Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

και εγώ μια απο τα ίδια.... να περάσει η ώρα να φύγω από τη δουλειά θέλω!!!!!

Για καφέ εμένα μου είπε 1 μικρο φλυτζάνι την ημέρα και μετά decaffeine. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην πιω... και πλέον πίνω μόνο αν πάμε καμιά βόλτα decaffeine.

καλημέεεερα!!!

Τι κάνετε σήμερα;;;

Εγώ νιώθω πολύ κούραση να πω την αλήθεια.

Ερώτηση κρίσεως: Τι σας έχει πει ο γιατρός σας για τον καφέ; Και τι κάνετε; Εμένα μου είπε να μην τρελαίνομαι και να θέλω να πίνω (αφού τον ρώτησα εγώ κιόλας) αλλά προσωπικά τον αποφεύγω όσο μπορώ, έχω πιει 2-3 όλους κι όλους από όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος...

α, btw..vtgian..θα μας κάνεις καινουριο πινακάκι με τα νέα entries????

:-P:oops::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξέρω για τις υπόλοιπες εγώ καλόμαθα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

D_nasia,ευχαριστώ πολύ και σε σένα να πάνε όλα τέλεια!!!kashmam,μπράβο του!!!εμένα με έχει "βασανίσει"αρκετά,αλλά νομιζω πως τώρα κάτι κάνουμε!πάντως σε πάνες δεν τον γυρναω και εγώ με τπτ!!!όσο για τον καφέ εγώ πινω μια φορά στο τόσο ελληνικό(αυτός μου αρέσει έτσι κ αλλιως).το ίδιο εκανα και στην πρωτη και ο γιατρός δεν είχε αντίρρηση!! κατα τα αλλά είμαι πτώμα!!!όλο το βράδυ εφιάλτες και σήμερα περιμένω κοσμο για φαγητό(που σημαίνει μαγείρεμα για περισσότερους)και τα'χω παίξει!!ευτυχώς το απόγευμα έχω γιατρό οποτε θα δουμε το σποράκι μας οποτε αυτό με κανει χαρούμενη!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015

Papagalia: 06/02/2015 ♀

greta: 08/02/2015 ♀

boulitsa: 12/02/2015 ♂

D_Nasia: 15/02/2015 ♂

Little_Star: 17/02/2015 ♂

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 ♀

Quinsey: 20/02/2015 ♂

aik: 22/02/2015

kashmam: 25/02/2015 ♀

mariaeleni1984: 03/03/2015

Ορίστε και το πινακάκι μας!

Καλημέρα και από εμένα, δεν είμαι και στα καλύτερα μου είναι η αλήθεια. Η αντιβίωση για το δόντι, μου ενεργοποίησε την candida (μου το είχε πει βέβαια ο γιατρός) και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πήρα από το φαρμακείο κάτι τοπικό, ελπίζω να κάνει δουλειά αλλιώς θα τον πάρω τηλέφωνο το γιατρό να μου δώσει κάτι πιο δραστικό. Το δόντι έφυγε αλλά ακόμα πονάω, μάλλον έβγαλα κάποια άφθα από την ταλαιπώρια να βγει και η σπασμένη 4η ρίζα και ακουμπάει και ενοχλεί. Ο σίδηρος μου έχει κάνει άνω κάτω το εντερικό (μόνο εκεί δεν είχα θέμα, απέκτησα!).Πρέπει να κάνω και τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος ούρων αλλά πρέπει να αρχίσω και το rulid για το ουρεόπλασμα. Και έχω ξεχάσει και τη δοσολογία. Και με έπιασε και η αυπνία στις 3 το βράδυ και γυρνούσα σαν την άδικη κατάρα, κουτουλάω σήμερα. Ουφ! Γκρίνια!

Ευτυχώς που έχουμε επέτειο γάμου σήμερα, 11 χρόνια και πρωί πρωί ο καλός μου μου ευχήθηκε και μου είχε πάρει και ένα μενταγιόν δώρο (εγώ η γαϊδούρα θα πάω το απόγευμα).

Για τον καφέ ξέρω ότι ένας την ημέρα επιτρέπεται σίγουρα, κάπου είχα διαβάσει έναν πίνακα γιατρού που έλεγε πως και τι, αν τον βρω θα τον κοινοποιήσω.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Βασω μου να ζησετε.το rulid επερνα το 300 εγω πρωι βραδυ.

