Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;;;

Μπαίνω σφήνα γιατι έχω μια ερώτηση μήπως γνωρίζετε....γενικά ψιλοαγχωθηκα...

Λοιπόν από χθες στα κακά μας είδα λίγη βλέννα.... Φοβάμαι μην είναι αλλεργία σε κάτι που τρώω, τι άλλοι λόγοι υπάρχουν;;;

yk1yp3.png

Γειά σας!!!!!! Εμείς πριν λίγο ήρθαμε σπίτι... είχαμε τραπέζι τους φίλους μας για το παιδί ! !

Αχ να δούμε τι θα μας ξημερώσει τις επόμενες μέρες! ! Έλεγα να κάνω τραπεζαρία για το σπίτι αλλά λέω να περιμένω με όλες αυτές τις εξελίξεις... εδώ και τα βαφτισια σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να τα κάνουμε μεταξύ μας!!

Ρε κορίτσια εμείς ποτέ δεν έχουμε κοιμηθείς σερί... .Τι θα γίνει ??? Ξυπνάει κατά τις 2 και μετά στις 6 το πρωί

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Παρουσα!

Τι να πω δεν ξερω πέρασε λιγο ετσι το σουκου... Απογοητεύτηκα κ χτες με το ρινγκ -ε συγγνώμη τη Βουλή- που έβλεπα... (Δλδ κοιμήθηκαν άντρας κ παιδι κ κάθισα κ χάζεψα λιγο στην τιβι κ είδα...αυτο ;!;;

Στο μεταξυ βγήκαμε μια βόλτα εδω στην πλατεία στο Ηράκλειο η εθνική μια ουρά που ούτε σε μερα πληρωμής συντάξεων δεν ειχα δει...

Να δούμε τι θα γινει αυριο...

Κατα τα αλλα ήρεμα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;;;

Μπαίνω σφήνα γιατι έχω μια ερώτηση μήπως γνωρίζετε....γενικά ψιλοαγχωθηκα...

Λοιπόν από χθες στα κακά μας είδα λίγη βλέννα.... Φοβάμαι μην είναι αλλεργία σε κάτι που τρώω, τι άλλοι λόγοι υπάρχουν;;;

Μαμα μου και εμενα ειχε βλεννα!Ο παιδιατρος μας μου ειχε πει να μην ανησυχω και να μην κανω τιποτα!!!Να μην αλλαξω τιποτα στην διατροφή μου!

Αν οντως την πειραζει κατι τοτε σιγουρα ειναι τα γαλακτοκομικά. Ο παιδιατρος σας τι λεει?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αύριο θα τον πάρω τηλ αυτό προέκυψε από αργά το βράδυ που ανάμεσα στου θηλασμός την άλλαξαν αλλά από τότε μέχρι τώρα είδα καμία 5 φορές ακόμα, επίσης σήμερα πεθάνει ασταμάτητα, είμαι με το βυζι απ έξω και θηλάζω από τις 6:30 το πρωί, κάνει σαν τρελλή από την πείνα κι κοιμάται εύκολα οπότε με το που την αφήνω ξανά από την αρχή...ουφ Κουράστηκα αλλά χαλαλι...απλά όλα αυτά τα συνδιασα και αγχωθηκα

Ευχαριστώ πολυ

yk1yp3.png

Κ σημερα τα atm γεμάτα!!

Κ ειδατε; Κλειστές οι τράπεζες απο αυριο!!! Ω ρε μανούλα μου!!!

Αντε να μην αρχίζω να τους βρίζω γιατι θ τους παρει ο διάολος όλους αυτούς!!!

Κ εγω σκατα! Πάλι αρρώστησα!!! Άι σιχτιρ! Πονάει ο λαιμός, τα μάτια τσούζουν, το σώμα μ κρυώνει... Γκρινιαααααα....

Εμείς σημερα πηγαμε στην αδερφή μ π ειχε γενέθλια... Η μπεμπα με την μύξα πολυ καλυτερα! Κ ο γιος επίσης!

Mama να σ ζήσει κοπέλα μου!!!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αν θελετε το πιστευετε...σπιτι εχουμε μολις 15?... τα ατμ θα ειναι παντως ανοιχτα κ αυριο

Δε θέλω να σε αγχωσω ούτε να το παίξω ξερόλας αλλά άκουσα ότι από αύριο θα έχει όριο αναληψεων 50 60 ευρώ (!) . Αν βρείτε κανένα καλύτερα βγάλτε λίγα λεφτά από σήμερα....

b5DEp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες (δεν θα σχολιάσω τα πολιτικά δεν έχω καμία διάθεση) έχω την τιμή να σας ανακοινώσω ότι μετακομίζω εκτός απροόπτου(βλέπετε πεθερά) την Τετάρτη έχω τρελό τρέξιμο αυτές τις μέρες αλλά θα τα καταφέρω(θέλω να πιστεύω) :rolleyes:

Ως προς το σπίτι που βρήκα έχει πολλά καλά είναι άνετο έχει σχετικά καλό ενοίκιο και είναι στον δεύτερο(τόσα χρόνια έμενα στον πρώτο) το κακό είναι ότι έχει κουτσομπόληδες γείτονες και ότι είναι κοντά στους γονείς μου αλλά δεν πειράζει αφού θα έχει το κοριτσάκι μου το δωμάτιο της δεν θέλω τίποτα άλλο στον κόσμο :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερα φιλεναδες μου!

Τι κάνετε? Πως ειστε?

Εμεις ετσι κ ετσι.....

Βασικα εχω αγχωθει πολυ με ολα αυτα που λεγονται και γίνονται.

Μαργαριτα μου βρηκατε λεφτα?

Βασω σουπερ σε βρισκω στο κάμπινγκ! Να περασετε πολυ πολυ ομορφα!!

Αθηνά πως ειναι ο μπεμπης?

Αντιγόνη μονο εγω το βρηκα!!!Σου ειχα πει μετακόμιση ;) Καλοριζικοοοοο :):)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...