Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ Σαλώμη εχεις δικιο!!! Καλα αν δεν το έλεγες με τπτ δλδ αν ειναι δυνατόν !!!

Θα πάτε σε συτο το σπιτι τελικά; Κοιτά άμα ειναι οκ σε όλα τα αλλα...

(εγω δεν μπορω να σκεφτώ τπτ άλλο Αντιγόνη θα κάτσω στα αυγά μου κ θα περιμενω!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!!!

Σχετικά με τα κιλά η παιδιατρος απο τον 3ο μηνα και μετά μου πε οτι παιρνει γραμ. και όχι κιλό απο μήνα σε μήνα! Άρα δεν πρεπει να αγχωνόμαστε και τα παιδια δεν είναι μηχανες να παιρνουν στανταρ βαρος.

Και εγω θα αλλαζα παιδιατρο με το θέμα της αντιβίωσης και της ακτινογραφίας, θέλω όσο πιο λίγα για το παιδί φαρμακα κτλ... Αν είναι δυνατον!!!

Εμένα κοριτσια κανει τα κακά του υγρα τις τελευταιες μέρες. Μου πε να μειωσω τα γαλακτοκομικα να δουμε...νομιζα οτι τον ενοχλουσε ενα πολυσπορο ψωμι που ετρωγα αλλα μπααα

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!!!

Σχετικά με τα κιλά η παιδιατρος απο τον 3ο μηνα και μετά μου πε οτι παιρνει γραμ. και όχι κιλό απο μήνα σε μήνα! Άρα δεν πρεπει να αγχωνόμαστε και τα παιδια δεν είναι μηχανες να παιρνουν στανταρ βαρος.

Και εγω θα αλλαζα παιδιατρο με το θέμα της αντιβίωσης και της ακτινογραφίας, θέλω όσο πιο λίγα για το παιδί φαρμακα κτλ... Αν είναι δυνατον!!!

Εμένα κοριτσια κανει τα κακά του υγρα τις τελευταιες μέρες. Μου πε να μειωσω τα γαλακτοκομικα να δουμε...νομιζα οτι τον ενοχλουσε ενα πολυσπορο ψωμι που ετρωγα αλλα μπααα

Κοριτσι εχω κοψει γαλακτοκομ.εδω και 2 μηνες χωρις καμια αλλαγη στα κακα..φουλ βλεννα κ νερουλα..μαλλον με τις στερεες θα δω αλλαγη

F4oIp2.png

Οοοοχιιιι δε νομίζω ότι είσαι έγκυος... Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό( λέμε τώρα). Άλλο σκεφτηκα. Χι χι χι...:cool:

Καλά η ώρα δεν φαίνεται με τίποτα!

Αλλάξτε τοοοοοο!

Κ εγω εγκυμοσυνη σκεφτηκα!!!

F4oIp2.png

Εγω απο κάθισμα εχω ενα της fisher price π μπαίνει στην καρέκλα κ μεταφέρεται όπου πας γιατι ηθελα ν το παίρνω κ στις διακοπές κ στους γονείς μ π πήγαινα κ στο χωριό... Όποτε με βόλεψε πολυ το μικρο. Κ ηταν κ φθηνό 30?

Επίσης ειχα παρει ενα μίκρο πιάτο κ ενα μεγαλο. Κ ενα μπλέντερ για να αλέθω αλλά απο ενα σημείο κ μετα το φαγητό το έδινα μεσα απο το μπλέντερ... Χιχιχι... Ε ναι έλεγα αφού λερώθηκε το μπλέντερ γιατι ν λερώσω κ το πιάτο;;; Τεμπελα!!! Κ απο κουτάλι έχασε παρει ενα πράσινο της nuk αλλά επίσης απο ενα σημείο κ μετα τον ταιζα με τα δικα μας...

Αρα μονο μπλεντερ,οχι ατμομαγειρα..το καθισμα σου κανει απο 6μηνων?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσι εχω κοψει γαλακτοκομ.εδω και 2 μηνες χωρις καμια αλλαγη στα κακα..φουλ βλεννα κ νερουλα..μαλλον με τις στερεες θα δω αλλαγη

Μαργαρίτα μου τώρα τελευταία μου το κάνει, τώρα τον πειραξαν ???? Πφφφφ στεναχωριεμαι ελπίζω να μην πονάει...

Και εγώ πήρα σήμερα κουταλάκια σιλικόνης, κάθισμα φαγητού μας το έκαναν δώρο και έτσι το έχουμε έτοιμο !!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Μαργαρίτα μου τώρα τελευταία μου το κάνει, τώρα τον πειραξαν ???? Πφφφφ στεναχωριεμαι ελπίζω να μην πονάει...

Και εγώ πήρα σήμερα κουταλάκια σιλικόνης, κάθισμα φαγητού μας το έκαναν δώρο και έτσι το έχουμε έτοιμο !!!

Ποιο σας πηραν?Μπλεντερ εχεις?

Τον βλεπεις να κλαιει?Αν οχι,δεν πονα

F4oIp2.png

Κορίτσια καρεκλάκι εγώ έχω της peg perego, σαν αυτό της Αντιγόνης αλλα πιο παλιό μοντέλο. Πολύ βολικό γιατί διπλωνει κιόλας κ το βάζεις στην άκρη, καθαρίζεται πανεύκολα, το μόνο αρνητικό ότι το τραπέζι το χρησιμοποίησα μετά από πολλούς μήνες γιατί δεν έφτανε με τίποτα το παιδί. Ήταν πολύ ψηλά οπότε το έβγαζα κ ησυχαζα. Κ η κόρη είναι κανονικό στο ύψος παιδί, στους μέσους όρους.

Σας το λέω για να το έχετε υπόψη, εμένα δεν με πείραζε.

Μαργαρίτα εγώ είχα δύο multi, ένα για τη φρουτοκρεμα κ ένα για το φαγητό κ τα έβαζα και τα δύο πλυντήριο πιάτων. Βλακεία λέτε; Τώρα λέω να δοκιμάσω το σύστημα μιας γειτόνισσας που είχε ένα φτηνό ραβδομπλεντερ από carrefour, practiker δεν θυμάμαι που τη βόλεψε πολύ γιατί έπλενε μόνο ένα μεταλλικό πραγματάκι που έχουν κάτω κάτω.Αλλα δεν ξέρω πού έβαζε τα φρούτα για να τα λιώσει, το φαγητό εκεί επιτόπου στην κατσαρόλα.

Μου κλείνουν εν τω μεταξύ τα μάτια από τη νύστα(έχω να κοιμηθώ μέρες) και πρέπει να συμμαζεψω και το βομβαρδισμενο τοπίο εδώ. :(:(:(

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...