλο φιλι ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε ?

Εμείς χθες ξυπνησαμε 2 φορές στον ύπνο μας. Αλλά αυτό που μου κάνει τώρα είναι ότι όταν τον βάζω κάτω ξυπνάει και χτυπιεται... Και αντε πάλι αγκαλιά και κούνημα γιατί στην κούνια το κούνημα δεν έχει αποτέλεσμα. Επίσης, τον βρήκα να κοιμάται μπρουμυτα και λυπηθηκα να τον γυρίσω. Πρέπει να τα γυρναμε;

Greta και εγώ είχα πρόβλημα να βρω το 3ο εμβόλιο. Με όλα αυτά που γίνονται αυτό σκεφτόμουν ότι θα έχουν έλλειψη. Μην ανησυχείς για το βάρος του, πιστεύω ότι παίζουν από μήνα σε μήνα. Είμαι σίγουρη ότι στην επόμενη μέτρηση θα έχει πάρει πιο πολύ. Και εμάς η προηγούμενη του μέτρηση δεν ήταν τόσο καλή αλλά αυτό τον μήνα πήρε 1 κιλό.

Όσο για τους επισκέπτες, εμάς αναγκαστικά έρχονται μετά τις 8 γιατί τότε είναι και ο άντρας μου εδώ. Αλλά όταν έρθει η ώρα κλείνομαι να τον κάνω μπάνιο και να κοιμηθουμε. Αυτοί ας κάνουν ότι θέλουν. Τα πρωινά όμως τον βγάζω έξω και κοιμάται στο καρότσι. Έχω παρατηρήσει ότι και σε αυτόν αρέσει να βγαίνουμε, είναι πιο ήρεμος μετά. Θέλω να μαθαίνει και το έξω.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Εμενα δεν κοιμαται ευκολα εξω...επισης λογω ζεστης τον βγαζω 7 το απογευμα..κ ακομα κ αν ειναι ωρα του να κοιμηθει γκρινιαζει και δυσκολα αποκοιμιεται...τι να πω,θελει μονο την κουνια του?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Και εμείς τώρα με τη ζέστη το απόγευμα βγαίνουμε. Πλέον και εμένα το απόγευμα δεν κοιμάται αλλά αυτό ισχύει και στο σπίτι.

Εμενα δεν κοιμαται ευκολα εξω...επισης λογω ζεστης τον βγαζω 7 το απογευμα..κ ακομα κ αν ειναι ωρα του να κοιμηθει γκρινιαζει και δυσκολα αποκοιμιεται...τι να πω,θελει μονο την κουνια του?

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Κατι αλλο,το ρηλαξ μας ειναι μεχρι 6 μηνων..μετα που καθονται??

Στα χερια μας :tongue::tongue::tongue:

Παρκοκρεβατο εχετε?εκει θα κάθεται!

Εμενα δεν κάθεται πουθενα,μου χει κοψει τα χερια.δεν μας βλεπω καλα.Θα ανοιξω και εγω το παρκοκρεβατο.

Πολυ ζεστη κοριτσια τρεχουμε απ το πρωί σουπερ λαικες media markt χαμος!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερίζω τις όμορφες του thread σας (σας γιατί εγώ ανήκω στου Ιανουαρίου anyway) σήμερα η κορούλα μου έφαγε ω ναι 5 κουταλίτσες μπανάνας τις κατάπινε μεν με ξίνισμα στα μουτράκια δε ελπίζω σιγά σιγά να της αρέσει πιο πολύ πάλι καλά που τα κατάπινε και δεν βρέθηκαν σε κανά φορμάκι και εννοείται το δάκρυ έσταξε που η κόρη μου πέρασε το επόμενο αναπτυξιακό κατώφλι κάτι πρέπει να γίνει με τις ορμόνες μου δεν γίνεται να κλαίω με το παραμικρό :(

Τελοσπάντων θυμάστε που σας έγραφα προ ημερών ότι μου έλειπε το σπιτάκι μου ε πάει αυτό ήταν το ξεπέρασα και τώρα κάνω σχέδια για πάρτυ στην βεράντα μου εν όψει καινούριου σπιτιού :tongue:(βέβαια αν μπορούμε να βγάζουμε λεφτάκια αλλιώς θα μου μείνει ο καημός της σύναξης )

Και όσο για τις αγκαλιές καλέ εγώ έχω γίνει σουρωτήρι από την πολλή αγκαλιά αλλά είπαμε κάποτε θα τις αποζητώ τις αγκαλίτσες της και θα παίρνω να μην πω τι αν το σηκώνει δηλαδή το τηλέφωνο :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Kalispera!