κοριτσια απο χθες το βραδυ εχω εντονους πονους στο στομαχι μετα μεταφερθηκαν δεξια χαμηλα.σκωληκοειδιτης 1000%.ειμαι ασχημα.σε λιγο θα φυγουμε για το νοσοκ.περυσι τετοιες μερες με ειχε ενοχλησει παλι.μου περασε ομως οσο ημουν στο νοσοκ και δεν μου το αφερεσαν.ειλικρινα εχω πανικοβληθει.πως θα γινει εγχειρηση σε εγκυο μου λετε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta αν δεις το post και θέλεις πες μου να σ στείλω το κιν μ να μιλήσουμε! Μην κανεις χειρουργείο αν δεν είσαι εντελώς σίγουρη! Είχα νοσηλευτεί κι εγώ 4 μέρες στην προηγούμενη εγκυμοσύνη για τον ίδιο λόγο. Στο τέλος του τρίτου μήνα έπαθα ακριβώς το ίδιο.. Συνεχίζω....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Ο πόνος ξεκίνησε απο τον άφαλο και πήγε προς τα κατω δεξιά και εντεινοταν ώσπου τελικά σφαδαζα κ δν μπορούσα ούτε να αναπνευσω... Πήγαμε τρέχοντας Ιασώ κ ήμουν σίγουρη ότι κάτι σοβαρό παίζει με το παιδί, αλλα τελικά καμία σχέση. Στην εξέταση αίματος είχα ανεβασμένα λευκά κ ο πόνος ακόμη κ τη δευτερη μέρα σχεδόν δεν παλευοταν. Έτσι, όλοι κατέληξαν ότι έχω σκωληκοειδιτη, αλλα χωρίς σιγουριά κ ο χειρουργός μας πρότεινε να χειρουργηθω σχετικά. Όταν τον ρωτήσαμε αν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα επηρεαστεί η εγκυμοσύνη είπε: ε, ότι και να γίνει μικροί ειστε, θα κάνετε άλλο.... Εκεί ο άντρας μ πήρε ανάποδες κ έγινε χαμός... Έκανα μέχρι κ μαγνητική εγκυος γυναίκα, αλλα ήταν η μήτρα μπροστά κ δν φαινόταν το σημείο... Τελικά πήρα ότι υπήρχε σε αντιβίωση κ έκατσα 3 μέρες νηστικη μήπως χρειαστεί χειρουργείο. Ο πόνος κράτησε 10 μέρες περίπου κ μειώνονταν σταδιακά. Τελικά η διάγνωση ήταν ότι λόγω αύξησης της μήτρας ερεθιστηκε το έντερο και τμήμα της σκωληκοειδους αποφυσης και όλο αυτό ήταν κολικός.

Αυτόν τον Κολικο τον έχω πάθει 1 φορα μετα που γέννησα κ 2 φορές σε αυτήν την εγκυμοσύνη. Πονάω παρά πολυ κατω δεξιά, αλλα για 45 λεπτά περίπου... Ξέρω ότι μετα απο αυτήν την ώρα ο πόνος υποχωρεί... Αν είσαι τόσο χάλια ζητά να νοσηλευτεις για παν ενδεχόμενο, αλλα μην κανεις αμέσως χειρουργείο. Σκέψου πως ότι κ ν γίνει θ είσαι υπό παρακολούθηση...ότι θες ειμαι στη διάθεση σ! Περαστικούλια σ!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Ρε κορίτσια τι γκαντεμια εχει πέσει στο φόρουμ Μ λέτε;

Ποιος μας ματιαξε;

Ολα καλα να πανε Greta μου εύχομαι να σ περάσει κ να μην χρειαστεί εγχείρηση!

Αυτό ξαναπες το, μας ματιαςανε @&?@ την γκαντεμια μ!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.

bulitsa σε ευχαριστω τοσο πολυ για το κουραγιο.στις 12 το βραδυ φυγαμε απο κει.η σκωληκ. αποφυση 6.2 χιλιοστα.στα ανωτατα φυσιολογικα ορια.λεκα12.8400.λιγο αυξημενα δηλ.και δεικτης φλεγμονης μικρος.εφυγα με αντιβιωση ceclor 750 εφ οσον επικοινωνησαν με τον γυναικολογο μου.ποσες αντιβιωσεις πια αυτο το μωρο?

