Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Δηλαδη τι σου ειπε?Δεν του αρεσε το βαρος?

Και εμενα τοσα ειχε βαλει περιπου.Μην αγχωνεσαι δες συνολικα το βαρος της.

Εμεις σήμερα θα κλεισουμε ραντεβου για εμβολιο σε αλλον παιδιατρο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

AΡε συ βούλα μη λες χαζά θα σε μαλώσω!!!

Ο δικός μου πάντως που τρώει έτοιμο γάλα (οσο θέλει δεν τον ζορίζω να φάει οσο λέει το κουτί άλλες μερες τρώει πιο λίγο άλλες πιο πολύ) 700γρ έβαλε! Αν κ καλα εμείς κιλό δεν έχουμε δει με τα μάτια απο μήνα σε μήνα κ παλι μια χαρα μας βρίσκει η παιδιατρος!!!

Οι ομάδες θηλασμού πάντως αναφέρουν οτι με αποκλειστικό θηλασμό θες διπλασιασμό βάρους γέννησης μεχρι να φτάσει εξάμηνο. Νομίζω προς τα εκει το πάτε οχι;

Εμείς κ παλι οι τελευταίοι των μοιραίων όπως αναμενόταν 62 πόντους κ 5830γρ.

Στο μεταξύ ειμαι κάπως στενοχωρημένη...

Χτες κάναμε το εξαπλο κ το Rotarix αλλα εκει που κοίταζε τα άκροαστικά κατι δεν της άρεσε άρχισε να με ρωτάει άμα μου πνίγηκε αν μου έγινε μπλε κάποια στιγμή κτλ κ τεςπα σαν να εννοούσε οτι το παιδι ...πνίγηκε κ εγω χαμπάρι δεν πήρα (σπάω το κεφάλι μου απο τότε α θυμηθώ περιστατικό καθότι δεν τον εχω αφήσει ποτε μόνο κ δεν θυμαμαι!!)

Κ τεςπα να μην τα πολυλογώ μας έστειλε για ακτινογραφία με την υπόνοια οτι μπορεί να ειναι κατι σοβαρό για να είμαστε σίγουροι. Τσιτσιριζομουν εγω στο άκουσμα της λέξης ακτινογραφία (εγω εχω κανει μια φορα στη ζωή μου στα 18 κι αυτο γιατί ηταν υποχρεωτικό για την εγγραφή μου στο Πολυτεχνείο κ τωρα να βάλω 4 μηνών μωρο;; )

Τεςπα με βάρια καρδιά την κάναμε (όπου το παιδι μου για μια ακομα φορα ηταν υπόδειγμα μόνο σε μένα ουρλιαζει!!! Πρακτικά δεν...χρειαζόταν να τον κρατάω κάθησε μόνος του!). Η ακτινολόγος δεν μας είδε μίλησε απευθείας με την παιδίατρο. Παίρνουμε τη γιατρό μας λέει υπάρχουν ευρήματα ελάτε απο δω. Παίρνω εγω μια φίλη γιατρό που κανει ειδικότητα στο μεταξύ. Μου λέει αυτά που σας εχει γράψει ειναι εντελώς γενικόλογα. Μπορεί να ειναι απο πνευμονία μεχρι... Τπτ έτυχε και είχε λίγο μυξες οταν έκανε την ακτινογραφία.

( το οτι η ακτινολόγος σε ιδιωτικό ιατρείο που η ιδια μας έστειλε δεν μας μίλησε αλλα μας έδωσε απλώς ενα χαρτί κ μας παρέπεμψε δεν μου άρεσε καθόλου στο μεταξύ)

Πάμε τεςπα στο ιατρείο της παιδιάτρου με το χαμόγελο στα χείλη αυτη. Τα ευρήματα όλα καλα βρογχιολιτιδα! Τον ακροαζεται παλι (έχουν περάσει 3 ώρες στο μεταξυ) μας ρωτάει "έβηξε;" Ναι της λέμε (όντως είχε) "ναι φαίνεται ειναι πιο καθαρός στα ακροάστικα του"

Κ τεςπα να μην σας τα πολυλογώ (ηδη έγραψα σεντονι!) να προσέχουμε μην εχει δυσκολία στην αναπνοή αν εχει μπορεί να χρειαστεί να του κάνουμε με αυτο το φάρμακο για το άσθμα εισπνοές κ ο βήχας ειναι καλο πράγμα γιατί καθαρίζει μόνος ο οργανισμός του παιδιού.

