Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ποιο σας πηραν?Μπλεντερ εχεις?

Τον βλεπεις να κλαιει?Αν οχι,δεν πονα

Το καθισματακι φαγητού μας πήραν. Έχω και μπλέντερ και multi αλλά σκέφτομαι και πάρω και ένα ραβδομπλεντερ όπως είπε η happy (συγνώμη κορίτσια δεν έχω αφομοιωσει καλά τα ονόματα) :roll:

Δεν κλαίει όταν κάνει τα κακά του πάλι καλά!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαλωμηηηηη αντε να μετακομισετε να ησυχασετε!Ταλαιπωρηθηκατε ολοι :(

Με το καλο!!!;););)

Τι δουλεια κανει ο αντρας σου?

Η αληθεια ειναι οτι η μαμα μου εχει ατμομαγειρα(δεν θυμαμαι μαρκα)αλλα δεν της τον ειχα ζητησει.Εκανα αυτο που λες νερακι ,λαχανικα και οχι πολυ βρασιμο....

Twra to eida auto me sigxwreis! Einai diatrofologos-gimnastis.

Pio poli me stenaxwrei i talaipotia twn mwrwn kai exw kai ena fovo mi pesoun sta kila, mi tous paramelisw ktl ktl...

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Το καθισματακι φαγητού μας πήραν. Έχω και μπλέντερ και multi αλλά σκέφτομαι και πάρω και ένα ραβδομπλεντερ όπως είπε η happy (συγνώμη κορίτσια δεν έχω αφομοιωσει καλά τα ονόματα) :roll:

Δεν κλαίει όταν κάνει τα κακά του πάλι καλά!!!!

Ποιο σας πηραν αν επιτρεπεται?

F4oIp2.png

Καλημέρα κόσμε!!!

1 η ώρα πάμε επίσκεψη σε νέα παιδίατρο, μας την σύστησε γνωστή που μένει εδώ στην περιοχή...

Eίναι 3 τετράγωνα από το σπίτι, να τη δούμε κι αυτή!

Wish us luck!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα!

Η χειροτερη νυχτα της ζωης μου νομιζω,απ αυτες που θα θυμαμαι με τρόμο και καθολου δεν θα γελαω.....

Ο μεγαλος δεν κοιμηθηκς το μεσημερι αν και τον αφησα 1.5 ωρα στο κρεβατι του!Anyway κατα της 7:30 νυσταζε τρομερα τον εκανα μπανιο τον ταισα και στις 8 τον εβαλε για ύπνο ο μπαμπάς μας.Στις 4:30 ξυπνησε με τρελη διαθεση,ειχε βρεξει και το κρεβατι του.Ηρθε σε εμας φωναζε να ανοιξουμε τα φωτα ξυπνησε τον μπεμπη μας ξυονησε ολους φωναζε μας χτυπαγε....Τι να σας πω!Αυτη η κατάσταση μεχρις της 7το πρωι!!!

Καταλαβαίνετε ετσι....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Μύξα ο γιος, μύξα κ η κόρη!!! Αιντεεεεε...

Κ ο γιος σταμάτησε τον παιδικό απο χθες, βασικά μπορει μα πηγαίνει μεχρι 31/7 αλλά εγω βαρέθηκα να ξυπνάω νωρίς κ ο ίδιος μ έλεγε τελευταια θελω να κοιμηθω να μην παω σχολείο όποτε σταματήσαμε! Βέβαια η δασκάλα τ μ ειπε όποτε θες ή αν στο ζητήσει φερτον έστω για μια μερα. Όποτε λεω αν κανένα πρωινό θελω να παω να παρω τπτ για την βάφτιση της μπεμπας να τον στειλω παιδικό κ να εχω μονο την μπεμπα...

Τα νέα σας;;;

KMwEp3.png

Αθηνα σ εύχομαι να ειναι αυτο π θες κ αυτο π ζητάς απο τον παιδιατρο!! Ειναι κ κοντα σου κ σε βολεύει!!

Greta μου τι να πω;;; Τι ζορι ειναι αυτο; Κ τι κάνατε; Πως την παλέψατε;

KMwEp3.png

Αστα Βουλα μου αστα αληθεια.

