Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Πηγα το πρωι μαρκετ..ο κακος χαμος..λεφτα δεν καταφερα να βγαλω απο ατμ,αδειασαν!!!!

Σημερα ο συζυγος ασχοληθηκε με τον μικρο ως τωρα και μια χαρα...ευτυχως..

Αδειασαν τα ραφια?εφοδιαζουν?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Athinaaa poso gelasa!!! :tongue: e oxi na ta xaseis apo tin peina!

Antigoni Kai egw prepei na ton kseperasw! Tha kopsw ta nixia twn mwrwn tis sinifadas moh gia eksaskisi haha

Greta mporei Kai na min ithele na paradektei oti ponaei! Twra pou tou pernaei einai kaliteros sti simperifora?

H Voula p einai?? Xanete!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ξερω γω μωρε Σαλωμη τρομαξαμε χθες παντως.

Το πρωι εκανε δυο φορες αλλα οχι διάρροια.Και παραξενευτηκα γιατι μια φορα την ημερα παει στην τουαλετα.

Και ειπαμε να βγουμε το απογευμα!Πηγαμε κουνιες και εκει που επαιζε με τον μπαμπα του ξαφνικα τρεχει πανω του ακουμοησε στον ωμο του και δεν μιλουσε.

Χεστηκ@με πανω μας...και μου ρθε μια ωρα μυρωδια και λεω στον σύζηγό σηκωωωω!Τι μυριζει μου ελεγε?Βρε σηξω του λεω χαχαχα!Σημερα ειναι πιο ηρεμος ναι!

Μακαρι να μην μας κολλησει.Θελω να παω και για ψωνια τρομαρα μου!!Δεν θελω καν να φανταστω!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

Η Βουλα ειπε το σ/κ μαζευει υλικο. :lol:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Περαστικα σας Γκρετουλα...παιδια μιανερωτηση.σημερα ειναι ο γαμος του κουμπαρου μου..να κατσω στο γλεντι δεν παιζει μια και γινεται σε κλειστο χωρο,εγβ δεν θα μπορωννα φαω κ πολλα λογω αποχης και γενικα νομιζωωειναι ταλαιπωεια για το μωρο...τσαντιζομαι ομως διοτι ο συζυγος δεν θελει να μας παρει ουτε στην τελετη γιατι λεει εχει κρυο κ επισης βαριεται να μας ξαναγυρνα σπιτι και να ξαναπηγαινει..εχω θυμωσει..υποψιν μιαη ωρα ειναι η αποσταση.θα παει λεει μονος και θα φυγει απο κει νωρις κατα τις 2

F4oIp2.png

Greta κοροϊδεύεις;;;;;; Καλαααα...

Εδω ειμαι καλε μια βολτα ειπα να παω η ερμη στο ikea (για φαΐ) Χαχαχαχαχα!! Βαριόμουν να μαγειρέψω...

Εχθες η υπομονή μ εξαντλήθηκε πανευκολα!!! Ο γιος δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι κ η μπεμπα με την γκρίνια της κ ο αντρας μ απών! Προσπαθούσα ν μην μαλώνω τον γιο π δεν μ έφταιγε κ σε τπτ κ ήμουνα να σκασω!!! Ευτυχως κ τα δυο ξεράθηκαν απο τις 21:30 κ ηρέμησε το κεφαλι μου...

Σημερα καλυτερα ευτυχως!!

Εμένα ολα αυτα π γίνονται με τρομάζουν!!! Μ πήρε η αδερφή μ το πρωι ν μ πει για τα atm διαβάζω κ εσάς π λέτε για τα σούπερ μάρκετ κ εχω χεστει επανω μου!!! Τα κλάματα κοντεύω ν βάλω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ολα αυτα π γίνονται με τρομάζουν!!! Μ πήρε η αδερφή μ το πρωι ν μ πει για τα atm διαβάζω κ εσάς π λέτε για τα σούπερ μάρκετ κ εχω χεστει επανω μου!!! Τα κλάματα κοντεύω ν βάλω...

Κι εγώ τα ίδια είμαι στενοχωρημένη και τσατισμενη ταυτόχρονα!

b5DEp3.png

Kala koritsia mi mou pathete katathlipsi! Katalavenw to sinaisthima giati molis ferame sto kosmo nees zwes alla ola eksartimena apo to ti tha psifisete..

