Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τι γκρίνια ειναι αυτη σημεραααααα!;!;!

Τα νεύρα μου!!!! Ολες οι γκρίνιες στους τέσσερις μήνες δεν συγκρίνονται με την σημερινή!!

Ούτε κοιμαται! Κάτι μισαωρα στα οποία ξυπνάει 2-3 φορές κ κλαίει γιατι θέλει να ξανακοιμηθεί...

Ξεκίνησα να σκουπίζω κ να σφουγγαρίσω το πρωι...ακόμα δεν τελείωσα...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια και εμένα μια από τα ίδια!!!

Γκρίνια πολυυυυ ήθελε συνέχεια κάποιον να του μιλάει και να παίζουν! Σηκωνομουν για τουαλέτα και σήκωνε τον κόσμο!! Τίποτα δεν έκανα στο σπίτι.

Μήπως έχει πανσέληνο και σεληνιαστηκαν τα παιδάκια μας?????

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημερίζω καλά αυτό το κόψιμο των νυχιών κανονική πάλη είναι τι κλωτσιές μου ρίχνει για να μην της τα κόψω και είναι και γερές :cool: κι εσάς έτσι αντιστέκονται;;

Βάσω μας που είσαι ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερίζω καλά αυτό το κόψιμο των νυχιών κανονική πάλη είναι τι κλωτσιές μου ρίχνει για να μην της τα κόψω και είναι και γερές :cool: κι εσάς έτσι αντιστέκονται;;

Βάσω μας που είσαι ;;

Καλημέρα κι απο μένα!!

Εμάς το task "κόψμο νυχιών" το έχει αναλάβει ο ευτυχης μπαμπας (προς μεγάλη μου ευχαρίστηση!!!) αλλα ειναι διαδικασία ...χρονοβόρα... ξεκινάμε το πρωί μέχρι να θυμώσει/ενοχληθεί... σταματάμε... ξαναξεκινάμε λίγο πιο μετά (συνήθως μετά από φαι που είναι ήρεμος)...

Ε άμα ξεκινήσει πρωί ως το απόγευμα τα έχει καταφέρει όλα! (υπομονή δεν ξέρω που βρίσκει εγώ δεν θα το πάλευα!!)

Η Βάσω από ότι είχε πει διακοπάει σε κάμπινγκ της Χαλικιδικής αν δεν κάνω λάθος :)

Τι λέτε τσούπρες με τα τελευταία γεγονότα???

Εμένα με έπρηξε η πεθερά από το πρωί να ...στοκάρω γάλα για το παιδί (που με αυτά και με αυτά με επηρέασε και πήρα 2 έξτρα κουτιά just in case!) και σιχτίρισα την ώρα και τη στιγμή που το από δικό μου λάθος? από λάθος οδηγίες? από αδυναμία της φύσης? Για όποιο λόγο τέσπα δεν θηλάζω πλέον... (για μια ακόμα φορά That is!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Ισχύει αυτό? Δεν έχω βγει απο το σπιτι και χαμπαρι δεν εχω παρει...

Διαβασα το βραδυ που ξυπνησε για φαι για το δημοψηφισμα και δεν εχω προλαβει να διαβασω τπτ σημερα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ναι Αθηνα τα δειχνει και στην τηλεοραση για τα ατμ.

Για τα σουπερ ετσι μου ειπαν να σου πω την αληθεια δεν το ειδα με τα ματια μου.εχω σκοπο αργοτερα να επισκεφθω ενα!

Σαλωμη μαλλον ναι.ισως ποναγε κι ολας!Αλλα τον ρωτουσαμε και ελεγε οχι δεν ποναω..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα.θα του κανω και σημερα διαιτα και βλεπουμε!

Στην Ελλαδα γινεται ο κακος χαμος.καλυτερα που δεν βλέπεις. Την αλλη Κυριακη δημοψήφισμα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ναι διαβασα τυχαια και σε ενα αλλο καφε οτι στα σουπερ γινεται χαμος!!!

Η μαμα μου μου λεει μην αγχωνεσαι μωρε μην τρεχεις να αγορασεις τιποτα.

Ευτυχως πανες εχω κανει stock για κανα μηνα το πολυ.

Αλλα να μην παρουμε κανα ρυζο-μακαρονι?

Ευτυχως εχω λιγο λιπος να καψω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σαλώμη αυτό τον φόβο τον είχα κι εγώ αλλά πλέον το έχω πάρει το κολάι :rolleyes:

Κορίτσια εγώ λεφτά πήγα άρον άρον και έβγαλα και σούπερ πρωί πρωί λέτε να πάμε σε capital control;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...