Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι τε Γκρετα,ετσι κ μενα..αφου τον εψαχνα μηπως εχει ματωσει πουθενα..μετα σκεφτηκα μηπως τον πειραξε η λεμονιτα που ηπια αλλα διαβασα οτι δεν περνανυο ανθρακικο στο θηλασμο...το βραδυ θηλασε 12 και 5..παει,ονειρο ητανε...κλαψ...θυμισε μου ο δικος σου το βραδυ πως κοιμαται κ αν τρωει..

Κοιμαται 9:00-9:30 και ξυπνάει 4 με 5 Θηλαζει και μετα αν δεν μας ξυπνήσει ο αντάρτης μπορει να ξανα θηλασει στις 9 το πρωι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαχαχαχα τρελλλη Αντιγόνη ευχομαι τα καλυτερα!Αναμενουμε νεα σου!!!(Μην μου πεις οτι ακυρώθηκαν οι διακοπες στην πεθερα:tongue:)

Μαργαρίτα καρεκλακι φαγητου μπολακια κουταλακια ατμομαγειρας ειναι καλο να υπαρχει.ειναι πιο υγιεινός τροπος να μαγειρεύεις τα λαχανικα και μερικοι βαζουνκαι το μηλο το αχλαδι

Εγώ υποψιάζομαι τι είναι αλλα δε λεωωωω! Χι χι!!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγω απο κάθισμα εχω ενα της fisher price π μπαίνει στην καρέκλα κ μεταφέρεται όπου πας γιατι ηθελα ν το παίρνω κ στις διακοπές κ στους γονείς μ π πήγαινα κ στο χωριό... Όποτε με βόλεψε πολυ το μικρο. Κ ηταν κ φθηνό 30?

Επίσης ειχα παρει ενα μίκρο πιάτο κ ενα μεγαλο. Κ ενα μπλέντερ για να αλέθω αλλά απο ενα σημείο κ μετα το φαγητό το έδινα μεσα απο το μπλέντερ... Χιχιχι... Ε ναι έλεγα αφού λερώθηκε το μπλέντερ γιατι ν λερώσω κ το πιάτο;;; Τεμπελα!!! Κ απο κουτάλι έχασε παρει ενα πράσινο της nuk αλλά επίσης απο ενα σημείο κ μετα τον ταιζα με τα δικα μας...

KMwEp3.png

Kalisperaaaaaaaaa!! Exw eksantlisei kathe perithorio logikis egw Kai ta mikra exoume ma koimithoume....hmm den thimamai app pote! Sas diavasa Kai tha prospwthisw na apantisw se ola is a thimamai, me to mialo p emeine!

Apo spitia apogoiteusi mi rwtate to ena paliotero Kai xeirotero app to allo! Auto me ta 6 (pou den to thelw) telika to thelw giati einai kainourgio..enas enoikiastis emene prin (ergenis) Kai h kiria p to exei mas prosfere ma to vapsei to sinergio tis ta xrwmata p to theloume.

Episis thema atmomageiras.. den kserw giati alla o antras m leei o kaliteros troops na dwseis oles tis threptikes ousies einai Nara vraseis se ligo Nero Kai meta na ta kaneis veloute.

Antigoni ftou ftou tha perimenoume nea!!

Athina mpravo pou allazete paidiatro! Nomizw meta apo auto pou sas ekane prepei. Episis simfwnw me ti Voula, thelei 2-3 epafes na katalaveis ean sou kanei o giatros!

Paw na taisw prin fane emena!! :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Εγω απο κάθισμα εχω ενα της fisher price π μπαίνει στην καρέκλα κ μεταφέρεται όπου πας γιατι ηθελα ν το παίρνω κ στις διακοπές κ στους γονείς μ π πήγαινα κ στο χωριό... Όποτε με βόλεψε πολυ το μικρο. Κ ηταν κ φθηνό 30?

Επίσης ειχα παρει ενα μίκρο πιάτο κ ενα μεγαλο. Κ ενα μπλέντερ για να αλέθω αλλά απο ενα σημείο κ μετα το φαγητό το έδινα μεσα απο το μπλέντερ... Χιχιχι... Ε ναι έλεγα αφού λερώθηκε το μπλέντερ γιατι ν λερώσω κ το πιάτο;;; Τεμπελα!!! Κ απο κουτάλι έχασε παρει ενα πράσινο της nuk αλλά επίσης απο ενα σημείο κ μετα τον ταιζα με τα δικα μας...

