Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κορίτσια δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω αλλα μαλλον η αναζήτησή παιδιάτρου θα ειναι πιο δύσκολη απο οτι πίστευα...

Άνθρακες ο θησαυρός.

Μονο ένα θα σας πω μολις γυρισαμε απο νοσοκομείο παίδων το παιδι ειναι υγιέστατο κ με άψογες μετρήσεις σε όλα του κ αυτή μας έστειλε αρον αρον γιατι μέτρησε κορεσμό 87 (!), δλδ το παιδι μου δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κ εγω δεν ειχα παρει χαμπάρι φαςη!!

Στο νοσοκομείο τον μέτρησαν 5 φορες ο κορεσμός κατω απο το 96 δεν έπεσε.

Τον βάζω για υπνο κ επανέρχομαι..

Πολύ απογοήτευση...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω αλλα μαλλον η αναζήτησή παιδιάτρου θα ειναι πιο δύσκολη απο οτι πίστευα...

Άνθρακες ο θησαυρός.

Μονο ένα θα σας πω μολις γυρισαμε απο νοσοκομείο παίδων το παιδι ειναι υγιέστατο κ με άψογες μετρήσεις σε όλα του κ αυτή μας έστειλε αρον αρον γιατι μέτρησε κορεσμό 87 (!), δλδ το παιδι μου δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κ εγω δεν ειχα παρει χαμπάρι φαςη!!

Στο νοσοκομείο τον μέτρησαν 5 φορες ο κορεσμός κατω απο το 96 δεν έπεσε.

Τον βάζω για υπνο κ επανέρχομαι..

Πολύ απογοήτευση...

Δεν κατάλαβα η γιατρός γιατί ήταν κακιά αφού του βρήκαν και στο νοσοκομείο αυτό το πως το είπες ;; Πάντως νομίζω οι άντρες παιδίατροι είναι πιο καλοί από τις γυναίκες κάτι ήξερε η Βούλα όταν το γραφοέλεγε :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ρε συ Αθηνά ημαρτον!!!Αληθεια τι να πω!Εκανε λαθις μετρηση????Ελεος!!

Τεσπα καλα εκανες και πηγες Παιδων γιατι απ την "εμπειρία" μου εχω καταλάβει οτι μονο εκει εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Μαργαρίτα τα ιδια και εσεις ωραία! Μια ωραια ατμόσφαιρα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αντιγόνη ο φυσιολογικός κορεσμός Οξυγόνου στο αίμα ειναι 95-99%

Με 87% που μου βγάλε αυτη σήμαινε οτι το παιδι μου δεν οξυγονωταν σωστά κ όπως μου τα έλεγε "πάλευε " για μια ανάσα (με οτι αυτο συνεπάγεται για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού το να μην εχει αρκετό οξυγόνο να στείλει στα όργανα όπως πχ τον εγκέφαλο ή την καρδια!!!) κ εγω δεν ειχα πάρει χαμπαρι!!

Στο νοσοκομείο μας παρέπεμψε για εισαγωγή για να του βάλουν οξυγόνο κ να του δώσουν φάρμακα σε 24ωρη βάση για να καταλάβεις.

Κι αυτά σε ενα χαρούμενο,φαγανο,απυρετο παιδι... Άμα είχε δλδ και τπτ (πχ πυρετό) τι θα έκανε θα μας έστελνε για εγχείρηση ξερω γω;;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αντιγόνη ο φυσιολογικός κορεσμός Οξυγόνου στο αίμα ειναι 95-99%

Με 87% που μου βγάλε αυτη σήμαινε οτι το παιδι μου δεν οξυγονωταν σωστά κ όπως μου τα έλεγε "πάλευε " για μια ανάσα (με οτι αυτο συνεπάγεται για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού το να μην εχει αρκετό οξυγόνο να στείλει στα όργανα όπως πχ τον εγκέφαλο ή την καρδια!!!) κ εγω δεν ειχα πάρει χαμπαρι!!

Στο νοσοκομείο μας παρέπεμψε για εισαγωγή για να του βάλουν οξυγόνο κ να του δώσουν φάρμακα σε 24ωρη βάση για να καταλάβεις.

Κι αυτά σε ενα χαρούμενο,φαγανο,απυρετο παιδι... Άμα είχε δλδ και τπτ (πχ πυρετό) τι θα έκανε θα μας έστελνε για εγχείρηση ξερω γω;;;

Την πήρες τηλέφωνο; Πως δικαιολογήθηκε; Είμαι περίεργη...

b5DEp3.png

Τι να πάρω ρε συ τι να της πω;;;

Πάρε ένα όργανο της προκοπής κ μάθε να συνεκτιμας την εικόνα που βλέπεις;;

Ο γιατρος στο παίδων εκτος απο τις μετρήσεις αυτο μας ειπε οτι αν ο κορεσμός του ειχε πέσει κατω απο το 90 κατα πάσα πιθανότητα θα ειχε λιποθυμήσει κ σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε γελάκια κ χαρούλες στη νοσοκόμα!

Δεν ξερω το σκέφτομαι αν θα την πάρω τηλ ή αν απλως...δεν θα ξαναπάω...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Τώρα θα πω κι εγώ την κακία μου αλλα βλέπω ήδη το έχετε φέρει γύρω γύρω.. Οι γυναίκες γιατροί εκτός από ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις είναι Α-ΣΧΕ-ΤΕΣ! Όχι μόνο οι παιδίατροι, όλων των ειδικοτήτων..

