Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μην κανετε χαζομαρες!!!

Άιντε θα παρω την παντοφλα :P

Τα παιδακια μας,μας χρειάζονται!!!!Προσεχετε τους εαυτους σας!Αφηστε που θηλαζουμε κι ολας και πρέπει τα μωρα μας να τρέφονται σωστα;)

Αθηνά να ξερες ποσο σε ζηλευω που φευγεις....

Να περασεις οσο πιο ομορφα γινεται να κανετε πολλεεεες βουτιες(και για εμας) και μην μας ξεχασεις!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αδρά βλακείες κανω το ξερω...

Βασικά ξεκίνησε οταν γεννήθηκε η μπεμπα. Ταιζα τον μεγαλο κ μεχρι να τελειωσει το φαγητό τ με ειχε κόψει η λορδα μετα ομως θα ξυπνούσε η μπεμπα κ μεχρι να ξανακοιμηθεί μ ειχε φυγει η πείνα... Εεε μετα με πήρε η κατηφόρα!!

Τεσπα εχετε δίκιο! Κ εγω το καταλάβα οτι κανω ανοησίες! Κ ειπα απο δω κ περα κανονικό φαΐ σαλάτες φρούτα...

Το μονο καλό;;; -3κιλα απο οτι ξεκίνησα την εγκυμοσυνη...(δλδ 50)

Αντιβίωση τωρα για 10 μερες... Ο Ωρυλας μ ειπε απο Πέμπτη θ δω βελτίωση στον πυρετό κ στο αίσθημα κόπωσης...

Κ οχι τπτ αλλο στις αρρωστιες γίνομαι μια μιρλααααα!! Μια γκρινια!! Κλαίω! Ειμαι λιγοψυχη...

Τεσπα αθηνα να περάσετε καταπληκτικά!! Ενα μπάνιο κ για μας εδω!τεσσερις παρακαλώ οι βουτιές (μια για τον καθένα)

KMwEp3.png

Βούλα περαστικα σου.... Που κολλησες καλοκαιριατικα (λέμε τώρα, γιατί εδώ πριν είχε 15 βαθμούς!) ?

Αντιγόνη καλορίζικο!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγώ προχθές πούλησα το αυτοκίνητο μου γιατί δεν γινόταν να είμαστε με 2 αυτοκίνητα και εκλαιγα! Σκέψου ότι κάνεις ένα βήμα μπροστά, και τι νέες αναμνήσεις θα αποκτήσεις στο νέο σας σπίτι!!!

Οι υπόλοιπες καλά ? Εκτός από την κατάθλιψη που έχουμε πέσει εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Βούλα περαστικα σου.... Που κολλησες καλοκαιριατικα (λέμε τώρα, γιατί εδώ πριν είχε 15 βαθμούς!) ?

Αντιγόνη καλορίζικο!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγώ προχθές πούλησα το αυτοκίνητο μου γιατί δεν γινόταν να είμαστε με 2 αυτοκίνητα και εκλαιγα! Σκέψου ότι κάνεις ένα βήμα μπροστά, και τι νέες αναμνήσεις θα αποκτήσεις στο νέο σας σπίτι!!!

Οι υπόλοιπες καλά ? Εκτός από την κατάθλιψη που έχουμε πέσει εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων....

Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μακάρι όσα έρθουν να είναι καλύτερα απ'οσα έχω ζήσει μέχρι τώρα (αν και νομίζω πως η γέννηση της κόρης μου θα είναι πάντα στην κορυφή των στιγμών μου) θα ατενίσω το μέλλον λοιπόν :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγόνη εννοείται αυτο αλλα σιγουρα θα ερθουν καλυτερες στιγμές.... Τωρα χαλαρωσε και σκεψου τα χρωματα που θα βαψεις το σπιτι ;);)

Βουλα μου γελασα λιγο(συγνώμη) δικιο εχεις μωρε οως να μην γκρινιζεις και να είσαι χαλια..Να φανταστω βοηθεια γιοκ ε?Την παλευεις τωρα με τον θηλασμο???