Διαβάζω στο μεταξυ στο Ίντερνετ ειναι εντελώς συχνό αυτο σε παιδιά ως 2 ετών κ σπάνια οι παιδίατροι θα ζητήσουν ακτινογραφία...

Επίσης άμα ειναι τόσο... Απλό που με το...βηχα του παιδιού φτιάχνει γιατί έπρεπε να υποβάλλω το βρέφος στην ακτινοβολια;

Ειμαι κ λίγο συνομοσιολογος εγω με τους γιατρούς ("συντεχνίες που πάνε να μας βγάλουν αρρώστους για να μας φάνε τα λεφτά κ φυσικά για το παιδι μου κ το τελευταίο ευρώ θα έδινα για την υγεία του!") δεν ήθελα κ πολύ για να με φάνε οι τύψεις οτι υπέβαλλαν το παιδι μου σε ακτινοβολία για να βγάλει λεφτά γνωστό κέντρο βόρειων προαστίων κ ειμαι λίγο με πεσμένη ψυχολογία...

Ειδικα που ο μικρός ηταν μέσα την καλή χαράς σημερα εχει πέσει τούβλο (όπως και στην πρώτη δοση) απο το εμβόλιο...

Δεν ξερω κατι δεν μου κολλάει γενικώς κ δεν ξερω πως να το χειριστώ ολο αυτο..

Οκ τωρα για καλοκαίρι δεν εχω θέμα στην κερκυρα εχω παιδίατρο που την εμπιστεύομαι τυφλά και ειναι κ τέρμα επεξηγηματική σε κάθε τι που αφορα το παιδι απο Σεπτέμβρη ομως;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ωχ κ εγω με την υγεια ειμαι καπως..δεν εμπιατευομαι ευκολα..σημερα ξυπνησε δυο φορες..ενταξει,καλυτερα απο τις χτεσινες τεσσερις...αλλα πολληηηη γκρινια βρε παιδι μου...ουφφ..ερωτηση θα διακοπαρετε?εμεις λεμε για ενα τριημερο σε ξενοδοχειο μπροστα στη θαλασσα...θα εχει παρκοκρεβατο αλλα πρεπει να αγορασω στρωμα..ουφ θα ξεκουραστω εκει καθολου η θα ερθω πτωμα?το σκεφτομαι..

F4oIp2.png

Σοβαρα βρε Αθηνουλα?

Κατ αρχην γιατι ρε γ@μω το βρεφος εξαπλο?αν είναι δυνατόν!!!!!!Οταν ρωτησα εγω μια παιδιατρο(στο προηγουμενο εμβολιο) γιατι εξαπλο μου ειπε να μην τρεχεις μωρε καθε μηνα!!!Της λεω φυσικα και θα τρεχω καθε μηνα καθε ωρα καθε λεπτο!!Γι αυτο τα εκανα τα παιδια μου!Απ το να βαλω με την μια 6σκατο ιους στο παιδι μου προτιμώ να τρεχω καθε μηνα ναι!Και φυσικα δεν ειχε απαντηση!Κάναμε το καθιερωμένο και φυγαμε.

Στο θεμα μας ομως ευτυχως που το μωρουλι σου ειναι καλα,αγχωθηκα λιγο διαβάζοντας σε να σου πω την αληθεια!Αλλα ευτυχως δεν ειναι κατι σοβαρο απ οτι καταλαβα!Περαστικά στον μικρουλη σου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σας ευχαριστώ υποστηρικτές μου!!!

Ναι ενταξει ειναι μεσα στις καμπύλες σταθερά... Ο γιατρός μ ειπε ενα απλό "καλα ειναι" για τα κιλα. Για να διπλασιάσουμε το αρχικό βάρος γεννήσεις μας μένουν 300γρ ε τι στο καλό σε δυο μήνες δεν θα τα έχουμε βαλει;!;

Ναι Greta για κάποιο λόγο περίεργο τα παιδια μ βγαίνουν ψηλά... Ο γιος στην ηλικία της μπεμπας ηταν 70 πόντους. Κ μαρεσουν οι ψηλοί άντρες!

Ένας Θειος τ αντρα μ Παιδιατρος μ ειπε οτι πάνω κατω για να υπολογίσουμε το τελικό ύψος των παιδιών να διπλασίασω το ύψος π θα εχει στα δυο τ χρόνια κ λεει κατα 90% πεφτει μεσα.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ξαναγραφω γιατι μου δωσε μια ο μπεμπης και πατησα αποστολη στο προηγούμενο!

