Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μαργαριτα και εσεις τα ιδια?Ρε γαμωτο τι συμβαινει?Εμενα στα καλα καθουμενα ηταν μια χαρα με την μαμα μου γελουσε.ελεος.

Αθηνά πως ειστε παιδι μου γιατι χαθηκες?Ελπιζω να ειστε καλα.

Ιωαννα μπραβο στον παιδιατρο σου.ετσι πρεπει ρε συ αν ειναι δυνατον.εμενα μου τα εμβολιαζει χωρις να τα εξετασει.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι τε Γκρετα,ετσι κ μενα..αφου τον εψαχνα μηπως εχει ματωσει πουθενα..μετα σκεφτηκα μηπως τον πειραξε η λεμονιτα που ηπια αλλα διαβασα οτι δεν περνανυο ανθρακικο στο θηλασμο...το βραδυ θηλασε 12 και 5..παει,ονειρο ητανε...κλαψ...θυμισε μου ο δικος σου το βραδυ πως κοιμαται κ αν τρωει..

F4oIp2.png

Κορίτσια καλημερα!

Γκρέτα, μαργαρίτα νομιζω αυτο

http://kellymom.com/parenting/nighttime/4mo-sleep/

Θα σας λύσει απορίες :)

Κορίτσια εμεις είμαστε απυρετοι ευτυχώς πάλι καλα που δεν έδωσα ετσι χωρίς λογο αντιβίωση.. Κ με τρελή χαρα (λογικό μετα απο τοσο υπνο!) που σε συνδυασμό με τη δικιά μου αυπνία δεν ξερω πως θα περάσει η μερα!

Δεν πειράζει χαλάλι!!

Κορίτσια διάβασα αυτα που είπατε, διάβασα κ διαφορά δεξια αριστερα μίλησα κ με φίλες μου μαμάδες (που δυστυχώς μένουν άλλου για άλλου απο μενα) κ αποφασίσαμε να αλλάξουμε παιδίατρο γιατι κο εμεις θεωρούμε οτι ειναι πολλές οι αστοχίες μαζεμένες. Κ οκ τωρα ο,τι έγινε δεν αλλάζει αλλα για το μέλλον...

Θελω εδω τη βοήθεια σας ομως.. Καθότι δεν εχω κάποιον πολύ γνωστό κοντά μου αναγκαστικά θα παω στα τυφλά σε παιδιάτρους εδω γύρω (για αρχη) ψάχνοντας να βρω αυτόν που θα μου ταιριάξει.

Εκτος απο την συμπεριφορά του κατα την εξέταση του παιδιού το αλλο να κοιτάξω/ρωτήσω ;

Τι θα με βοηθούσε να καταλαβω αν ειναι καλός ή οχι;

Κρίνοντας απο τη γιατρό μου στην κερκυρα ένα κριτήριο ειναι η διάθεση της να μου εξηγήσει τι κανει στο παιδι, αν ακούει κατι κτλ...

Κατι αλλο;;

Επίσης πιστεύετε οτι παίζει ρόλο το φύλο; (Σε αγοράκι καλύτερα άντρας παιδίατρος πχ ή αδιάφορο; )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εγω αθηνα μ γενικοτερα προτιμώ άντρες γιατρούς, κομμωτές, μακιγιέρ...

Νομιζω οι γυναίκες γίνονται ανταγωνιστικές.... Μπορει να λεω κ μπούρδες ετσι; Απλά εγω εχω φάει σκαλωμα!

Εγω θ σ έλεγα να ψάξεις κάποιον παιδιατρο στο ιντερνετ να διαβάσεις κ κανένα σχόλιο ή αν υπαρχει κατι σε κανένα παλιότερο parents κ οταν πας κ απο κοντα βλέπεις πως θα σ "κάτσει". Κάνε κ εσυ ερωτήσεις μην περιμένεις απαραιτητα να σ λύνει οοοολες τις απορίες π μπορει να εχεις! Εννοείτε να τον εξετάζει καλα σε κάθε επίσκεψη αυτιά μύτη στόμα περίμετρος κεφαλής ύψος βάρος κ κατι αλλά π δεν ξερω πως λέγονται κατι στην κοιλιά κανει ο δικος μας κ στον λαιμό... Κ να τ λες εσυ τι κανει το παιδάκι σ κάθε μηνα...

Εγω τα γράφω στο κινητό κ τ τα λεω ομως μπορει να με ρωτήσει κ αυτός κατι πχ τ ειπα οτι η μπεμπα πιάνει τα παιχνίδια καλα κ με ρώτησε στο στόμα τα βάζει; Κ τ λεω οχι τα παει ψηλά κατα το μέτωπο δεν βρίσκει στόχο... Κ μ ειπε οτι σε λίγες μερες θα τον βρει τον στόχο της.

Κατάλαβες τι θελω να πω; Να τ λες εσυ κ θα βρίσκει πάτημα μα σ λεει κ αυτός/αυτη

Α κ ακόμα κατι ακόμα μην πήγαινεις μια φορα κ φεύγεις πάνε δυο τρεις δεν "ανοίγονται" όλοι με την μια!

Νομιζω οτι οταν βρεις αυτόν/αυτήν π θέλεις θα το καταλάβεις!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ασχετο κ λιγο βιαστικο..μαμαδες,για οταν αρχισουμε στερεες τι να παρουμε?καρεκλακι φαγητου η αυτο το φορητο?επισης,θελουμε μπλεντερ-ατμομαγειρα?κουταλακια πιατακια κλπ?δεν εχω ιδεαααα...

F4oIp2.png

Ασχετο κ λιγο βιαστικο..μαμαδες,για οταν αρχισουμε στερεες τι να παρουμε?καρεκλακι φαγητου η αυτο το φορητο?επισης,θελουμε μπλεντερ-ατμομαγειρα?κουταλακια πιατακια κλπ?δεν εχω ιδεαααα...

Εγώ έχω πάρει καρεκλάκι φαγητού κανονικό και από εβδομάδα θα αγοράσω πιατάκια και κουταλάκια σιλικόνης το άλλο το καρεκλάκι το φορητό είναι για ταξίδια περισσότερο ή για όταν βγαίνεις έξω και πρέπει να ταίσεις μια συγκεκριμένη ώρα το μωρό εγώ δεν θα αγοράσω τέτοιο πήρα ένα της peg perego με ροδάκια που κλείνει και πάει παντού (για την ακρίβεια το siesta αγόρασα)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Χαχαχαχα τρελλλη Αντιγόνη ευχομαι τα καλυτερα!Αναμενουμε νεα σου!!!(Μην μου πεις οτι ακυρώθηκαν οι διακοπες στην πεθερα:tongue:)

Μαργαρίτα καρεκλακι φαγητου μπολακια κουταλακια ατμομαγειρας ειναι καλο να υπαρχει.ειναι πιο υγιεινός τροπος να μαγειρεύεις τα λαχανικα και μερικοι βαζουνκαι το μηλο το αχλαδι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...