Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Έδω εδω!!!!

Τα πηρα στο κρανίο σημερα με τους μαλακές κ την τηλεόραση π μας τα εχει πρήξει κ πηρα τα παιδια κ σηκώθηκα κ έφυγα!! Άι σιχτιρ!!! Έφτασα σε σημείο να κλαίω απο τον φόβο μ!!!

Αντε στο διάολο όλοι τους!!! Αμάν πια!!

Εγω ειμαι σχεδόν τελεια όσον αφορά την φαρυγγιτιδα αλλά... Κόλλησα τον γιο. (Μάλλον)

Πηγαμε στον ωρυλα κ μ ειπε λοίμωξη του κατώτατου αναπνευστικού. Αιντε κ αυτος αντιβίωση...

Σας διαβασα κ πήγα κ εγω φαρμακείο πηρα: depon, otrivin, tobrex, fenistil, φυσιολογικό όρο 1λιτρο, αντιβίωση amoxil, αυτα νομιζω δεν θυμαμαι τι αλλο...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Εδώ κι εγώ...

Από σήμερα κι ο δικός μου ο σύζυγος στο σπίτι... ( τέλεια!):shock:

Πάντως το καλύτερο είναι να κλείνει η τηλεόραση!

Αντιγόνη ζηλεύω που ξεκινάς στερεές, πώς τα πάτε; Κάθε αρχή και δύσκολη; Η μήπως είναι φαγανουλα;

Χαχαχα γέλασα πολύ ως σκληροπυρηνική που δε θα σε παίρνει τηλ η κόρη! Χαχαχαχα!

Εμένα πάλι τόσο κολλημένη που είναι μαζί μου πιστεύω δεν θα χουμε τέτοια προβλήματα, μπορεί να παντρευτεί κ να μου ετοιμάσει δωμάτιο κι εμένα χαχαχαχα!:confused::tongue:

b5DEp3.png

Καλημέρα καλημέρα δεν έχουμε αρχίσει ακόμα φαγητό(προς απογοήτευση σας) και να σας πω την αλήθεια θα ξεκινήσω την Δευτέρα εκτός απροόπτου σκεφτόμουν να αρχισουμε με λαχανικά 3 μέρες και μετά κρέας αλλά φοβάμαι να το τολμήσω κάτι τέτοιες στιγμές που είσαι Βάσω να με ενημερώσεις σχετικά :confused: ;;

Ιωάννα δεν θα του πολυαρεσει του γαμπρού σου η ιδέα του co-living :tongue:

Καλά και για να σοβαρευτω λίγο ρε κορίτσια λέτε να μην πληρωθούμε ποτέ ξανά αν δεν ανοίξουν οι τράπεζες;; Μες την ανασφάλεια μας έχουν κι όχι τίποτα άλλο δεν έχω κάνει απόθεμα κοκα κολας :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσια ο δικος μου ειναι τραπεζικος οχι σε καταστημα,στο κτιριο διοικησης κ δουλευει...κανεις δεν ξερει τι θα γινει ομως..ειναι μια καινουργια κατασταση...αρχιζετε στερεες?εμεις αρχες Αυγουστου,να κλεισουμε εξι μηνες πρωτα..σημερα ξυπνησε τρις...βεβαια κοιμηθηκε 9 με 10παρα,δεννεχω παραπονο...αλλα κουραζομαι να ξυπναεξ να τον θηλαζω και να πινει μονο 3 λεπτα και αντε παλι μετα απο 2 ωρες...εφαγε 1μισι,4μισι και 6μισι... ο αντρας μου λεει μηπως κρυωνει κ ξυπνα?εχουμε 22 βαθμους κ τπν εχω με κοντομανικο εσωρουχο και κοντο φορμακι με κοντα ποδια και ενα σορτσακι...σκεπασματα δεν τα κρατα..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Παιδια,την γνωμη σας...με λενε υπερπροστατευτικη επειδη θελω το παιδι μου να τηρει το προγραμμα με τους υπνους του μες την μερα...κ γιαυτο το λογο αποφευγω να βγαινω εξω οταν ξερω οτι ειναι πχ ωρα του για τον υπνακο του...προτιμω τπν κοσμο να ερχεται εδω...κ επειδη τους βαζω να πλενουν χερια πριν τον πιασουν..

F4oIp2.png

Οοοοοχι μαργαριτα μου!!!! Καθολου δεν εισαι!!!