Episis psaxouleva to internet sto site tou mitrikou thilasmou (to opoio eixa kai se megali ektimisi) kai epesa panw se ena arthro (den tha pw pio gia na min thiksw) pou se polla simeia tou den simfwnw kai mou epesan sxedon ta mallia. Lew min ginesai kakia kai afisa tin sinifada mou na to diavasei moni tis kai tis pesane kai ekeinis ta mallia.

Telika oso empistos kai na sou einai o allos eite giatros eite simvoulos mono i mana kserei kalitera!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kala koritsia mi mou pathete katathlipsi! Katalavenw to sinaisthima giati molis ferame sto kosmo nees zwes alla ola eksartimena apo to ti tha psifisete..

Episis psaxouleva to internet sto site tou mitrikou thilasmou (to opoio eixa kai se megali ektimisi) kai epesa panw se ena arthro (den tha pw pio gia na min thiksw) pou se polla simeia tou den simfwnw kai mou epesan sxedon ta mallia. Lew min ginesai kakia kai afisa tin sinifada mou na to diavasei moni tis kai tis pesane kai ekeinis ta mallia.

Telika oso empistos kai na sou einai o allos eite giatros eite simvoulos mono i mana kserei kalitera!!

Γιατί καλέ αμά πεις το άρθρο κάνει τζιζ :confused: ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Aaaaa όλη την ημερα έλεγα: κατι ηθελα να γραψω κ δεν θυμαμαι τι!

Το θυμήθηκα!

Τα νύχια της μπεμπας εγω τα κόβω οταν θηλάζει όποτε σε 1 λεπτό εχω τελειωσει...

Συμφέρει, δοκιμάστε το!

KMwEp3.png

Καλημέρα! Πείτε καμιά κουβέντα βρε κοπελιες να ξεχαστουμε λίγο... Έχω μείνει στην τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ.. Ουφ! Βαρέθηκα...

Και να φανταστείτε δύο μέρες ξύπνησε η μπέμπα 07.30 από τις 23.00 και δεν μπόρεσα να το χαρώ! Υπό αλλες συνθήκες θα πανηγύριζα!

Μαργαρίτα εσάς πως είναι τώρα ο ύπνος; Τελικά τι κάνατε εχθές, πήγατε;

Γκρέτααααα........!

Βούλααααα.........!

Αθηνάαααα.......!

Αντιγόνη.........!

Να συνεχίσω;!

Σαλωμηηηηηη! Νασιααα!

Βάσω από το κάμπινγκ....! Χαχαχαχα!

b5DEp3.png

Γειά σας από το κάμπινγκ χα χα χα!

Ένα έχω να πω, τα παιδιά μας γεννήθηκαν πάνω στην αλλαγή κυβέρνησης, τώρα δημοψήφισμα, πολύ δυναμικοι καιροί... Προσωπικά δε φοβάμαι, που και να είχαμε πόλεμο δλδ. Θα ψηφίσω όχι γιατί μπορεί να μη ξέρω τι αυτό θα φέρει αλλά με τα μέτρα δε συμφωνώ με την καμία.

Κατά τα άλλα εδώ περνάμε ήσυχα, σας διαβάζω αλλά δυσκολεύομαι να γράψω από το κινητό.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα! Πείτε καμιά κουβέντα βρε κοπελιες να ξεχαστουμε λίγο... Έχω μείνει στην τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ.. Ουφ! Βαρέθηκα...

Και να φανταστείτε δύο μέρες ξύπνησε η μπέμπα 07.30 από τις 23.00 και δεν μπόρεσα να το χαρώ! Υπό αλλες συνθήκες θα πανηγύριζα!

Μαργαρίτα εσάς πως είναι τώρα ο ύπνος; Τελικά τι κάνατε εχθές, πήγατε;

Γκρέτααααα........!

Βούλααααα.........!

Αθηνάαααα.......!

Αντιγόνη.........!

Να συνεχίσω;!

Σαλωμηηηηηη! Νασιααα!

Βάσω από το κάμπινγκ....! Χαχαχαχα!

Δεν πηγα χτες τελικα..ο υπνος ειναι αλλοπροσαλος...ξυπνησε 3 φορες απο τις 9 το βραδυ,12μισι 5 και 7...τι να πω,μαλλον ετυχε..ελπιζω τουλαχ.να ξαναπαμε στις 2 φορες μονο..κ δεν ειναι κ κανα αλμα αυτοντον καιρο..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...