Margarita meta den kathonte! Tha parakalas na min kathete vasika kai na kanei prospatheis na mpousoulisei kai na perpatisei. Episis nai ston kwlo kathonte mono oxi sto patwma ean einai krio kai to peiraksei sta enterakia tou. Kai parko gia otan den tha eisai 100% sigkentromeni giati den thelei poli na piastei apo to lathos epiplo kai na pesei panw tou to otidipote!

Antigwni tha kanete kai to party sas! Egw akoma den exw sinithisei, anoigw lathos sirtaria kai me pianei to neuriko mou!

Greta 150-200 grammaria einai liga! Pinoun turbo gala, kai den eksigite.. Opws eipa kai pio palia kai opws sou eipe kai o giatros sou eksetaseis! Tha arxisoume nomizw apo aimatologikes ean sinexisoume etsi.. Eimai toso stenaxwremeni kai apogoiteumeni, den perigrafete.. Akirwsa mexri kai to rantevou mou sto giatro gia na min tous afisw.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

SalomiSofia μου πολυ στεναχωρήθηκα π στεναχωρέθηκες!!

Δεν μπορει να ειναι τυχαίο τα γραμμάρια; Κ τον αλλο μηνα να παραβαλουν βάρος;

Ααααα ρε Αντιγόνη μου!! Αντε με το καλό!!! Βιντεο την έβγαλες;

Μαργαριτα μου μια κουβέρτα ή ενα πάπλωμα δικό σας κ απο πάνω το δικό της κ τα παιχνίδια... Ετσι κ αν πέσει, στα μαλακά θ πέσει...

Εμεις σημερα όλοι καλυτερα (καθως εχθες οοοοολη την ημερα η μπεμπα παιδεύοταν με δέκατα 36,2-37,6) δεν κατέβηκαν ούτε λιγο μεχρι π το βράδυ την εδωσα depon κ σημερα άλλος ανθρωπος! Ο γιος δεν με την αντιβίωση κ τα εισπνεομενα πολυ πολυ καλυτερα! Εγω δε, περδίκι! 2 χαλια έπλυνα στο μπαλκόνι!!

KMwEp3.png

Μαργαριτα μου στον γιο ειχα το δικό μας το πάπλωμα το διπλό στο πατωμα κ εκει πάνω καθόταν με τα παιχνίδια του... Στην αρχή οταν ερχόταν το βράδυ κ πήγαινε για ύπνο, μαζευα τα παιχνίδια μεσα στο κουτί κ το πάπλωμα το δίπλωνα κ το έβαζα στη θεση τ κ οοοοταν ερχόταν το πρωι το άπλωνα έβαζα τα παιχνίδια κ μεεεεχρι το βράδυ...

Κάποια στιγμη ΒΑΡΕΘΗΚΑ αυτη την δουλεια όποτε οταν ερχόταν το βράδυ κ πήγαινε για ύπνο όπως ηταν οκά τα παιχνίδια επανω στο πάπλωμα το δίπλωνα κ το άφηνα εκει! Εεεεεε πια!

Τωρα ή ειμαι πολυ τεμπελα ή πολυ ευρηματική! Χαχααχαχχχ

KMwEp3.png

Μαργαριτα μου στον γιο ειχα το δικό μας το πάπλωμα το διπλό στο πατωμα κ εκει πάνω καθόταν με τα παιχνίδια του... Στην αρχή οταν ερχόταν το βράδυ κ πήγαινε για ύπνο, μαζευα τα παιχνίδια μεσα στο κουτί κ το πάπλωμα το δίπλωνα κ το έβαζα στη θεση τ κ οοοοταν ερχόταν το πρωι το άπλωνα έβαζα τα παιχνίδια κ μεεεεχρι το βράδυ...

Κάποια στιγμη ΒΑΡΕΘΗΚΑ αυτη την δουλεια όποτε οταν ερχόταν το βράδυ κ πήγαινε για ύπνο όπως ηταν οκά τα παιχνίδια επανω στο πάπλωμα το δίπλωνα κ το άφηνα εκει! Εεεεεε πια!

Τωρα ή ειμαι πολυ τεμπελα ή πολυ ευρηματική! Χαχααχαχχχ

Μια χαρα σε βρισκω!!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...