Κ εγω ετσι ειμαι! Ούτε τηρώ ευλαβικά τις ωρες τ ύπνου κ ας με δυσκολεύει εμένα οτι θ πρέπει απο τις οχτώ να μαζεύομαστε σπιτι για να κανουμε μπάνια να πιούμε γάλα ώστε 9-9:30 να ήμαστε στα κρεβάτια μας! Ειναι λιγο σπαστικό δεν λεω αλλά γιατι να χαλάσω το προγραμμα π τα ιδια τα παιδια έχουν φτιάξει;

Μαργαριτα μ αντε εσυ τους καλείς σπιτι , εγω π οταν παει 9 κ δεν λένε να φύγουν ενώ βλέπουν οτι έχουν κανει μπάνιο τα παιδια έχουν βαλει Μπιτζαμες έχουν πιει το γάλα έχουν πει ΚΑΙ καληνύχτα κ ο κόσμος ακόμα δεν εχει ξεκουνηθει απο τον καναπέ...τους διώχνω!!!! Χααχααχαχαχχα

Αν εσενα σε βολεύει κ σ αρέσει, μην ακούς κανεναν! Κουμάντο στα δικα τους παιδια!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Χέλοου!

Μαργαρίτα συμφωνώ...

Καλά νομίζω στο πρώτο παιδί προκύπτουν τέτοια ζητήματα, στο δεύτερο είσαι τόσο κομμάτια που με το ζόρι δέχεσαι τα πεθερικά οοοταν μπορεις κ σε βολεύει... Χαχαχα!

b5DEp3.png

Tsa! Sas eleipsa? Den exw pw Kai tipota opote eipa mi sas zalizw!

Exw skasei apo to zesti!!!! Vgikame simera stin auli se pisina me Omprela, pianete gia prwto mpanio??

Ligo apogoiteutika 3.150-3200 to varos diladi tipota!

Aurio exw ginaikologo!

Auta!!

Antigwni metakomisate??? Pws einai??

Voula niwtheis kalitera?? O mikros pou kolise pws paei?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας

Αν σβηστει και το τριτο μνμ δεν ξαναμπαινω parents.

Εχω γραψει 3 φορες απο εχθες με φοβερη ημικρανία και μιλαμε για ολοκληρα σεντονια και δεν στελνονται!

Παμε παλι δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο ολα οκ!Καναμε εξαπλο γιατι δεν υπαρχουν πενταπλα.Απο τελος του χρονου και βλέπουμε! Ημαρτον!Ευτυχως δεν εχουμε πυρετο μόνο λιγη υπνηλια:D

Τα νεα μας πηραμε 6 εκατοστά υψος και 250γρ βαρος.

Ο γιατρος μας ειπε οτι επρεπε να παρει 500γρ.

Σε 15 μερες παμε ξανα για ζυγισμα και αν δεν εχει παρει τοτε θα κανουμε εξετασεις.(δεν ρωτησα τι)

Το καλο ειναι οτι προηγουμενη μετρηση δεν ειχε κανει εκεινος(αν θυμαστε ειχα παει στο κεντρο μανας και παιδιου) οποτε σίγουρα υπαρχει αποκλιση στις ζυγαριες.

Και το αλλο θετικο ειναι οτι εχει παρει υψος(βεβαια δεν εχει να κανει με το βαρος).Επισης ο γιατρος ειπε μολις μας ειδε οτι είμαστε τέλειοι.Δλδ οπτικα φαινομαστε πολυ καλα αλλα παλι δεν εχει να κανει...

Προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα αυτες τις 15 ημερες θα σκασω!

Νομιζω οτι τελικα θα καταληξω σε αυτον τον παιδιατρο γιατι μου αρεσε ενα πραγμα που εκανε(πολυ σημαντικό για εμενα),μας εξηγουσε τα παντα!Κανουμε αυτο γι αυτους τους λογους η δεν λανουμε αυτο για τους αλλους λογους!

Αυτο πρέπει να ειναι αυτονοητο γιατι στην τελικη τοση μυστικοπάθεια??Για το παιδι μου πρόκειται! Απαιτω να μου εξηγουν!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαριτα για τα κουνουπια δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο το Crilen της Freezyderm που σου ειπα για να μηξ σε τσιμπανε και το after nip Crilen της ιδιας εταιριας για μετα το τσίμπημα. Για τοσο μικρα μωρα σαν τα δικά μας μονο αυτα υπαρχουν.εφοδιάστηκα και εγω με απ ολα και τωρα αναμενουμε το........."τελος του κοσμου" :(:(:(:(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...