Δηλαδή δεν μας φτάνει το ξενύχτι, η αγωνία για το αν είναι καλά το παιδί, έχουμε κ τον κάθε μ@Λ@κα να λέει ο,τι του κατέβει!:mad:

b5DEp3.png

ιωαννα αυτο σκεφτόμουν κι εγω...άγχωσα τον άντρα μου(πέρα απο το δικό κου το σοκ) έφυγε άρον άρον απο τη δουλειά φορτώσαμε το παιδι στο αμάξι χαλώντας του κ τον ύπνο κτλ κ όλα υτα γιατί;;; Ετσι για πλάκα...

Η αλλη μας έστειλε για ακτινογραφία τζάμπα κ βερεσέ λες κ δεν μας φτάνει η μόλυνση κτλ να το ταλαιπωρήσουμε το μωρο κ με ακτινοβολία...

Ευτυχώς μου κόψε κ πάτησα πόδι κ δεν του έδωσα και αντιβίωση ετσι για πλάκα...

Άι στο καλο κατι ήξερα εγω που δεν γούσταρα τόσα χρονια να μπλέκω με γιατρους!! Είσαι καλα κ σε βγάζουν ενα βήμα πριν τον ταφο!!

Τεςπα παει πέρασε...

Γκρέτα κοπέλα μου πως είστε; Τωρα διάβασα τι τραβήξατε... Πολύ στενοχωριέμαι ρε γμτ... Θα ηρεμίσει αυτο ειναι σίγουρο αλλα σας παιδεύει πολύ ρε γμτ...μακάρι να ειχα κάποια συμβουλή να σου δώσω να σε βοηθήσω...

Μαργαρίτα τέτοιους τσακωμούς ρίχνω κ εγω με τον άντρα μου... Ειναι η κούραση που μιλάει ειδικα οταν ειναι μερες που το μωρο ειναι σε παράκρουση. Υπομονή. :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Οντως συμφωνω και εγω οτι οι γυναικες(οχι ολες) ειναι λιγο κουκου ρουκου!!!

Αθηνα δεν υπάρχει λογος ουτε να ξαναπας ουτε να παρεις τηλεφωνο.Το να βρεις τον κατάλληλο παιδιατρο ειναι πολυ δυσκολο.Δεν ειμαστε οι μονες εδω που δεν έχουμε βρει παιδιατρο(καποιες)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βούλα πως είναι τα μικρά; Πάλι πρέπει να κυκλοφορεί ίωση. Κι εμένα ενώ την έχω σταματήσει από τον παιδικό, έχει συνάχι σήμερα.

Γκρέτα μου τι να σου πω, στενοχωριέμαι πολύ μ αυτά που διαβάζω, αν νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει, πήγαινε τον κ σε παιδοψυχολόγο, μόνο να ναι άντρας! :tongue:

Μαργαρίτα έχουν κι αυτοί τα δίκια τους καμία φορά, και μέρα από μέρα στη δουλειά μπορεί να έχει διαφορά, μπορεί σήμερα να του έτυχαν πολλά μαζί... Πάντως αν είσαι σίγουρη ότι απλά δε σε καταλαβαίνει, κάνε το εξής:

Όταν ξυπνήσει το μωρό τη νύχτα αρχίζεις να το νανουριζεις μιλώντας δυνατά, κουνάς επίσης το μωρό κ μαζί κ το κρεβάτι, ώσπου να αλλάξει τουλάχιστον πλευρό. Σηκώνεσαι, ανοίγεις παράθυρο, κλείνεις παράθυρο, μονολογεις πόσο νυσταζεις κ πώς δεν κοιμάται ο,τι κ να κανεις, κανείς γενικώς ο,τι ξέρεις ότι μπορεί να τον ξυπνήσει. Επαναλαμβάνεις όσο χρειαστεί! Την αλλη μέρα θα έχει καταλάβει γιατί είσαι κομμάτια!:D:D:D

Κάποια στιγμή, μετά από ένα χρόνο πλήρους αϋπνίας, στη μεγάλη μου κόρη, άρχισε να μου λέει κάτι χαζά του τύπου γιατί είσαι κουρασμένη αφού κάθεσαι σπίτι όλη μέρα κλπ.. Κι όταν τον ρωτούσαν αν κοιμάται τη νύχτα έλεγε ναι! :confused::confused: Φρόντιζα βλέπετε να μην ξυπνάει αφού δεν υπήρχε λόγος να είμαστε κ οι δύο ζόμπι... Έτσι εισαι, λέω, κ έκανα αυτά που περιέγραψα... Ε από τότε δεν ξαναείπε τπτ, κ πλέον το λέει κ σε άλλους ότι η δουλειά είναι πιο ξεκούραστη από το να μεγαλώνεις παιδιά.:wink: χαχαχα!

b5DEp3.png

Αθηνα ταλαιπωρουμαστε ολοι πολυ!

Ολη αυτη η κατασταση με κανει να κανω ασχημες σκεψεις αναπολώντας τις στιγμες πριν μεινω εγκυος φυσικά! Καλα ημουν και τι το θελα το δευτερο...καταλαβαινεις......(και μετα εχω τυψεις και καθομαι και κλαιω)

Σ ευχαριστω δεν χρειάζεται να πεις τιποτα φτανει που με ακουτε...Τα λεω εδω και ξεσπαω και εγω!!Ουφ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...