Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο θα τον πάρω τηλ αυτό προέκυψε από αργά το βράδυ που ανάμεσα στου θηλασμός την άλλαξαν αλλά από τότε μέχρι τώρα είδα καμία 5 φορές ακόμα, επίσης σήμερα πεθάνει ασταμάτητα, είμαι με το βυζι απ έξω και θηλάζω από τις 6:30 το πρωί, κάνει σαν τρελλή από την πείνα κι κοιμάται εύκολα οπότε με το που την αφήνω ξανά από την αρχή...ουφ Κουράστηκα αλλά χαλαλι...απλά όλα αυτά τα συνδιασα και αγχωθηκα

Ευχαριστώ πολυ

Μαμα μου το ξερω!Δυστυχως θα την περασετε την φαση αυτη.Ωφείλεται σε πολλα,κολικους προσαρμογή..Νεογέννητο ειναι..εμεις εδω οι περισσοτερες έτσι ταλαιπωρηθηκαμε...(ρωτα little star οπωσδήποτε μιλησε με παιδίατρο σημερα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια με έπιασε μια μελαγχολία ρε πο#στη μου ενώ θα έπρεπε να χαίρομαι που μετακομίζω τώρα μου λείπει το σπιτάκι μου που θα το αφήσω κι έχω ζήσει τόσα εδώ θα το ξεπεράσω λέτε :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγόνη μου δεν ξέρω και τι ηλικία έχεις για να ξέρω πόσο ... επιρρεπής είσαι σε τέτοια δεσίματα, αλλά θα σου πω ότι όταν στα 28 μου

έφυγα από το σπίτι που είχα ζήσει τα τελευταία 10 χρόνια

(ένα ... οριακά το έλεγες συμπαθές μικρό διάρι στου Ζωγραφου, στο οποίο είχα πάει ως "ε, καλά για πρώτη χρονιά φοιτήτρια καλά είναι και βλέπουμε με την άνεση μας από του χρόνου"...

αυτός ο χρόνος έγινε 10 συναπτά έτη έχω να σου πω!)

έφυγα λοιπόν για να πάω σε ένα μεγαλύτερο, πιο καινούριο σπίτι (και να συζήσω τότε με τον αργότερα άντρα μου) όταν λοιπόν έφυγε ο φορτηγό και έμεινα σε ένα άδειο σπίτι να κατεβάσω ρολά και να κλειδώσω, βαλάντωσα στο κλάμα για καμιά ώρα για το ... σπιτάκι μου που άφηνα, που εκεί τα είχα ζήσει όλα, φιλίες, έρωτες, απογοητέυσεις, χαρές... τα πάντα ρε παιδί μου ηταν το σπίτι μου αυτό, το πρώτο [και μόνο ως τότε] δικό μου...

Πραγματικά ένιωθα λες κ άφηνα άνθρωπο πίσω (κι ας το έβριζα για το χάλια μπάνιο, τις απαρχαιωμένες πόρτες, την απαίσια κουζίνα κτλ κτλ κτλ)...

3(!) σπίτια [και κάποια χρόνια :tongue: ) μετά από εκείνο το σπίτι σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι όχι μόνο θα το ξεπεράσεις αλλά κάποια στιγμή θα κρυφογελάς μέσα σου για το πόσο είχες φτάσει να δεθείς με... ντουβάρια ;);)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αντιγόνη μου δεν ξέρω και τι ηλικία έχεις για να ξέρω πόσο ... επιρρεπής είσαι σε τέτοια δεσίματα, αλλά θα σου πω ότι όταν στα 28 μου

έφυγα από το σπίτι που είχα ζήσει τα τελευταία 10 χρόνια

(ένα ... οριακά το έλεγες συμπαθές μικρό διάρι στου Ζωγραφου, στο οποίο είχα πάει ως "ε, καλά για πρώτη χρονιά φοιτήτρια καλά είναι και βλέπουμε με την άνεση μας από του χρόνου"...

αυτός ο χρόνος έγινε 10 συναπτά έτη έχω να σου πω!)

έφυγα λοιπόν για να πάω σε ένα μεγαλύτερο, πιο καινούριο σπίτι (και να συζήσω τότε με τον αργότερα άντρα μου) όταν λοιπόν έφυγε ο φορτηγό και έμεινα σε ένα άδειο σπίτι να κατεβάσω ρολά και να κλειδώσω, βαλάντωσα στο κλάμα για καμιά ώρα για το ... σπιτάκι μου που άφηνα, που εκεί τα είχα ζήσει όλα, φιλίες, έρωτες, απογοητέυσεις, χαρές... τα πάντα ρε παιδί μου ηταν το σπίτι μου αυτό, το πρώτο [και μόνο ως τότε] δικό μου...

Πραγματικά ένιωθα λες κ άφηνα άνθρωπο πίσω (κι ας το έβριζα για το χάλια μπάνιο, τις απαρχαιωμένες πόρτες, την απαίσια κουζίνα κτλ κτλ κτλ)...