οι χειρουργοι ηθελαν να με κρατησουν μεσα για ενδοφλεβια αλλα φοβόντουσαν μηπως κολλησω και κατι αλλο.και μου ειπαν οτι θελουν αλλες δυο ειδικότητες στο χειρουργειο εαν χειροτερεψω!! γυναικολογο και νεογνολογο.και λεω συγνωμη ο νεογνολογος γιατι? και μου τα μασαγε.να λεει μηπως προκληθει τοκετος.τρελαθηκαμε.το μωρο δεν ειναι βιωσιμο 18 εβδ.

Θεε μου τι εχω παθει? θελω όσο τιποτα να πανε ολα καλα.φοβαμαι πολυ.σημερα εχω γεννεθλια και παρακαλαω τον Θεο να μου κανει δωρο αυτο το μωρακι.μην μου το παρει.

boulitsa μου ποναω και σημερα αρκετά. θελω να ξαπλωνω συνεχεια.πες μου οτι θα περασει σε παρακαλω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!!!greta,Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!Ξεκουρασου και μην το σκέφτεσαι γιατί είναι χειρότερα!!!Χάιδεψε την κοιλιτσα σου και Σκέψου θετικά!!!Εγώ όταν ποναω σταυρώνω λίγο την κοιλιά μου με λαδάκι απο εκκλησία! Δεν ξέρω πως ακούγεται αλλά τα πιστεύω πολύ αυτά!Υπομονή,κορίτσι μου και θα περάσει!!!Φιλάκια!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Καλημερα.

bulitsa σε ευχαριστω τοσο πολυ για το κουραγιο.στις 12 το βραδυ φυγαμε απο κει.η σκωληκ. αποφυση 6.2 χιλιοστα.στα ανωτατα φυσιολογικα ορια.λεκα12.8400.λιγο αυξημενα δηλ.και δεικτης φλεγμονης μικρος.εφυγα με αντιβιωση ceclor 750 εφ οσον επικοινωνησαν με τον γυναικολογο μου.ποσες αντιβιωσεις πια αυτο το μωρο?

οι χειρουργοι ηθελαν να με κρατησουν μεσα για ενδοφλεβια αλλα φοβόντουσαν μηπως κολλησω και κατι αλλο.και μου ειπαν οτι θελουν αλλες δυο ειδικότητες στο χειρουργειο εαν χειροτερεψω!! γυναικολογο και νεογνολογο.και λεω συγνωμη ο νεογνολογος γιατι? και μου τα μασαγε.να λεει μηπως προκληθει τοκετος.τρελαθηκαμε.το μωρο δεν ειναι βιωσιμο 18 εβδ.

Θεε μου τι εχω παθει? θελω όσο τιποτα να πανε ολα καλα.φοβαμαι πολυ.σημερα εχω γεννεθλια και παρακαλαω τον Θεο να μου κανει δωρο αυτο το μωρακι.μην μου το παρει.

boulitsa μου ποναω και σημερα αρκετά. θελω να ξαπλωνω συνεχεια.πες μου οτι θα περασει σε παρακαλω.

Κοριτσάκι μ σε σκεφτόμουν όλη νύχτα κ έμπαινα συνέχεια ν δώ μήπως έγραψες...

Αυτά ειναι πολυ καλά νεα, όσο κ αν τα βλέπεις μαύρα... Μη στενοχωριεσαι για τα φάρμακα, όπως βλέπεις και εδώ όλες παίρνουμε μπόλικα και αντιβίωση κ απ΄ όλα, χίλιες φορές τα φάρμακα παρά τα χειρουργεία... Επαθες το ίδιο με μένα... Η σκωλ. Σ ερεθιστηκε απο την αύξηση της μήτρας... Κάτσε ξάπλα να ηρεμήσει τ σώμα σ κ ν τρως πολυ ελαφριά, καμία σούπα, βραστές πατάτες και κοτόπουλο, μακαρόνια σκέτα κ τέτοια.... Θ δεις, ο πόνος θα μειωθεί με την αντιβίωση...

