Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Kalimera koritsia!!

Koimithikame 9-5 meta apo poli kairo seri!!

Egw eida oneiro oti imoun sto likeio Kai egkios Kai itane leei oooles oi simmathitries mou egkies!!! Egw omws imoun h moni p den to ithele to paidaki Kai me katigorousan htane na malwsw kiolas alla empikse o gios mou to nixi sto mati Kai ksipnisa!! auto ean kapoia kserei apo oneira! Ksiaxtika!!! Haha

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Εμείς κορίτσια κοιμηθηκαμε χάλια σήμερα. Γιατί ξυπνάει ανά 3 ώρες ?? Τόσο πολύ πεινάει ??? Κάνω κάτι λάθος ? Εκεί που λέμε ότι φτιάχνει ο ύπνος ξαναγυρναμε στα παλιά!

Από τη στιγμή που δεν κοιμάται καλά το βράδυ έχει γκρίνια το πρωί και θέλει να κοιμάται... Αφήστε που έχει βαρυνει και με πονάνε τα χέρια μου......

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα τσούπρες τρέχω και δεν φτάνω με την μετακόμιση μπαίνω γρήγορα γρήγορα να σας γράψω έχω ξυπνήσει από το χάραμα να ετοιμάσουμε τα πράγματα ευτυχώς η μικρή κοιμάται τώρα (το δάκρυ αν και δεν έπεσε κορόμηλο κάτι λίγα έσταξε :( )

Σαλώμη μου εγώ δεν ξέρω από όνειρα αλλά και δεν τα πιστεύω μόνο στην γλωσσοφαγιά πιστεύω να δεις που από τα άγχη σου θα τα είδες αυτά

Νάσια ούτε η δικιά μου κοιμάται σερί και κοντεύουμε τους 6 μήνες ξυπνάει το βράδυ 3 φορές τουλάχιστον και τρώει ή απλά ξυπνάει για αγκαλίτσα και μετά πάλι ύπνος εγώ το έχω πάρει απόφαση πλέον το θέμα ύπνος άλλωστε δεν είναι ρομπότ είναι μικρά ανθρωπάκια με δικές τους ανάγκες και εδώ που τα λέμε μπορεί να γκρινιάζω συνέχεια ακόμα και εδώ σε σας στο φόρουμ αλλά ξέρω πως μια μέρα δεν θα με παίρνει ούτε τηλέφωνο η κόρη μου ή τουλάχιστον θα το αμελεί οπότε τώρα τις απολαμβάνω τις στιγμές αυτές κι ας μου πέφτουν τα χέρια κι ας πονάνε τα πάντα (μάλλον είμαι η πιο ρομαντική του φόρουμ σόρρυ αν σας τα πρήζω εσάς τις πιο σκληροπυρηνικές :rolleyes: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα τσούπρες τρέχω και δεν φτάνω με την μετακόμιση μπαίνω γρήγορα γρήγορα να σας γράψω έχω ξυπνήσει από το χάραμα να ετοιμάσουμε τα πράγματα ευτυχώς η μικρή κοιμάται τώρα (το δάκρυ αν και δεν έπεσε κορόμηλο κάτι λίγα έσταξε :( )

Σαλώμη μου εγώ δεν ξέρω από όνειρα αλλά και δεν τα πιστεύω μόνο στην γλωσσοφαγιά πιστεύω να δεις που από τα άγχη σου θα τα είδες αυτά

Νάσια ούτε η δικιά μου κοιμάται σερί και κοντεύουμε τους 6 μήνες ξυπνάει το βράδυ 3 φορές τουλάχιστον και τρώει ή απλά ξυπνάει για αγκαλίτσα και μετά πάλι ύπνος εγώ το έχω πάρει απόφαση πλέον το θέμα ύπνος άλλωστε δεν είναι ρομπότ είναι μικρά ανθρωπάκια με δικές τους ανάγκες και εδώ που τα λέμε μπορεί να γκρινιάζω συνέχεια ακόμα και εδώ σε σας στο φόρουμ αλλά ξέρω πως μια μέρα δεν θα με παίρνει ούτε τηλέφωνο η κόρη μου ή τουλάχιστον θα το αμελεί οπότε τώρα τις απολαμβάνω τις στιγμές αυτές κι ας μου πέφτουν τα χέρια κι ας πονάνε τα πάντα (μάλλον είμαι η πιο ρομαντική του φόρουμ σόρρυ αν σας τα πρήζω εσάς τις πιο σκληροπυρηνικές :rolleyes: )

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !!! Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά κάποιες στιγμές με πιάνει το παράπονο ειδικά όταν βλέπω μια αντιμετώπιση από τον άντρα μου ότι δεν έγινε και τίποτα, τι να κάνει και το παιδάκι μας κτλ κτλ. Τελοσπαντων κακιά στιγμή ήταν και θα περάσει. Άλλωστε πιστεύω όταν αρχίσουμε τις στερεες θα ηρεμήσει.

Λέω το απόγευμα να πάμε μια βόλτα στα jumbo να χαζεψουμε λίγο να περάσει και η ώρα.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα και απο εμας!

Δεν σας ξεχναω οοοοχι αλλα τρεχω με τα μικρα και εκει που λεω θα τις διαβασω να γραψω,σας διαβαζω και κατι γινεται και δεν προλαβαινω να γραψω!

Σαλωμη ουτε εγω ξερω απο ονειρα αλλα πιστευω οτι,ολα αυτα που σκεφτόμαστε βγαινουν στα ονειρα μας!

Χαιρομαι για τον υπνο που κανετε!!!