Νασια καταθλιψαρα θα παθω εγω οχι καταθλιψη!Το κεφαλι μου βουΐζει...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κατάθλιψη θα πάθουμε και δικαίως!

Βούλα περαστικά σου και μην ξανακάνεις βλακείες! Δε χρειάζεται να τρως κ κάθε μέρα λαχανικά, αρκεί να τρως φαγητό κ όχι τοστ!!! Σε καταλαβαίνω πάντως, όταν είμαι κουρασμένη κι εγώ έτσι κάνω... Προσπάθησε να μοιράζεις καμία αρμοδιότητα -ξερεις που- γιατί θα πάθεις καμία υπερκοπωση κ μετά ποιος θα τρέχει;

Αντιγόνη μπράβοοοοο! Θυμάσαι τι σου έλεγα; Αυτό είναι το σπίτι που θα θυμάται η κόρη σου! Τι καλύτερο από αυτό; Καλορίζικο! Σου εύχομαι να το γεμίσεις ωραίες αναμνήσεις!

b5DEp3.png

Βουλίτσα περαστικά!!!

Βουτιές θα κάνω για όλες σας αν κ...αν ζεστάνει ο καιρός γιατι τωρα οχι το μπέμπη... Ούτε εγω δεν μπαίνω μέσα :P

(Για τις εξελίξεις το αφήνω ασχολίαστο πριν λιγο μου πέρασε η κατάθλιψη για το πως φτάσαμε ως εδω εν γενεί μην με ξαναπιάσει!!

Φιλιααααα

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εχω τον αντρα μου στο σπιτι δεν πήγε δουλεια εχθες κ ούτε σημερα θα παει γιατι σημερα ειμαι ακόμα χειρότερα! Ευτυχως τη ειχε συνεχεια αυτος κ μ την έφερνε μονο για να θηλάσει... Κ μολις κοιμόταν, κοιμόμουν κ εγω μαζι της!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Greta μεσα στην ατυχία μας, στάθηκα τυχερή!

Με ολα αυτα π γίνονται πήγαν πίσω οι δουλειές τ αντρα μ κ μπορει κ κάθεται σπιτι...

Τι θα γίνει τε κοριτσια;;; Θα πεινάσουμε;;; Θα φύγουμε στα χωριά να Ζούμε 3 οικογένειες σε ενα σπιτι;

Φοβάμαι...

KMwEp3.png

Παιζονται πολλα παιχνιδια..υπαρχει κ το λομπυ της δραχμης...καποιες γιαννες αγγελοπουλου θα πλουτισουν..κ για να μην γελιομαστε οι μονοι που θα πεινασουν ειτε με τη μια ειτε με την αλλη ειμαστε εμεις οι μισθωτοι

Κανενας αλλος.

F4oIp2.png

Καλημέρα κορίτσια η μέρα δεν ξεκίνησε καλά για κανέναν μας απ'ότι φαίνεται η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έκλεισα μας έβγαλε ένα σωρό πράγματα άφτιαχτα και τώρα λέει δεν έχει να τα φτιάξει και τρέχουμε και δεν φτάνουμε όπως καταλαβαίνετε :mad:

Βούλα μας περαστικά κι αγύριστα οι φαρυγγίτιδες ταλαιπωρούν γενικά εγώ θα σου έλεγα να πας να σε ξαναδούν μην σου γυρίσει σε τίποτα άλλο

Μαργαρίτα αυτή η Αγγελοπούλου εδώ μου κάθεται πάντα εμείς οι μισθωτοί την πληρώνουμε και κάτι Βίκες Σταμάτες την βγάζουν λάδι στο τρελάδικο (τάχα μου δήθεν) :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Greta μεσα στην ατυχία μας, στάθηκα τυχερή!

Με ολα αυτα π γίνονται πήγαν πίσω οι δουλειές τ αντρα μ κ μπορει κ κάθεται σπιτι...

Τι θα γίνει τε κοριτσια;;; Θα πεινάσουμε;;; Θα φύγουμε στα χωριά να Ζούμε 3 οικογένειες σε ενα σπιτι;

Φοβάμαι...

Και εγω.....τοσο πολυ!καθε μερα και χειροτερα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...