Κ εγώ ξάπλα ειμαι απο το γάμο μ κ μετα λόγω της αποκολλησης, στην αρχή έσκαγα, αλλα τώρα κάνω την τρελή. Αν δεν είχα κ το μωρο π εχει συνηθίσει μόνο μαζί μ δν θ με ενοιαζε καθόλου. Όμως λέω, ειναι για το αδελφάκι της αυτά π κάνω κ μ περνάει... Τα χειρότερα πέρασαν.

Ακριβώς τα ίδια έλεγαν κ σε μένα, δυστυχώς γία τους χειρουργους η εγκυμοσύνη μας δε μετράει όσο για μας... Σκέψου θετικά κ βάλε στόχο να κανεις τα πάντα για να αποφύγεις το χειρουργείο... Ειλικρινά, προσευχήθηκα για σένα χθες κ μάλλον έπιασε....:D:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Αχ σε αυχαριστω τοσο πολυ.ναι μαλλον επιασαν οι προσευχες!δεν ειχα το κουραγιο χθες να μπω.απο την πολυ κουραση αρχισα να ποναω ξανα ενω ειχε καλυτερεψει η κατασταση.δεν με νοιαζει καθολου το ξαπλα.μονο να περασει μεχρι να γεννησω.να μην με ξαναπιασει.εξ αλλου εχω μετακομισει στους γονεις μου.δεν γινετε να ειμαι μονη στο σπιτι λογω του μικρου.

παντως εμενα δεν μου ειπαν οτι εγινε αυτο λογω της μητρας.τι να πω.αν μου ελεγαν να καθησω μεσα θα εφευγα.θα υπογραφαμε.σιγα μην γινω πειραματαζωο.αφου δεν εχει σκασει καταλαβαινεις.γιατο αν παει σε περιτονιτιδα εκει αλλαζει το θεμα.

μακαρι να γινει οοως λες με ξεκουραση και ελαφρυ φαγητο να περασει.

εσυ πως εισαι?

mariaeleni σε ευχαριστω πολυ και εσενα καθολου παραλογο αυτο που λες.νομιζεις κανω και τιποτα αλλο...ευτυχως το νοιωθω συνεχεια να κανει κολοτουμπες και ηρεμω καπως!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ σε αυχαριστω τοσο πολυ.ναι μαλλον επιασαν οι προσευχες!δεν ειχα το κουραγιο χθες να μπω.απο την πολυ κουραση αρχισα να ποναω ξανα ενω ειχε καλυτερεψει η κατασταση.δεν με νοιαζει καθολου το ξαπλα.μονο να περασει μεχρι να γεννησω.να μην με ξαναπιασει.εξ αλλου εχω μετακομισει στους γονεις μου.δεν γινετε να ειμαι μονη στο σπιτι λογω του μικρου.

παντως εμενα δεν μου ειπαν οτι εγινε αυτο λογω της μητρας.τι να πω.αν μου ελεγαν να καθησω μεσα θα εφευγα.θα υπογραφαμε.σιγα μην γινω πειραματαζωο.αφου δεν εχει σκασει καταλαβαινεις.γιατο αν παει σε περιτονιτιδα εκει αλλαζει το θεμα.

μακαρι να γινει οοως λες με ξεκουραση και ελαφρυ φαγητο να περασει.

εσυ πως εισαι?

mariaeleni σε ευχαριστω πολυ και εσενα καθολου παραλογο αυτο που λες.νομιζεις κανω και τιποτα αλλο...ευτυχως το νοιωθω συνεχεια να κανει κολοτουμπες και ηρεμω καπως!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ...

Θα περάσουν όλα και σε λίγο καιρό θα κρατάμε αγκαλιτσα τα μωρά και μας και θα έχουμε νεα αγχη! Α, τι καλά π το νιώθεις! Εγώ το νιώθω σπάνια ακόμα και με αγχώνει αυτό...

Εγώ δόξα τω Θεω εδώ και 3 μέρες δεν έχω αίμα, μόνο πόνους... Συνεχίζω την ξάπλα, παίρνω μια τσάντα χάπια κ κάνω υπομονή, ελπίζω όλα να πανε καλά σε όλες μας και έτσι θα γίνει... Φιλια στα μπεμπακια!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...