Νασια μια απ τα ιδια!!!!!Εκει που κοιμόταν 9-4 σερι χωρις να ακουστει κιχ ξυπνάει 6-7 φορες(και παραπανω)

Το καλο ειναι βεβαια οτι 9 συνεχιζει να κοιμαται!Δηλ καταλαβαίνει την διαφορα μερα-νυχτας απλα στις 10 αρχιζει και οδυρεται κλαιει με δακρυ(ονειρο?πονος?:confused::rolleyes: δεν ξερω..)αν δεν τον παρω αγκαλια να τον βαλω στο στηθος ξεσηκωνει ολοκληρη την πολυκατοικια!Μετα στριφογυρίζει συνεχεια.Αυτο μεχρι τη μια οπου τον θηλαζω!μετα παλι 3,30 μετα 6,30(εδω εκανε και διάλειμμα σημερα οπου χαιρέτισε και επαιξε με τον μπαμπα :evil::shock:)μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι της 10 μαζι μου στο κρεβατι και ξυπνησε 2-3 φορες και γκρινιαζε!

Γιατι στα γραφω ολα αυτα??Γιατι σιγουρα κατι τους συμβαινει(δεν γίνεται αλλιως)και αυτο λογικα ειναι δοντια!!!!(σιγουρα δλδ)

Α!!και εγω τον αφηνα στην κουνια και εφευγα και κοιμοταν μονος!Δεν υπαρχει πια αυτο,θελει στηθος πρωτα να αποκοιμηθεί και μετα.....)

Υπομονη μανες!!!Θα στρωσει παλι η κατάσταση που θα παει!!!!!:cool::cool:

Αντιγόνη με το καλο να μετακομισετε!!!Ενα νεο κεφάλαιο ανοιγει.....

Βουλαααααααααα,Βουλα μουυυυυυ πως εισαι??

Λοιπόν εμενα μου εστειλε μνμ ο παλιος παιδιατρος να εφοδιαστω με depon ponstan atarax soldesanil amoxil500 γιατι δεν γινονται πια εισαγωγες νομιζω εγραφε και anyway δεν ξερει κανεις αν θα υπαρχουν ελλείψεις και επειδη με τα παιδια δεν παιζουμε το γραφω και σε εσας!

Θα παω στο φαρμακείο να εφοδιαστω με καποια που μου λείπουν!

Σας φιλωωωωω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης σημερα μπηκαμε 23η εβδομάδα!!!

Ενα νεο αλμα 5 ολόκληρων εβδομαδων μολις αρχισε...................

Soldesanil για τι ειναι?

Αυτο πηγα να σου πω,ειστε σε αλμαααα...πλησιαζουμρ κ μεις συντομα..

F4oIp2.png

Επίσης σημερα μπηκαμε 23η εβδομάδα!!!

Ενα νεο αλμα 5 ολόκληρων εβδομαδων μολις αρχισε...................

Και εμείς τώρα το τελειώνουμε, διανύουμε την 19η εβδομάδα. Για να δούμε....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Ντεπον μονο γιατι πονσταν δεν δινουμε στα μωρα!

Το αλλο ναι δινεται σε αλλεργιες νομίζω ειναι αντισταμινικο.Ειχα δωσει μια φορα στον μεγαλο οταν μου παρουσιασε αλλεργια στο ασπράδι του αυγου.

Εδωσα αταραξ και 10σταγονες απ το αλλο(μισο κουταλακι του γλυκου βγηκε φαντασου)

Το αμοξιλ ειναι αντιβιωση για καλο και για κακο για τον μεγαλο φτου φτου μια φορα εχει παρει στην ζωη του.ας βρίσκεται ομως,ποιος ξερει τι σκ@τ@ μας ξημερωνει αυριο??να μην τρεχουμε!

Καλα εκανες και την πηρες τηλ.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Και εμείς τώρα το τελειώνουμε, διανύουμε την 19η εβδομάδα. Για να δούμε....

Εμεις το τελειωσαμε αυτο....αρχισε αλλο!

Μια γκρινια χαμοοος!Εκεί που στρωνει η κατασταση παλι απ την αρχη....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το απογευμα θα παμε για εμβολιο στο μωρο.

Και θα δω στον μεγαλο μηπως ρου κανω το μαντου.

Κοριτσια το ξερατε οτι το μαντου πρεπει να γίνεται καθε χρονο?Αλλα πρεπει να τους το λες γιατι δεν το κανουν οι παιδιατροι.

Η ξαδέρφη μου εχει παιδιατρο μια πελάτισσα της.

Και της ειπε οτι πρεπει να γινεται καθε χρονο.Και εκεινη το κανει στα παιδια της(ηλικιες 20 και 12 ετων)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ειναι βαρβατο και αυτο το αλμα Γκρετα?εμεις πλεον ξυπναμε δις το βραδυ...το αλλο σαββατο μπαινει 23 εβδομαδα..ειναι 4 βδομαδες το αλμα 23-26η..

Οποτε να παρω ντεπον,αμοξιλ,αταραξ κ σολντεσανιλ?για κουνουπια κατι?εχω και μπεταντιν και ιωδιο τωρα που γυρνα σαν βαρελακι καλου κακου

F4oIp2.png

Ξερω γω ρε παιδι μου?ασε την αντιβιωση και το soldesanil αλλα atarax θα σου πρότεινα να παρεις.

Ναι ειναι κ αυτο τα ιδια με το προηγουμενο το κοβω εχει 4-5 μερες αυτη η κατάσταση εμας

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Για τα κουνουπια εχω το Crilen της freezyderm για το μωρο και βαζω στα ρουχα του.Για τον μεγαλο εχω ενα φυτικο σπρει απ το φαρμακειο οπου τον ψεξαζω οταν βγαινουμε

Θελω ομως να εφοδιαστω και εγω με καμμια αλοιφη για μετα το τσιμπημα.Θα σου γραψω μετα που θα παω φαρμακείο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...