Κοπελια κλαιωωωωωωωωωωω!!!Τα ιδια και εγω χαχαχαχαχα απ το μπλεντερ δεν υπαρχει ομως!!!!χαχαχχαα ακομα γελαω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ιωάννα μου δεν είμαι έγκυος αν αυτό υποψιάζεσαι αλλά θα ξέρω από εβδομάδα(αυτό που θα είναι να ξέρω τελοσπάντων)γι'αυτό δεν ανακοινώνω ακόμα κάτι επίσημα(δελτίο τύπου τρομάρα μου)

Γκρέτα οι διακοπές στην πεθερά σιγά να μην ακυρωθούν δεν γλιτώνω τα υπέροχα μούτρα της εκτός αν πήγαινα νοσοκομείο(έξω από 'δω στα όρη στ'άγρια βουνά :tongue:)

Σαλώμη και μόνο που διαβάζω για 6 δωμάτια με πιάνει κρύος ιδρώτας φαντάσου να είχα να τα καθαρίσω κιόλας 5 εγκεφαλικά την ημέρα θα πάθαινα :roll:

Και για τον ατμό θα συμφωνήσω με την αγαπητή Σαλώμη δεν υπάρχει καλύτερο από την κατσαρολίτσα την κλασσική τι ατμομάγειρες μου λέτε εδώ αποστειρωτή πήρα και δεν τον χρησιμοποίησα ούτε μισή φορά που να είχα και ατμομάγειρα (όπως καταλαβαίνετε είμαι και γω βαριοκ#λα με τις δουλειές του σπιτιού :|)

-By the way αυτή η καινούρια ευδιάθετη έκδοση μου πολύ με εντυπωσιάζει-

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Σαλωμηηηηη αντε να μετακομισετε να ησυχασετε!Ταλαιπωρηθηκατε ολοι :(

Με το καλο!!!;););)

Τι δουλεια κανει ο αντρας σου?

Η αληθεια ειναι οτι η μαμα μου εχει ατμομαγειρα(δεν θυμαμαι μαρκα)αλλα δεν της τον ειχα ζητησει.Εκανα αυτο που λες νερακι ,λαχανικα και οχι πολυ βρασιμο....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου δεν είμαι έγκυος αν αυτό υποψιάζεσαι αλλά θα ξέρω από εβδομάδα(αυτό που θα είναι να ξέρω τελοσπάντων)γι'αυτό δεν ανακοινώνω ακόμα κάτι επίσημα(δελτίο τύπου τρομάρα μου)

Γκρέτα οι διακοπές στην πεθερά σιγά να μην ακυρωθούν δεν γλιτώνω τα υπέροχα μούτρα της εκτός αν πήγαινα νοσοκομείο(έξω από 'δω στα όρη στ'άγρια βουνά :tongue:)

Σαλώμη και μόνο που διαβάζω για 6 δωμάτια με πιάνει κρύος ιδρώτας φαντάσου να είχα να τα καθαρίσω κιόλας 5 εγκεφαλικά την ημέρα θα πάθαινα :roll:

Και για τον ατμό θα συμφωνήσω με την αγαπητή Σαλώμη δεν υπάρχει καλύτερο από την κατσαρολίτσα την κλασσική τι ατμομάγειρες μου λέτε εδώ αποστειρωτή πήρα και δεν τον χρησιμοποίησα ούτε μισή φορά που να είχα και ατμομάγειρα (όπως καταλαβαίνετε είμαι και γω βαριοκ#λα με τις δουλειές του σπιτιού :|)

-By the way αυτή η καινούρια ευδιάθετη έκδοση μου πολύ με εντυπωσιάζει-

Θα σκασω αν δεν μου πεις!!Οσο γραφεις και το ξανα λες δεν μπορω η γυναικα....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γιατι στο καλο αφερεσαν την ωρα που στελνουμε μήνυμα δεν μπορω να καταλαβω...

Και εκαναν που έκαναν εργασιες δεν μπορουσαν να φτιαξουν και ενοτητα 2016??????Στο '15 θα μαζευτουμε ολοι???

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαχαχα Αντιγόνη κ εγω οτι είσαι εγγυος σκέφτηκα χαχαχα!!!

Γκρέτα τα ίδια λεω κ εγω... Που πήγε η ημερομηνία οέο;;

Επίσης θα μπει 2016 κι ακιμα στο θα γίνουνε γονείς 2015 θα είμαστε!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Antigoni kai se mas areseis etsi eudiatheti alla Kai gw San tin Greta eimai na skasw!!! Episis Kai gw den thelw na katharizw 6 dwmatia alla auto einai h pio asfales lisi! To xei koitaksei idikos Kai to ipografei Oti plirei prodiagrafes kainourgiou!

Ean den anoiksei "tha ginoume goneis 2016" sintoma tha epanastatisw Kai tha ftiaksw ena "theloume tha ginoume goneis 2016 TWRA!" Ma ti sto Kalo pia den to katalavenoun??

Episis h wra Greta kai Athina iparxei akoma alla prepei na zoumareis poliiiiiiiiii para poli na tin deis!! Eimaste kai kapoias ilikias den to katalavenoun oute auto??

Erwtisi!! nero tha dinete apefthias apo ti vrisi h tha to pernate apo kanata filtrou prwta???

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...