Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα,μανουλες!!!Εύχομαι και εγώ με τη σειρα μου να έχετε μια καλη και τελειόμηνηεγκυμοσύνη και να κρατήσετε στην αγκαλιά σας γερά τα εμβρυάκια σας!!!Είμαι καινούρια στο site αν και το παρακολουθώ χρόνια!Έχω ηδη ενα γλυκό αγοράκι 32 μηνών και είμαι παλι έγκυος 14 εβδομάδων!Το πρωτο τρίμηνο το πέρασα αρκετά δύσκολα!!Πολλές αναγουλες και εμετούς με οτι συνεπάγεται αυτό (έχασα και δυο κιλά),πονο στο έντερο και δυσκοιλιότητα που προσπαθώ να καταπολεμάω με υπόθετα και χρειάστηκε να κάτσω κάτω μια εβδομαδα με utrogestan και μαγνήσιο γιατί είχα πόνο χαμηλά και βλεννες με αίμα...Δόξα το θεο είμαι καλυτερα,εκτός απο τους πόνους του εντέρου!Εν τω μεταξύ μένουμε σε αλλη πόλη απο τους γονεις μας οποτε για βοήθεια ουτε λογος εκτός απο την εβδομαδα ακινησίας που ήρθε Η μαμά μου!Ευτυχώς βοηθάει ο άντρας μου αλλά και αυτός εργάζεται αρκετά οποτε δε θέλω να του φορτωνω πολλά!!!Κατα τα αλλά έχω κανει αυχενική(φύλο δεν είδα γιατί δεν είχε καλη θέση) και ηδη δυο φορες εξετάσεις και όλα καλά!!!Αυτά απο εμένα προς το παρόν !Είμαι πολύ χαρούμενη που γράφτηκα και που θα τα λέμε!Εύχομαι σε όλες τα καλυτερα!!!;)

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

maria eleni καλώς ήρθες!!!

Ναι χαίρεσαι το μωράκι σου και με το καλό να υποδεχτείς και το νέο μέλος! :)

Για το Ρέζους:

"Το σύστημα Rh είναι η δεύτερη πιο σημαντική ομάδα αίματος σε μετάγγιση αίματος ανάμεσα σε 50 αντιγόνα. Το πιο σημαντικό Rh αντιγόνο είναι το αντιγόνο D, επειδή είναι το πιο πιθανό να προκαλέσει μια αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος των πέντε κύριων Rh αντιγόνων.Είναι κοινό για D-αρνητικά άτομα να μην έχουν καμία αντι-D IgG ή IgM αντισώματα, επειδή τα αντι-D αντισώματα συνήθως παράγονται με ευαισθητοποίηση έναντι των περιβαλλοντικών ουσιών "

όσες έχετε αρνητικό ρέζους σημαίνει ότι έχετε απουσία αυτού του αντιγόνου στο αίμα σας. Αν το παιδάκι σας έχει θετικό ρέζους (προφανώς θα το έχει πάρει από τη μεριά του μπαμπά του) αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε ΕΣΑΣ για μελλοντικές εγκυμοσύνες (δεν είμαι σίγουρη αν δεν μπορει να επιβιώσει το έβρυο ή τι ακριβώς ισχύει) και για αυτό πρέπει να κάνετε τις ενέσεις αυτές.

Δεν έχει να κάνει με την ομάδα (το 0 ή το Β (Α, ΑΒ)) αλλά με το (+) ή το (-) στο ρέζους. Πχ το παιδάκι της Νάσιας δεν είναι σώνει και ντε να πάρει το 0+ αλλά να πάρει το + του πατέρα του (μπορεί κάλλιστα το παιδάκι να έχει πχ ομάδα αίματος Β+ και να ισχύουν ακριβώς τα ίδια για τη Νάσια)

Δεν είναι κάτι τρομακτικό ψιλο -trivial θεωρείται πλέον όλο αυτό...

αυτό με 2 γονείς ρέζους θετικό και παιδάκι αρνητικό ομολογώ πρώτη φορά το ακούω, όσες περιπτώσεις ξέρω (βασικά 3 που είναι ψιλομεγάλο ποσοστό δεδομένου ότι υποτιθεται ότι το αρνητικό ρέζους είναι σπάνιότερο!) ο ένας από τους δύο γονείς είχε αρνητικό ρέζους. Και το μεγαλύτερο θέμα υπήρχε στην περίπτωση μητέρας αρνητικής-παιδιού θετικού ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Είμαστε περιπτωσάρες εμείς Quinsey! Οι φρονιμίτες έχουν συνήθως 2-3 ρίζες, εμένα είχε τέσσερις! Το πρώτο μου δοντάκι το έβγαλα στον πρώτο μήνα! Έβλεπε η μάνα μου ένα ασπράκι και νόμιζε ότι κόλλησα τίποτα!

MariaEleni καλώς μας ήρθες! Πότε έχεις ΠΗΤ να σε βάλουμε στο πινακάκι μας;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Σας ευχαριστώ πολύ,κοριτσια !!!Καλώς σας βρήκα!Πητ έχω 3 Μαρτίου..πλάκα κανεις για το δοντακι ενος μηνών...πως να μη φοβηθεί Η μαμά σου??