Αυτο το παιδί μας εχει τρελανει σαν ζευγαρι σαν ανθρωπους σαν γονεις.Δεν ξερουμε τι να κανουμε με τα ξεσπασματα του.Και ο μπεμπης που ειναι καλυτερος στον υπνο θα μου τον τρελανει.Θα τον κανει σαν κ αυτον

Δεν ξερουμε οως να φερθουμε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γειά σας κορίτσια !!!

Είχαμε πάει βόλτα το πρωί και πριν λίγο γυρίσαμε!!

Αθήνα σου εύχομαι καλή επιτυχία !!!Μακάρι να βρεις αυτό που ψάχνεις !

Γκρετα τι είναι αυτό που περάσατε ??? Γιατί αντιδρά έτσι ??

Ποιο σας πηραν αν επιτρεπεται?

Μαργαρίτα της kiddo μας πήραν το οποίο ξαπλωνει κιόλας,.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω Νασια μου..ειλικρινά δεν ξερω.

Σκεφτομαι να ψαξω για παιδο ψυχολογο.να δω και τι θα μου πει ο καιμουριος παιδιατρος ο οποιος θα μας δει αρχες Ιουλιου και θα πραξω αναλογα.

Προς το παρον σφιγγω τα δοντια μου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Kalimera kalispera den kserw ti einai pia!!!!

Greta se ponaei h psixoula mou! Iremise twra??? Sas eipe giati ta ekane?? min nomizeis Kai autos vasanizete mazi sas!

Athina ante na vgei kalos o neos giatros!

Emeis mati den kleisame! Ta mikra tis sinifadas mou dekata Kai gkrinia, klama, ti Mia gala tin alli tsai... ta dika mou mati garida! Mexri tis 4 olo auto meta kserathikamei mexri tis 6 pou arxise xorodia to klama Pali... Eide o enas to gala Kai tis leei tis sinifadas mou egw simera thelw gala den thelw auto(to prwino did) Kai SE apognosi pia tou eipe h to fai sou h tipota! Stin arxi eipe tipota meta pou ton ekopse h lorda irthe Kai efage Kai tis elege o poniros gia na tin kalopoiasei "mmmm ti iperoxo manoula"

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kalimera kalispera den kserw ti einai pia!!!!

Greta se ponaei h psixoula mou! Iremise twra??? Sas eipe giati ta ekane?? min nomizeis Kai autos vasanizete mazi sas!

Athina ante na vgei kalos o neos giatros!

Emeis mati den kleisame! Ta mikra tis sinifadas mou dekata Kai gkrinia, klama, ti Mia gala tin alli tsai... ta dika mou mati garida! Mexri tis 4 olo auto meta kserathikamei mexri tis 6 pou arxise xorodia to klama Pali... Eide o enas to gala Kai tis leei tis sinifadas mou egw simera thelw gala den thelw auto(to prwino did) Kai SE apognosi pia tou eipe h to fai sou h tipota! Stin arxi eipe tipota meta pou ton ekopse h lorda irthe Kai efage Kai tis elege o poniros gia na tin kalopoiasei "mmmm ti iperoxo manoula"

Πρέπει να είναι μεγάλα τα παιδιά της συνυφάδας σου (η γυναίκα του αδερφού του άντρα σου λογικά ε;;)

Από αυπνίες Σαλώμη μου εγώ τις έχω συνηθίσει πλέον 6 μήνες σχεδόν συνεχόμενο ύπνο δεν έχω δει και πιστεύω για τα επόμενα χρόνια δεν θα δω αλλά ας προσπαθήσουμε να μείνουμε ζεν που λένε και πλούσιοι :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Τσαντιστηκα κ με τον συζυγο στο τηλ.επειδη πηρα να τουνπω οτι ειμαι πτωμα σημερα κ μουντην ειπε..οτι κοιμαμαι πιο πολυ απο αυτον,επειδη ξυπνησα 8 αντι 7 που ξυπνα αυτος κ οτινδεν μαγειρευω κιολας ενωωαυτος στην δουλεια γα*****...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...