3(!) σπίτια [και κάποια χρόνια :tongue: ) μετά από εκείνο το σπίτι σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι όχι μόνο θα το ξεπεράσεις αλλά κάποια στιγμή θα κρυφογελάς μέσα σου για το πόσο είχες φτάσει να δεθείς με... ντουβάρια ;);)

Αθηνούλα μου πόσο με συγκίνησε το μήνυμα σου η αλήθεια είναι πως το πόνεσα το σπιτάκι μου γιατί ήταν δικό μου(και είναι ακόμα) και είχα βάλει κάποια λεφτά για να το φτιάξω και γενικά το φρόντιζα αλλά τελικά οι άνθρωποι έχουν σημασία και αν είμαστε με αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν μπορούμε να είμαστε οπουδήποτε απλά ξέρεις σκέφτομαι στο καινούριο σπίτι θα αλλάξουμε θα αποξενωθούμε θα γίνουμε σαν τα ζευγάρια της τηλεόρασης όλα αυτά σκέφτομαι και με πιάνουν τα ζουμιά και μετά θυμάμαι το ρατζάκι που είχα πριν πάρω το διπλό το κρεβάτι και τον πρώτο καιρό μας που δεν μας ένοιαζε τίποτα και να'σου τα πάλι τα ζουμιά είναι κι αυτές οι ορμόνες με τον θηλασμό και εντάξει δεν θέλω και πολύ. Ήρθα μόνη μου και φεύγω με παιδί και άντρα :rolleyes: Και θα νομίζετε τώρα ότι είμαι καμιά κλαψομο#νο αλλά δεν είμαι ρε κορίτσια και συγχωρέστε με για το σεντόνι που άπλωσα :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα!!! Εμένα πάντως 4,5 μήνες μετα μ λείπει ακόμα το παλιό μας σπιτι...

Greta!!!!μην κλέβεις κ εγω κ η Ιωάννα ειχαμε πει μετακόμιση!

Τελικά άρρωστη με (μάλλον) αμυγδαλιτιδα... Το απογευμα θα παω στον ΩΡΛ να δουμε. Πάντως εχω υψηλό πυρετό κ ο λαιμός μ τον νιώθω σαν να στένεψε... Δεν τη παλευω κάστανο!! Στείλαμε τον γιο παιδικό για να μην Ζοριστω πολυ γιατι σέρνομαι... Νιώθω κ αισθάνομαι απαίσια!!!!

KMwEp3.png

Kalimera!!

Antigoni kaloriziko kopela mou!!! Fisiologiko einai auto p niwtheis, alla pio poli oi anamniseis pou kouvalas metrane!!!

Egw den kserw pws einai na afineis spiti pou pires moni sou meta apo 8 xronia me ton antra mou exw ksexasei, ostoso xthes meta to katharisma koimithikame strwmatsada giati epipla den exoume akoma Kai thimithikame ta niata mas :shock: hahah

Vaso perastika!!!! Einai epidimia twra edw oi amidgalitida Kai tin tremw giati me rixnei sto krevati gia vdomades! Kala ekanes Kai ton esteiles paidiko, allows den tha tin paleves!

Greta simera erxonte ta epipla! Ta xrwmata einai ok sto dwmatio mas mono den m aresoun alla den peirazei! Pws paei me ta agoria??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Τι βρωμικο παιχνιδι παίζεται πισω απ τις πλατες μας??Ας μου εξηγήσει καποια σας παρακαλω....

Συζηταμε απο εδω,απο εκει και ακρη δεν βγαινει!!

Τα νευρα μου τσαταλια!!!!!

Πόση πλυση εγκεφάλου πια!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάλι εκλεισα την τιβι γιατι θα παλαβωνα με αυτα που ακουγα....

Αυριο φευγω κ για επαρχια, αναρωτιεμαι αν το κλιμα εκτος Αθηνών είναι το ίδιο με εδώ...

Αν και να σας πω την αληθεια... ίσωσ κατα βάθος με βόλευε το "ε, δεν μπορώ τώρα τελευταία στιγμη να τρέχω στην άλλη ακρη της Ελλάδας να ψηφίζω"...

αλλα δεν μου πάει και να ξε-κανονισω το κανονισμένο ταξίδι για να μην βρεθώ προ των ευθυνών μου...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αντε μωρε ολες οι αρρώστιες σε μενα έρχονται;;;

Βασικά σίγουρα εχω πεσμένο ανοσοποιητικό γιατι απο τοτε π γεννήθηκε η μπεμπα δεν τρώω φαγητό... Τρώω ολο τοστ, κρέπες, παγωτά, κορν φλεικς, σοκολάτες, μαλακιες δλδ!! Αντε να εχω φάει φαγητό καμια 10αρια φορές κ αυτο επειδή θ ηταν μακαρόνια ή μουσακάς η μπριζόλες τετοια... Αρακάδες φασολάκια Σπανακορυζο φακές κλπ... Ούτε να τα δοκιμάσω... Το έμαθε ο αντρας μ κ με εχεσε πατοκορφα!

Όποτε αποφάσισα να αρχίσω να τρώω απο ολα γιατι δεν τις μπορω τις αρρωστιες!!

KMwEp3.png

Αντε μωρε ολες οι αρρώστιες σε μενα έρχονται;;;

Βασικά σίγουρα εχω πεσμένο ανοσοποιητικό γιατι απο τοτε π γεννήθηκε η μπεμπα δεν τρώω φαγητό... Τρώω ολο τοστ, κρέπες, παγωτά, κορν φλεικς, σοκολάτες, μαλακιες δλδ!! Αντε να εχω φάει φαγητό καμια 10αρια φορές κ αυτο επειδή θ ηταν μακαρόνια ή μουσακάς η μπριζόλες τετοια... Αρακάδες φασολάκια Σπανακορυζο φακές κλπ... Ούτε να τα δοκιμάσω... Το έμαθε ο αντρας μ κ με εχεσε πατοκορφα!

Όποτε αποφάσισα να αρχίσω να τρώω απο ολα γιατι δεν τις μπορω τις αρρωστιες!!

Βούλα κι εγώ τα ίδια με σένα σαβουριάζω ρε γμτ και κάνω διαλείμματα υγιεινού φαγητού :(

Περαστικά εύχομαι και αγγλιστί get well soon :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...