Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Θυμαστε ποσο καιρο ηταν ο μπεμπης με μυξες?κανα δίμηνο νομιζω...οταν εβαζα το αυτι μου στο στηθος σου ακουγοταν χουρχουρητο οπως λεει η Βουλα αλλα οταν το ειχα πει στον παιδίατρο μου ειχε πει δεν ειναι τιποτα!Ελεος πια ο καθενας τα δικα του,λες και σπουδασαν αλλο πραγμα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

update:

ο μικρός όπως και στην πρώτη δόση του εξαπλου ανέβασε δέκατα...

Η γιατρός στην κέρκυρα μου ειχε πει ότι εφόσον είναι δέκατα χλιαρό μπανάκι και αν ανέβει πάνω από 38 και επιμένει τότε θα δούμε μήπως δώσουμε κανα ντεπόν...

Σήμερα ο μικρός είναι ακριβώς όπως και στην πρώτη δόση (τρώει λιγότερο, κοιμάται περισσότερο και έχει φτάσει ως 37.5 και ανεβοκατεβαίνει)...

Πήρε τον άντρα μου το πρωί η γιατρός (με αυτόν μιλάει πιο πολύ εγώ δεν το χω με τα τηλέφωνα γενικώς) και όταν άκουσε για δέκατα μας είπε να του δώσουμε αντιβίωση amoxil ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.

Αποφάσισα να ακολουθήσω το ένστικτό μου αυτή τη φορά και δεν θα του δώσω...

Θα περιμένω τουλάχιστον ως το βράδυ (όσο χρόνο δλδ τον είχαν ταλαιπωρήσει τα δέκατα και στην πρώτη δόση)...

Ελπίζω να κάνω το σωστό αλλά δεν μου κάθεται καθόλου καλά αυτό το "να την πάρει την αντιβίωση προληπτικά" λες και η αντιβίωση είναι ... γάλα ξέρω γω που ε, και να πιει λίγο παραπάνω δεν έγινε και τπτ...

Είμαι πολύ πεσμένη σήμερα, με τρελαίνει να νιώθω ότι μπορεί να παίζονται παιχνίδια στο κεφάλι του παιδιού μου ρε γμτ κι εγώ να είμαι τόσο ανήμπορη να πάρω τεκμηριωμένη θέση ...

:cry::(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ο δικος μου παιδιατρος ειναι κατα!ο μεγαλος δεν εχει φαει ΠΟ-ΤΕ!Ηταν κατηγορηματικός! Θα δω και τον καινουριο τι θα μου πει για το μωρο!Αλλα οτι κ αν μου πει εγω θα δωσω αυτο που ειχα στειλει στην Βασω.θα το φτιαξω εγω!!Αλλα οχι ακομα.Νομιζω θα ξεκινησω με φρουτα και αργοτερα ρυζαλευρο.Θα το αφησω για οταν θα θελω να βαλω 3° γευμα το απογευμα

Εμεις ειπε με κρεμα βανιλια υποαλλεργικη κ μετα φρουτα.Γιατι οχι Γκρετα?

F4oIp2.png

Αντιβιωση??:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: και προληπτικα κι ολας???α δεν παμε καλα!

Συγνώμη φοβαται και καλα λογω βρογχιολιτιδας?και γιατι κυρα μου κανεις εμβολιο στο βρεφος εφ οσον ειδες οτι ειναι αρρωστο?ε δεν παμε καλα ετσι......

Σορυ αν σε εκνευριζω και εγω τωρα αλλα δεν μπορω να μην σου πω αυτο που σκεφτομαι.και καλα λενε οταν εχει πυρετο μονο δεν κανουμε εμβολιο.Εγω διαφωνω καθετα!

Τωρα δεν ειναι αρρωστο?ιό δεν εχει???Τοτε γιατι του βαζεις εσυ και αλλους 6?και τωρα προληπτικα αντιβιωση γιατί δεν ξερει που οφείλονται τα δεκατα γι αυτο.

Ακολουθα το ενστικτο σου Αθηνά μου.και παντα να περνεις και 2η και 3η γνωμη αν κατι σου βρωμαει..

Εφ όσον εχει δεκατα μην αγχωνεσαι απ το εμβολιο λογικα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

3.5 μηνών ??? πως την πάλεψες ρε συ Γκρέτα???

Πωπώ ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω...:(

Δεν το εχω ξεπερασει ακομα και δεν πρόκειται!!!

Με τρωει πως ,που,γιατι κολλησε?

Ξαφνικα αρχισε να τρεχει το αυτί του και την επομενη ειχαμε το δευτερο εμβολιο μας! Λεω στον παιδιατρο να του δει λιγο το αυτι γιατι τρεχει και μου λεει δεν χρειαζεται,καθαριζει.....και του κανει το εμβολιο!!!!!!!!

Να τον ειχα πιεσει παραπανω με τρωει καθε μερα,θα ειχα προλαβει το κακο!Το παιδακι μου τρυπγσε το τυμπανο του μετα και πως μυριζε....Τον θηλασα ενα ξημέρωμα και σκεφτηκα τι σκ@τ@, μηπως καποιος το φιλησε και βρωμαει ετσι?δεν μπορουσα να διαννοηθω αυτό το κακο.Τηλ στον γιατρο οταν ειδα το αυτι και το μυρισα και μου ειπε:Παιδων!

Επρεπε να του πω τοτε εσυ φταις ρε μ@λ@κ@!Γι αυτο θελω να τον αλλαξω,δεν εξεταζει ρε συ αν ειναι δυνατον

tqpkp3.png

PzUbp3.png

3.5 μηνών ??? πως την πάλεψες ρε συ Γκρέτα???