Για τις αλλες αποριες σου δυστυχως αυτο ειναι το συστημα!Δεν ενδιαφερει αγαπη μου κανεναν το παιδι σου περα απο εσενα!Σου ευχομαι να μην χρειαστεί να το δεις στην πραξη.Φτανει τόσο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Απο βρόγχιολιτιδες ο γιος αλλο τπτ!! Γιατι ομως ακτινογραφία;;; Μήπως επειδή παρά ειναι μικρούλης; Θα την καταλάβεις την βρόγχιολιτιδα αν βάλεις το αυτί σ στο στήθος τ θα ακούσεις ενα "χουρχουριτο" πως κανουν οι γάτες οταν τις χαϊδεύεις κ το ευχαριστιούνται; Κ θα δυσκολεύεται να παρει ανάσα... Θα μπαίνει μεσα η κοιλιά για να παρει μια αναπνοή...

Ζορι!!! Απο τις μυξες συμβαίνει αυτο... Απο οτι εχω καταλάβει...

KMwEp3.png

Ξαναγραφω γιατι μου δωσε μια ο μπεμπης και πατησα αποστολη στο προηγούμενο!

Για τις αλλες αποριες σου δυστυχως αυτο ειναι το συστημα!Δεν ενδιαφερει αγαπη μου κανεναν το παιδι σου περα απο εσενα!Σου ευχομαι να μην χρειαστεί να το δεις στην πραξη.Φτανει τόσο!

κοινώς... σκ@τ@! :(

αει στο καλό με το google στο χέρι ή με ένα γιατί γιατί γιατί πρέπει να είμαι μονίμως???

τελικά η λύση τι είναι; να έχεις μεγάλο σόι ώστε στατιστικά να υπάρχει μέσα κι ένας γιατρός (αν και πάλι... παίζεται)...

Κοιτα να δεις... από ότι διαβάζω (γιατί δεν μας καλο εξήγησε) ναι δεν είνια κάτι σοβαρό, είναι πολύ κοινό σε μωράκια έχει χρόνο επώασης από λίγες μέρες ως εβδομάδα (άρα λογικά το κολλήσαμε το Σάββατο στη βάφτιση...) και κρατάει 7-10 μέρες.

Όταν πάω Κέρκυρα την άλλη εβδομάδα θα ρωτήσω τη γιατρό που εμπιστέυομαι ποια είναι η γνώμη της για το όλο σκηνικό και την αναγκαιότητα της ακτινογραφίας (μπορεί κάτι να μου διαφέυγει και εμένα) και θα πράξω ανάλογα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βούλα τπτ από αυτά δεν έχει ο δικός μου... τουλάχιστον από χτες που τον παρακολουθώ συνέχεια...

Αυτό λεω κι εγώ... γιατί ακτινογραφία... για αυτό σκάω από το κακό μου που πήγα σαν το πρόβατο ...,

Τέσπα ότι έγινε έγινε προς γνώση και συμμόρφωση την επόμενη φορά... Αχρείαστο να είναι...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερίζω δεν μου λέτε βρε κορίτσια το ρυζάλευρο έχει σίδηρο γιατί η παιδίατρος μου έχει φάει κόλλημα ότι θα πρέπει να της δώσω κάποια στιγμή έστω και μία εβδομάδα και αναρωτιέμαι αν το παιδί χρειάζεται σίδηρο δεν θα το πάρει από το μοσχάρι που σε 12 μέρες θα της το έχω εισάγει;; Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά την Δευτέρα ξεκινάμε με φρούτα και μόλις τελειώσουμε με 4 μπαίνουμε και στο μεσημεριανό. Αγχώνομαι για τον θηλασμό και την διατήρηση του κάπου διάβασα ότι η Πατσούρου προτείνει πριν από κάθε γεύμα να δίνουμε λίγο στήθος για την διατήρηση της παραγωγής αν ξέρετε πείτε μου την γνώμη σας σχετικά.

