Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μπορει να μ εξηγήσει κάποια τι στο διάολο σημαίνει "εγω δεν ειμαι πρωθυπουργός παντός καιρού";;;; Δλδ τι; Στα δύσκολα την κανει σε αλλη γη σε αλλά μέρη;;; Τοσο μαλακας;!;!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Το ξέρω ότι έχω χαθεί αλλά η μπέμπα μου βγήκε πολύ ζωηρή! Σας διαβάζω όμως όποτε προλαβαίνω. Πάντως βγάζω το καπέλο μου στις δευτερομανούλες για την αντοχή τους. Ήθελα πολλές φορές να σας γράψω αλλά η ζουζούνα μου δεν με αφήνει δευτερόλεπτο.

Τώρα σχετικά με την κατάσταση, επειδή κάθομαι όλη την ώρα σπίτι και βλέπω τηλεόραση αυτό που κατάλαβα εγώ ότι είπε ο πρωθυπουργός είναι ότι, αν βγει το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα, τότε αυτός θα το αποδεχτεί και θα προχωρήσει σε εκλογές γιατί δεν θέλει να κυβερνήσει μέσα στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο. Αυτό σημαίνει, "δεν είμαι παντός καιρού". Δηλαδή θεωρεί ότι εκλέχθηκε μόνο για να κυβερνήσει σε χρεοκοπημένη χώρα.

Ο άντρας μου από χθες είναι σπίτι γιατί έχουν αναστείλει την δραστηριότητα στην εταιρεία που εργάζεται.

Έτσι με βοηθάει και κρατάει την μπέμπα :D

Κατά τα άλλα, η μπεμπούλα μου είναι 8 κιλά και 70 εκ. ύψος! Πιπίλα δεν πήρε ποτέ τελικά, στο relax δεν της αρέσει να κάθεται, θέλει μόνο να είναι όρθια, να την κρατάω δηλαδή και να την πηγαίνω βόλτες!

Τελικά διατηρήσαμε τον θηλασμό με ένα μπουκάλι συμπλήρωμα το βράδυ.

Φιλάκια σε όλες και καλή δύναμη!

1S7cp2.png

Kalispera!!

Katathlipsi epatha Kai egw! Eipa na diavasw kai na dw to ginete Kai en telh auto pou legete edw einai pws EE Kai Tsipras den mporoun na siniparksoun giati to mnimonio einai toulaxiston gia akoma 50 xronia pragma p simenei ran den exete peinasei akoma app ta metra, Tha peinasete! Egw me ta osa eida Kai diavasa Tha psifiza oxi. As pernousa egw 5 xronia emparko gia na zhsoun ta paidia mou ektos mnimoniou!!

To pantws kairou egw to katalavenw oti exei Mia dimosia apopsi, den mporei na tin katapatisi gia ta simferonta toy mnimoniou opws ekane Karamanlis Kai Papandreou Kai oi alloi!

Sta dika mas! Ti kanoun ta mpempakia??

Egw ptwmaaa Kai kausonas simera edw!!! Kausonas tosos pou vgika stin auli anoiksa to lastixo Kai mpougelothika moni m giati nomiza tha pethena! Ekaige to derma mou!!!

Exw duo dwmatia adeiana! Opoia fovatai poli na rthei na meinei mazi mou :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα κορίτσια. Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στο θέμα σας. Αντιγόνη επειδή γράφεις ότι θες να συνεχίσεις το θηλασμό γιατί δεν περιμένεις να κλείσετε τους έξι μήνες; αφού τρώτε ένα γεύμα για καμιά -δυο βδομάδες βάζεις και δεύτερο και συνεχίζεται έτσι μέχρι 9μηνων αν δεν υπάρχει λόγος για περισσότερες στερεές τροφές. Προσφέρεις νερό με ποτηράκι. Μην περιμένεις ποσότητες. Θα είσαι καλυμμένη όσο θηλαζεις χωρίς περιορισμούς. Προτιμάς φρέσκα φρούτα, λαχανικά και κρέας

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Δεν εχω ανοιξει τηλεοραση!Αρνούμαι....

Προς το παρον θα φορτωσω τα μικρα στο αμαξι θα ερθει και ο μπαμπας μου γιατι εχω κατι εξωτερικες δουλειες,αν τις καταφερω θα δειξει!!!

Σαλωμη με τρομαξες λιγο βασικα,οχι οτι φταις εσυ καλα εκανες και μας εξηγησες και μας ειπες τι λεγεται εξω γιατι εδω τα λενε οπως τους συμφερει!

Κοριτσια μου σας ευχομαι καλο μηνα να εχουμε καλη εβδομάδα και πραγματικα ευχομαι να ερθουν τα καλυτερα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!! Ευτυχως σημερα παρά πολυ καλυτερα!

Αυτο το πράγμα π δεν κυκλοφορεί ψυχή έξω με τρομάζει! Μια μελαγχολία... Δεν βοηθάει κ ο καιρός... Κ εγω τηλεόραση γιόκ!

Τεσπα για να γελάσουμε λιγο, εχθες απο την κούραση κ την ταλαιπωρία ειχα πολυ νεύρα κ δεν ειχα κουραγιο για τίποτα ποσο μάλλον για τις ερωτήσεις κ τις σκανδαλιές τ γιου... Όποτε συνεχεια τον φώναζα κ κάποια στιγμη (αφού τον δασκαλεψε ο μπαμπάς μας) έρχεται κ μ λεει: μαμα περνας κιλιματηριο! (Κλιμακτήριο) χαχαχαχα

KMwEp3.png

Kalimera!!!!!

Voula mpravo Kai sintoma perdiki!!! Gelasa me to mikro sou! Fantazesai na tou meinei Kai na to pei se kamia pou den xoneveis kiolas?? Exei tha to euxaristitheis! Kala gios Kai pateras omws se latrevoune!

Greta mi mou stenaxwriesai oti einai na ginei tha ginei!!

Simera edwsa 1/4 mpiskoto dimitriakwn se igro! Gia na paroume ta panw mas me to varos, to evala sto mplenter me ti formoula zesti zesti Kai Egine ena gala Oneiro!!! Kai gw tha to epeina!!! Stin arxi kanane ligo moutra ligo gkrinia, sto telos to ipiane!

Aurio lew na ftiaksw to rizaleuro tis Gretas Kai na valw ligo sto gala!! Tha doume!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Επιτελους σπιτι..Οντως εξω πολυ ήρεμα τα πραγματα!

Ειχα δουλεια με τραπεζα αλλα λογω του οτι ειναι κλειστες εχω αφησει εκκρεμότητα αρα παλι θα τρεχω!!

Βουλα αντε περαστικά κοριτσι μου παει περασε!

Ο γιός σου πολυ πλακα!!Χαχα κατι τετοια τον μαθαινουν και τον δικο μου!Στο μωρο λεει "Ανταπη μουυυυυυ" χαχαχ

Σαλωμη απο τωρα ε?τι βαρος εχουν?Εχουν φτασει τα 4 κιλα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σαλωμη απο τωρα ε?τι βαρος εχουν?Εχουν φτασει τα 4 κιλα?

Greta nai apo twra alla se igri morfi Kai ligo, Diladi stis sterees den pianete akoma! 4 kila oxi akoma, alla tha ta piasoume pou tha paei! Tha mas metrisei o giatros methaurio Kai tha sou pw!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...