Πωπώ ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω...:(

Δεν το εχω ξεπερασει ακομα και δεν πρόκειται!!!

Με τρωει πως ,που,γιατι κολλησε?

Ξαφνικα αρχισε να τρεχει το αυτί του και την επομενη ειχαμε το δευτερο εμβολιο μας! Λεω στον παιδιατρο να του δει λιγο το αυτι γιατι τρεχει και μου λεει δεν χρειαζεται,καθαριζει.....και του κανει το εμβολιο!!!!!!!!

Να τον ειχα πιεσει παραπανω με τρωει καθε μερα,θα ειχα προλαβει το κακο!Το παιδακι μου τρυπγσε το τυμπανο του μετα και πως μυριζε....Τον θηλασα ενα ξημέρωμα και σκεφτηκα τι σκ@τ@, μηπως καποιος το φιλησε και βρωμαει ετσι?δεν μπορουσα να διαννοηθω αυτό το κακο.Τηλ στον γιατρο οταν ειδα το αυτι και το μυρισα και μου ειπε:Παιδων!

Επρεπε να του πω τοτε εσυ φταις ρε μ@λ@κ@!Γι αυτο θελω να τον αλλαξω,δεν εξεταζει ρε συ αν ειναι δυνατον

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνααααααα.... Άλλαξε γιατροοοοο....

Κ εγω αυτο ξερω κ αυτο εφαρμόστηκε στο γιο. Οσο ηταν αρρωστος, εμβολιο γιόκ! Αυτο π λεει η Greta!

Κ αθηνα ναι ετσι όπως σ ειπε η γιατρός σ στην Κέρκυρα, depon αν ανεβεί στο 38.

KMwEp3.png

Ναι ρε Βουλα αυτο ηθελα να πω αλλα λεω ασε αρκετα ειπα μην την τρελανω!Ο οργανισμός ειναι ηδη εξουθενωμένος απο την ιωση γιατι του κανεις εμβολιο μωρη?Τα χω παρει μιλαμε θελω να βρισω ασχημα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ειχαμε τρελο κλαμα για 40 λεπτα που δεν σταματαγε με τιποτα...πηραμε ντεπον και ηρεμησε...φοβηθηκα για αυτια,αλλα ειπε η γιατρος δεν παιζει σε αυτη την ηλικια...να ειναι δοντια?εντερακι?μιλαμε πρωτη φορα τετοιο πραγμα..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα.. Πω πω ρε συ Αθηνά τώρα λάδι στη φωτιά θα ρίξω και ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά άκου τι έγινε μ ένας κ βγάλε τα συμπεράσματα σου...

Καταρχήν να πω ότι τον παιδίατρο μας τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Είχε λοιπόν βήχα η μπέμπα κ τον παίρνω τηλ κ μου δίνει σιρόπι για τον βήχα, σας το είχα γράψει κιόλας πριν από κάτι μέρες. Την επόμενη θα κάναμε το εμβόλιο κ τον ρωτάω θα το κάνουμε; Μου λέει μόνο αν δεις θεαματική βελτίωση. Ε, δεν είδα κ δεν πήγα. Μετά από περίπου πέντε μέρες μου φάνηκε καλύτερα κ μου λέει ελάτε. Την άκουσε, κ βρήκε ακροαστικα, ή βροχιολιτιδα όπως το λένε τεσπα. Φυσικά το εμβόλιο δεν το κάναμε, μου έδωσε αντιβίωση κ θα το κάνουμε σε πέντε μέρες ( από όταν αρχίσαμε αντιβίωση) . Ούτε ακτινογραφία ούτε τίποτα.

Τώρα γιατρός δεν είμαι, μπορεί κάτι να ήταν που να έπρεπε να την κάνετε, ρωτά αυτόν που εμπιστεύεσαι στην Κέρκυρα κι αν είναι λάθος άλλαξε τον, μην το σκεφτείς καθόλου!

Αυτά, σόρι κ πάλι κ περαστικά σας....

b5DEp3.png

Ειχαμε τρελο κλαμα για 40 λεπτα που δεν σταματαγε με τιποτα...πηραμε ντεπον και ηρεμησε...φοβηθηκα για αυτια,αλλα ειπε η γιατρος δεν παιζει σε αυτη την ηλικια...να ειναι δοντια?εντερακι?μιλαμε πρωτη φορα τετοιο πραγμα..

Μαργαρίτα εμένα μετά το εμβόλιο μου λέει ότι κ στην ανησυχία δίνουμε ντεπον τις πρώτες 48 ώρες, εσάς τι σας είπε; Μήπως να δώσεις για να ησυχασει λίγο ο καημένος.

b5DEp3.png

Δεν ξερω αν ειμαι κακια μανα αλλα η σημερινη μερα δεν υπαρχει..τοσο κλαμα?κλαμα στα καλα καθουμενα,κλαμα για να κοιμηθει ενω τριβει τα ματια του,κλαμα,κλαμα,τα νευρα μουυυυ...δεν αντεχω αλλοοοο...

F4oIp2.png

Κοριτσια ελεος!!!!!!

Το μωρο στα καλα καθουμενα αρχισε να κλαιει και να οδύρεται!!! Εν τω μεταξυ ειχε ερθει και η μαμα μου ωστε να τα κρατησει για να κανω ανταύγειες η καημενη εγω!!!Εχω 6χρονια να τα βαψω και εγινε το ελα να δεις.να τρεχω με τα αλουμινόχαρτα να τον ηρεμισω θηλασω κανω μπανιο χαμος.

Τετοιο κλαμα στους κολικους τι γινεται πια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...