Αθηνά τέλος καλό όλα καλά και Μαργαρίτα εγώ θα πάω διακοπές(λέμε τώρα)στην πεθερούλα μου θα περάσω μούρλια :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερίζω δεν μου λέτε βρε κορίτσια το ρυζάλευρο έχει σίδηρο γιατί η παιδίατρος μου έχει φάει κόλλημα ότι θα πρέπει να της δώσω κάποια στιγμή έστω και μία εβδομάδα και αναρωτιέμαι αν το παιδί χρειάζεται σίδηρο δεν θα το πάρει από το μοσχάρι που σε 12 μέρες θα της το έχω εισάγει;; Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά την Δευτέρα ξεκινάμε με φρούτα και μόλις τελειώσουμε με 4 μπαίνουμε και στο μεσημεριανό. Αγχώνομαι για τον θηλασμό και την διατήρηση του κάπου διάβασα ότι η Πατσούρου προτείνει πριν από κάθε γεύμα να δίνουμε λίγο στήθος για την διατήρηση της παραγωγής αν ξέρετε πείτε μου την γνώμη σας σχετικά.

Αθηνά τέλος καλό όλα καλά και Μαργαρίτα εγώ θα πάω διακοπές(λέμε τώρα)στην πεθερούλα μου θα περάσω μούρλια :|

Η δικια μου γιατρος ειναι κατα του σιδηρου..σχετικα με τον θηλασμο μου ειπε,μια και θηλασε ενα χρονο τα παιδια της

Να προσφερω οταν το ζητα κ οχι να εθμαι με ενα βυζι εξω οπως τωρα..η παραγωγη προσαρμοζεται...

F4oIp2.png

Η δικια μου γιατρος ειναι κατα του σιδηρου..σχετικα με τον θηλασμο μου ειπε,μια και θηλασε ενα χρονο τα παιδια της

Να προσφερω οταν το ζητα κ οχι να εθμαι με ενα βυζι εξω οπως τωρα..η παραγωγη προσαρμοζεται...

Φοβάμαι μήπως μου κοπεί το γάλα αν δεν της δίνω αν και το βράδυ τρώει κάθε 1-1,5 ώρα εσένα η δικιά σου παιδίατρος τι σου έχει πει για το ρυζάλευρο προσφέρει τίποτα ή μάπα το καρπούζι; Αν και για εσάς είναι νωρίς ακόμα οι στέρεες αν έχει πάρει κάτι το αυτί σου θα μου ήταν χρήσιμο γιατί αισθάνομαι πολύ πιεσμένη τώρα με την διατροφή της μικρής ειδικά από την πεθερούλα μου(αυτή που θα πάω διακοπές):(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αθηνά δες και αλλη παιδιατρο βρε κουκλα μου!

Παντως με την ακτινογραφία μηοως ηθελε να ειναι καλυμμένη γιατι ειναι πολυ μικρουλη?

Τοσε στο παιδων που ειχε νοσηλευτει ο μεγαλος(3.5μηνων) μετα απο 11μερες λοιπον με 3 διαφορετικες ενδοφλεβιες αντιβιωσεις το μικροβιο το σκοτωσαμε αλλα μου ζητανε τελευταια μερα ακτινογραφια εγκεφαλου!!!!!!!!!!!!Ειχα σταθει στον διαδρομο 2-3 λεπτα στα γονατα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου!Ρωτώντας εγω γιατι δεν επερνα ποτε απαντηση!Να μην σας νοιαζει μαμα....

Πηρα τον παιδιατρο μας και μου ειπε ,αφησε τους να κανουν οτι θελουν!Προφανως θελουν να δουν μήπως πηγε πυον στον εγκεφαλο!

Ευτυχως ολα καλα...αλλα καταλαβαινεις!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Φοβάμαι μήπως μου κοπεί το γάλα αν δεν της δίνω αν και το βράδυ τρώει κάθε 1-1,5 ώρα εσένα η δικιά σου παιδίατρος τι σου έχει πει για το ρυζάλευρο προσφέρει τίποτα ή μάπα το καρπούζι; Αν και για εσάς είναι νωρίς ακόμα οι στέρεες αν έχει πάρει κάτι το αυτί σου θα μου ήταν χρήσιμο γιατί αισθάνομαι πολύ πιεσμένη τώρα με την διατροφή της μικρής ειδικά από την πεθερούλα μου(αυτή που θα πάω διακοπές):(

Ο δικος μου παιδιατρος ειναι κατα!ο μεγαλος δεν εχει φαει ΠΟ-ΤΕ!Ηταν κατηγορηματικός! Θα δω και τον καινουριο τι θα μου πει για το μωρο!Αλλα οτι κ αν μου πει εγω θα δωσω αυτο που ειχα στειλει στην Βασω.θα το φτιαξω εγω!!Αλλα οχι ακομα.Νομιζω θα ξεκινησω με φρουτα και αργοτερα ρυζαλευρο.Θα το αφησω για οταν θα θελω να βαλω 3° γευμα το απογευμα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...