Πήρε τον γιατρό άμεσα και της λέει "Πάρε ένα μεταλλικό κουταλάκι και ακούμπησε το και θα καταλάβεις τι είναι". Ε μόλις άκουσε το τσινγκ, κατάλαβε :D

Υποθέτω ότι έγραψες και στο θέμα "Μανούλες Μαρτίου 2015". Αν και εδώ όλες έχουμε ΠΗΤ Φεβρουάριο, είναι πιθανό να γεννήσεις και εσύ Φεβρουάριο οπότε καλά έκανες και έγραψες και εδώ :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Απίστευτο με το δοντακι...βιαστικό μωράκι!!!Να σου πω την αλήθεια δεν έγραψα καθόλου στο μαρτιο ,ουτε καν σκέφτηκα να ψαξω γιατί και την μικρο την γέννησαν λιγες μέρες νωρίτερα οποτε τώρα το έχω σίγουρο οτι θα ερθει πιο σύντομα!θα το κοιτάξω πάντως..

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Θα σε διαφωτίσει καλύτερα!!! Αλλά απ' ότι διαβασα και εγώ πρόβλημα δημιουργείτε μόνο αν έχει η γυναίκα ρέζους αρνητικό και θα πρέπει να κάνει ενέσεις όταν ο άντράς έχει ρέζους θετικό. Μόλις ο γυναικόλογος μου είδε ότι έχω αρνητικό ρέζους τότε ρώτησε για τον άντρα μου. Έσυ που έχεις θετικό δεν δημιουργείτε κανένα πρόβλημα.

ενταξει τοτε!!!! ξε αγχωθηκα ;):D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ξέρω πάντως ότι η πρώην σύζυγος του άντρα μου είχε θετικό ρέζους, ενώ η μικρή είχε αρνητικό (και μάλιστα ομάδα Ο), το έμαθαν στην αμνιο και έκανε επίσης κάποια ένεση. Για δείτε το...

Ενταξει αγχωθηκα παλιιιιι ουυυυφ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

mariaeleni καλως ηρθες με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!

Quisney ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.θα ρωτησω και τον γιατρο μου ομως να ειμαι σιγουρη.

εγω παντως το 0- το εχω απο τον μπαμπα μου.η μαμα μου εχει Α+

Καλα εσυ Βασω1 μηνων δοντι?ενταξει τι να πω.....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Nasia άλλαξα γιατρο γιατι είδα οτι θέλει να βγάζει λεφτά βάζοντας με να κανω άσκοπες εξετάσεις!

Maria Eleni καλώς μας ήρθες εχω κ εγώ ενα αγοράκι 2χρ κ8μηνων κ ειμαι 15+3 κ όσο

Για το πρώτο τρίμηνο κ ακομα κ τωρα εχω αναγουλες οι οποίες παλεύονται κ εμετους κ έχασα κ εγώ 2 κιλά! Σε νιώθω...Αχ ποσο σε νιώθω...!

KMwEp3.png

Greta και kashman ευχαριστώ πολύ!!kashman τι σύμπτωση!!!άντε να περάσουν οι αναγουλες κτλ για να ευχαριστηθουμε την εγκυμοσύνη!!!με το αντράκι σου και το γιογιό πως τα πάτε;εμείς είμαστε στην προσπαθεια απο τις αρχές του καλοκαιριού και τώρα βλέπω μια πρόοδο!έχω αγανακτησει,να εχεις αναγουλες,ζαλάδες και εμετούς και να σφουγγαριζεις και δέκα φορες τη μέρα συν ποσά πλυντήρια...πικρά!!!καλό βράδυ σε όλες σας και όνειρα γλυκά!!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Maria Eleni ευτυχώς με τα τσισα δεν έχουμε θέμα λιγο με τα κακά στην αρχή π τα έκανε στο βρακι τ κ μετα έπρεπε εγώ να το πλένω κ το βρακι κ τον γιο αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ έμαθε να τα κάνει στο γιογιο! Κ εγώ σε μια φάση απογοητεύτηκα πολύ κ παραλίγο να τ ξανά βαλω παμπερς αλλά ο σύζυγος Μ έδωσε κουράγιο κ υπομονή κ ευτυχώς τα καταφέραμε. Το μόνο κακό ειναι π όσο φορούσε παμπερς έκανε κακά 2 φορές την ημέρα τωρα στο γιογιο κάνει μερα παρα μερα μια φορά. Κανε κουράγιο μανούλα!!!

KMwEp3.png

καλημέεεερα!!!

Τι κάνετε σήμερα;;;

Εγώ νιώθω πολύ κούραση να πω την αλήθεια.

Ερώτηση κρίσεως: Τι σας έχει πει ο γιατρός σας για τον καφέ; Και τι κάνετε; Εμένα μου είπε να μην τρελαίνομαι και να θέλω να πίνω (αφού τον ρώτησα εγώ κιόλας) αλλά προσωπικά τον αποφεύγω όσο μπορώ, έχω πιει 2-3 όλους κι όλους από όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος...

α, btw..vtgian..θα μας κάνεις καινουριο πινακάκι με τα νέα entries????

:-P:oops::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξέρω για τις υπόλοιπες εγώ καλόμαθα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...